Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,719 μηνύματα.
... Και 21 γραμματα μετα .... Έχουμε νικητή !
Νορφλοξασίνη , αντιβιωτικο έναντι Gram βακτηρίων . Χρησιμοποίειται συνηθως σε λοιμωξεις ουροποιητικού
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,716 μηνύματα.
Μα τι είναι αυτές οι λέξεις, θα σας αρχίσω κι εγώ τους νομικούς όρους αν είναι έτσι
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,105 μηνύματα.
Πάλι η αδυσώπητη θα βάλει λέξη;
ΑΝΤΙΟ
ΑΝΤΙΟ
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,303 μηνύματα.
"Πάμε σε κάτι πιο απλό"Νορφλοξασίνη , αντιβιωτικο έναντι Gram βακτηρίων . Χρησιμοποίειται συνηθως σε λοιμωξεις ουροποιητικού
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,719 μηνύματα.
Δείξε κατανόηση , στην Βιοχημεία το καναμε . Την εβαλα επίτηδες για το αμόρε μου ... Αν και δεν την βρηκεΜα τι είναι αυτές οι λέξεις, θα σας αρχίσω κι εγώ τους νομικούς όρους αν είναι έτσι
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,716 μηνύματα.
Εντάξει τότε, αν κρύβονται τέτοια κίνητρα ποιοι είμαστε εμείς να παραπονεθούμε;Δείξε κατανόηση , στην Βιοχημεία το καναμε . Την εβαλα επίτηδες για το αμόρε μου ... Αν και δεν την βρηκε
Reader
Διάσημο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,303 μηνύματα.
Δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί, γι'αυτόΤην εβαλα επίτηδες για το αμόρε μου ... Αν και δεν την βρηκε
Azur
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 173 μηνύματα.
Αν δεν υπήρχε γράμμα δύο φορές (το ο δηλαδή), θα ήταν η τέλεια λέξη"Πάμε σε κάτι πιο απλό"
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,086 μηνύματα.
Και εν τω μεταξύ και πριν, το φ ήταν που με έβγαλε ασπροπρόσωπη
Λοιπόν, η νέα μας λέξη:
μ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ς
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Λοιπόν, η νέα μας λέξη:
μ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ς
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,086 μηνύματα.
Σωστό
μ ε _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ς
μ ε _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ς
Poirot
Περιβόητο μέλος
Πάω για την απόλυτη ανατροπή.
Το ν.
Το ν.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Σωστό επίσης.
μ ε _ _ _ _ _ _ _ ι _ _ _ ς
Ποιος θα του το πει;Πάω για την απόλυτη ανατροπή.
Το ν.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Σωστοί αμφότεροι!
μ ε τ α _ _ _ τ τ ι _ τ _ ς
μ ε τ α _ _ _ τ τ ι _ τ _ ς
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Και αυτό σωστό...
μ ε τ α _ _ ω τ τ ι _ τ _ ς
μ ε τ α _ _ ω τ τ ι _ τ _ ς
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.