Ας παίξουμε κρεμάλα

Έτσι θέλω να της μιλάς, μπράβο! :inlove:
Έψαχνες την ευκαιρία σου εσύ!
Ιξωδοελαστικότητα
Ας μάθουμε κι εμείς καμία νέα λέξη! Τι είναι αυτό πάλι;

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι κέρδισε πάλι η Κειτ;; :lol:

Ας μάθουμε κι εμείς καμία νέα λέξη! Τι είναι αυτό πάλι;
Σύμφωνα με τις προϋπάρχουσες γνώσεις μου και σε καμία περίπτωση το google, επειδή εννοείται πως γνώριζα την λέξη και δεν την είδα στο κουτί του υγρού των φακών επαφής, είναι η διπλή ιδιότητα των υλικών να εμφανίζουν ελαστικά αλλά και ιξώδη χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις προϋπάρχουσες γνώσεις μου και σε καμία περίπτωση το google, επειδή εννοείται πως γνώριζα την λέξη και δεν την είδα στο κουτί του υγρού των φακών επαφής, είναι η διπλή ιδιότητα των υλικών να εμφανίζουν ελαστικά αλλά και ιξώδη χαρακτηριστικά.
Τώρα θα σε ρωτήσει τι είναι το ιξώδες

Τι είναι το ιξώδες;

Τι είναι το ιξώδες;
Το ιξώδες (αγγλικά: viscosity‎‎) ενός ρευστού (στη Φυσικοχημεία) είναι το μέτρο της αντίστασης που αυτό προβάλει στη σταδιακή παραμόρφωσή του μετά από διατμητική ή εντατική τάση,που εκφράζεται επίσης και με την αντίσταση που προβάλει κατά τη ροή του.
Μα πόσες γνώσεις έχω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back