Εσείς έχετε πάρει τα πράγματα πιο σοβαρά μου φαίνεται, νομίζοντας ότι εμείς το έχουμε πάρει πολύ σοβαρά.

Στην τελική, συζήτηση για τους κανόνες κάνουμε, πριν αρχίσει το παιχνίδι. Πιστέψτε με, όταν αρχίσει και αν συμμετέχω, δεν θα διαμαρτυρηθώ αφού θα έχω αποδεχτεί τους ως τώρα ισχύοντες κανόνες.
- Για την doo αναφέρομαι φυσικά στον αμέσως προηγούμενο γύρο, αφού στον πρώτο δεν συμμετείχα.
- Αν θέλετε πείτε τον και "the all seeing eye" του Άρχοντα των δαχτυλιδιών, αφού τα ξέρει όλα, αλλά ρουφιάνος που κάνει ότι γουστάρει, δεν υφίσταται. Μπορεί να αποπροσανατολίσει αν θέλει ψηφίζοντας πολίτη κάποια φορά για να μην τον καταλάβουν οι δολοφόνοι, μπορεί να παίξει όπως θέλει, αρκεί να έχει σκοπό να βοηθήσει τους πολίτες, αφού ΔΕΝ είναι δολοφόνος. Ναι;

- Απλά Molkάκι (αν μου επιτρέπεις

), μ' αρέσει να ακριβολογούμε. Και όσο υπάρχει πιθανότητα να είναι πολύ τσακάλια οι πολίτες ή πολύ τυχεροί, ή άσχετοι οι δολοφόνοι και να φύγουν κατευθείαν, τότε το γεγονός ΔΕΝ είναι α-πίθανο.
- Νομίζω ότι οι δολοφόνοι θα ανησυχούν περισσότερο, αν ξέρουν ότι υπάρχει κάποιος που τους ξέρει και είναι και εναντίον τους. Αν νομίζετε ότι με πραγματικό ρουφιάνο είναι πολύ εύκολο για τους πολίτες, βάλτε παραπάνω δολοφόνους.
- Δεν χρειάζεται να μου θυμίζετε ότι είναι παιχνίδι, λες και δεν το καταλαβαίνω. Θα περίμενα να δέχεστε προτάσεις για αλλαγές των κανόνων. Άλλωστε, δεν είμαι ο μόνος που πιστεύει κάτι τέτοιο.
Και μάλιστα, μιας και έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι να αρχίσει το παιχνίδι, αν θέλετε, μπορείτε να αλλάξετε το poll και να βάλετε 2 επιλογές για το ναι. Ναι θέλω και ας κάνει ότι θέλει, ή ναι θέλω και πρέπει να είναι με τους πολίτες. Φυσικά οι υπόλοιπες 3 επιλογές, θα συγκρίνονται με το άθροισμα αυτών των 2 και απλά αν επικρατήσουν τα ναι, βλέπουμε τι θέλει ο κοσμάκης.
Και τέλος, για να πετάξω και την σποντούλα μου, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί όλοι καίγονται να έχουν πιο ενεργό ρόλο (δολοφόνος, ρουφιάνος, Σ.Ε.) από τον απλό πολιτάκο; Γιατί πολύ απλά όλοι οι άλλοι το διασκεδάζουν όπως και να το κάνουμε περισσότερο. Φυσικά και περνάει καλά και ο πολίτης, αλλά οι άλλοι περισσότερο. Διαφωνεί κανείς; Αλλά πάλι θα μου πείτε ότι με νοιάζει πολύ που γελάνε οι άλλοι πίσω από την πλάτη μου και το παίρνω πολύ σοβαρά. Δείτε τον founes πχ, που μιας και δεν είχε ενεργό ρόλο, άρχισε τα τριαλαλι τριαλαλο για να έχει ενδιαφέρον και γι' αυτόν όπως είπε.
Πέστε να με φάτε τώρα...