fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ψηνομαι παντως πολυ..
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Άντε να προλάβουμε ένα πριν έρθει το καλοκαίρι και δε μαζευόμαστε από τις παραλίες.
Λοιπόν υπολογίζω:
1. Ηρώ
2. Neraida
3. Κακή Επιρροή
4. Corpse Bride
5. fantasmenos
6. jrot6
7. youki
8. Whitedrum
9. phoebe
10. kalypso
11. Resident Evil
12. kakerlak
13. Bill
14.fandago (λέμε και κανα αστειάκι)
Όσοι από τους παραπάνω δεν επιθυμούν να συμμετέχουν να το πουν τώρα.
Όσους έχω ξεχάσει να το πουν τώρα.
Όσοι δεν έχουν ξαναπαίξει και επιθυμούν δια καώς να βρεθούν ανάμεσά μας, να το πουν τώρα.
Έχουμε έλλειψη από άντρες!
πς. Δεν μπορώ βρε jrot.. σε βλέπω να έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο και να γράφεις εδώ κι εκεί και σπαζομαι που δεν μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε στο παιχνίδι
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
λιγούρι
Διορίζω την Ηρώ συντονιστική επιτροπή και παίχτη ταυτοχρόνως (κάτι σαν παίχτη-προπονητή που λένε και στο soccer). Καλείται να ορίσει την αρχή του παιχνιδιού και να βάλει τους ρόλους (εσύ βάλε να είσαι πολίτης). Αν δεν θέλει αυτή τότε ας το κάνει κάποιος άλλος. Η επανάσταση ξεκίνησε με μπροστάρισσα την κομαντάντε Ηρώ
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
πς. Δεν μπορώ βρε jrot.. σε βλέπω να έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο και να γράφεις εδώ κι εκεί και σπαζομαι που δεν μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε στο παιχνίδι
Πω,πω τοσο πολυ φαινεται οτι τα ξυνα ολη μερα??.
Αντε απο Δευτερα ξεκιναμε λεμε..
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Εμένα δε θα με βάλεις?Εκτός κι αν δε με θέλετε.Θα σας πάρει ο διάολος!
Άντε να προλάβουμε ένα πριν έρθει το καλοκαίρι και δε μαζευόμαστε από τις παραλίες.
Λοιπόν υπολογίζω:
1. Ηρώ
2. Neraida
3. Κακή Επιρροή
4. Corpse Bride
5. fantasmenos
6. jrot6
7. youki
8. Whitedrum
9. phoebe
10. kalypso
11. Resident Evil
12. kakerlak
13. Bill
14.fandago (λέμε και κανα αστειάκι)
Όσοι από τους παραπάνω δεν επιθυμούν να συμμετέχουν να το πουν τώρα.
Όσους έχω ξεχάσει να το πουν τώρα.
Όσοι δεν έχουν ξαναπαίξει και επιθυμούν δια καώς να βρεθούν ανάμεσά μας, να το πουν τώρα.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
ΝαιΠω,πω τοσο πολυ φαινεται οτι τα ξυνα ολη μερα??.
Αντε απο Δευτερα ξεκιναμε λεμε..
Δε σε είδα να περιφέρεσαι και νόμισα ότι μας σνόμπαρεςΕμένα δε θα με βάλεις?Εκτός κι αν δε με θέλετε.
Ανανεώνεται η λίστα!!! Έλα να μαζευόμαστε!
Ξεκινάμε από Δευτέρα, όσοι πιστοί προσέλθετε!
1. Ηρώ
2. Neraida
3. Κακή Επιρροή
4. Corpse Bride
5. fantasmenos
6. jrot6
7. youki
8. Whitedrum
9. phoebe
10. kalypso
11. Resident Evil
12. kakerlak
13. Bill
14. Bill Slayer
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Ναι
Δε σε είδα να περιφέρεσαι και νόμισα ότι μας σνόμπαρες
Ανανεώνεται η λίστα!!! Έλα να μαζευόμαστε!
Ξεκινάμε από Δευτέρα, όσοι πιστοί προσέλθετε!
1. Ηρώ
2. Neraida
3. Κακή Επιρροή
4. Corpse Bride
5. fantasmenos
6. jrot6
7. youki
8. Whitedrum
9. phoebe
10. kalypso
11. Resident Evil
12. kakerlak
13. Bill
14. Bill Slayer
Το λοιπόν αφού η Ηρώ παρομοίασε τον παίχτη προπονητή με μ@λ@κ@ σκέφτομαι το εξής. Αν ΚΑΝΕΙΣ δεν παρουσιαστεί για συντονιστική επιτροπή μπορώ να αναλάβω εγώ αν συμφωνούν οι υπόλοιποι. Εγώ θα είμαι ο μ@λ@κ@ς εγώ θα είμαι ο μ@λ@κ@ς. Η Δευτέρα είναι καλή μέρα για ξεκίνημα...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Ηρώ συγκεντρώσου!
Αν θετε μπορώ να σας διαλέξω δολοφόνους όμως μιας και δεν βλέπω συντονιστική πουθενά η να αναλάβω να εκπαιδεύσω τη whitedrum που είχε πει οτι ενδιαφέρεται και μετά ο πρώτος που θα βγει αναλαμβάνει μαζί της.
αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο γιατί θα είμαι εκτόςγραφείου την άλλη week οπότε ούτε πινακάκια ούτε τπτ...
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
είδα οτι η white είπε να παίξει.
Μπορώ λεπόν να σας διαλέξω δολοφόνους (τελεία)
kalypso
Περιβόητο μέλος
καλά παίζω
μα μετά θα πληρώσετε την ψυχιατρική υποστήριξη, γιατί με ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΕ. Δεν μπορώ με την καμία να καταλάβω πότε λέτε χαζά γμτ, και πότε όντως είστε αθώοι!
Αλλά πού θα πάει, κάπου στο 100ό παιχνίδι θα σας ξεσκεπάσω- λέμε τώρα
πς. σιιιιιιντ, έλα να παίξουμε
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψ: Για να μην έχουμε παρατράγουδα δηλώνω από τώρα ότι όλη την άλλη βδομάδα έχω εκπαιδεύσεις 1-5 το μεσημέρι. Μην ακούσω κανεναν να πει ότι δεν γράφω πολύ άρα είμαι ύποπτη θα τον δαγκώσω...να ξηγιόμαστε.
Ακούς Ηρω?
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
2. Neraida
3. Κακή Επιρροή
4. Corpse Bride
5. fantasmenos
6. jrot6
7. youki
8. Whitedrum
9. phoebe
10. kalypso
11. pitg21
12. kakerlak
13. Bill
14. Bill Slayer
Ακούω youki, ακούω.. αλλά μη νομίζεις πως θα τη γλιτώσεις
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Ποτέ μην αφήνεις για τη Δευτερα αυτό που μπορείς να κάνεις αύριο.
Ψ: Για να μην έχουμε παρατράγουδα δηλώνω από τώρα ότι όλη την άλλη βδομάδα έχω εκπαιδεύσεις 1-5 το μεσημέρι. Μην ακούσω κανεναν να πει ότι δεν γράφω πολύ άρα είμαι ύποπτη θα τον δαγκώσω...να ξηγιόμαστε.
Ακούς Ηρω?
Εγώ πάντως θα σε κατηγορήσω... έχω και απτές αποδείξεις!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.