Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:09 Η Ηρώ έγραψε: #1.181 07-09-08 05:09 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Συνεχίζεις να κατηγορείς χωρίς λόγο ανθρώπους που μοιάζουν με αθώους πολίτες. Πρώτα ο tetra και τώρα ο fandago και η Νεραιδα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είσαι πολύ ύποπτη και δεν παίζεις όπως στα προηγούμενα παιχνίδια όπου έβρισκες τους δολοφόνους με σχετική ευκολία. Ψήφος στην Ηρώ από εμένα στον πρώτο γύρο του παιχνιδιού όταν ξεκινήσει... Click για ανάπτυξη... Χα! Τα είπες όλα. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δε σε είχα υποψιαστεί.. αλλά φαίνεται ποιος είναι ο 3ος δολοφόνος! Εσύ, διπρόσωπο σκουλήκι! Ψήφισέ με εσυ δε με νοιάζει, βασίζομαι στους συμπολίτες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:14 Η fantasmenos: #1.182 07-09-08 05:14 Εμένα δεν θα με ξαναπείς διπρόσωπο σκουλήκι, κατάλαβες φόνισσα του παπαδιαμάντη; Επιβαρύνεις τη θέση σου με τους τραμπουκισμούς σου. Είναι δυνατόν ρε αυτό το άγιο παιδί, ο fandago να είναι δολοφόνος (για να μη πω για την μητέρα τερέζα-Νεράιδα); Οι "συμπολίτες" σου μόνο σε παγίδες μπορούν να πέσουν αν δεν σε βγάλουν σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:16 Η Neraida έγραψε: #1.183 07-09-08 05:16 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι προφανές (ότι δεν θες). Αυτό μπορεί να συνεχιστεί για πάντα... Απλά δέξου ότι τα σχόλια σου ήταν περιττά και ας έκανες απλά προτάσεις για ΣΕ, απ' το να κρίνεις την δική μου πρόταση Click για ανάπτυξη... Δε θα σχολιασω κατι απο τα ανωθεν, γιατι δε μου αρεσουν οι επαναληψεις, κατι που γνωριζεις πολυ καλα Οχι αγορι μου δεν υπηρχε κατι περιττο....σχολιασα κατι που θεωρησα λαθος, γιατι δεν ειχες υφος προτασης, αλλα αποφασης... Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:18 Η Ηρώ έγραψε: #1.184 07-09-08 05:18 Το ότι δε βλέπεις τα ολοφάνερα είναι η απόδειξη για μένα της ενοχής σου. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Ας μιλήσει η κάλπη λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:26 Ο Bill_1992: #1.185 07-09-08 12:26 Προλαβαίνω να παίξω ή έχετε αρχίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Youki έγραψε: #1.186 07-09-08 12:30 Πολύ κακό για το τίποτα... Απλά να πω ότι η "διαφωνία"μου να είναι πολλά άτομα ΣΕ έγκειται στο ότι είναι καλύτερο να είναι περισσότεροι οι παίχτες παρά η ΣΕ. Νομιζω το είπε και ο Φαν καπου πιο πάνω. Από την άλλη ας είμαστε και 4 και 10 και όσοι θέλουν ΣΕ (προκειμένου να γίνεται ο κακός χαμός) αν θεωρούν ότι μπορούν να ανταποκριθούν (κυρίως λόγω χρόνου). Μόνο μην μας κρεμάσει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ηρώ έγραψε: #1.187 07-09-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Προλαβαίνω να παίξω ή έχετε αρχίσει? Click για ανάπτυξη... Κάτι μου λέει πως προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο Bill_1992: #1.188 07-09-08 12:51 Οκ είμαι μέσα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:47 Η xanp έγραψε: #1.189 07-09-08 17:47 Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.190 07-09-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από xanp: Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ (συνδολοφόνα μου) xanp, καλά το πας, συνέχισε έτσι! Τους έχουμε! Δεν είναι εδώ τα πμ; Ουπς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Vkey έγραψε: #1.191 07-09-08 18:43 Ως ΣΕ το παιχνίδι σταματά εδώ μιας και αποκαλύφθηκαν από μόνοι τους οι δύο δολοφόνες!!!!Κάτι που είναι ενάντια στους κανόνες... Παρακαλούμε περάστε να σας βγάλουμε τα νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Neraida έγραψε: #1.192 07-09-08 19:53 διαλεγουμε ποδιων ή χεριων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η Vkey έγραψε: #1.193 07-09-08 21:00 Η ΣΕ θα αποφανθεί.... Μόλις μπουν όλοι μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:53 Η Ηρώ έγραψε: #1.194 08-09-08 02:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ξερω τι εννοεις με τα υπολοιπα που λες, αλλά μηπως ουτε εσυ σεβεσαι την κουβεντα που ειχαν οι υπολοιποι ; Click για ανάπτυξη... Ε ότι θα ακούσω και αυτό δεν το περίμενα! Συμφωνω οτι δεν επρεπε να παει μακρια η βαλιτσα, αλλά απο την αλλη δεν υποχρεωθηκε κανεις να διαβασει κιολας. Click για ανάπτυξη... Μα τι λες; Το γεγονός ότι χαλάτε ένα παιχνίδι που άλλα 14 άτομα περιμένουν να ξεκινήσει το σκέφτεσαι; Συμφωνείς να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, αλλά εκεί που είχε βρει ένα σταθμό, την πήρες και την έβαλες σε άλλο βαγόνι! Δεν πρόκειται να συνεχίσω και να ξέρεις πως η επόμενη απάντησή μου προς εσένα, θα είναι με πμ. Θα εκτιμούσα αν έκανες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Ηρώ έγραψε: #1.195 08-09-08 13:45 Συμμετέχουμε οι: 11oς γύρος Ηρώ Κακή Επιρροή Neraida Resident Evil fandago fantasmenos jrot 6 xanp Lorelai vendetta Vkey Niyia pitg21 dooo Bill_Slayer Με ΣΕ τις Youki, fielda (?) Tα πμ μπορούν να σταλούν σήμερα το βράδυ και αύριο να ξεκινήσει επιτέλους το παιχνίδι. Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:59 Η fielda έγραψε: #1.196 08-09-08 13:59 Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με τη ΣΕ. Μετά από όλα αυτά κάπου το έχασα. Απλά δε θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη για αυτή τη θέση γιατί, όπως είπανε πολλοί, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συντονίσω την ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω. Επιπλέον, δε θέλω σε καμία περίπτωση να αναλάβω ευθύνες και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε να "ρίξω" τη Youki επειδή θα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση μου κι εγώ απλά να βοηθάω όταν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Neraida έγραψε: #1.197 08-09-08 14:09 Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Συνεχίζεις να κατηγορείς χωρίς λόγο ανθρώπους που μοιάζουν με αθώους πολίτες. Πρώτα ο tetra και τώρα ο fandago και η Νεραιδα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είσαι πολύ ύποπτη και δεν παίζεις όπως στα προηγούμενα παιχνίδια όπου έβρισκες τους δολοφόνους με σχετική ευκολία. Ψήφος στην Ηρώ από εμένα στον πρώτο γύρο του παιχνιδιού όταν ξεκινήσει... Click για ανάπτυξη... Χα! Τα είπες όλα. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δε σε είχα υποψιαστεί.. αλλά φαίνεται ποιος είναι ο 3ος δολοφόνος! Εσύ, διπρόσωπο σκουλήκι! Ψήφισέ με εσυ δε με νοιάζει, βασίζομαι στους συμπολίτες μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:14 Η fantasmenos: #1.182 07-09-08 05:14 Εμένα δεν θα με ξαναπείς διπρόσωπο σκουλήκι, κατάλαβες φόνισσα του παπαδιαμάντη; Επιβαρύνεις τη θέση σου με τους τραμπουκισμούς σου. Είναι δυνατόν ρε αυτό το άγιο παιδί, ο fandago να είναι δολοφόνος (για να μη πω για την μητέρα τερέζα-Νεράιδα); Οι "συμπολίτες" σου μόνο σε παγίδες μπορούν να πέσουν αν δεν σε βγάλουν σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:16 Η Neraida έγραψε: #1.183 07-09-08 05:16 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι προφανές (ότι δεν θες). Αυτό μπορεί να συνεχιστεί για πάντα... Απλά δέξου ότι τα σχόλια σου ήταν περιττά και ας έκανες απλά προτάσεις για ΣΕ, απ' το να κρίνεις την δική μου πρόταση Click για ανάπτυξη... Δε θα σχολιασω κατι απο τα ανωθεν, γιατι δε μου αρεσουν οι επαναληψεις, κατι που γνωριζεις πολυ καλα Οχι αγορι μου δεν υπηρχε κατι περιττο....σχολιασα κατι που θεωρησα λαθος, γιατι δεν ειχες υφος προτασης, αλλα αποφασης... Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:18 Η Ηρώ έγραψε: #1.184 07-09-08 05:18 Το ότι δε βλέπεις τα ολοφάνερα είναι η απόδειξη για μένα της ενοχής σου. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Ας μιλήσει η κάλπη λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:26 Ο Bill_1992: #1.185 07-09-08 12:26 Προλαβαίνω να παίξω ή έχετε αρχίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Youki έγραψε: #1.186 07-09-08 12:30 Πολύ κακό για το τίποτα... Απλά να πω ότι η "διαφωνία"μου να είναι πολλά άτομα ΣΕ έγκειται στο ότι είναι καλύτερο να είναι περισσότεροι οι παίχτες παρά η ΣΕ. Νομιζω το είπε και ο Φαν καπου πιο πάνω. Από την άλλη ας είμαστε και 4 και 10 και όσοι θέλουν ΣΕ (προκειμένου να γίνεται ο κακός χαμός) αν θεωρούν ότι μπορούν να ανταποκριθούν (κυρίως λόγω χρόνου). Μόνο μην μας κρεμάσει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ηρώ έγραψε: #1.187 07-09-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Προλαβαίνω να παίξω ή έχετε αρχίσει? Click για ανάπτυξη... Κάτι μου λέει πως προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο Bill_1992: #1.188 07-09-08 12:51 Οκ είμαι μέσα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:47 Η xanp έγραψε: #1.189 07-09-08 17:47 Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.190 07-09-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από xanp: Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ (συνδολοφόνα μου) xanp, καλά το πας, συνέχισε έτσι! Τους έχουμε! Δεν είναι εδώ τα πμ; Ουπς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Vkey έγραψε: #1.191 07-09-08 18:43 Ως ΣΕ το παιχνίδι σταματά εδώ μιας και αποκαλύφθηκαν από μόνοι τους οι δύο δολοφόνες!!!!Κάτι που είναι ενάντια στους κανόνες... Παρακαλούμε περάστε να σας βγάλουμε τα νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Neraida έγραψε: #1.192 07-09-08 19:53 διαλεγουμε ποδιων ή χεριων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η Vkey έγραψε: #1.193 07-09-08 21:00 Η ΣΕ θα αποφανθεί.... Μόλις μπουν όλοι μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:53 Η Ηρώ έγραψε: #1.194 08-09-08 02:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ξερω τι εννοεις με τα υπολοιπα που λες, αλλά μηπως ουτε εσυ σεβεσαι την κουβεντα που ειχαν οι υπολοιποι ; Click για ανάπτυξη... Ε ότι θα ακούσω και αυτό δεν το περίμενα! Συμφωνω οτι δεν επρεπε να παει μακρια η βαλιτσα, αλλά απο την αλλη δεν υποχρεωθηκε κανεις να διαβασει κιολας. Click για ανάπτυξη... Μα τι λες; Το γεγονός ότι χαλάτε ένα παιχνίδι που άλλα 14 άτομα περιμένουν να ξεκινήσει το σκέφτεσαι; Συμφωνείς να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, αλλά εκεί που είχε βρει ένα σταθμό, την πήρες και την έβαλες σε άλλο βαγόνι! Δεν πρόκειται να συνεχίσω και να ξέρεις πως η επόμενη απάντησή μου προς εσένα, θα είναι με πμ. Θα εκτιμούσα αν έκανες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Ηρώ έγραψε: #1.195 08-09-08 13:45 Συμμετέχουμε οι: 11oς γύρος Ηρώ Κακή Επιρροή Neraida Resident Evil fandago fantasmenos jrot 6 xanp Lorelai vendetta Vkey Niyia pitg21 dooo Bill_Slayer Με ΣΕ τις Youki, fielda (?) Tα πμ μπορούν να σταλούν σήμερα το βράδυ και αύριο να ξεκινήσει επιτέλους το παιχνίδι. Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:59 Η fielda έγραψε: #1.196 08-09-08 13:59 Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με τη ΣΕ. Μετά από όλα αυτά κάπου το έχασα. Απλά δε θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη για αυτή τη θέση γιατί, όπως είπανε πολλοί, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συντονίσω την ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω. Επιπλέον, δε θέλω σε καμία περίπτωση να αναλάβω ευθύνες και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε να "ρίξω" τη Youki επειδή θα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση μου κι εγώ απλά να βοηθάω όταν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Neraida έγραψε: #1.197 08-09-08 14:09 Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα δεν θα με ξαναπείς διπρόσωπο σκουλήκι, κατάλαβες φόνισσα του παπαδιαμάντη; Επιβαρύνεις τη θέση σου με τους τραμπουκισμούς σου. Είναι δυνατόν ρε αυτό το άγιο παιδί, ο fandago να είναι δολοφόνος (για να μη πω για την μητέρα τερέζα-Νεράιδα); Οι "συμπολίτες" σου μόνο σε παγίδες μπορούν να πέσουν αν δεν σε βγάλουν σύντομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:16 Η Neraida έγραψε: #1.183 07-09-08 05:16 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι προφανές (ότι δεν θες). Αυτό μπορεί να συνεχιστεί για πάντα... Απλά δέξου ότι τα σχόλια σου ήταν περιττά και ας έκανες απλά προτάσεις για ΣΕ, απ' το να κρίνεις την δική μου πρόταση Click για ανάπτυξη... Δε θα σχολιασω κατι απο τα ανωθεν, γιατι δε μου αρεσουν οι επαναληψεις, κατι που γνωριζεις πολυ καλα Οχι αγορι μου δεν υπηρχε κατι περιττο....σχολιασα κατι που θεωρησα λαθος, γιατι δεν ειχες υφος προτασης, αλλα αποφασης... Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:18 Η Ηρώ έγραψε: #1.184 07-09-08 05:18 Το ότι δε βλέπεις τα ολοφάνερα είναι η απόδειξη για μένα της ενοχής σου. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Ας μιλήσει η κάλπη λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:26 Ο Bill_1992: #1.185 07-09-08 12:26 Προλαβαίνω να παίξω ή έχετε αρχίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Youki έγραψε: #1.186 07-09-08 12:30 Πολύ κακό για το τίποτα... Απλά να πω ότι η "διαφωνία"μου να είναι πολλά άτομα ΣΕ έγκειται στο ότι είναι καλύτερο να είναι περισσότεροι οι παίχτες παρά η ΣΕ. Νομιζω το είπε και ο Φαν καπου πιο πάνω. Από την άλλη ας είμαστε και 4 και 10 και όσοι θέλουν ΣΕ (προκειμένου να γίνεται ο κακός χαμός) αν θεωρούν ότι μπορούν να ανταποκριθούν (κυρίως λόγω χρόνου). Μόνο μην μας κρεμάσει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ηρώ έγραψε: #1.187 07-09-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Προλαβαίνω να παίξω ή έχετε αρχίσει? Click για ανάπτυξη... Κάτι μου λέει πως προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο Bill_1992: #1.188 07-09-08 12:51 Οκ είμαι μέσα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:47 Η xanp έγραψε: #1.189 07-09-08 17:47 Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.190 07-09-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από xanp: Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ (συνδολοφόνα μου) xanp, καλά το πας, συνέχισε έτσι! Τους έχουμε! Δεν είναι εδώ τα πμ; Ουπς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Vkey έγραψε: #1.191 07-09-08 18:43 Ως ΣΕ το παιχνίδι σταματά εδώ μιας και αποκαλύφθηκαν από μόνοι τους οι δύο δολοφόνες!!!!Κάτι που είναι ενάντια στους κανόνες... Παρακαλούμε περάστε να σας βγάλουμε τα νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Neraida έγραψε: #1.192 07-09-08 19:53 διαλεγουμε ποδιων ή χεριων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η Vkey έγραψε: #1.193 07-09-08 21:00 Η ΣΕ θα αποφανθεί.... Μόλις μπουν όλοι μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:53 Η Ηρώ έγραψε: #1.194 08-09-08 02:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ξερω τι εννοεις με τα υπολοιπα που λες, αλλά μηπως ουτε εσυ σεβεσαι την κουβεντα που ειχαν οι υπολοιποι ; Click για ανάπτυξη... Ε ότι θα ακούσω και αυτό δεν το περίμενα! Συμφωνω οτι δεν επρεπε να παει μακρια η βαλιτσα, αλλά απο την αλλη δεν υποχρεωθηκε κανεις να διαβασει κιολας. Click για ανάπτυξη... Μα τι λες; Το γεγονός ότι χαλάτε ένα παιχνίδι που άλλα 14 άτομα περιμένουν να ξεκινήσει το σκέφτεσαι; Συμφωνείς να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, αλλά εκεί που είχε βρει ένα σταθμό, την πήρες και την έβαλες σε άλλο βαγόνι! Δεν πρόκειται να συνεχίσω και να ξέρεις πως η επόμενη απάντησή μου προς εσένα, θα είναι με πμ. Θα εκτιμούσα αν έκανες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Ηρώ έγραψε: #1.195 08-09-08 13:45 Συμμετέχουμε οι: 11oς γύρος Ηρώ Κακή Επιρροή Neraida Resident Evil fandago fantasmenos jrot 6 xanp Lorelai vendetta Vkey Niyia pitg21 dooo Bill_Slayer Με ΣΕ τις Youki, fielda (?) Tα πμ μπορούν να σταλούν σήμερα το βράδυ και αύριο να ξεκινήσει επιτέλους το παιχνίδι. Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:59 Η fielda έγραψε: #1.196 08-09-08 13:59 Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με τη ΣΕ. Μετά από όλα αυτά κάπου το έχασα. Απλά δε θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη για αυτή τη θέση γιατί, όπως είπανε πολλοί, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συντονίσω την ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω. Επιπλέον, δε θέλω σε καμία περίπτωση να αναλάβω ευθύνες και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε να "ρίξω" τη Youki επειδή θα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση μου κι εγώ απλά να βοηθάω όταν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Neraida έγραψε: #1.197 08-09-08 14:09 Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Είναι προφανές (ότι δεν θες). Αυτό μπορεί να συνεχιστεί για πάντα... Απλά δέξου ότι τα σχόλια σου ήταν περιττά και ας έκανες απλά προτάσεις για ΣΕ, απ' το να κρίνεις την δική μου πρόταση Click για ανάπτυξη... Δε θα σχολιασω κατι απο τα ανωθεν, γιατι δε μου αρεσουν οι επαναληψεις, κατι που γνωριζεις πολυ καλα Οχι αγορι μου δεν υπηρχε κατι περιττο....σχολιασα κατι που θεωρησα λαθος, γιατι δεν ειχες υφος προτασης, αλλα αποφασης... Καλημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:18 Η Ηρώ έγραψε: #1.184 07-09-08 05:18 Το ότι δε βλέπεις τα ολοφάνερα είναι η απόδειξη για μένα της ενοχής σου. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Ας μιλήσει η κάλπη λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:26 Ο Bill_1992: #1.185 07-09-08 12:26 Προλαβαίνω να παίξω ή έχετε αρχίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Youki έγραψε: #1.186 07-09-08 12:30 Πολύ κακό για το τίποτα... Απλά να πω ότι η "διαφωνία"μου να είναι πολλά άτομα ΣΕ έγκειται στο ότι είναι καλύτερο να είναι περισσότεροι οι παίχτες παρά η ΣΕ. Νομιζω το είπε και ο Φαν καπου πιο πάνω. Από την άλλη ας είμαστε και 4 και 10 και όσοι θέλουν ΣΕ (προκειμένου να γίνεται ο κακός χαμός) αν θεωρούν ότι μπορούν να ανταποκριθούν (κυρίως λόγω χρόνου). Μόνο μην μας κρεμάσει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ηρώ έγραψε: #1.187 07-09-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Προλαβαίνω να παίξω ή έχετε αρχίσει? Click για ανάπτυξη... Κάτι μου λέει πως προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο Bill_1992: #1.188 07-09-08 12:51 Οκ είμαι μέσα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:47 Η xanp έγραψε: #1.189 07-09-08 17:47 Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.190 07-09-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από xanp: Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ (συνδολοφόνα μου) xanp, καλά το πας, συνέχισε έτσι! Τους έχουμε! Δεν είναι εδώ τα πμ; Ουπς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Vkey έγραψε: #1.191 07-09-08 18:43 Ως ΣΕ το παιχνίδι σταματά εδώ μιας και αποκαλύφθηκαν από μόνοι τους οι δύο δολοφόνες!!!!Κάτι που είναι ενάντια στους κανόνες... Παρακαλούμε περάστε να σας βγάλουμε τα νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Neraida έγραψε: #1.192 07-09-08 19:53 διαλεγουμε ποδιων ή χεριων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η Vkey έγραψε: #1.193 07-09-08 21:00 Η ΣΕ θα αποφανθεί.... Μόλις μπουν όλοι μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:53 Η Ηρώ έγραψε: #1.194 08-09-08 02:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ξερω τι εννοεις με τα υπολοιπα που λες, αλλά μηπως ουτε εσυ σεβεσαι την κουβεντα που ειχαν οι υπολοιποι ; Click για ανάπτυξη... Ε ότι θα ακούσω και αυτό δεν το περίμενα! Συμφωνω οτι δεν επρεπε να παει μακρια η βαλιτσα, αλλά απο την αλλη δεν υποχρεωθηκε κανεις να διαβασει κιολας. Click για ανάπτυξη... Μα τι λες; Το γεγονός ότι χαλάτε ένα παιχνίδι που άλλα 14 άτομα περιμένουν να ξεκινήσει το σκέφτεσαι; Συμφωνείς να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, αλλά εκεί που είχε βρει ένα σταθμό, την πήρες και την έβαλες σε άλλο βαγόνι! Δεν πρόκειται να συνεχίσω και να ξέρεις πως η επόμενη απάντησή μου προς εσένα, θα είναι με πμ. Θα εκτιμούσα αν έκανες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Ηρώ έγραψε: #1.195 08-09-08 13:45 Συμμετέχουμε οι: 11oς γύρος Ηρώ Κακή Επιρροή Neraida Resident Evil fandago fantasmenos jrot 6 xanp Lorelai vendetta Vkey Niyia pitg21 dooo Bill_Slayer Με ΣΕ τις Youki, fielda (?) Tα πμ μπορούν να σταλούν σήμερα το βράδυ και αύριο να ξεκινήσει επιτέλους το παιχνίδι. Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:59 Η fielda έγραψε: #1.196 08-09-08 13:59 Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με τη ΣΕ. Μετά από όλα αυτά κάπου το έχασα. Απλά δε θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη για αυτή τη θέση γιατί, όπως είπανε πολλοί, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συντονίσω την ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω. Επιπλέον, δε θέλω σε καμία περίπτωση να αναλάβω ευθύνες και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε να "ρίξω" τη Youki επειδή θα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση μου κι εγώ απλά να βοηθάω όταν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Neraida έγραψε: #1.197 08-09-08 14:09 Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το ότι δε βλέπεις τα ολοφάνερα είναι η απόδειξη για μένα της ενοχής σου. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο. Ας μιλήσει η κάλπη λοιπόν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:26 Ο Bill_1992: #1.185 07-09-08 12:26 Προλαβαίνω να παίξω ή έχετε αρχίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Youki έγραψε: #1.186 07-09-08 12:30 Πολύ κακό για το τίποτα... Απλά να πω ότι η "διαφωνία"μου να είναι πολλά άτομα ΣΕ έγκειται στο ότι είναι καλύτερο να είναι περισσότεροι οι παίχτες παρά η ΣΕ. Νομιζω το είπε και ο Φαν καπου πιο πάνω. Από την άλλη ας είμαστε και 4 και 10 και όσοι θέλουν ΣΕ (προκειμένου να γίνεται ο κακός χαμός) αν θεωρούν ότι μπορούν να ανταποκριθούν (κυρίως λόγω χρόνου). Μόνο μην μας κρεμάσει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ηρώ έγραψε: #1.187 07-09-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Προλαβαίνω να παίξω ή έχετε αρχίσει? Click για ανάπτυξη... Κάτι μου λέει πως προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο Bill_1992: #1.188 07-09-08 12:51 Οκ είμαι μέσα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:47 Η xanp έγραψε: #1.189 07-09-08 17:47 Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.190 07-09-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από xanp: Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ (συνδολοφόνα μου) xanp, καλά το πας, συνέχισε έτσι! Τους έχουμε! Δεν είναι εδώ τα πμ; Ουπς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Vkey έγραψε: #1.191 07-09-08 18:43 Ως ΣΕ το παιχνίδι σταματά εδώ μιας και αποκαλύφθηκαν από μόνοι τους οι δύο δολοφόνες!!!!Κάτι που είναι ενάντια στους κανόνες... Παρακαλούμε περάστε να σας βγάλουμε τα νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Neraida έγραψε: #1.192 07-09-08 19:53 διαλεγουμε ποδιων ή χεριων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η Vkey έγραψε: #1.193 07-09-08 21:00 Η ΣΕ θα αποφανθεί.... Μόλις μπουν όλοι μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:53 Η Ηρώ έγραψε: #1.194 08-09-08 02:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ξερω τι εννοεις με τα υπολοιπα που λες, αλλά μηπως ουτε εσυ σεβεσαι την κουβεντα που ειχαν οι υπολοιποι ; Click για ανάπτυξη... Ε ότι θα ακούσω και αυτό δεν το περίμενα! Συμφωνω οτι δεν επρεπε να παει μακρια η βαλιτσα, αλλά απο την αλλη δεν υποχρεωθηκε κανεις να διαβασει κιολας. Click για ανάπτυξη... Μα τι λες; Το γεγονός ότι χαλάτε ένα παιχνίδι που άλλα 14 άτομα περιμένουν να ξεκινήσει το σκέφτεσαι; Συμφωνείς να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, αλλά εκεί που είχε βρει ένα σταθμό, την πήρες και την έβαλες σε άλλο βαγόνι! Δεν πρόκειται να συνεχίσω και να ξέρεις πως η επόμενη απάντησή μου προς εσένα, θα είναι με πμ. Θα εκτιμούσα αν έκανες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Ηρώ έγραψε: #1.195 08-09-08 13:45 Συμμετέχουμε οι: 11oς γύρος Ηρώ Κακή Επιρροή Neraida Resident Evil fandago fantasmenos jrot 6 xanp Lorelai vendetta Vkey Niyia pitg21 dooo Bill_Slayer Με ΣΕ τις Youki, fielda (?) Tα πμ μπορούν να σταλούν σήμερα το βράδυ και αύριο να ξεκινήσει επιτέλους το παιχνίδι. Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:59 Η fielda έγραψε: #1.196 08-09-08 13:59 Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με τη ΣΕ. Μετά από όλα αυτά κάπου το έχασα. Απλά δε θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη για αυτή τη θέση γιατί, όπως είπανε πολλοί, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συντονίσω την ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω. Επιπλέον, δε θέλω σε καμία περίπτωση να αναλάβω ευθύνες και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε να "ρίξω" τη Youki επειδή θα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση μου κι εγώ απλά να βοηθάω όταν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Neraida έγραψε: #1.197 08-09-08 14:09 Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προλαβαίνω να παίξω ή έχετε αρχίσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Youki έγραψε: #1.186 07-09-08 12:30 Πολύ κακό για το τίποτα... Απλά να πω ότι η "διαφωνία"μου να είναι πολλά άτομα ΣΕ έγκειται στο ότι είναι καλύτερο να είναι περισσότεροι οι παίχτες παρά η ΣΕ. Νομιζω το είπε και ο Φαν καπου πιο πάνω. Από την άλλη ας είμαστε και 4 και 10 και όσοι θέλουν ΣΕ (προκειμένου να γίνεται ο κακός χαμός) αν θεωρούν ότι μπορούν να ανταποκριθούν (κυρίως λόγω χρόνου). Μόνο μην μας κρεμάσει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ηρώ έγραψε: #1.187 07-09-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Προλαβαίνω να παίξω ή έχετε αρχίσει? Click για ανάπτυξη... Κάτι μου λέει πως προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο Bill_1992: #1.188 07-09-08 12:51 Οκ είμαι μέσα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:47 Η xanp έγραψε: #1.189 07-09-08 17:47 Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.190 07-09-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από xanp: Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ (συνδολοφόνα μου) xanp, καλά το πας, συνέχισε έτσι! Τους έχουμε! Δεν είναι εδώ τα πμ; Ουπς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Vkey έγραψε: #1.191 07-09-08 18:43 Ως ΣΕ το παιχνίδι σταματά εδώ μιας και αποκαλύφθηκαν από μόνοι τους οι δύο δολοφόνες!!!!Κάτι που είναι ενάντια στους κανόνες... Παρακαλούμε περάστε να σας βγάλουμε τα νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Neraida έγραψε: #1.192 07-09-08 19:53 διαλεγουμε ποδιων ή χεριων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η Vkey έγραψε: #1.193 07-09-08 21:00 Η ΣΕ θα αποφανθεί.... Μόλις μπουν όλοι μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:53 Η Ηρώ έγραψε: #1.194 08-09-08 02:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ξερω τι εννοεις με τα υπολοιπα που λες, αλλά μηπως ουτε εσυ σεβεσαι την κουβεντα που ειχαν οι υπολοιποι ; Click για ανάπτυξη... Ε ότι θα ακούσω και αυτό δεν το περίμενα! Συμφωνω οτι δεν επρεπε να παει μακρια η βαλιτσα, αλλά απο την αλλη δεν υποχρεωθηκε κανεις να διαβασει κιολας. Click για ανάπτυξη... Μα τι λες; Το γεγονός ότι χαλάτε ένα παιχνίδι που άλλα 14 άτομα περιμένουν να ξεκινήσει το σκέφτεσαι; Συμφωνείς να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, αλλά εκεί που είχε βρει ένα σταθμό, την πήρες και την έβαλες σε άλλο βαγόνι! Δεν πρόκειται να συνεχίσω και να ξέρεις πως η επόμενη απάντησή μου προς εσένα, θα είναι με πμ. Θα εκτιμούσα αν έκανες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Ηρώ έγραψε: #1.195 08-09-08 13:45 Συμμετέχουμε οι: 11oς γύρος Ηρώ Κακή Επιρροή Neraida Resident Evil fandago fantasmenos jrot 6 xanp Lorelai vendetta Vkey Niyia pitg21 dooo Bill_Slayer Με ΣΕ τις Youki, fielda (?) Tα πμ μπορούν να σταλούν σήμερα το βράδυ και αύριο να ξεκινήσει επιτέλους το παιχνίδι. Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:59 Η fielda έγραψε: #1.196 08-09-08 13:59 Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με τη ΣΕ. Μετά από όλα αυτά κάπου το έχασα. Απλά δε θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη για αυτή τη θέση γιατί, όπως είπανε πολλοί, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συντονίσω την ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω. Επιπλέον, δε θέλω σε καμία περίπτωση να αναλάβω ευθύνες και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε να "ρίξω" τη Youki επειδή θα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση μου κι εγώ απλά να βοηθάω όταν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Neraida έγραψε: #1.197 08-09-08 14:09 Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολύ κακό για το τίποτα... Απλά να πω ότι η "διαφωνία"μου να είναι πολλά άτομα ΣΕ έγκειται στο ότι είναι καλύτερο να είναι περισσότεροι οι παίχτες παρά η ΣΕ. Νομιζω το είπε και ο Φαν καπου πιο πάνω. Από την άλλη ας είμαστε και 4 και 10 και όσοι θέλουν ΣΕ (προκειμένου να γίνεται ο κακός χαμός) αν θεωρούν ότι μπορούν να ανταποκριθούν (κυρίως λόγω χρόνου). Μόνο μην μας κρεμάσει κανείς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:50 Η Ηρώ έγραψε: #1.187 07-09-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Προλαβαίνω να παίξω ή έχετε αρχίσει? Click για ανάπτυξη... Κάτι μου λέει πως προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο Bill_1992: #1.188 07-09-08 12:51 Οκ είμαι μέσα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:47 Η xanp έγραψε: #1.189 07-09-08 17:47 Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.190 07-09-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από xanp: Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ (συνδολοφόνα μου) xanp, καλά το πας, συνέχισε έτσι! Τους έχουμε! Δεν είναι εδώ τα πμ; Ουπς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Vkey έγραψε: #1.191 07-09-08 18:43 Ως ΣΕ το παιχνίδι σταματά εδώ μιας και αποκαλύφθηκαν από μόνοι τους οι δύο δολοφόνες!!!!Κάτι που είναι ενάντια στους κανόνες... Παρακαλούμε περάστε να σας βγάλουμε τα νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Neraida έγραψε: #1.192 07-09-08 19:53 διαλεγουμε ποδιων ή χεριων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η Vkey έγραψε: #1.193 07-09-08 21:00 Η ΣΕ θα αποφανθεί.... Μόλις μπουν όλοι μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:53 Η Ηρώ έγραψε: #1.194 08-09-08 02:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ξερω τι εννοεις με τα υπολοιπα που λες, αλλά μηπως ουτε εσυ σεβεσαι την κουβεντα που ειχαν οι υπολοιποι ; Click για ανάπτυξη... Ε ότι θα ακούσω και αυτό δεν το περίμενα! Συμφωνω οτι δεν επρεπε να παει μακρια η βαλιτσα, αλλά απο την αλλη δεν υποχρεωθηκε κανεις να διαβασει κιολας. Click για ανάπτυξη... Μα τι λες; Το γεγονός ότι χαλάτε ένα παιχνίδι που άλλα 14 άτομα περιμένουν να ξεκινήσει το σκέφτεσαι; Συμφωνείς να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, αλλά εκεί που είχε βρει ένα σταθμό, την πήρες και την έβαλες σε άλλο βαγόνι! Δεν πρόκειται να συνεχίσω και να ξέρεις πως η επόμενη απάντησή μου προς εσένα, θα είναι με πμ. Θα εκτιμούσα αν έκανες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Ηρώ έγραψε: #1.195 08-09-08 13:45 Συμμετέχουμε οι: 11oς γύρος Ηρώ Κακή Επιρροή Neraida Resident Evil fandago fantasmenos jrot 6 xanp Lorelai vendetta Vkey Niyia pitg21 dooo Bill_Slayer Με ΣΕ τις Youki, fielda (?) Tα πμ μπορούν να σταλούν σήμερα το βράδυ και αύριο να ξεκινήσει επιτέλους το παιχνίδι. Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:59 Η fielda έγραψε: #1.196 08-09-08 13:59 Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με τη ΣΕ. Μετά από όλα αυτά κάπου το έχασα. Απλά δε θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη για αυτή τη θέση γιατί, όπως είπανε πολλοί, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συντονίσω την ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω. Επιπλέον, δε θέλω σε καμία περίπτωση να αναλάβω ευθύνες και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε να "ρίξω" τη Youki επειδή θα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση μου κι εγώ απλά να βοηθάω όταν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Neraida έγραψε: #1.197 08-09-08 14:09 Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Προλαβαίνω να παίξω ή έχετε αρχίσει? Click για ανάπτυξη... Κάτι μου λέει πως προλαβαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:51 Ο Bill_1992: #1.188 07-09-08 12:51 Οκ είμαι μέσα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:47 Η xanp έγραψε: #1.189 07-09-08 17:47 Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.190 07-09-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από xanp: Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ (συνδολοφόνα μου) xanp, καλά το πας, συνέχισε έτσι! Τους έχουμε! Δεν είναι εδώ τα πμ; Ουπς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Vkey έγραψε: #1.191 07-09-08 18:43 Ως ΣΕ το παιχνίδι σταματά εδώ μιας και αποκαλύφθηκαν από μόνοι τους οι δύο δολοφόνες!!!!Κάτι που είναι ενάντια στους κανόνες... Παρακαλούμε περάστε να σας βγάλουμε τα νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Neraida έγραψε: #1.192 07-09-08 19:53 διαλεγουμε ποδιων ή χεριων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η Vkey έγραψε: #1.193 07-09-08 21:00 Η ΣΕ θα αποφανθεί.... Μόλις μπουν όλοι μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:53 Η Ηρώ έγραψε: #1.194 08-09-08 02:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ξερω τι εννοεις με τα υπολοιπα που λες, αλλά μηπως ουτε εσυ σεβεσαι την κουβεντα που ειχαν οι υπολοιποι ; Click για ανάπτυξη... Ε ότι θα ακούσω και αυτό δεν το περίμενα! Συμφωνω οτι δεν επρεπε να παει μακρια η βαλιτσα, αλλά απο την αλλη δεν υποχρεωθηκε κανεις να διαβασει κιολας. Click για ανάπτυξη... Μα τι λες; Το γεγονός ότι χαλάτε ένα παιχνίδι που άλλα 14 άτομα περιμένουν να ξεκινήσει το σκέφτεσαι; Συμφωνείς να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, αλλά εκεί που είχε βρει ένα σταθμό, την πήρες και την έβαλες σε άλλο βαγόνι! Δεν πρόκειται να συνεχίσω και να ξέρεις πως η επόμενη απάντησή μου προς εσένα, θα είναι με πμ. Θα εκτιμούσα αν έκανες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Ηρώ έγραψε: #1.195 08-09-08 13:45 Συμμετέχουμε οι: 11oς γύρος Ηρώ Κακή Επιρροή Neraida Resident Evil fandago fantasmenos jrot 6 xanp Lorelai vendetta Vkey Niyia pitg21 dooo Bill_Slayer Με ΣΕ τις Youki, fielda (?) Tα πμ μπορούν να σταλούν σήμερα το βράδυ και αύριο να ξεκινήσει επιτέλους το παιχνίδι. Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:59 Η fielda έγραψε: #1.196 08-09-08 13:59 Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με τη ΣΕ. Μετά από όλα αυτά κάπου το έχασα. Απλά δε θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη για αυτή τη θέση γιατί, όπως είπανε πολλοί, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συντονίσω την ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω. Επιπλέον, δε θέλω σε καμία περίπτωση να αναλάβω ευθύνες και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε να "ρίξω" τη Youki επειδή θα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση μου κι εγώ απλά να βοηθάω όταν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Neraida έγραψε: #1.197 08-09-08 14:09 Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οκ είμαι μέσα τότε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:47 Η xanp έγραψε: #1.189 07-09-08 17:47 Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.190 07-09-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από xanp: Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ (συνδολοφόνα μου) xanp, καλά το πας, συνέχισε έτσι! Τους έχουμε! Δεν είναι εδώ τα πμ; Ουπς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Vkey έγραψε: #1.191 07-09-08 18:43 Ως ΣΕ το παιχνίδι σταματά εδώ μιας και αποκαλύφθηκαν από μόνοι τους οι δύο δολοφόνες!!!!Κάτι που είναι ενάντια στους κανόνες... Παρακαλούμε περάστε να σας βγάλουμε τα νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Neraida έγραψε: #1.192 07-09-08 19:53 διαλεγουμε ποδιων ή χεριων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η Vkey έγραψε: #1.193 07-09-08 21:00 Η ΣΕ θα αποφανθεί.... Μόλις μπουν όλοι μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:53 Η Ηρώ έγραψε: #1.194 08-09-08 02:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ξερω τι εννοεις με τα υπολοιπα που λες, αλλά μηπως ουτε εσυ σεβεσαι την κουβεντα που ειχαν οι υπολοιποι ; Click για ανάπτυξη... Ε ότι θα ακούσω και αυτό δεν το περίμενα! Συμφωνω οτι δεν επρεπε να παει μακρια η βαλιτσα, αλλά απο την αλλη δεν υποχρεωθηκε κανεις να διαβασει κιολας. Click για ανάπτυξη... Μα τι λες; Το γεγονός ότι χαλάτε ένα παιχνίδι που άλλα 14 άτομα περιμένουν να ξεκινήσει το σκέφτεσαι; Συμφωνείς να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, αλλά εκεί που είχε βρει ένα σταθμό, την πήρες και την έβαλες σε άλλο βαγόνι! Δεν πρόκειται να συνεχίσω και να ξέρεις πως η επόμενη απάντησή μου προς εσένα, θα είναι με πμ. Θα εκτιμούσα αν έκανες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Ηρώ έγραψε: #1.195 08-09-08 13:45 Συμμετέχουμε οι: 11oς γύρος Ηρώ Κακή Επιρροή Neraida Resident Evil fandago fantasmenos jrot 6 xanp Lorelai vendetta Vkey Niyia pitg21 dooo Bill_Slayer Με ΣΕ τις Youki, fielda (?) Tα πμ μπορούν να σταλούν σήμερα το βράδυ και αύριο να ξεκινήσει επιτέλους το παιχνίδι. Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:59 Η fielda έγραψε: #1.196 08-09-08 13:59 Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με τη ΣΕ. Μετά από όλα αυτά κάπου το έχασα. Απλά δε θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη για αυτή τη θέση γιατί, όπως είπανε πολλοί, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συντονίσω την ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω. Επιπλέον, δε θέλω σε καμία περίπτωση να αναλάβω ευθύνες και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε να "ρίξω" τη Youki επειδή θα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση μου κι εγώ απλά να βοηθάω όταν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Neraida έγραψε: #1.197 08-09-08 14:09 Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:57 Η Ηρώ έγραψε: #1.190 07-09-08 17:57 Αρχική Δημοσίευση από xanp: Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ (συνδολοφόνα μου) xanp, καλά το πας, συνέχισε έτσι! Τους έχουμε! Δεν είναι εδώ τα πμ; Ουπς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Vkey έγραψε: #1.191 07-09-08 18:43 Ως ΣΕ το παιχνίδι σταματά εδώ μιας και αποκαλύφθηκαν από μόνοι τους οι δύο δολοφόνες!!!!Κάτι που είναι ενάντια στους κανόνες... Παρακαλούμε περάστε να σας βγάλουμε τα νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Neraida έγραψε: #1.192 07-09-08 19:53 διαλεγουμε ποδιων ή χεριων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η Vkey έγραψε: #1.193 07-09-08 21:00 Η ΣΕ θα αποφανθεί.... Μόλις μπουν όλοι μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:53 Η Ηρώ έγραψε: #1.194 08-09-08 02:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ξερω τι εννοεις με τα υπολοιπα που λες, αλλά μηπως ουτε εσυ σεβεσαι την κουβεντα που ειχαν οι υπολοιποι ; Click για ανάπτυξη... Ε ότι θα ακούσω και αυτό δεν το περίμενα! Συμφωνω οτι δεν επρεπε να παει μακρια η βαλιτσα, αλλά απο την αλλη δεν υποχρεωθηκε κανεις να διαβασει κιολας. Click για ανάπτυξη... Μα τι λες; Το γεγονός ότι χαλάτε ένα παιχνίδι που άλλα 14 άτομα περιμένουν να ξεκινήσει το σκέφτεσαι; Συμφωνείς να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, αλλά εκεί που είχε βρει ένα σταθμό, την πήρες και την έβαλες σε άλλο βαγόνι! Δεν πρόκειται να συνεχίσω και να ξέρεις πως η επόμενη απάντησή μου προς εσένα, θα είναι με πμ. Θα εκτιμούσα αν έκανες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Ηρώ έγραψε: #1.195 08-09-08 13:45 Συμμετέχουμε οι: 11oς γύρος Ηρώ Κακή Επιρροή Neraida Resident Evil fandago fantasmenos jrot 6 xanp Lorelai vendetta Vkey Niyia pitg21 dooo Bill_Slayer Με ΣΕ τις Youki, fielda (?) Tα πμ μπορούν να σταλούν σήμερα το βράδυ και αύριο να ξεκινήσει επιτέλους το παιχνίδι. Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:59 Η fielda έγραψε: #1.196 08-09-08 13:59 Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με τη ΣΕ. Μετά από όλα αυτά κάπου το έχασα. Απλά δε θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη για αυτή τη θέση γιατί, όπως είπανε πολλοί, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συντονίσω την ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω. Επιπλέον, δε θέλω σε καμία περίπτωση να αναλάβω ευθύνες και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε να "ρίξω" τη Youki επειδή θα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση μου κι εγώ απλά να βοηθάω όταν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Neraida έγραψε: #1.197 08-09-08 14:09 Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από xanp: Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός.... Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της.... Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ.... Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ Click για ανάπτυξη... Σ ευχαριστώ πολύ (συνδολοφόνα μου) xanp, καλά το πας, συνέχισε έτσι! Τους έχουμε! Δεν είναι εδώ τα πμ; Ουπς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:43 Η Vkey έγραψε: #1.191 07-09-08 18:43 Ως ΣΕ το παιχνίδι σταματά εδώ μιας και αποκαλύφθηκαν από μόνοι τους οι δύο δολοφόνες!!!!Κάτι που είναι ενάντια στους κανόνες... Παρακαλούμε περάστε να σας βγάλουμε τα νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Neraida έγραψε: #1.192 07-09-08 19:53 διαλεγουμε ποδιων ή χεριων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η Vkey έγραψε: #1.193 07-09-08 21:00 Η ΣΕ θα αποφανθεί.... Μόλις μπουν όλοι μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:53 Η Ηρώ έγραψε: #1.194 08-09-08 02:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ξερω τι εννοεις με τα υπολοιπα που λες, αλλά μηπως ουτε εσυ σεβεσαι την κουβεντα που ειχαν οι υπολοιποι ; Click για ανάπτυξη... Ε ότι θα ακούσω και αυτό δεν το περίμενα! Συμφωνω οτι δεν επρεπε να παει μακρια η βαλιτσα, αλλά απο την αλλη δεν υποχρεωθηκε κανεις να διαβασει κιολας. Click για ανάπτυξη... Μα τι λες; Το γεγονός ότι χαλάτε ένα παιχνίδι που άλλα 14 άτομα περιμένουν να ξεκινήσει το σκέφτεσαι; Συμφωνείς να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, αλλά εκεί που είχε βρει ένα σταθμό, την πήρες και την έβαλες σε άλλο βαγόνι! Δεν πρόκειται να συνεχίσω και να ξέρεις πως η επόμενη απάντησή μου προς εσένα, θα είναι με πμ. Θα εκτιμούσα αν έκανες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Ηρώ έγραψε: #1.195 08-09-08 13:45 Συμμετέχουμε οι: 11oς γύρος Ηρώ Κακή Επιρροή Neraida Resident Evil fandago fantasmenos jrot 6 xanp Lorelai vendetta Vkey Niyia pitg21 dooo Bill_Slayer Με ΣΕ τις Youki, fielda (?) Tα πμ μπορούν να σταλούν σήμερα το βράδυ και αύριο να ξεκινήσει επιτέλους το παιχνίδι. Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:59 Η fielda έγραψε: #1.196 08-09-08 13:59 Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με τη ΣΕ. Μετά από όλα αυτά κάπου το έχασα. Απλά δε θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη για αυτή τη θέση γιατί, όπως είπανε πολλοί, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συντονίσω την ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω. Επιπλέον, δε θέλω σε καμία περίπτωση να αναλάβω ευθύνες και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε να "ρίξω" τη Youki επειδή θα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση μου κι εγώ απλά να βοηθάω όταν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Neraida έγραψε: #1.197 08-09-08 14:09 Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ως ΣΕ το παιχνίδι σταματά εδώ μιας και αποκαλύφθηκαν από μόνοι τους οι δύο δολοφόνες!!!!Κάτι που είναι ενάντια στους κανόνες... Παρακαλούμε περάστε να σας βγάλουμε τα νύχια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:53 Η Neraida έγραψε: #1.192 07-09-08 19:53 διαλεγουμε ποδιων ή χεριων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η Vkey έγραψε: #1.193 07-09-08 21:00 Η ΣΕ θα αποφανθεί.... Μόλις μπουν όλοι μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:53 Η Ηρώ έγραψε: #1.194 08-09-08 02:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ξερω τι εννοεις με τα υπολοιπα που λες, αλλά μηπως ουτε εσυ σεβεσαι την κουβεντα που ειχαν οι υπολοιποι ; Click για ανάπτυξη... Ε ότι θα ακούσω και αυτό δεν το περίμενα! Συμφωνω οτι δεν επρεπε να παει μακρια η βαλιτσα, αλλά απο την αλλη δεν υποχρεωθηκε κανεις να διαβασει κιολας. Click για ανάπτυξη... Μα τι λες; Το γεγονός ότι χαλάτε ένα παιχνίδι που άλλα 14 άτομα περιμένουν να ξεκινήσει το σκέφτεσαι; Συμφωνείς να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, αλλά εκεί που είχε βρει ένα σταθμό, την πήρες και την έβαλες σε άλλο βαγόνι! Δεν πρόκειται να συνεχίσω και να ξέρεις πως η επόμενη απάντησή μου προς εσένα, θα είναι με πμ. Θα εκτιμούσα αν έκανες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Ηρώ έγραψε: #1.195 08-09-08 13:45 Συμμετέχουμε οι: 11oς γύρος Ηρώ Κακή Επιρροή Neraida Resident Evil fandago fantasmenos jrot 6 xanp Lorelai vendetta Vkey Niyia pitg21 dooo Bill_Slayer Με ΣΕ τις Youki, fielda (?) Tα πμ μπορούν να σταλούν σήμερα το βράδυ και αύριο να ξεκινήσει επιτέλους το παιχνίδι. Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:59 Η fielda έγραψε: #1.196 08-09-08 13:59 Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με τη ΣΕ. Μετά από όλα αυτά κάπου το έχασα. Απλά δε θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη για αυτή τη θέση γιατί, όπως είπανε πολλοί, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συντονίσω την ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω. Επιπλέον, δε θέλω σε καμία περίπτωση να αναλάβω ευθύνες και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε να "ρίξω" τη Youki επειδή θα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση μου κι εγώ απλά να βοηθάω όταν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Neraida έγραψε: #1.197 08-09-08 14:09 Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
διαλεγουμε ποδιων ή χεριων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:00 Η Vkey έγραψε: #1.193 07-09-08 21:00 Η ΣΕ θα αποφανθεί.... Μόλις μπουν όλοι μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:53 Η Ηρώ έγραψε: #1.194 08-09-08 02:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ξερω τι εννοεις με τα υπολοιπα που λες, αλλά μηπως ουτε εσυ σεβεσαι την κουβεντα που ειχαν οι υπολοιποι ; Click για ανάπτυξη... Ε ότι θα ακούσω και αυτό δεν το περίμενα! Συμφωνω οτι δεν επρεπε να παει μακρια η βαλιτσα, αλλά απο την αλλη δεν υποχρεωθηκε κανεις να διαβασει κιολας. Click για ανάπτυξη... Μα τι λες; Το γεγονός ότι χαλάτε ένα παιχνίδι που άλλα 14 άτομα περιμένουν να ξεκινήσει το σκέφτεσαι; Συμφωνείς να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, αλλά εκεί που είχε βρει ένα σταθμό, την πήρες και την έβαλες σε άλλο βαγόνι! Δεν πρόκειται να συνεχίσω και να ξέρεις πως η επόμενη απάντησή μου προς εσένα, θα είναι με πμ. Θα εκτιμούσα αν έκανες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Ηρώ έγραψε: #1.195 08-09-08 13:45 Συμμετέχουμε οι: 11oς γύρος Ηρώ Κακή Επιρροή Neraida Resident Evil fandago fantasmenos jrot 6 xanp Lorelai vendetta Vkey Niyia pitg21 dooo Bill_Slayer Με ΣΕ τις Youki, fielda (?) Tα πμ μπορούν να σταλούν σήμερα το βράδυ και αύριο να ξεκινήσει επιτέλους το παιχνίδι. Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:59 Η fielda έγραψε: #1.196 08-09-08 13:59 Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με τη ΣΕ. Μετά από όλα αυτά κάπου το έχασα. Απλά δε θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη για αυτή τη θέση γιατί, όπως είπανε πολλοί, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συντονίσω την ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω. Επιπλέον, δε θέλω σε καμία περίπτωση να αναλάβω ευθύνες και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε να "ρίξω" τη Youki επειδή θα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση μου κι εγώ απλά να βοηθάω όταν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Neraida έγραψε: #1.197 08-09-08 14:09 Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η ΣΕ θα αποφανθεί.... Μόλις μπουν όλοι μσν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 02:53 Η Ηρώ έγραψε: #1.194 08-09-08 02:53 Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ξερω τι εννοεις με τα υπολοιπα που λες, αλλά μηπως ουτε εσυ σεβεσαι την κουβεντα που ειχαν οι υπολοιποι ; Click για ανάπτυξη... Ε ότι θα ακούσω και αυτό δεν το περίμενα! Συμφωνω οτι δεν επρεπε να παει μακρια η βαλιτσα, αλλά απο την αλλη δεν υποχρεωθηκε κανεις να διαβασει κιολας. Click για ανάπτυξη... Μα τι λες; Το γεγονός ότι χαλάτε ένα παιχνίδι που άλλα 14 άτομα περιμένουν να ξεκινήσει το σκέφτεσαι; Συμφωνείς να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, αλλά εκεί που είχε βρει ένα σταθμό, την πήρες και την έβαλες σε άλλο βαγόνι! Δεν πρόκειται να συνεχίσω και να ξέρεις πως η επόμενη απάντησή μου προς εσένα, θα είναι με πμ. Θα εκτιμούσα αν έκανες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Ηρώ έγραψε: #1.195 08-09-08 13:45 Συμμετέχουμε οι: 11oς γύρος Ηρώ Κακή Επιρροή Neraida Resident Evil fandago fantasmenos jrot 6 xanp Lorelai vendetta Vkey Niyia pitg21 dooo Bill_Slayer Με ΣΕ τις Youki, fielda (?) Tα πμ μπορούν να σταλούν σήμερα το βράδυ και αύριο να ξεκινήσει επιτέλους το παιχνίδι. Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:59 Η fielda έγραψε: #1.196 08-09-08 13:59 Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με τη ΣΕ. Μετά από όλα αυτά κάπου το έχασα. Απλά δε θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη για αυτή τη θέση γιατί, όπως είπανε πολλοί, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συντονίσω την ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω. Επιπλέον, δε θέλω σε καμία περίπτωση να αναλάβω ευθύνες και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε να "ρίξω" τη Youki επειδή θα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση μου κι εγώ απλά να βοηθάω όταν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Neraida έγραψε: #1.197 08-09-08 14:09 Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lorien: Δε ξερω τι εννοεις με τα υπολοιπα που λες, αλλά μηπως ουτε εσυ σεβεσαι την κουβεντα που ειχαν οι υπολοιποι ; Click για ανάπτυξη... Ε ότι θα ακούσω και αυτό δεν το περίμενα! Συμφωνω οτι δεν επρεπε να παει μακρια η βαλιτσα, αλλά απο την αλλη δεν υποχρεωθηκε κανεις να διαβασει κιολας. Click για ανάπτυξη... Μα τι λες; Το γεγονός ότι χαλάτε ένα παιχνίδι που άλλα 14 άτομα περιμένουν να ξεκινήσει το σκέφτεσαι; Συμφωνείς να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, αλλά εκεί που είχε βρει ένα σταθμό, την πήρες και την έβαλες σε άλλο βαγόνι! Δεν πρόκειται να συνεχίσω και να ξέρεις πως η επόμενη απάντησή μου προς εσένα, θα είναι με πμ. Θα εκτιμούσα αν έκανες το ίδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η Ηρώ έγραψε: #1.195 08-09-08 13:45 Συμμετέχουμε οι: 11oς γύρος Ηρώ Κακή Επιρροή Neraida Resident Evil fandago fantasmenos jrot 6 xanp Lorelai vendetta Vkey Niyia pitg21 dooo Bill_Slayer Με ΣΕ τις Youki, fielda (?) Tα πμ μπορούν να σταλούν σήμερα το βράδυ και αύριο να ξεκινήσει επιτέλους το παιχνίδι. Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:59 Η fielda έγραψε: #1.196 08-09-08 13:59 Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με τη ΣΕ. Μετά από όλα αυτά κάπου το έχασα. Απλά δε θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη για αυτή τη θέση γιατί, όπως είπανε πολλοί, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συντονίσω την ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω. Επιπλέον, δε θέλω σε καμία περίπτωση να αναλάβω ευθύνες και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε να "ρίξω" τη Youki επειδή θα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση μου κι εγώ απλά να βοηθάω όταν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Neraida έγραψε: #1.197 08-09-08 14:09 Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συμμετέχουμε οι: 11oς γύρος Ηρώ Κακή Επιρροή Neraida Resident Evil fandago fantasmenos jrot 6 xanp Lorelai vendetta Vkey Niyia pitg21 dooo Bill_Slayer Με ΣΕ τις Youki, fielda (?) Tα πμ μπορούν να σταλούν σήμερα το βράδυ και αύριο να ξεκινήσει επιτέλους το παιχνίδι. Τι λέτε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:59 Η fielda έγραψε: #1.196 08-09-08 13:59 Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με τη ΣΕ. Μετά από όλα αυτά κάπου το έχασα. Απλά δε θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη για αυτή τη θέση γιατί, όπως είπανε πολλοί, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συντονίσω την ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω. Επιπλέον, δε θέλω σε καμία περίπτωση να αναλάβω ευθύνες και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε να "ρίξω" τη Youki επειδή θα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση μου κι εγώ απλά να βοηθάω όταν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Neraida έγραψε: #1.197 08-09-08 14:09 Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν ξέρω τι γίνεται τελικά με τη ΣΕ. Μετά από όλα αυτά κάπου το έχασα. Απλά δε θεωρώ ότι είμαι κατάλληλη για αυτή τη θέση γιατί, όπως είπανε πολλοί, δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία για να μπορώ να συντονίσω την ομάδα και πολύ φοβάμαι ότι δε θα τα καταφέρω. Επιπλέον, δε θέλω σε καμία περίπτωση να αναλάβω ευθύνες και να μην μπορώ να ανταπεξέλθω ούτε να "ρίξω" τη Youki επειδή θα ξέρει περισσότερα από μένα. Το ιδανικό θα ήταν να έμπαινε κάποιος άλλος στη θέση μου κι εγώ απλά να βοηθάω όταν χρειάζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Neraida έγραψε: #1.197 08-09-08 14:09 Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:15 Η Ηρώ έγραψε: #1.198 08-09-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου.. Click για ανάπτυξη... Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η Youki έγραψε: #1.199 08-09-08 14:23 Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 58 59 60 61 62 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 86 Επόμενη First Προηγούμενη 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 60 από 86 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Φιλντα, αυτό που χρειάζεται σίγουρα είναι χρόνος μέσα στην ημερα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ατη 13.00 και στις 20.00. Αν μπορείς να δεσμευτείς γιαυτό είμαστε οκ. Και εννοείται πως δεν θα σου πάρω το κεφάλι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος αμα δεν μπορέσεις καποιες φορές. Απλά ο κανόνας είναι να μπορείς κι όχι το αναποδο. Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η Youki έγραψε: #1.200 08-09-08 14:24 Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επίσης, θέλετε να ξεκινησουμε αύριο ή Πέμπτη όπως λέγαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.