Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Συνεχίζεις να κατηγορείς χωρίς λόγο ανθρώπους που μοιάζουν με αθώους πολίτες. Πρώτα ο tetra και τώρα ο fandago και η Νεραιδα. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είσαι πολύ ύποπτη και δεν παίζεις όπως στα προηγούμενα παιχνίδια όπου έβρισκες τους δολοφόνους με σχετική ευκολία.
Ψήφος στην Ηρώ από εμένα στον πρώτο γύρο του παιχνιδιού όταν ξεκινήσει...
Χα!
Τα είπες όλα. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τώρα δε σε είχα υποψιαστεί.. αλλά φαίνεται ποιος είναι ο 3ος δολοφόνος!
Εσύ, διπρόσωπο σκουλήκι!
Ψήφισέ με εσυ δε με νοιάζει, βασίζομαι στους συμπολίτες μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
Είναι προφανές (ότι δεν θες).
Αυτό μπορεί να συνεχιστεί για πάντα... Απλά δέξου ότι τα σχόλια σου ήταν περιττά και ας έκανες απλά προτάσεις για ΣΕ, απ' το να κρίνεις την δική μου πρόταση
Δε θα σχολιασω κατι απο τα ανωθεν, γιατι δε μου αρεσουν οι επαναληψεις, κατι που γνωριζεις πολυ καλα
Οχι αγορι μου δεν υπηρχε κατι περιττο....σχολιασα κατι που θεωρησα λαθος, γιατι δεν ειχες υφος προτασης, αλλα αποφασης...
Καλημερα
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.
Ας μιλήσει η κάλπη λοιπόν!
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Απλά να πω ότι η "διαφωνία"μου να είναι πολλά άτομα ΣΕ έγκειται στο ότι είναι καλύτερο να είναι περισσότεροι οι παίχτες παρά η ΣΕ. Νομιζω το είπε και ο Φαν καπου πιο πάνω.
Από την άλλη ας είμαστε και 4 και 10 και όσοι θέλουν ΣΕ (προκειμένου να γίνεται ο κακός χαμός) αν θεωρούν ότι μπορούν να ανταποκριθούν (κυρίως λόγω χρόνου). Μόνο μην μας κρεμάσει κανείς.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Κάτι μου λέει πως προλαβαίνειςΠρολαβαίνω να παίξω ή έχετε αρχίσει?
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
xanp
Δραστήριο μέλος
Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της....
Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ....
Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Σ ευχαριστώ πολύ (συνδολοφόνα μου) xanp, καλά το πας, συνέχισε έτσι!Μετά από πολύ προσεχτική ανάγνωση ένα έχω να πω....Ο fan και η Νεράιδα είναι οι ρουφάνιος και ιερόδουλη χωρίς να έχω ξεκαθαρίσει ποίος είναι ποιός....
Η Ηρώ για άλλη μια φορά έπιασε την ενοχή τους και ο φιλός και δολοφόνος fantasmenos αμέσως την ψήφισε για να στρέψει τα βλέμματα πάνω της....
Ε όχι λοιπόν και δολοφόνος η Ηρώ....
Η ψήφος μου στον fantasmeno παρακαλώ
Τους έχουμε!
Δεν είναι εδώ τα πμ;
Ουπς
Vkey
Επιφανές μέλος
Παρακαλούμε περάστε να σας βγάλουμε τα νύχια!
Neraida
Επιφανές μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Μόλις μπουν όλοι μσν
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Δε ξερω τι εννοεις με τα υπολοιπα που λες, αλλά μηπως ουτε εσυ σεβεσαι την κουβεντα που ειχαν οι υπολοιποι ;
Ε ότι θα ακούσω και αυτό δεν το περίμενα!
Συμφωνω οτι δεν επρεπε να παει μακρια η βαλιτσα, αλλά απο την αλλη δεν υποχρεωθηκε κανεις να διαβασει κιολας.
Μα τι λες;
Το γεγονός ότι χαλάτε ένα παιχνίδι που άλλα 14 άτομα περιμένουν να ξεκινήσει το σκέφτεσαι;
Συμφωνείς να μην πάει μακρυά η βαλίτσα, αλλά εκεί που είχε βρει ένα σταθμό, την πήρες και την έβαλες σε άλλο βαγόνι!
Δεν πρόκειται να συνεχίσω και να ξέρεις πως η επόμενη απάντησή μου προς εσένα, θα είναι με πμ. Θα εκτιμούσα αν έκανες το ίδιο.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
11oς γύρος
- Ηρώ
- Κακή Επιρροή
- Neraida
- Resident Evil
- fandago
- fantasmenos
- jrot 6
- xanp
- Lorelai
- vendetta
- Vkey
- Niyia
- pitg21
- dooo
- Bill_Slayer
Με ΣΕ τις Youki, fielda (?)
Tα πμ μπορούν να σταλούν σήμερα το βράδυ και αύριο να ξεκινήσει επιτέλους το παιχνίδι.
Τι λέτε;
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Neraida
Επιφανές μέλος
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Για να μη μειωθούν οι παίκτες, μιας και είμαστε λίγοι (ναι, σε θέλουμε μέσα Neraida) θα έλεγα να περιμένουμε τη Youki, για το αν έχει χρόνο να το αναλάβει με τη βοήθεια της fielda,όπως εκείνη το περιέγραψε.Εαν δεν μπει κανονικα η Φιλντα, αναλαμβανω εγω....δεν εχω προβλημα...αρκει να μην υπαρχουν αντιρρησεις επ αυτου..
Έτσι κι αλλιώς δεν είμαστε πολλοί παίκτες για να γίνει τόσο δύσκολο, ίδωμεν!
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Αμα λοιπόν θεωρείς ότι μπορείς, στείλε μου με πμ το msn σου, να συννενοηθούμε.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.