Καλημέρες.
α) Όσοι μέχρι στιγμης με θεωρείτε ένοχη επειδή δεν πολυγράφω...ξεκολήστε λιγάκι. Βρείτε μια άλλη δικαολογία να με ψηφίσετε. Στο εξής όποιος αναφέρει ότι με θεωρεί ύποπτη για αυτό το λόγο θα είναι αυτομάτως ένοχος στα μάτια μου (το ξέρω χ@στηκατε αλλά έπρεπε να κάνω δυναμικό comeback). Kαντε λιγο υπομονή μέχρι αύριο το πρωί και σας υπόσχομαι σεντονάκια. (εκτός από 1-5 που έχω εκπαιδεύσεις, το ξαναλέω για να μην ξανακούσω κανεναν να πει τπτ για το θέμα).
β) Τον sid τον ψήφισα γιατί μου φάνηκε ΠΟΛΥ υποπτο νέος παίχτης να μπαίνει και να γράφει 500 ποστ την πρώτη κιόλας μέρα. Το τι έκαναν από κει και πέρα άλλοι παίχτες με απασχολεί μόνο ως προς το σκέλος του "αν πιάστηκε κανεις από την ψήφο μου για να τον στείλει". Επίσης η ψήφος μου στον sid ήταν και η πρώτη που πήρε οπότε εγώ δεν πιάστηκα από την ψήφο κανενός. Επίσης ψήφισα πρωί από το γραφέιο, στη 1 πήγα για εκπαίδευση και ξαναγύρισα σπίτι μου στις 10και και χωρίς καμία διάθεση να παίξω παλέρμο -σορυ κιόλας καμιά φορά έχουμε αλλα στο μυαλό μας.
γ) Προσπάθησα να διαβάσω όλο το θέμα από την αρχή και να βγάλω συμπεράσματα. Αν πω ότι τα καταφερα θα πω ψέμματα. Μου φαίνεστε όλοι ύποπτοι. (νταξ, κανα δυο μου φαίνεστε πιο ύποπτοι από τους άλλους)
δ) Οι πιο ύποπτοι είναι ο Φαντ και η ξανπ. Ο μεν Φαντ γιατί θεωρεί ύποπτη την ψήφο μου στον sid (αν παραδεχτεί το λάθος του μπορεί και να αναθεωρήσω) και γιατί μετά την ψήφο μου στην Ηρώ (την οποια ψήφισα γιατί ενω ήξερε ότι δεν είχα χρόνο με κατηγορούσε ότι δεν γραφω (νταξ μετα ζήτησε συγνώμη και την συγχωρεσα

) πιάστηκε από αυτό, είπε κάτι για τη σιγουριά μου (που την είδες τη σιγουριά πουλάκι μου) και με ψήφισε, προσπαθωντας (?) να δημιουργήσει ρεύμα εναντιον μου. Η δε ξανπ, ενώ έχει πάρει απουσία η ίδια της φαίνεται και περίεργο που ενώ δεν είχα χρόνο μπήκα και ψήφισα. Σορυ κιόλας ρε παιδιά που προσπαθώ να συμμετεχω όσο μπορώ. Και σορυ κιολας αν ψηφισα την Ηρω που την είχε ήδη ψηφίσει η ΚΕ. Αλλη φορά θα προσπαθω να είμαι πιο προτότυπη.
ε) Από την άλλη Κακερ και Φοιβη μου φαίνονται πιο αθώες, διότι θα μπορούσαν να πιαστούν και αυτες από την απουσία μου καινα με κάνουν εύκολο στόχο. Αντ'αυτού όμως με δικαιολογησαν και ήταν οι μόνες που το καναν. Επειδής λοιπόν ξερω τι ειμαι και ξέρω και πόσο εύκολο είναι αν είσαι δολοφονος να πιαστείς από το παραμικρό για να βγάλεις έξω τους πολυλογάδες και επικίνδυνους αντιπάλους, θεωρώ ότι η κίνησή τους αυτή είναι και ένδειξη της αθωότητάς τους.
στ) Ψηφίζω
ξανπ. Και φεύγω. Και τα λέμε αύριο το πρωί. (Καλα πριν βγω από την πόρτα θα ρίξω μια ματια ακομα μη τυχον με ...συγκλονίσει κανα ποστ).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.