Αφού μου το ζητάς τόσο ευγενικά θα απαντήσω!
Αρχικά, ΔΕΝ πάω με το ρεύμα επειδή κάποιοι μου το ζητάνε ή επειδή έχω να φοβηθώ κάτι! Ψηφίζω όποιον πιστεύω οτι είναι πιο ύποπτος και το γενικότερο κλίμα στα ποστ του μου φαίνεται κάπως παράξενο!
Επιπλέον, πως βγάζεις το συμπέρασμα οτι εφόσον εσύ είσαι αθώα, τότε είναι η Ηρώ; Ελλιπής συλλογισμός θα έλεγα! Η Ηρώ μπορεί κάλλιστα να είναι δολοφόνος και να έχει ''κολλήσει'' πάνω σου για να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου ή και το αντίθετο, να είσαι εσύ δολοφόνος!
Ποιός σου είπε οτι σε θεωρώ αθώα; Ντίαρ έχω πει οτι σε θεωρώ ύποπτη! Μήπως να πω και εγώ οτι εφόσον εσύ είσαι ένοχη εξίσου ένοχη είναι η Ηρώ;
Πολύ σιγουριά ρε παιδι μου... Ή εγώ είμαι τόσο άσχετη (καλά αυτό είναι σίγουρο) και δεν εμπιστεύομαι κανένα ή εσύ είσαι και πολύ λαγωνικό!
Δεν αλλάζω την ψήφο μου σε Youki γιατί από τη μια δεν την θεωρώ ύποπτη με όσα έχει πει ή μπορεί και να μην θυμάμαι τι έχει πει, ξεχνάω εύκολα βλέπεις, και από την άλλη δεν με ενδιαφέρει αν θα με βάλεις στην λίστα με τους υπόπτους σου! Είμαι καθαρή και δεν έχω να φοβηθώ καμία κατηγορία, είτε δική σου, είτε κάποιου άλλου!
πσ. Προτιμώ να πω στο τέλος οτι είμαι τελείως άσχετη για άλλη μια φορά και να μην βλέπω το σωστό, παρά να παρασυρθώ από άλλους!