Καλό μου είναι η τελευταία φορά που θα σχολιάσω δικό σου ποστ που με αφορά διοτι κουράστηκα να λέω τα ίδια και τα ίδια.
Όσες φορες σε κατηγόρησα είχα επιχειρήματα. Τα χεις καταρρίψει? Οχι. Τα βλέπουν οι άλλοι? Όχι. Τα καταρρίπτουν οι άλλοι? Επίσης όχι. Είναι σωστά ή λάθος τελικά τα συμπεράσματα που βγάζω? Θα δείξει. Τουλάχιστον όμως έχω επιχειρήματα και δεν λέω μονίμως "α η νεραιδα με κατηγορεί ενώ κάνω μπαμ ότι είμαι πολίτης και άρα είναι δολοφόνα".
Κάθε φορά που με κατηγορείς το μόνο που λες είναι ότι παίζω σαν δολοφόνος, το ένστικτό σου, ποιους πιστευεις θα έβαζε ο χελώνας για δολοφόνους κλπ κλπ κλπ. Όταν επανέλθεις με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ τότε μπορούμε να το συζητήσουμε.
Α και που σαι...μπορώ και γω να λέω τα ίδια με σένα νι?
Ρε Νεραιδα θες κουρεμα με την ψιλή. Κάνω μπαμ ότι είμαι πολίτης και εσύ επιμένεις να με κατηγορείς.
(Νι τα κάνω κι εγω μπολντ για να φαίνονται καλύτερα

)
Αν είχα καταλήξει θα σας το λεγα μην φοβάσαι. Και όταν καταλήξω θα σας το πω.
:glukero_ufos:
Αν είχες διαβάσει τα ποστ μου από την αρχή του παιχνιδιού θα καταλάβαινες. Αν παρελπίδα το χεις κάνει και ακόμα δεν καταλαβαίνεις ευχαρίστως να σου εξηγήσω, αλλά θα μου επιτρέψεις λίγο αργότερα γιατί έχω και λίγο δουλίτσα που πρέπει καποια στιγμή να την κάνω.
Και για τα +1 πάνε μέτρα πόσα έχεις βάλει εσύ και παρόλαυτά κανείς δεν σε κατηγόρησε για "ομάδες".
Πάντως όλη αυτή η επίθεση Καλυψούδι μου απέναντι μου μόλις σε κατηγόρησα ε όσο να ναι μου κάνει ολοένα και πιο ύποπτη.