15-02-09

22:31
Ναι resident evil, αλλά λες να ρίσκαρε να το χρησιμοποιεί τόσο συχνά σαν επιχείρημα ενώ θα την κατέκριναν όλοι μετά; Δεν το νομίζω. Μετά όλοι θα την διαπόμπευαν
Έχω αρκετές αμφιβολίες για το αν είναι η Ηρώ δολοφόνος. Η πατάτα που έκανε είναι ανεκδιήγητη και μάλλον έχει κακό ρόλο αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος
Η Κακή Επιρρροή προς το παρόν δεν μου κάνει για κίλλερ αλλά έτσι και αλλιώς είναι πρώτη ψηφοφορία. Όποιος και να βγει το ίδιο είναι. Αν βγει η Ηρώ και φανεί δολοφόνα η Κακή Επιρροή μάλλον κάτι δεν μας λέει καλά ενώ αν βγει η Κακή Επιρροή πολίτης η Ηρώ είναι σίγουρα ένοχη. Οπότε ας βγει μια από τις δύο.
Επιμένω ψήφος στην Ηρώ!
Λεπον, εσυ νεαρε δε μας τα λες καθολου καλα...

Ενω εχεις πολλες αμφιβολιες για το ενα η Ηρω ειναι ενοχη, πας και την ψηφιζεις ελαφρα τη καρδια...
Και δεν ισχυει το "οποιος και να βγει, το ιδιο ειναι", διοτι ειναι κριμα να βγει η Ηρω απο τον πρωτο γυρο και να αποδειχτει πολιτης. Εχει δειξει οτι ασχολειται με το παιχνιδι, γραφει και ενιοτε ξετρυπωνει...
Εγω παντως προτιμω να βγει ο "ικανος για ολα"Φαντα......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.