Γενική παρατήρηση: Τι καλά παιδάκια που είστε! Ζήτησα πολλά ποστ να έχω να διαβάσω όταν επιστρέψω και το κάνατε
Γενική παρατήρηση 2: ΩΩΩΩχ, κάτι μου λέει ότι πάλι θα πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας κατά πως φαίνεται
Γενική παρατήρηση 3: ΔΕΝ προσπαθούσα να το παίξω αθώα. Την Παρασκευή πάλευα να τελειώσω κάτι πραγματάκια για να φύγω από το γραφείο και να πάω τη ρημαδοεκδρομή που ήθελα για...1.5 μέρα (είχαμε και έναν Βαλεντίνο κυρίες και κύριοι και οι ζευγαρωμένοι έχουμε ψυχή!

), οπότε έκανα 1-2 γενικά σχόλια πάνω στην κατάσταση.
Γενική παρατήρηση 4: Στην αρχή είπα να μην κάνω καθόλου παραθέσεις αλλά προς το τέλος έκανα κάποιες παράθεση. Για όσα σκέφτηκα ότι αξίζουν παράθεση, αλλά δεν τα έκανα θα απαντήσω ... από μνήμης
Για μένα το παιχνίδι αρχίζει μόλις τώρα

Ρεζ.. που έχει καιρό να παίξει είναι πολύ ομιλητική, το παίζει υπερβολικά αθώα...δεν δείχνει να το παίζει μπερδεμένη..είναι μια πολύ καλή περίπτωση.
Καταρχάς, δες γενική παρατήρηση 3.
Επίσης είναι, αν μη τι άλλο χαζό να δηλώσω "είμαι μπερδεμένη" (εκτός κι αν είμαι η...Phoebe

). Προφανώς κάποιος που πήρε πμ "είσαι πολίτης/νοσοκόμα" είναι μπερδεμένος. Από την άλλη κάποιος που πήρε πμ "είσαι ρουφιάνος/τσιράκι/δολοφόνος" είναι λιγότερο ή καθόλου μπερδεμένος αλλά σιγά μην το δηλώσει. "Μπερδεμένος" θα δηλώσει! Να λέμε τα αυτονόητα? Και οι 14 "μπερδεμένοι" δηλώνουμε! Το αν θα το...γράψουμε ή όχι είναι το θέμα μας

? Και αν το γράφουμε...τι? Αθωωνόμαστε?
Οκ.. "Είμαι μπερδεμένη".

Είναι όλα καλά τώρα?
Δεν μου άρεσε το σχόλιο σου αγαπητή Kakerlak!
Θεωρώ ότι για την ώρα η Ηρώ έπαιξε όπως ακριβώς θα έπρεπε...
αρκετά εκνευρίστηκε

σχεδόν πολίτης
Δεν έχω πειστεί ακόμα. Μου φαίνεται too much να είναι η Ηρώ δολοφόνος πιστεύω όμως ότι θα έχει κάποιο ρόλο. Νοσοκόμα/τσιράκι/ρουφ δλδ. Θα ελέγχω τα λόγια της, αλλα δεν ξέρω αν θα πρέπει να την εμπιστευτώ ή να την αγνοήσω. Δεν την έχω καταχωρήσει στους δολοφόνους όμως (για την ώρα) οπότε ακόμα και τσιράκι να είναι [worst case scenario] δεν με "ενοχλεί" να μείνει στο παιχνίδι.
ΚουΕ, θέλω να πιστεύω ότι είσαι αθώα, αλλά ομολογώ ότι στηρίζομαι αποκλειστικά και μόνο στη ...διαίσθησή μου γιατί τα λεγόμενά σου δεν με πείθουν ΚΑΘΟΛΟΥ όμως! Απλώς θεωρώ ότι αν ήσουν δολοφόνος δεν θα έκανες τόσες πατατιές στη σειρά, οπότε ίσως για αυτό και μόνο να είσαι πολίτης. Γιατί κατά τα άλλα....
Για να κάνω και μια πρώτη ανακεφαλαίωση (παίρνω τη λίστα που έβαλε η fielda για ευκολία)
- Angie_Ann: Ηρώ --> Όταν είναι πολίτης συνήθως ξεκινάει με άκυρα και μετά από ένα δύο γύρους χτυπάει διάνα. Για την ώρα λοιπόν ΔΕΝ την εμπιστεύομαι. ΑΝ είναι πολίτης... σε κανά 2 γύρους θα δω τη συμπεριφορά της. ΑΝ είναι δολοφόνος... Ελπίζω κάτι να την καρφώσει γιατί την έχω σε "υπόληψη" γενικά.
- Bill_Slayer --> Δεν μιλάς καθόλου εσύ. Το οποίο δεν μου αρέσει γιατί αν είσαι δολοφόνος άντε να σε καταλάβουμε(!). Βέβαια και τον προ-προηγούμενο γύρο που ήσουν πολίτης... πάλι δεν μιλούσες.... Δεν είσαι πρώτη μου επιλογή αλλά θα σε δούμε στην πορεία.
- Corpse Bride: fantasmenos --> Δεν πιστεύω να της δώσαν ρόλο. Αλλά όλοι είναι ύποπτοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου...
- Dark_kronos: Bill_Slayer --> Έδωσες "απλοϊκή" εξήγηση για την ψήφο του. Κάτι που σου δίνει ακριβώς 50% να είναι δολοφόνος και άλλο 50% να είναι πολίτης. Ούτε εσύ είσαι στις πρώτες επιλογές μου, αλλά θα σε δούμε στην πορεία...
- fantasmenos: Ηρώ --> Τούτος εδώ έχει .. πολυπλοκο τρόπο σκέψης είτε είναι δολοφόνος είτε είναι πολίτης. Ακομα και δολοφόνος να' ναι δηλαδή ειδικά για τον συγκεκριμένο δεν σημαίνει ότι η Ηρώ αθωώνεται. Μόνος του το έχει πει "ο καλύτερος τρόπος να κοροϊδέψεις τους πολίτες είναι να "κρεμάσεις" τους συνδολοφόνους σου". Πρώτη γραμμή παρακολούθησης για μένα.
- Ηρώ: Κακή Επιρροή --> Διαισθητικά (όπως είπα) για την ώρα πιστεύω ότι ο "χειρότερος" ρόλος που θα έχει είναι του τσιρακίου. Άρα παρακολουθείται "ψιλοαδιάφορα" για την ώρα.
- jrot --> Άμα δεν μιλήσει δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. "Φαντάσματα" δεν έχω εκπαιδευτεί να ψυχολογώ ακόμα!!!Τον έχω στους υπόπτους μου για άσχετο λόγο με το παιχνίδι (να τον πω? Θα τον πω
. Τον είδα να μπαινοβγαίνει στο μσν την Παρασκευή και υπέθετα ότι θα έμπαινε να γράψει κάτι, αλλά δεν έχει μπει. Κάτι που ίσως τον αθωώνει μεν (ένας πολίτης δεν "καίγεται" να γράψει) αλλά ίσως και να είναι θέμα στρατηγικής αυτή η αποχή)
- Kakerlak --> Πρώτη γραμμή παρακολούθησης επίσης. Δεν με έπεισαν τα επιχειρήματά που πρόβαλε. Μου φάνηκαν κάπως.. παιδικά για πολίτη
- Κακή Επιρροή --> Βάση ποστ...καραένοχη! Βάση διαίσθησης.. Αθώα.Δεύτερη γραμμή παρακολούθησης λοιπόν.
- kalypso: Ηρώ --> ΔΕΝ μου έχει δώσει κανένα πάτημα να την υποπτευτώ. Για την ώρα μου φαίνονται αρκετά λογικά τα επιχειρήματά της. Η μοναδική που θεωρώ 100% αθώα ως τώρα.
- Lorien -->Κι αυτός θα μπορούσε επάξια να είναι το τσιράκι. Μπήκε για λίγο και προσπάθησε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Τον σκέφτομαι όπως την Ηρώ. Θα δούμε...
- Neraida--> Ό,τι κι αν είναι διατηρεί το στυλ που την καθιέρωσε ("μη μου τη μπαίνετε και πολύ"). Στο γύρο που ήταν δολοφόνα δεν της...πέτυχε και πολύ, οπότε εικάζω ότι αν παρελπίδα την έβαλαν και αυτή τη φορά δολοφόνα ... ομοίως άμεσα ΔΕΝ θα της πετύχει.
- Phoebe -->Πάμε πάλι στα ...φύλλα δάφνης. Αν και μάλλον προς αθώα την έχω καταχωρήσει στο μυαλό μου.
- Resident Evil--> Ο παίκτης που πρέπει μονίμως να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας

- Youki --> Άλλος ένας παίκτης που παίζει πάντα με παρόμοιο στυλ. Το ως τώρα παιχνίδι της δεν μου έχει δώσει τρελά πατήματα, αν και δεν μου "καλοφάνηκε" αυτό το "πέσιμο" στην Ηρώ για το (θεωρώ) φραστικό της λάθος (και λέω ότι θεωρώ ότι ήταν απλώς λάθος, μιας και δεν έχω την Ηρώ για τόσο χαζή.. όχι πριν περάσουν κανα 2 γύροι τουλ και αρχίσει να "τρελαίνεται"
). Δεύτερη γραμμή παρακολούθησης και εσύ μαντάμ 
Βάση των παραπάνω στην πρώτη γραμμή παρακολούθησης βρίσκονται fantasmenos και kakerlak. Παρόλαυτα, όπως κάνω σε κάθε γύρο σχεδόν, επειδή δεν μπορώ να είμαι σίγουρη και υπάρχει πιθανότητα να κάνω λάθος, και μιας και δεν θέλω να πάρω κανέναν αθώο στο λαιμό μου και μιας και ο fantasmenos έχει ήδη μια ψήφο αν δεν κάνω λάθος, θα "προτιμήσω" για αυτό το γύρο την
kakerlak, διατηρώντας το δικαίωμά μου, να αλλάξω ψήφο ως αύριο το απόγευμα. (mode kalypso on) Μια αφορμή δώστε μου και θα σας ψηφίσω!(mode kalypso off)
Aυτά!