Αρχείο από το παιχνίδι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Θεωρώ ότι για την ώρα η Ηρώ έπαιξε όπως ακριβώς θα έπρεπε...
αρκετά εκνευρίστηκε :P σχεδόν πολίτης
Mαζεύτηκες τώρα ε;


Τι συνέβη..
Η youki πιάνεται από το ποστ μου και αφήνει υπόνοιες. Δεν κατηγορείται απαραίτητα από κάτι τέτοιο γιατί μας έχει συνηθίσει σε αυτήν την τακτική, να δει δλδ ποιος θα τσιμπήσει. Με βοήθησε και μένα πολύ.
Έτρεξαν να με κατηγορήσουν οι fantasmenos, kalypso, Κακή Επιρροή.
Η τελευταία προσπαθεί να αποδείξει πως δεν έχει χρόνο και γιαυτό δε θα την επέλεγε η ΣΕ αφήνοντας κιόλας να εννοηθεί ότι επικοινώνησε με τη ΣΕ για αυτό. Τα μέχρι τώρα posts της δε δείχνουν κάτι τέτοιο.
Με κατηγορεί και όταν "τα παίρνω", μαζεύεται και με αθωώνει. Στάση: "δε θέλω να μπω σε έριδες"

Ζήτησες συμβουλές fantasmenos; Να δω εμένα ποιος θα με συμβουλεύσει.
Για μένα η Κακη Επιρροή είναι ένοχη για όλα τα παραπάνω.

Και δεν κατηγορώ όσους με κατηγορούν πασσά μου. Που το είδες αυτό;
Ψήφισα Κακή Επιρροή πολύ πριν με κατηγορήσει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Καλημέρες λαβς :D

Λεπόν, επειδή από ό,τι φαίνεται πρέπει να αποδείξω με τη σειρά μου ότι δεν είμαι ελέφαντας
(παρότι ένα δύο κιλάκια πρέπει να τα χω πάρει :S) να σας πω ότι το ότι έχω κάνει 4 ποστ στο παιχνίδι σημαίνει απλά ότι είχα το χρόνο να τα κάνω. Το μάθημα το δίνω την Πέμπτη, ε σε κάποια φάση βαριέμαι να διαβάζω άλλο, πάω στο πισι, βλέπω τι γίνεται στο παιχνίδι, γράφω- τόσο απλό. :) Και σας εξήγησα ότι την Τετάρτη που είναι παραμονή της ημέρας που δίνω το μάθημα, ενδεχομένως να μην προλάβω να μπω και καθόλου στο νετ.


Από κει και περα, διαφωνώ με την ΚουΕ όσον αφορά την αθωότητα της Ηρούς όπως προκύπτει από το πρότελευταίο ποστ της τελευταίας (πςςς :D). Πού ακριβώς την είδες;! :worry: Γιατί εγώ αυτό που είδα ήταν επιχειρήματα σαθρά και μου έλειπε από το κείμενό της η σιγουριά που συνήθως τη διακατέχει. Αλλά αυτή είναι η γνώμη μου και αν τη συμμερίζεστε έχει καλώς, αλλιώς, αν θεωρείτε ότι αυτά που λέω δεν έχουν βάση ή λογικό ειρμό ή είναι σοφιστείες, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε.
Και να προσθέσω εδώ ότι με αυτό το ποστ της Ηρούς (το πρότελευταίο πάλι, όπου και-καλά "εξηγεί"), μπήκε στο μυαλό μου η ιδέα ότι ίσως η Ηρώ να είναι τσιράκι. Το να καρφωθεί τόσο πολύ, από τόσο αρχή, όντας τόσο έξυπνη και να είναι και δολοφόνος- ξέρω γω; περίεργο με φαίνεται...


Όσο γι αυτό

Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή:
Απ τη στιγμή που η καλυψώ στο πρώτο της ποστ λέει "ΚουΕ υπεράνω υποψίας λόγω έλλειψης χρόνου" κι έρχεται στα καπάκια και με ψηφίζει μόλις βρήκε ένα τόσο δα μικρό πάτημα απ το πουθενά, τι ακριβώς θες να υποθέσω?
Κάνε ότι θες βέβαια με την ψήφο σου αλλά το να με ψηφίζεις απ το Σάββατο όταν κι εσύ έχεις πει ότι δεν θα ψηφίσεις κάποιον ομιλιτικό ενώ η ψήφος είναι απαραίτητη για Δευτέρα βράδυ, ε δε σε κάνει και ιδιαίτερα αθώα στα μάτια μου

Για μένα ψάχνατε αφορμή από μια τρίχα για να πατήσετε πάνω μου
όπως ακριβώς έκανε κι ο φαντασμένος και η Γουκι για σένα

1. ΠΟΎ είπα εγώ τη φράση "υπεράνω πάσης υποψίας";;; :confused: Γιαααα πήγαινε δες τι έγραψα ΚουΕ, θα σε μαλώσω! :D (εδιτ. ωχ ναι, όντως το εγραψα έτσι- σορρυ Κουεδίνωμ :redface: :-*)
2. Τρίχα ψάχνουμε κοπελιά για να πατήσουμε- εγώ εξήγησα εξ αρχής ότι την παραμικρή αφορμή να μου δώσετε, θα σας ψηφίσω. Δεν το εξήγησα; :) Και δηλαδή τι θα έπρεπε να περιμένω, άλλο; Στον πρώτο γύρο είμαστε- άλλοι ψηφίζουν στου Κουτρούλη το γάμο, ε εγώ ψάχνω ψύλλους στα άχυρα! (τρίχες στην προκειμένη :ppp)

Η ψήφος μου μένει ως έχει, στην Ηρώ.

...μέχρι να καρφωθεί κανένας άλλος από μόνος του :p
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Youki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,378 μηνύματα.
Εσύ ως ΣουΕ, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχω χρόνο για δολοφόνος, ξέρεις ότι σου είχα ζητήσει την προηγούμενη φορά να μην με βάλεις δολοφόνο... το είπες στην αρχή και ξαφνικά μετά αποφασίζεις να με ψηφίσεις?????

Ηρώ, όχι δεν έχει σχέση το περασμένο παιχνίδι αλλά όταν έχεις πρόβλημα χρόνου επειδή έχεις ένα μωρό, δεν βρίσκεις ξαφνικά χρόνο μετά από ένα μήνα :P

Ωπα ρε ΚΕδινα! Οκ το οτι μπορεί να μην είχες χρόνο στον προηγούμενο γύρο και να ζήτησες να μην έχεις ρόλο το δέχομαι. Όμως αυτό δεν σημαίνει α) ότι έχει σχέση με τον Ωρίωνα, μιας και σε όλους τους προηγούμενους γύρους και πάλι ήσουν μάνα, αλλά μια χαρά χρόνο είχες και μια χαρά ρολάκια έπαιρνες και μια χαρά τα έπαιζες, δεν ντρέπεσαι να χρησιμοποιείς το μοναχογιό σου για να καλυφτεις???? :P
β)το ότι μπορεί στον προηγούμενο γύρο πραγματικά να μην είχες χρόνο δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και σε αυτόν. Μου χει τύχει κι εμενα να ζητήσω να μην έχω ρόλο σε ένα γύρο γιατί πραγματικά έπηζα αλλα μεχρι τον επόμενο είχα χαλαρώσει και
γ) και μόνο ότι το λες σαν επιχείρημα για να μας πείσεις ότι δεν έχεις ρόλο εμένα μου κάνει ύποπτο
Σε τελική θεωρώ πιο πιθανό να μην βαλαν την Καλυψώ που έχει εξεταστική παρά εσένα.

Τελος πάντως ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει προς υπεράσπισή του και οι υπόλοιποι μπορούμε να το δεχτούμε ή όχι.

Πάντως το ότι το ποστ της Ηρούς ήταν πειστικό για μένα δεν την αθωωνει. Ξερουμε όλοι τι μουσίτσα είναι και πόσο εύκολα ξεγλυστράει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angie_Ann

Διάσημο μέλος

Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,330 μηνύματα.
Να τος και ο σιωπηλός παίκτης :P( ε όχι και σιωπηλή βρε παιδιά! περίμενα να με βάλετε στους ομιλητικούς!)

Προς το παρόν ψηφίζω ΗΡΩ χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρη όμως...

Για να δούμε τι θα γίνει τώρα. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fielda

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται IT. Έχει γράψει 1,276 μηνύματα.
Λίστα για Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

  1. Angie_Ann: Ηρώ
  2. Bill_Slayer
  3. Corpse Bride: fantasmenos
  4. Dark_kronos: Bill_Slayer
  5. fantasmenos: Ηρώ
  6. Ηρώ: Κακή Επιρροή
  7. jrot
  8. Kakerlak
  9. Κακή Επιρροή
  10. kalypso: Ηρώ
  11. Lorien
  12. Neraida
  13. Phoebe
  14. Resident Evil
  15. Youki
Ψήφοι
3 Ηρώ
1 Bill_Slayer
1 fantasmenos
1 Κακή Επιρροή


Αποχωρήσεις


Απουσίες


(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D)

Την πρώτη ιδιότητα την μαθαίνετε στην ψηφοφορία της Τρίτης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
Γενική παρατήρηση: Τι καλά παιδάκια που είστε! Ζήτησα πολλά ποστ να έχω να διαβάσω όταν επιστρέψω και το κάνατε :P

Γενική παρατήρηση 2: ΩΩΩΩχ, κάτι μου λέει ότι πάλι θα πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας κατά πως φαίνεται :P

Γενική παρατήρηση 3: ΔΕΝ προσπαθούσα να το παίξω αθώα. Την Παρασκευή πάλευα να τελειώσω κάτι πραγματάκια για να φύγω από το γραφείο και να πάω τη ρημαδοεκδρομή που ήθελα για...1.5 μέρα (είχαμε και έναν Βαλεντίνο κυρίες και κύριοι και οι ζευγαρωμένοι έχουμε ψυχή! :P), οπότε έκανα 1-2 γενικά σχόλια πάνω στην κατάσταση.

Γενική παρατήρηση 4: Στην αρχή είπα να μην κάνω καθόλου παραθέσεις αλλά προς το τέλος έκανα κάποιες παράθεση. Για όσα σκέφτηκα ότι αξίζουν παράθεση, αλλά δεν τα έκανα θα απαντήσω ... από μνήμης :P

Για μένα το παιχνίδι αρχίζει μόλις τώρα :devil::devil:


Ρεζ.. που έχει καιρό να παίξει είναι πολύ ομιλητική, το παίζει υπερβολικά αθώα...δεν δείχνει να το παίζει μπερδεμένη..είναι μια πολύ καλή περίπτωση.
Καταρχάς, δες γενική παρατήρηση 3. :P

Επίσης είναι, αν μη τι άλλο χαζό να δηλώσω "είμαι μπερδεμένη" (εκτός κι αν είμαι η...Phoebe :P:P:P). Προφανώς κάποιος που πήρε πμ "είσαι πολίτης/νοσοκόμα" είναι μπερδεμένος. Από την άλλη κάποιος που πήρε πμ "είσαι ρουφιάνος/τσιράκι/δολοφόνος" είναι λιγότερο ή καθόλου μπερδεμένος αλλά σιγά μην το δηλώσει. "Μπερδεμένος" θα δηλώσει! Να λέμε τα αυτονόητα? Και οι 14 "μπερδεμένοι" δηλώνουμε! Το αν θα το...γράψουμε ή όχι είναι το θέμα μας :confused:? Και αν το γράφουμε...τι? Αθωωνόμαστε?
Οκ.. "Είμαι μπερδεμένη". :P Είναι όλα καλά τώρα? :hmm:

Δεν μου άρεσε το σχόλιο σου αγαπητή Kakerlak!:eek:

Θεωρώ ότι για την ώρα η Ηρώ έπαιξε όπως ακριβώς θα έπρεπε...
αρκετά εκνευρίστηκε :P σχεδόν πολίτης

Δεν έχω πειστεί ακόμα. Μου φαίνεται too much να είναι η Ηρώ δολοφόνος πιστεύω όμως ότι θα έχει κάποιο ρόλο. Νοσοκόμα/τσιράκι/ρουφ δλδ. Θα ελέγχω τα λόγια της, αλλα δεν ξέρω αν θα πρέπει να την εμπιστευτώ ή να την αγνοήσω. Δεν την έχω καταχωρήσει στους δολοφόνους όμως (για την ώρα) οπότε ακόμα και τσιράκι να είναι [worst case scenario] δεν με "ενοχλεί" να μείνει στο παιχνίδι.


ΚουΕ, θέλω να πιστεύω ότι είσαι αθώα, αλλά ομολογώ ότι στηρίζομαι αποκλειστικά και μόνο στη ...διαίσθησή μου γιατί τα λεγόμενά σου δεν με πείθουν ΚΑΘΟΛΟΥ όμως! Απλώς θεωρώ ότι αν ήσουν δολοφόνος δεν θα έκανες τόσες πατατιές στη σειρά, οπότε ίσως για αυτό και μόνο να είσαι πολίτης. Γιατί κατά τα άλλα.... :whistle:


Για να κάνω και μια πρώτη ανακεφαλαίωση (παίρνω τη λίστα που έβαλε η fielda για ευκολία)
  1. Angie_Ann: Ηρώ --> Όταν είναι πολίτης συνήθως ξεκινάει με άκυρα και μετά από ένα δύο γύρους χτυπάει διάνα. Για την ώρα λοιπόν ΔΕΝ την εμπιστεύομαι. ΑΝ είναι πολίτης... σε κανά 2 γύρους θα δω τη συμπεριφορά της. ΑΝ είναι δολοφόνος... Ελπίζω κάτι να την καρφώσει γιατί την έχω σε "υπόληψη" γενικά.
  2. Bill_Slayer --> Δεν μιλάς καθόλου εσύ. Το οποίο δεν μου αρέσει γιατί αν είσαι δολοφόνος άντε να σε καταλάβουμε(!). Βέβαια και τον προ-προηγούμενο γύρο που ήσουν πολίτης... πάλι δεν μιλούσες.... Δεν είσαι πρώτη μου επιλογή αλλά θα σε δούμε στην πορεία.
  3. Corpse Bride: fantasmenos --> Δεν πιστεύω να της δώσαν ρόλο. Αλλά όλοι είναι ύποπτοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου...
  4. Dark_kronos: Bill_Slayer --> Έδωσες "απλοϊκή" εξήγηση για την ψήφο του. Κάτι που σου δίνει ακριβώς 50% να είναι δολοφόνος και άλλο 50% να είναι πολίτης. Ούτε εσύ είσαι στις πρώτες επιλογές μου, αλλά θα σε δούμε στην πορεία...
  5. fantasmenos: Ηρώ --> Τούτος εδώ έχει .. πολυπλοκο τρόπο σκέψης είτε είναι δολοφόνος είτε είναι πολίτης. Ακομα και δολοφόνος να' ναι δηλαδή ειδικά για τον συγκεκριμένο δεν σημαίνει ότι η Ηρώ αθωώνεται. Μόνος του το έχει πει "ο καλύτερος τρόπος να κοροϊδέψεις τους πολίτες είναι να "κρεμάσεις" τους συνδολοφόνους σου". Πρώτη γραμμή παρακολούθησης για μένα.
  6. Ηρώ: Κακή Επιρροή --> Διαισθητικά (όπως είπα) για την ώρα πιστεύω ότι ο "χειρότερος" ρόλος που θα έχει είναι του τσιρακίου. Άρα παρακολουθείται "ψιλοαδιάφορα" για την ώρα.
  7. jrot --> Άμα δεν μιλήσει δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα. "Φαντάσματα" δεν έχω εκπαιδευτεί να ψυχολογώ ακόμα!!!Τον έχω στους υπόπτους μου για άσχετο λόγο με το παιχνίδι (να τον πω? Θα τον πω :P. Τον είδα να μπαινοβγαίνει στο μσν την Παρασκευή και υπέθετα ότι θα έμπαινε να γράψει κάτι, αλλά δεν έχει μπει. Κάτι που ίσως τον αθωώνει μεν (ένας πολίτης δεν "καίγεται" να γράψει) αλλά ίσως και να είναι θέμα στρατηγικής αυτή η αποχή)
  8. Kakerlak --> Πρώτη γραμμή παρακολούθησης επίσης. Δεν με έπεισαν τα επιχειρήματά που πρόβαλε. Μου φάνηκαν κάπως.. παιδικά για πολίτη
  9. Κακή Επιρροή --> Βάση ποστ...καραένοχη! Βάση διαίσθησης.. Αθώα.Δεύτερη γραμμή παρακολούθησης λοιπόν.
  10. kalypso: Ηρώ --> ΔΕΝ μου έχει δώσει κανένα πάτημα να την υποπτευτώ. Για την ώρα μου φαίνονται αρκετά λογικά τα επιχειρήματά της. Η μοναδική που θεωρώ 100% αθώα ως τώρα.
  11. Lorien -->Κι αυτός θα μπορούσε επάξια να είναι το τσιράκι. Μπήκε για λίγο και προσπάθησε να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Τον σκέφτομαι όπως την Ηρώ. Θα δούμε...
  12. Neraida--> Ό,τι κι αν είναι διατηρεί το στυλ που την καθιέρωσε ("μη μου τη μπαίνετε και πολύ"). Στο γύρο που ήταν δολοφόνα δεν της...πέτυχε και πολύ, οπότε εικάζω ότι αν παρελπίδα την έβαλαν και αυτή τη φορά δολοφόνα ... ομοίως άμεσα ΔΕΝ θα της πετύχει.
  13. Phoebe -->Πάμε πάλι στα ...φύλλα δάφνης. Αν και μάλλον προς αθώα την έχω καταχωρήσει στο μυαλό μου.
  14. Resident Evil--> Ο παίκτης που πρέπει μονίμως να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας :P
  15. Youki --> Άλλος ένας παίκτης που παίζει πάντα με παρόμοιο στυλ. Το ως τώρα παιχνίδι της δεν μου έχει δώσει τρελά πατήματα, αν και δεν μου "καλοφάνηκε" αυτό το "πέσιμο" στην Ηρώ για το (θεωρώ) φραστικό της λάθος (και λέω ότι θεωρώ ότι ήταν απλώς λάθος, μιας και δεν έχω την Ηρώ για τόσο χαζή.. όχι πριν περάσουν κανα 2 γύροι τουλ και αρχίσει να "τρελαίνεται" :P). Δεύτερη γραμμή παρακολούθησης και εσύ μαντάμ :hmm:

Βάση των παραπάνω στην πρώτη γραμμή παρακολούθησης βρίσκονται fantasmenos και kakerlak. Παρόλαυτα, όπως κάνω σε κάθε γύρο σχεδόν, επειδή δεν μπορώ να είμαι σίγουρη και υπάρχει πιθανότητα να κάνω λάθος, και μιας και δεν θέλω να πάρω κανέναν αθώο στο λαιμό μου και μιας και ο fantasmenos έχει ήδη μια ψήφο αν δεν κάνω λάθος, θα "προτιμήσω" για αυτό το γύρο την kakerlak, διατηρώντας το δικαίωμά μου, να αλλάξω ψήφο ως αύριο το απόγευμα. (mode kalypso on) Μια αφορμή δώστε μου και θα σας ψηφίσω!(mode kalypso off)

Aυτά! :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Δεν έχω χρόνο. Μπήκα για λίγο και φεύγω πάλι.
Έχετε κάθε λόγο να λέτε ότι δεν είμαι η ίδια.
Είναι γιατί δεν έχω όρεξη για καυγάδες και όπως θέτε πάρτε το.

Ρε kalypso έλεος κοπέλα μου. ΔΕΝ είμαι τσιράκι. Δες τη λίγο αλλιώς γιατί θα με κάνεις εμένα να σε δω με άλλο μάτι.

Κατά τα άλλα μια παρατήρηση. Σαν πολύ έυκολα δεν πήρα ψήφους;
Συμφέρει προφανώς τους 4 και τρίβουν τα χεράκια τους που βλέπουν να φεύγει πολίτης ο οποίος μιλάει τόσο όταν ανακαλύψει κάποιον και αποφεύγουν και το σώσιμο της νοσοκόμας.
Continue like that!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fielda

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται IT. Έχει γράψει 1,276 μηνύματα.
Λίστα για Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

  1. Angie_Ann: Ηρώ
  2. Bill_Slayer
  3. Corpse Bride: fantasmenos
  4. Dark_kronos: Bill_Slayer
  5. fantasmenos: Ηρώ
  6. Ηρώ: Κακή Επιρροή
  7. jrot
  8. Kakerlak
  9. Κακή Επιρροή
  10. kalypso: Ηρώ
  11. Lorien
  12. Neraida
  13. Phoebe
  14. Resident Evil: Kakerlak
  15. Youki
Ψήφοι
3 Ηρώ
1 Bill_Slayer
1 fantasmenos
1 Κακή Επιρροή
1 Kakerlak

Αποχωρήσεις


Απουσίες


(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D)

Την πρώτη ιδιότητα την μαθαίνετε στην ψηφοφορία της Τρίτης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Mαζεύτηκες τώρα ε;


Τι συνέβη..
Η youki πιάνεται από το ποστ μου και αφήνει υπόνοιες. Δεν κατηγορείται απαραίτητα από κάτι τέτοιο γιατί μας έχει συνηθίσει σε αυτήν την τακτική, να δει δλδ ποιος θα τσιμπήσει. Με βοήθησε και μένα πολύ.
Έτρεξαν να με κατηγορήσουν οι fantasmenos, kalypso, Κακή Επιρροή.
Η τελευταία προσπαθεί να αποδείξει πως δεν έχει χρόνο και γιαυτό δε θα την επέλεγε η ΣΕ αφήνοντας κιόλας να εννοηθεί ότι επικοινώνησε με τη ΣΕ για αυτό. Τα μέχρι τώρα posts της δε δείχνουν κάτι τέτοιο.
Με κατηγορεί και όταν "τα παίρνω", μαζεύεται και με αθωώνει. Στάση: "δε θέλω να μπω σε έριδες"

Ζήτησες συμβουλές fantasmenos; Να δω εμένα ποιος θα με συμβουλεύσει.
Για μένα η Κακη Επιρροή είναι ένοχη για όλα τα παραπάνω.

Και δεν κατηγορώ όσους με κατηγορούν πασσά μου. Που το είδες αυτό;
Ψήφισα Κακή Επιρροή πολύ πριν με κατηγορήσει.
α θα αρχίσω να τα παίρνω κρανίο τώρα
για δείξε μου σε ποιο σημείο βιάστηκα να σε κατηγορήσω!!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!


Δεν έχω χρόνο. Μπήκα για λίγο και φεύγω πάλι.
Έχετε κάθε λόγο να λέτε ότι δεν είμαι η ίδια.
Είναι γιατί δεν έχω όρεξη για καυγάδες και όπως θέτε πάρτε το.

Ρε kalypso έλεος κοπέλα μου. ΔΕΝ είμαι τσιράκι. Δες τη λίγο αλλιώς γιατί θα με κάνεις εμένα να σε δω με άλλο μάτι.

Κατά τα άλλα μια παρατήρηση. Σαν πολύ έυκολα δεν πήρα ψήφους;
Συμφέρει προφανώς τους 4 και τρίβουν τα χεράκια τους που βλέπουν να φεύγει πολίτης ο οποίος μιλάει τόσο όταν ανακαλύψει κάποιον και αποφεύγουν και το σώσιμο της νοσοκόμας.
Continue like that!

ποιους 4? 3 ψήφους έχεις

ΚουΕ, θέλω να πιστεύω ότι είσαι αθώα, αλλά ομολογώ ότι στηρίζομαι αποκλειστικά και μόνο στη ...διαίσθησή μου γιατί τα λεγόμενά σου δεν με πείθουν ΚΑΘΟΛΟΥ όμως! Απλώς θεωρώ ότι αν ήσουν δολοφόνος δεν θα έκανες τόσες πατατιές στη σειρά, οπότε ίσως για αυτό και μόνο να είσαι πολίτης. Γιατί κατά τα άλλα.... :whistle:

θες να μου πεις ποιες ειναι οι πατατιές που έχω κάνει στη σειρά κι όλας και δεν τις έχω πάρει και χαμπάρι? έτσι για να ξέρω τι θεωρείς για να βγάλω και τα συμπεράσματα μου
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Άσε ρε ΚΕ που αποκλείσαμε κάποιον.
Δεν πρόκειται στον πρώτο γύρο να ψηφίσω κάποιον από σας, γιατί πολύ απλά δε θέλω να πέσω σε καλό ρόλο.
Κουβέντα κάνουμε για να δούμε τι θα βγάλουμε.

Επειδή με ψήφισες, θα ήθελες να μου πεις σε ποιο ακριβώς σημείο σιγουρεύτηκες για το ότι είμαι δολοφόνος?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
@ΚουΕ. Το κύριο σημείο που με "προβληματίζει" είναι ότι "εμμένεις" στο "δεν έχω χρόνο, αλήθεια σας λέω" αλλά δείχνεις να ασχολείσαι πολύ περισσότερο από ... πολλούς άλλους. ΔΕΝ υποστηρίζω με αυτό ότι πρέπει να σταματήσεις να κάνεις ποστ(!), απλώς ότι δεν μου "αρέσει" να το πω ότι παρα προβάλλεις ως επιχείρημα ότι δεν είσαι δολοφόνος γιατί δεν έχεις χρόνο.

Από την άλλη δεν είσαι στην "πρώτη γραμμή" παρακολούθησής μου, όπως είπα, γιατί ξέρω ότι είναι κουραστικό να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας (έχει χρειαστεί να το κάνω πολλάκις), οπότε μπορεί όντως να προσπαθείς να μας δείξεις τα ...αυταπόδεικτα. Απλώς δεν είμαι σίγουρη για αυτά που λες από τα επιχειρήματά σου. That's all!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
jesus! είναι Σαββατοκύριακο!!! και σαφώς και είχα χρόνο! δεν ήξερα ότι πρέπει να κρύβομαι αόρατη για να μη βγω ψεύτρα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
Ναι resident evil, αλλά λες να ρίσκαρε να το χρησιμοποιεί τόσο συχνά σαν επιχείρημα ενώ θα την κατέκριναν όλοι μετά; Δεν το νομίζω. Μετά όλοι θα την διαπόμπευαν :P

Έχω αρκετές αμφιβολίες για το αν είναι η Ηρώ δολοφόνος. Η πατάτα που έκανε είναι ανεκδιήγητη και μάλλον έχει κακό ρόλο αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος

Η Κακή Επιρρροή προς το παρόν δεν μου κάνει για κίλλερ αλλά έτσι και αλλιώς είναι πρώτη ψηφοφορία. Όποιος και να βγει το ίδιο είναι. Αν βγει η Ηρώ και φανεί δολοφόνα η Κακή Επιρροή μάλλον κάτι δεν μας λέει καλά ενώ αν βγει η Κακή Επιρροή πολίτης η Ηρώ είναι σίγουρα ένοχη. Οπότε ας βγει μια από τις δύο.

Επιμένω ψήφος στην Ηρώ!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Phoebe

Διακεκριμένο μέλος

Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7,312 μηνύματα.
Ξεκινήσαμε και για άλλη μια φορά έχω μπερδευτεί, λείπει και ο συνάδελφος και δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω! :P

Μου κάνει εντύπωση πως η Ηρώ έχει πάρει από τώρα 3 ψήφους, βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει, αλλά δεν παύει να με ξενίζει λιγάκι!

Ύποπτη, χωρίς ιδιαίτερο λόγο, μου φαίνεται η Καλυψώ αλλά ακόμη είνα πολύ νώρις!

Θα ψηφίσω φαντασμένο γιατί αν είναι δολοφόνος θα είναι από τους πιο ύπουλος!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
jesus! είναι Σαββατοκύριακο!!! και σαφώς και είχα χρόνο! δεν ήξερα ότι πρέπει να κρύβομαι αόρατη για να μη βγω ψεύτρα!

εχμ... εγώ το σουκού έλειπα οπότε ιδέα δεν έχω πόσες ώρες ήσουν εδώ μέσα. Για τα πολλά πόστ λέω :P

Ναι resident evil, αλλά λες να ρίσκαρε να το χρησιμοποιεί τόσο συχνά σαν επιχείρημα ενώ θα την κατέκριναν όλοι μετά; Δεν το νομίζω. Μετά όλοι θα την διαπόμπευαν :P

Αυτός είναι ο λόγος που λέω ότι για μένα είναι στη 2η γραμμή παρακολούθησης [ακα... περιμένω να δω τι κουμάσι είσαι πουλί μ' :P] γιατί μπορεί απλώς να προσπαθεί να μας πει τα προφανή και απλώς ελλείψει στοιχείων για οποιονδήποτε άλλο να λειτουργεί ως "εύκολο" θύμα. :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
Αυτός είναι ο λόγος που λέω ότι για μένα είναι στη 2η γραμμή παρακολούθησης [ακα... περιμένω να δω τι κουμάσι είσαι πουλί μ' :P] γιατί μπορεί απλώς να προσπαθεί να μας πει τα προφανή και απλώς ελλείψει στοιχείων για οποιονδήποτε άλλο να λειτουργεί ως "εύκολο" θύμα. :hmm:

Συμφωνώ σε αυτό. Για αυτό δεν την ψηφίζω και νομίζω ότι στην πορεία θα καταλάβουμε τι είναι (αν μείνουμε ζωντανοί if you know what i mean ;))...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Να ρωτήξω- η Ηρώ πού ακριβώς μας εξηγεί γιατί ψήφισε ΚουΕ και η ψήφος της παραμένει εκεί; Και να διευκρινίσω ότι η εξήγηση "δεν μας τα λέει καλά" δεν μου κάνει! Τα ποια δεν μας λέει καλά ρε λαβ; Για εξήγα λίγο καλύτερα αν μπορείς.

πς. Σοζ αν το λέει κάπου και δεν το χω δει, αλλά με αυτό το Παλέρμο-πλοία, πλοία-Παλέρμο έχει αρχίσει να με πιάνει η θάλασσα :X

πς2. Θα σας ξεζουμίσω σε αυτό το παιχνίδι- θα ζητάω να μου αιτιολογείτε ΤΑ ΠΑΝΤΑ. :D (τι, μόνο εγώ θα δίνω εξηγήσεις;;; εδώωωωω. κι εσείς! :p)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,713 μηνύματα.
Κι εμένα μου κάνει εντύπωση που η Ηρώ έχει μαζέψει γρήγορα γρήγορα ψήφους.Βέβαια δεν είμαστε σίγουροι για την ιδιότητά της,μπορεί να έχει κακό ρόλο,αλλά είναι κρίμα να χάσουμε μία καλή παίκτρια χωρίς να είμαστε και σίγουροι για το τι είναι...έτσι κι αλλιώς αν βγει στον 1ο ή στο 2ο γύρο δεν έχει μεγάλη διαφορά,οπότε προτείνω όσοι θέλετε να τη βγάλετε την Τρίτη.Αυτό σα γενικό σχόλιο...
Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα ψηφίσω,είναι και αρκετοί παίκτες που δεν έχουν ποστάρει.Θα επανέλθω αύριο ελπίζοντας να έχουν μιλήσει κάποιοι...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fielda

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται IT. Έχει γράψει 1,276 μηνύματα.
Λίστα για Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

  1. Angie_Ann: Ηρώ
  2. Bill_Slayer
  3. Corpse Bride: fantasmenos
  4. Dark_kronos: Bill_Slayer
  5. fantasmenos: Ηρώ
  6. Ηρώ: Κακή Επιρροή
  7. jrot
  8. Kakerlak
  9. Κακή Επιρροή
  10. kalypso: Ηρώ
  11. Lorien
  12. Neraida
  13. Phoebe
  14. Resident Evil: Kakerlak
  15. Youki
Ψήφοι
3 Ηρώ
2 fantasmenos
1 Bill_Slayer
1 Κακή Επιρροή
1 Kakerlak

Αποχωρήσεις


Απουσίες


(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δλδ. όχι "νομίζω εσύ είσαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D)

Την πρώτη ιδιότητα την μαθαίνετε στην ψηφοφορία της Τρίτης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top