Λόγω της αδυναμίας μου να προβλέψω το μέλλον και να διαβάσω την σκέψη των συμπαιχτών μου από το ίντερνετ (μην τρομάζετε ούτε και live το καταφέρνω) έχουμε και λέμε:
Το ημερολόγιο ενός τρελού
(σχολιάζω τα ποστ τα οποία μου έκαναν εντύπωση)
12/01/09 (καλή χρονιά παρεμπιπτώντος) 02:30: ο fantasmenos ψηφίζει Κακή Επιρροή για να δει αντιδράσεις
12/01/09 08:51: Η Κακή Επιρροή μόλις μπήκε στο νετ σχολίασε το μνμ αυτό με μια δυσανάλογη απάντηση η οποία δεν μπορεί να εξηγηθεί με την λογική. Προβλέπει τις κινήσεις του fantasmenos και αντί να τις κρατήσει για τον εαυτό της, κάνει ότι κάνουν οι κλασικοί δολοφόνοι, λέει μικρές αρλούμπες για να πείσει για το δαιμόνιο ένστικτο της το οποίο ξεσκέπασε τόσο νωρίς δολοφόνο.
Συμπέρασμα 1: Κακή απάντηση από την Κακή Επιρροή, ή προσπαθεί να μπερδέψει ή προσπαθεί να απολογηθεί, και τα δύο σε κακό ρόλο οδηγούν.
12/01/09 10:13: Η Ηρώ αναφέρεται στο απολογητικό ύφος της Κακής Επιρροής οπότε αυτό οδηγεί στο εξής:
Συμπέρασμα 2: Μια από τις δύο δεν είναι δολοφόνος εκτός και αν έχουν κάνει τόσο καλό παιχνίδι έτσι ώστε να αφήνουν υπονοούμενα από τόσο νωρίς για να αποπροανατολίσουν κάτι το οποίο δεν το νομίζω.
Από την άλλη κατηγορεί την Angie Ann σχετικά νωρίς πράξη που προβληματίζει
12/01/09 10:35: Η Youki επιτίθεται με την σειρά της στην Κακή Επιρροή.
Συμπέρασμα 3: Αν Ηρώ ή Κακή Youki έχουν ρόλο τότε αποκλείεται η Κακή Επιρροή να είναι δολοφόνος (μέχρι τώρα μάλλον κακό τσιράκι μοιάζει)
12/01/09 10:49: Η Κακή Επιρροή αρκετά γρήγορα απαντά με ένα μεσαίου μεγέθους κείμενο στην Youki συνεχίζοντας να αυξάνει τις υποψίες εναντίον της...
12/01/09 11:42: Ο vendetta μπαίνει φουριόζος. Αξίζει να σημειωθεί αυτό για τον κύριο vendetta. Γράφει:
Συμπέρασμα 4: εκμεταλλεύομενος την δικιά μου επίθεση εναντίον της Κακής Επιρροής και αφήνοντας υπονούμενα για 2 πρόσωπα τα οποία πρόσεξα ότι παίζουν αρκετά για MVP σπέρνει τον κακό τον σπόρο
12/01/09 12:28: Η Neraida καταλαβαίνει σαν νοήμων άνθρωπος τι προσπάθησα να κάνω (δεν υποννοώ ότι η Κακή Επιρροή δεν είναι νοήμων, μόνο σε λάθος στρατόπεδο) αλλά υπερασπίζεται την Κακή Επιρροή μάλλον από λάθος εκτίμηση ή από υπερβολικά καλό ένστικτο. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου όμως οπότε...
12/01/09 12:58: Η Κακή Επιρροή παίζει το ρόλο του απολογητή της ΣΕ ίσως και από φόβο μην πέσουν υποψίες πάνω της για κακό ρόλο. Οι κινήσεις της είναι απελπιστικά ύποπτες και μου δίνει στα νεύρα αν δεν είναι με κακό ρόλο γιατί θα έχω πέσει πάρα πολύ έξω.
12/01/09 14:30: Η Ηρώ συνεχίζει να αναφέρει Youki και Angie Ann σαν ύποπτες έχοντας σύμπνοια απόψεων με τον vendetta.
Συμπέρασμα 5: Κάτι τρέχει με τους Πρεβεζάνους, κάποιος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον άλλο ή και οι δύο τους πολίτες, θα φανεί στην πορεία.
Phoebe-Bill: Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από το να αλληλοψηφιστείτε οπότε δεν έχει σχολιασμό για εσάς...
12/01/09 17:14: Η WhiteDrum ψηφίζει Ηρώ χωρίς πειστική δικαιολογία. Περιέργη επιλογή άλλα έχει το ελαφρυντικό της πρώτης συμμετοχής. Πρώτη και τελευταία φορά που συγχωρώ, ο λαϊκός δικαστής μίλησε ουγκ
12/01/09 18:15: Η Κακή Επιρροή έγραψε ένα όμορφο κείμενο αυτοκτονίας στο Παλέρμο WhiteDrum;;;; Με ποιο σκεπτικό την ψήφισες;;; Μάλλον γιατί την ανέφερε η Ηρώ αλλά δεν βλέπω λογική. Ύστερα συνεχίζει την απολογία της μη ενοχής της το οποίο όσα παιχνίδια και αν παίξουμε οι κακοί θα το κάνουν λες και είναι υποχρεωτικό...
Στο επόμενο ποστ ο vendetta πείθεται από την Κακή Επιρροή

Συμπέρασμα 6: Αν είναι δολοφόνος ο vendetta η Κακή Επιρροή είναι τσιράκι
Από εδώ και πέρα βαρέθηκα να τα διαβάζω διεξοδικά αλλά εν περιλήψει ο vendetta μου δίνει την εντύπωση του κακού παιδιού.
Η Κακή Επιρροή (λόγω του ότι είναι και moderator) βιάζεται να ξαποστείλει το αθώο πουλέν Bill Slayer που και εγώ δεν κατάλαβα πως το ξαποστείλατε τόσο νωρίς χωρίς να βγάλει άχνα. Βγήκε με 3 ψήφους αυτό πρέπει να είναι ρεκόρ για πρώτο γύρο
Λοιπόν για να τελειώνω και να κλείσω το pc έχουμε και λέμε
Ψηφίζω με βαριά καρδιά vendetta (sorry my friend just business) αν και πιστεύω ότι το ζουμί είναι στην τριάδα Ηρώ-Κακή Επιρροή-Youki αλλά φοβάμαι την πιθανότητα να είναι ιερόδουλη η Κακή Επιρροή οπότε την γλιτώνει για σήμερα. Αν καταφέρω να μπω πριν την ψηφοφορία ίσως και να αλλάξω ψήφο αν και δεν νομίζω. Πάντως η εξόντωση του vendetta θα ξεδιαλύνει τα πράγματα. Πρέπει να γίνει με συνοπτικές διαδικασίες...
Α! Και μην πάρετε στα σοβαρά την δολοφονία, θεωρήστε ότι ο παίχτης υποχώρησε οικειοθελώς. Αποκλείεται να βγάλουν κάποιον που ευστόχησε διάνα αλλά κάποιον που θα αποπροσανατολίσει ή θα περάσει το ντούκου. Δολοφόνοι δίκιο δεν έχω;
Σχώραμε αθώε πολίτη αν έγραψα μπαρούφες και παραπλανηθείς. Αν είμαι τόσο λάθος δεν φταίω εγώ αλλά η κενονοία που με έκανε σκουπίδι.
end of message.-