Άντε καλό μας παιχνίδι κι από μένα!!!

Για να τους πάρω έναν - έναν...
Ο Slayer έχει ξεκινήσει το σχολείο και πάλι μετά τις γιορτές οπότε δεν έχει και πολύ χρόνο...Δεν πιστεύω ότι η ΣΕ θα τον επέλεγε για κάποιο ρόλο πέρα από το ρόλο του τσιρακίου...Νομίζω ότι για τσιράκι κάνει μια χαρά...Εάν έχει πάντως επιλεγεί για κάποιο ρόλο δε θα φανεί αμέσως...Θέλει δυο με τρεις γύρους για να δούμε τι είναι...
Η Νεράϊδα θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή ειδικά μετά και την επιτυχία της στο τελευταίο της παιχνίδι...

Δεν ξέρω ωστόσο αν θα την επέλεγε η ΣΕ...
Τον pitg21 τον αφήνω προς το παρόν στην άκρη ως αθώο...Ας μιλήσει πρώτα και βλέπουμε...
Και ερχόμαστε στην καλή μας την ΚουΕ...Καιρό έχει να παίξει, καιρό έχει να μπει δολοφόνος, ίσως λίγο να έβαλε και η kajira το χεράκι της, οπότε μπορεί εδώ να έχουμε εναν δολοφόνο...
με το καλημέρα μου ρίχνεις ψήφο
Δε θα με ενοχλούσε αυτό αν μαζί ακολουθούσε και μια υποτυπωδώς ικανοποιητική εξήγηση. Πχ την ψηφίζω γιατί έκανε δύο γύρους ΣΕ και πιστεύω ότι η φίλη της Kajira με την σατανική Kalypso (

) την έβαλαν δολοφόνα.
Εκεί θα σκεφτόμουν ότι οκ, είναι αρχή, ρίχνει λάδι στη φωτιά, πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας μιας που από κάπου όντως πρέπει να ξεκινήσουμε!
Συ είπας...
Ο Lorien έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι για πολύ λίγο μόλις ένα γύρο...Δεν πρόλαβε να παίξει το παιχνίδι του ρουφιάνου για το οποίο είχε επιλεγεί και κάνει μου λέει ότι ίσως αυτό να του δίνει ένα ρολάκι στον τωρινό γύρο...Δεν ξέρω όμως ποιο...
Ο φίλτατος fantasmenos επέστρεψε στο Παλέρμο και έβαλε την πρώτη του φωτιά...Είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό και πολύ χαζό λάθος για έναν παίκτη όπως ο fantasmenos για να πω ότι είναι ύποπτος για δολοφόνος...Θέλει προσοχή γενικά αυτός...

Νομίζω ότι η Καλυψώ ίσως και να εισηγήθηκε ένα ρολάκι για το fantasmeno αλλά δεν ξέρω αν η kajira συμφώνησε...
Για την Ηρώ τι να πω...Δε με έχει συνηθίσει σε ένα τόσο μικρό ποστ για αρχή...Εσκεμμένη αλλαγή ή βαρεμάρα;;;

Θα φανεί νομίζω αν όχι στον επόμενο γύρο στο μεθεπόμενο...
Αποκλείω να έχει πάρει ρόλο ο papas...
Dark_kronos και Whitedrum είναι νέοι παίκτες...Ίσως αυτό λειτουργήσει υπέρ του να έχουν το ρόλο του δολοφόνου όχι ομως κάποιο άλλο ρόλο...
Ο jrot6 απέδειξε στα τελευταία του παιχνίδια ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης...Δεν έχω όμως να πω κάτι άλλο γι'αυτόν...
Το δίδυμο Phoebe Bill λογικά θα αλληλοψηφιστεί σε αυτό το γύρο...Και δεν πιστεύω να είναι κάποιος από τους δύο τους δολοφονάκι...Ίσως να έχουν κάποιον άλλο ρόλο όμως...Η νοσοκόμα δε θα τους ταίριαζε πάντως...
Δεν αποκλείω η kakerlak να είναι για δεύτερη φορά συνεχόμενη δολοφόνος...
Η Vkey δεν πιστεύω ότι έχει κακό ρόλο...
Και άφησα για το τέλος τις δύο κύριες υπόπτους μου για αυτό το παιχνίδι...Youki και Angie_Ann...Καμία από τις δύο τους δεν ήταν στον προηγούμενο γύρο όταν και τις περιμέναμε αμφότερες να είναι...
Νομίζω ότι για αρχική τριάδα οι κυριές youki, Angie_Ann και ΚουΕ είναι μία πολύ καλή επιλογή εκ μέρους της ΣΕ...