Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
- Resident Evil 108
- Ηρώ 108
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ε να σε κάνω τούρμπo τότε να παίζεις το ίδιοΚαι που να δεις στο επομενο...αν δε με κανεις τουρμπο, βεβαια...
Η εμμονή σου στην αθωώτητα της dooo που ουσιαστικά με ενοχοποιούσε ήταν αυτό που με έκανε να επιμένω τόσο σε σένα. Άλλωστε, δεν ήμασταν εγώ και η Ηρώ οι μόνοι, παραδέξου λοιπόν, ότι έδινες αφορμές για να θεωρηθείς ύποπτη και τότε ίσως παραδεχτώ ότι δεν έπρεπε να σε κατηγορώ τόσο.Και επίσης... Όπως σου έχω πει ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ σε αυτό το παιχνίδι ήθελα να σε βγάλω γιατί απλά και μόνο μου έσπαγες τα νεύρα με την αστοχία σου και την εμμονή σου μαζί μου και όχι τόσο γιατί πίστευα ότι ήσουν "κακός". Αυτό που σου λεγα και σου ξανάλεγα είναι ότι "ΕΥΧΟΜΑΙ να έχεις κακό ρόλο γατί αλλιώς είσαι αδικαιολόγητος"..
EΠίσης, δεν ήξερα ότι ως πολίτης έπρεπε να πάρω την ...άδεια σου για να ρίξω άδεια και να πιάσω γεμάτα πηγαίνοντας ενάντια στην Neraida που την είχα για ρουφιάνα και την ακολουθούσα, ώστε να τη "φέρω" στην κακερλακ που πίστευα ότι είναι δολοφόνος λόγω της εμμονής που είχε η (ρουφιάνα κατ'εμε) νεράιδα(!!!!!)
Για μένα λοιπόν η αθώωση της dooo από μέρους σου, ήταν αδικαιολόγητη. Τα άδεια για να πιάσεις γεμάτα, για μία ρουφιάνα Neraida που δεν ήταν, σε ενοχοποιούσαν
Κάνεις λάθος λοιπόν. Ήταν ο πρώτος γύρος που δεν υπήρχε αλγόριθμος, αν και υποθέτω ότι και ΠΑΛΙ υπήρχε το σκεπτικό "ας βάλουμε τους αθόρυβους" να δούμε πως θα πάει.Βασικα θελω να πω αυτο που ειπε η ΚΕ. Οτι δεν υπαρχει αλγοριθμος εδω και καποιο καιρο, για το πως διαλεγονται οι ρολοι. Δεν ειναι οσο προβλεψιμο οσο νομιζετε.
Θεωρώ αστείο να απολογούμαι σε έναν ρουφιάνο που έφυγε με το καλημέρα σας
Ακόμα πιο αστείο μου φαίνεται που αρκετοί περιμένουν να δεχτώ ότι έπαιξα άθλια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Και πάλι φοβάμαι ότι δεν κατάλαβες.. δεν είναι για να μη σε σκοτώσουν.Ναι, οταν λεω "γρηγορα" θελω να πω οσο πιο γρηγορα γινεται αλλα ταυτοχρονα και διακριτικα. ωστε να μην με σκοτωσουν τυχαια.
Ένας εκ των δολοφόνων μπορεί να πει : αυτός είναι ο ρουφιάνος και αν όντως είναι, τότε το παιχνίδι λήγει υπέρ των δολοφόνων αυτόματα!
Neraida
Επιφανές μέλος
Ακόμα πιο αστείο μου φαίνεται που αρκετοί περιμένουν να δεχτώ ότι έπαιξα άθλια.
Α ρε κατουρ@ και λιγο
Καλα να παθεις βρε, για να μαθεις να την πεφτεις στους αλλους κατευθειαν!
Αμα χτυπιεται ο αλλος οτι ειναι πολιτης, ακουσε τον καμμια φορα, δεν κανει κακο
Bρε καταλαβα το ειχα διαβασει αυτο. Λεω να μην με σκοτωναν τυχαια πριν προλαβω να δειξω στους πολιτες διακριτικα ποιους ξερω.Και πάλι φοβάμαι ότι δεν κατάλαβες.. δεν είναι για να μη σε σκοτώσουν.
Ένας εκ των δολοφόνων μπορεί να πει : αυτός είναι ο ρουφιάνος και αν όντως είναι, τότε το παιχνίδι λήγει υπέρ των δολοφόνων αυτόματα!
Neraida
Επιφανές μέλος
Αθηνα, στο ποκερ οταν κερδιζεις δε λες μετα ουτε τι ειχες ουτε εξηγεις πως παιζεις σουτ.
Κι εσυ παιχταρας νομιζεις οτι εισαι ε?!
Ρε τι παθαμε
Κατουρ@τε λιγο λεμεεεεεεε
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Ε μα δεν αφήνεις και εσύ άνθρωπο να σωπάσει. Δεν μιλούσα στον πρώτο γύρο, κατευθείαν η Neraida "που είναι ο φαν με τα πινακάκια του;". Ε ήρθε ο φαν και σε έδωσε στεγνά λοιπόνΚαλα να παθεις βρε, για να μαθεις να την πεφτεις στους αλλους κατευθειαν!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Παρατηρησεις ερχονται:
1. Νεραιδα κονγκρατσουλεισχιονς!
2. ΣουΕ, ΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΕΡ?????
3. Νιυα, ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ??????
4. Ε κι εγω δεν επρεπε να δηλωσω εδω που τα λεμε
5. Φοιμπς εισαι παντελως αγγελικα πλασμενη!
6. Kalypso
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
Κανονικα θα επρεπε να μην θεωρειτε οτι υπαρχει καν αλγοριθμοςΚάνεις λάθος λοιπόν. Ήταν ο πρώτος γύρος που δεν υπήρχε αλγόριθμος, αν και υποθέτω ότι και ΠΑΛΙ υπήρχε το σκεπτικό "ας βάλουμε τους αθόρυβους" να δούμε πως θα πάει.
Πιο αστειο απο το να τον εχεις βγαλει χωρις επιχειρηματα ; i think notΘεωρώ αστείο να απολογούμαι σε έναν ρουφιάνο που έφυγε με το καλημέρα σας
Κοιτα...αν μεχρι κι εγω παρατηρησα οτι δε παιζεις καλα....αστο...ειναι σοβαρα τα πραματαΑκόμα πιο αστείο μου φαίνεται που αρκετοί περιμένουν να δεχτώ ότι έπαιξα άθλια.
Στο ποκερ κατι κανω. Εδω μαθαινω ακομαΚι εσυ παιχταρας νομιζεις οτι εισαι ε?!
Ρε τι παθαμεΚατουρ@τε λιγο λεμεεεεεεε
kalypso
Περιβόητο μέλος
??????????
μην ακούς εσύ παιδίμ, τα χει πιει λίγο η κορπς
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Μηπως να αρχιζαμε οντως την κληρωση για τα δολοφονια; Χαρτακια με νικς κι ο Ωριωνας να διαλεγει ποιο θα μασουλησει;
xanp
Δραστήριο μέλος
Δεύτερον ακόμα δεν πιστεύω ότι φαγωθήκαμε μεταξύ μας και αφήσαμε τους δολοφόνους να παρακολουθούν ανενόχλητοι τόσους γύρους.
Ηρώ ενώ έβλεπα ότι παίζεις σαν πολίτης στην αρχή με εκνεύριζες.Ειδικά στην εμμονή σου με το Λοριε που τον είχα για πολίτη.Από εκεί και μετά ότι και να λεγες δεν με έπειθες και έλεγα παίζει όσο πιο πολύ πολίτης μπορεί
Αθηνά τι να πω;Εκεί που με έπειθες ότι είσαι πολίτης εκεί αμέσως με έπειθες ότι είσαι δολοφόνος
Και ναι άλλαξα χιλιάδες ψήφους και με κατηγορήσατε αλλά είδα ότι μόλις βγήκα όλοι σας αλλάζατε τις ψήφους σαν τα πουκάμισα Youki μόνο εγώ σε πείραξα καλό μου που άλλαζα ψήφους;
Θοδωρή συγνώμη για το κόλλημα μου με σένα αλλά έπρεπε να βγεις Χίλια μπράβο κύριε νοσοκομέ ....σαν νοσοκόμος ήσουν άψογος. Τελικά έκανα καλύτερη αρχή σε αυτό τον γύρο μιας και όταν μου την είπες είχα ψηφίσει και εγώ niyia που ήταν δολοφόνος
Νεράιδα μπράβο σου σε αυτό τον γύρο ήσουν καλή...και έξυπνο που έπεισες τους δολοφόνους ότι είσαι ρουφιάνος
Youki πραγματικά σε είχα για δολοφόνο και σένα μέχρι και σήμερα που είδα ποίοι ήταν...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Ναι... κάντε να φταίω εγώ με τις επιλογές τώρα για τα χαζά που κάνατε στο παιχνίδιΕ συνηθίζεται δλδ η ΚουΕ μας το μαθε να βάζει "φιλαράκια" .
Ολα καλα κι ολα ωραια..μονο μη βαλετε Νεραιδα στον επομενο γυρο για δολοφονα γιατι θα κανει ΚΡΑ
Παρατηρησεις ερχονται:
1. Νεραιδα κονγκρατσουλεισχιονς!
2. ΣουΕ, ΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΕΡ?????
3. Νιυα, ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ??????
4. Ε κι εγω δεν επρεπε να δηλωσω εδω που τα λεμε
5. Φοιμπς εισαι παντελως αγγελικα πλασμενη!
6. Kalypso
2. Ναι την Κακερ! Σας υποσχέθηκε κανένας εύκολους δολοφόνους?
6. Εγώ δεν έχω σμουτς έτσι? Καλά
δε γίνεται, στο επόμενο θα παίζω κι ο Ωρίωνας θα διαλέγει χαρτάκια για τη μανούλα για το ποιον θα ψηφίσει στον πρώτο - δεύτερο γύροΜηπως να αρχιζαμε οντως την κληρωση για τα δολοφονια; Χαρτακια με νικς κι ο Ωριωνας να διαλεγει ποιο θα μασουλησει;
Λοιπόν....
Η επιλογή των δολοφόνων έγινε με το σκεπτικό ότι δε θέλουμε να υπάρχουν "σίγουροι" δολοφόνοι
Πάντα ακούγεται η ατάκα "ε θα έχει ένα σιωπηλό δολοφόνο, ένα παλιό δολοφόνο, ένα έμπειρο δολοφόνο, έναν έξυπνο δολοφόνο, έναν που να ξέρει photoshop δολοφόνο, έναν νέο δολοφόνο"
μπλα μπλα μπλα
Το θέμα είναι να υπάρχουν ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ δολοφόνοι
Αν τους περιμένετε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ
Αν περιμένατε την Αθηνά, Αν δεν περιμένατε την Κακερ, Αν δεν περιμένατε τη Νίγια, Αν δεν περιμένατε τον Λοριεν για ρουφ.... τι παιχνίδι ρε παιδιά θα γίνει?
Δεν πρέπει να υπάρχουν συνδυασμοί
Πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι με όποιο τρόπο κι αν προκύπτει αυτό!
Σε αυτό το γύρο ήταν επιλεγμένοι ΟΛΟΙ να είναι σιγανοπαπαδιές
και μη μου πείτε ότι δεν διασκεδάσατε ούτε αυτό το γύρο γιατί θα αρχίσω τις μπούφλες
κι επειδή πολύ καιρό έμεινα εκτός ως ΣουΕ.... πότε πάμε για το επόμενο? σέλω να παίτσω
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Όταν έχεις βγει από 5 ψήφους πολιτών (κανένας δολοφόνος) δεν σε έχω βγάλει εγώ, καλό θα ήταν να το καταλάβειςΠιο αστειο απο το να τον εχεις βγαλει χωρις επιχειρηματα ; i think not
Κοιτα...αν μεχρι κι εγω παρατηρησα οτι δε παιζεις καλα....αστο...ειναι σοβαρα τα πραματα
Μάλλον έχω ανεβάσει πολύ τα standards και όταν δεν κάνω το super duper παιχνίδι... δεν παίζω καλά
Καλομάθαμε μου φαίνεται
vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως δεν τους περίμενα τους δολοφόνους...Περίμενα τη Νίγια ναι αλλά κανέναν από τους υπόλοιπους τρεις...Οκ η dooo ως τσιράκι φάνηκε νομίζω αλλά εκείνη την Κάκερλακ μπορείτε να μου πείτε πως τη βρήκατε;;;Όπως δε μου πέρασε από το μυαλό πως ο Λόριεν μπορεί να είναι ο ρουφιάνος μιας και έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες...
Πάμε για το Χριστουγεννιάτικο Παλέρμο ή είναι άγιες μέρες και δε λέει να σφαχτούμε;;;
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι αγάπη μου....δεν έπαιξα χειρότερα από σένα. ΕΠΑΙΞΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και είναι καιρός να το παραδεχτείς...Αιντε...ψωνάραAnyway, θα το πω για πολλοστή φορα ότι δεν διεκδικώ το αλάθητο. Απλά όχι να μου τη λένε άτομα που παίξανε χειρότερα (βλέπε youki ). Στην τελική είπαμε, οι δολοφόνοι δεν μιλούσαν και τόσο, ειδικά στους πρώτους γύρους, ποιους να κατηγορήσεις εκτός από αυτούς που μιλούσαν περισσότερο από το συνηθισμένο (Lorien), ή διαφορετικά (Neraida);
Θεωρώ αστείο να τη λες στο Λοριεν που τον έβγαλες αφήνοντας τους υπόλοιπους πολίτες χωρίς βοηθεια και να προσπαθείς να δικαολογηθείς λέγοντας για το ΔΙΚΟ ΤΟΥ παίξιμο...Δεν κοιτάς λιγάκι το δικό σου??? Προφανώς όσοι σε ψηφίσαν για δολοφόνο δεν το κάναν γιατί έπαιζες τελεια.Θεωρώ αστείο να απολογούμαι σε έναν ρουφιάνο που έφυγε με το καλημέρα σας
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Οχι αγάπη μου....δεν έπαιξα χειρότερα από σένα. ΕΠΑΙΞΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ και είναι καιρός να το παραδεχτείς...Αιντε...ψωνάρα
Δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ για τίποτα, αφού δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι τόσο λάθος για να κατηγορούμαι. Απλά δεν γουστάρω, να έχω άλλους να μου λένε ότι έπαιξα άθλια, ενώ δεν το πιστεύω.Θεωρώ αστείο να τη λες στο Λοριεν που τον έβγαλες αφήνοντας τους υπόλοιπους πολίτες χωρίς βοηθεια και να προσπαθείς να δικαολογηθείς λέγοντας για το ΔΙΚΟ ΤΟΥ παίξιμο...Δεν κοιτάς λιγάκι το δικό σου??? Προφανώς όσοι σε ψηφίσαν για δολοφόνο δεν το κάναν γιατί έπαιζες τελεια.
Τελικά youki, ίσως δεν έχω εγώ το "κόμπλεξ" ανωτερότητας, αλλά εσύ αυτό της κατωτερότητας. Και χαλάρωσε λίγο, μην τα πάρω... Δεν καταλαβαίνω γιατί ντε και καλά πρέπει εγώ να είμαι αυτός που έπαιξα χάλια, χωρίς κανείς άλλος να παραδεχτεί τους λόγους για τους οποίους έπαιξα όπως έπαιξα. Και δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να απολογούμαι, σε ένα παιχνίδι που κερδίσαμε. Αν δεν κάνω λάθος, δεν βγήκα εγώ πρώτος να πω "youki, αθηνά, Lorien κτλ έπαιξες άθλια", αντιθέτως ΚΑΙ εσύ ΚΑΙ η Αθηνά ΚΑΙ ο Lorien αυτό κάνατε. Τόση ώρα αμύνομαι... Και οκ, τόση ώρα το παίρνω στο αστείο, αλλά νομίζω ότι το παρατραβάς...
υγ: χρειάζεται να σου εξηγήσω και εσένα ότι ΔΕΝ έβγαλα εγώ τον Lorien; Επίσης είπα πουθενά ότι έπαιξα τέλεια; Το έχω πει σε οποιοδήποτε παιχνίδι για να το πω τώρα; Τι συμπεράσματα είναι αυτά;
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
εκείνη την Κάκερλακ μπορείτε να μου πείτε πως τη βρήκατε;;;
Eγώ πάντως γιατί πείστηκα (μαζί με τους δολοφόνους προφανώς ) ότι η Νεράιδα είναι ρουφιάνος... Οκ... τελικά η Νεράιδα ήταν ακόμα πιο...διαισθητική μιας και δεν ήταν ρουφιάνος αλλά επέλεξε να εμπιστευτεί τον ρουφιάνο (ακόμα καλύτερα δλδ!!!)
@Lorien: Όταν λέω ότι μου γύρισε το μάτι ανάποδα σε αυτό το γύρο το εννοώ . Αλλά έχεις δίκιο... δεν πρέπει να ...αποκαλύπτω τα μυστικά μου .
---
Πωπω... απαιτείται άμεση αποτοξίνωση από το διαδικτυακό παλέρμο για μένα...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.