Ε συνηθίζεται δλδ η ΚουΕ μας το μαθε να βάζει "φιλαράκια" .
Ναι... κάντε να φταίω εγώ με τις επιλογές τώρα για τα χαζά που κάνατε στο παιχνίδι
Ολα καλα κι ολα ωραια..μονο μη βαλετε Νεραιδα στον επομενο γυρο για δολοφονα γιατι θα κανει ΚΡΑ
Παρατηρησεις ερχονται:
1. Νεραιδα κονγκρατσουλεισχιονς!
2. ΣουΕ, ΜΑ ΤΗΝ ΚΑΚΕΡ?????
3. Νιυα, ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ??????
4. Ε κι εγω δεν επρεπε να δηλωσω εδω που τα λεμε

5. Φοιμπς εισαι παντελως αγγελικα πλασμενη!
6. Kalypso
2. Ναι την Κακερ! Σας υποσχέθηκε κανένας εύκολους δολοφόνους?

6. Εγώ δεν έχω σμουτς έτσι? Καλά
Μηπως να αρχιζαμε οντως την κληρωση για τα δολοφονια; Χαρτακια με νικς κι ο Ωριωνας να διαλεγει ποιο θα μασουλησει;
δε γίνεται, στο επόμενο θα παίζω κι ο Ωρίωνας θα διαλέγει χαρτάκια για τη μανούλα για το ποιον θα ψηφίσει στον πρώτο - δεύτερο γύρο
Λοιπόν....
Η επιλογή των δολοφόνων έγινε με το σκεπτικό ότι δε θέλουμε να υπάρχουν "σίγουροι" δολοφόνοι
Πάντα ακούγεται η ατάκα "ε θα έχει ένα σιωπηλό δολοφόνο, ένα παλιό δολοφόνο, ένα έμπειρο δολοφόνο, έναν έξυπνο δολοφόνο, έναν που να ξέρει photoshop δολοφόνο, έναν νέο δολοφόνο"
μπλα μπλα μπλα
Το θέμα είναι να υπάρχουν ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΙ δολοφόνοι
Αν τους περιμένετε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ
Αν περιμένατε την Αθηνά, Αν δεν περιμένατε την Κακερ, Αν δεν περιμένατε τη Νίγια, Αν δεν περιμένατε τον Λοριεν για ρουφ.... τι παιχνίδι ρε παιδιά θα γίνει?
Δεν πρέπει να υπάρχουν συνδυασμοί
Πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον και δυνατό παιχνίδι με όποιο τρόπο κι αν προκύπτει αυτό!
Σε αυτό το γύρο ήταν επιλεγμένοι ΟΛΟΙ να είναι σιγανοπαπαδιές
και μη μου πείτε ότι δεν διασκεδάσατε ούτε αυτό το γύρο γιατί θα αρχίσω τις μπούφλες
κι επειδή πολύ καιρό έμεινα εκτός ως ΣουΕ.... πότε πάμε για το επόμενο?

σέλω να παίτσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.