@Kakerlak:
Ξεκίνησα με τη Youki την οποία υποψιάζομουν [και κατηγορήθηκα για αυτό]. Είπα ότι αμφιβάλλω και ότι πάω μέσω λογικής χωρίς να έχω στοιχεία. Ως τώρα
δεν επιβεβαιώνονται οι υποψίες μου.
Ψήφισα εν τέλει Lorien, αφενός για να σωθώ, αφετέρου γιατί μου φαινόταν "κάπως" περίεργος. Δεν ξέρω να σου πω τι ήταν.
Ακολούθως κατηγόρησα βάση διαίσθησης τη Niyia, για την όποια προφανώς έκανα λάθος [δεδομένου ότι έφυγε με απουσίες]
Στη συνέχεια τον fandago λόγω της όλης συμπεριφοράς του, της εμμονής του να με κατηγορεί, και της προσπάθειάς του να με συνδυάσει με ...όλους. Παρόλαυτα έλεγα ακόμα και τότε ότι πιο πιθανό είναι να λειτουργεί ως τσιράκι παρά ως δολοφόνος.
ΔΕΝ κατηγόρησα ποτέ την Ηρώ για δολοφόνο. Το μόνο που είπα και λέω είναι ότι ειλικρινά θα
προτιμούσα να ήταν δολοφόνος για να έχουν λογική αυτά που λέει, κυρίως στο ποιούς κατηγορεί, γιατί είναι τόσο λάθος ως πολίτης που θα χάσουμε οι πολίτες και θα πρέπει να επωμιστεί το βάρος της ευθύνης. Είτε βγω είτε όχι, είτε με πιστεύει είτε όχι, είτε με κατηγορήσει κι άλλο είτε όχι, εξακολουθώ να πιστεύω το ίδιο για αυτήν.
Ακριβώς, επειδή τη θεωρώ πολίτη, παρόλο που την κοντράριζα με πάθος μέχρι και την ώρα που βγήκε ο fandago, άφησα το ενδεχόμενο ανοιχτό να είναι λάθος
μόνο για μένα. Η άλλη της "αγάπη" ήταν η Neraida οπότε και την ψηφίζω σήμερα για να δω αν μπορώ να δώσω στην πολίτη Ηρώ το ελαφρυντικό ότι οκ, μάντεψε κάποιους και λόγω λάθος δικής μου συμπεριφοράς με πήρε η μπάλα.
Για τη Phoebe που δεν μιλάει μου έχει κάνει εντύπωση από χτες, αλλά χτες ήμουν αναγκασμένη να βρίσκομαι συνεχώς σε άμυνα μιας και δεχόμουν τρελές κατηγορίες από παντού, ομολογώ ότι και εγώ έχασα την ψυχραιμία μου γιατί μου φαίνονταν εξωφρενικά αυτά που διάβασα και δεν το έγραψα.
Θεωρώ όμως ότι η Phoebe θα πρέπει να μπει στο "μικροσκόπιο".
Οπότε ανακεφαλαιώνοντας ως τώρα να πω ότι αν έμενα στο παιχνίδι, θα "εξέταζα" τη Phoebe και τη Neraida {βασικά φτιάχνω τώρα exceloπινακάκι ακριβώς για να ελέγξω την πορεία των ψήφων τους} και σε επόμενη φάση τη Youki, εσένα και την Angie_Ann, από την οποία θα ανέμενα πλέον πιο δυναμικό "come back" που δεν έχει γίνει ακόμα.
Επίσης θα αγνοούσα παντελώς την Ηρώ, εκτός κι αν προέκυπτε η Neraiada δολοφόνος.
Σιγουριά δεν έχω για τπτ από αυτά που λέω. Μόνο κάποιος που ξέρει σίγουρα μπορεί να έχει σιγουριά