Επίσης να πω, ότι το αντεπιχείρημα στο να είναι σετάκι και πάλι Ηρώ, vendetta, fandago [ΔΕΝ λέω ότι είναι] είναι εξίσου φαιδρό με το "ε, εσύ που ξέρεις και από κοντά την ΚουΕ και την kajira και έχεις 2-3 γύρους να πάρεις ρόλο δεν μπορεί να μην σου δώσαν τπτ!"
Μόνο που κανείς δεν χρησιμοποίησε αυτό το επιχείρημα.
Θα κάνω αυτό το ποστ και άλλο ένα για να ψηφίσω. Κουράστηκα να τα λέω μόνη μου..
H Resident έλεγε ότι θα μπουν οι κακοί και θα σώσουν τον fandago, δε συνέβη ποτέ!
Έλεγε ότι η niyia είναι ύποπτη και το ξανάλεγε και την ψήφιζε και την ξαναψήφιζε. Η niyia αποχωρεί από απουσίες.
Και ξαναματαλέω το έκανε γιατί δε θα μπορούσε να της απαντήσει και γιατί δεν ήθελε να προκαλέσει. Μας πήρε όλους με το καλό και κατάφερε να διώξει τις υποψίες από πάνω της.
Ακόμα και τώρα λέει: δε λέω ότι είναι ο fandago, η Ηρώ και ο vendetta και ποιος είναι κοπελιά; Μην απαντήσεις σειρά μου να κάνω ρητορικές ερωτήσεις.
Δεν ψάχνει για δολοφόνους αμύνεται.
Η youki και αυτή κοληματάκι με τη niyia ε ρε της μόδας έγινε..
Επέλεξε ΚΑΙ αυτή να μην ψηφίσει κανέναν από τους 2. Δεν είχε άποψη; Αλλά ναι είναι η Angie_Ann δολοφόνα, τόσο που της κατηγορεί και τις 2 και τη γουκι και τη Ρεζ, επειδή ένας άντε δύο άνθρωποι βλέπουν τα προφανή!
Ό,τι και να πείτε δε θα απαντήσω μιλάω στο βρόντο, κανείς πολίτης δεν ενδιαφέρεται.
Ας τα λουστούν άμα δεν μπορούν να τα δουν.
Ηρώ γιατί αντιγραφείς κ εσύ το τροπάριο της νεράιδας με το να μας λες συνέχεια είμαι αθώα είμαι πολίτης??? άιντε φτάνει ποια!!! Τα μισά ποστ τα κάνεις εσύ!!!!
Σε ενοχλώ ε; Δε σε συμφέρουν όπως τα λέω ε;
Την έπεφτες στη Neraida από την αρχή και ξαφνικά με το που άλλαξα στάση έγινα κακιά ε;
Ε ρε γλέντια!
Και τώρα αλωνίστε κοπελιές και καλό σας βράδυ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.