Ενω επιχειρηματα ειναι τα δικα σας..οτι καλοπιανω και καλα...γιατι απλα εγω οπως μιλαω γραφω...και τα συναφη...μαζεψου..δεν πειθεις...με το να χαρακτηριζεις επιχειρηματα τα γραφομενα σου και να υποτιμας των υπολοιπων...οπως εκανες και με το Λορυ και εφυγε αδικα...
Δεν τα πιάνεις μου φαίνεται. Επί τόσα posts δεν μειώνω τα δικά σας επιχειρήματα, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Ποια είναι τα επιχειρήματα σας και δεν τα έχω εντοπίσει ακόμα;
Επί τόσα posts ζητάω από την dooo να μου πει για ποιους λόγους κατηγορεί εμένα και την Ηρώ πέραν της επανάστασης ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
μωρέ λες? Βρε λες? Βρε έχει γούστο(!)
fandago από μένα
Ρε κορίτσια καρφώνεστε. Δηλαδή τώρα θες να μου πεις εσύ, ότι πείστηκες από τα επιχειρήματα που ΔΕΝ έχει πει κανείς εναντίον μου και με θεωρείς δολοφόνο εκεί που με είχες για τσιράκι. Άσε μας ρε...
Αααα..για ψαξε παιχνιδακια αλλα...και θα δεις εαν κανω παραθεσεις....

Κιόμως δεν έκανες, το έψαξα εγώ.
πότε παραχώρησα τη θέση μου και δε το πήρα χαμπάρι? Μου αρέσει η σιγουριά σου ότι είμαι δολοφόνος. Πρέπει να σου θυμίσω μήπως ότι σιγουριά έχουν ΜΟΝΟ οι δολοφόνοι σε αυτά τα παιχνίδια???? όχι ε?
Και ο ρουφιάνος βεβαίως βεβαίως, αλλά και οι πολίτες που βλέπουν να κατηγορούνται από ομάδα ατόμων ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ!
Είπες παραπάνω ότι αν είναι πολίτης η Νεράιδα, θα αδιαφορήσεις για το τι έκανε στο παιχνίδι. Μετά λες ότι κάνει κακό στους πολίτες είτε ως δολοφόνος, είτε ως πολίτης! αποφάσισε επιτέλους σε ποιο στρατόπεδο θα ταχτείς. Γιατί μόνο οι κακοί είναι τελικά αδιάφοροι όταν βγει ένας πολίτης....
Θα αδιαφορήσω για όλα όσα έχει πει, γιατί όλα μόνο να μπερδέψουν μπορούν αν είναι πολίτης, γιατί για να φτάσω στο σημείο να τη θεωρώ τουλάχιστον εγώ δολοφόνο, σημαίνει ότι έπειθε για δολοφόνος. Άρα τα posts της είναι ανάξια 2ης ματιάς. Δεν είπα πουθενά ότι δεν με νοιάζει ότι θα βγει πολίτης, είπα ότι δεν με νοιάζουν όσα θα έχει γράψει αν είναι πολίτης, αλλά διαστρεβλώνεις τα λόγια μου. Κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις επίσης και δεν σε έχω για χαζή.
παν εκ των άλλων επιχείρημα, ουκ έστι επιχείρημα ε? Οι αντιφάσεις στις οποίες πέφτεις, είναι και αυτές "επιχείρημα"?
Και για πολλοστή φορά: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ!
ας τα δούμε με αριθμούς: 15 παιχνίδια συνολικά. 2 συνεχόμενα παιχνίδια έχουν τους ίδιους δολοφόνους (ή τουλάχιστον το 75% να ταυτίζεται). Στα υπόλοιπα 13, έχουν τη δυνατότητα να βάλουν 13*4 = 52 διαφορετικά άτομα για δολοφόνους. Εσύ πιστεύεις ότι κάποιοι δεν θα πάρουν ΠΟΤΕ ρόλο????? που να τα βρούμε καλέ τα 52 διαφορετικά άτομα????? σαφώς και θα πάρουν ρόλο και δύο και τρεις και τέσσερις μη σου πω, φορές.
Ξεχνάς βέβαια εσκεμμένα ότι στα 15 παιχνίδια έχουν έρθει καινούριοι, έχουν φύγει άλλοι και σε πληροφορώ ότι αν κάνουμε ένα στατιστικό των παιχνιδιών είναι κάποιοι που παίρνουν σε περισσότερα από τα μισά παιχνίδια ρόλο και άλλοι που πήραν 1 φορά μόνο και αν. Άσε τα ψευτομαθηματικά λοιπόν που έκανες και κοίτα την ουσία.
Εγώ δεν κατάλαβα! Είμαι χαζη! Το έχω πει;
Τι εννοείς με αυτό; Λες οτι είμαι δολοφόνος; Διευκρίνισε για να αρχίσω την επίθεση!
Αυτό ακριβώς που εννοώ είναι ότι οι Youki και Resident, ισχυροποίησαν το σενάριο ο V.ice να ήταν ρουφιάνος, κάτι που μας οδηγεί ουσιαστικά στο ότι εσύ θα ήσουν δολοφόνος. Επειδή όμως για μένα αυτές είναι πιθανοί δολοφόνοι, τότε σκοπός τους είναι να περάσει ο V.ice για ρουφιάνος και εσύ για δολοφόνα και να φάνε άλλον έναν πολίτη. Άρα για μένα ΟΧΙ, δεν είσαι δολοφόνα
Ομολογώ ότι οι δολοφόνες έχουν μπει δυναμικά στο παιχνίδι προσπαθώντας να προκαλέσουν σύγχιση στους πολίτες ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα, ενώ είναι εμφανές ότι προσπαθούν να διώξουν με ψηφοφορία ή εμένα ή την Ηρώ, γιατί όπως φαίνεται και από τη δολοφονία δεν σκοπεύουν να μας δολοφονήσουν. Το θέμα είναι ότι μόνο επιχειρήματα που δεν λένε. Ξεκίνησαν με την επανάσταση της dooo και καταλήξαμε να μας θεωρούν δολοφόνους σίγουρα κιόλας.
Όπως είπα το καλό είναι ότι είναι φανερή η ψηφοφορία και είτε εγώ είτε η Ηρώ να βγει θα φανούμε πολίτες, άρα οι δολοφόνοι καρφώθηκαν. Το σίγουρο είναι ότι αν φύγει ένας εκ των fandago-Ηρώ, ο δεύτερος θα δολοφονηθεί για να μείνουν αυτοί που τους ανησυχούν όπως φαίνεται λιγότερο.