Παρατήρηση:
Ο λόγος που πίστεψα [και πιστέυω] ότι η Youki έχει πολύ καλές πιθανότητες να είναι δολοφόνος είναι ότι θεωρώ ότι η ΚουΕ "δεν την είχε προσέξει" τόσον καιρό [ η ΚουΕ άλλωστε έπαιξε και σε γύρους που η Youki είτε δεν έπαιξε είτε λόγω φόρτου εργασίας έπαιξε κακά]. Από την άλλη η kajira το ξέρει ότι η Youki έχει κάνει μαθητεία ως δολοφόνος και ήταν καλή!
Στο Live [@Phoebe: το live είναι πιο γρήγορο και γενικά όλοι γίναμε από αρκετές φορές δολοφόνοι] δόθηκε η ευκαιρία και στην KoυΕ να "δει" τη Youki στις "καλές" της μέρες οπότε μαζί με το γεγονός που οι παλαιότεροι [βασικά υπάρχει άλλος εκτός από μένα που να ήταν παρών και στους 15 γύρους?

] θυμούνται, ότι στο steki η Youki δεν έχει μπει ποτέ δολοφόνος, θεωρώ ότι της δίνει πολλές πιθανότητες.
Γιατί δεν την ψηφίζω σήμερα? Γιατί
ακόμα δεν μου έχει δώσει το πάτημα που που θα με κάνει να την ψηφίσω, γιατί η Niyia εξακολουθεί να μου φαίνεται ύποπτη, γιατί οι δολοφόνοι είναι 4 και όχι ένας, άρα μπορούν χαλαρά να είναι και οι 2 δολοφόνες και τέλος γιατί λόγω λογικής έχω μια "αυξημένη" σιγουριά για τη youki [αν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος σε αυτό το παιχνίδι!], οπότε μπορώ να "πάρω ιδέες" από τον τρόπο παιχνιδιού/ψήφων και να βγει σε άλλη μέρα που φαίνεται η ιδιότητα ώστε να επιβεβαιώσει/απορρίψει το σκεπτικό [την τετάρτη δλδ]
Αυτά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.