29-11-08

17:52
Έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό το θέμα, ειδικά όταν βλέπω post σαν αυτό:

Ορίστε; Επί τόσους γύρους σας κατηγορώ ότι τα επιχειρήματα σας (τα ποιά; ) είναι για γέλια και η ίδια έχεις παραδεχτεί ότι δρας σύμφωνα με τη διαίσθηση σου. Συγνώμη αλλά η διαίσθηση ΔΕΝ είναι επιχείρημα.

Επίσης έχασα κάτι ή απειλείς την xanp για τους επόμενους γύρους;

Ομολογώ ότι προτιμώ τα posts της Resident τουλάχιστον αυτή γράφει και κάτι που φαίνεται να έχει μια λογική. Οι υπόλοιποι από την μεριά των δολοφόνων, απλά επιδίδονται σε προσωπικές επιθέσεις.
οι υπολοιποι έχουμε κουραστεί να γράφουμε με επιχειρηματολογίες και τα λοιπά και είστε οι μόνοι που γράφετε ποστ κατεβατά...

Ορίστε; Επί τόσους γύρους σας κατηγορώ ότι τα επιχειρήματα σας (τα ποιά; ) είναι για γέλια και η ίδια έχεις παραδεχτεί ότι δρας σύμφωνα με τη διαίσθηση σου. Συγνώμη αλλά η διαίσθηση ΔΕΝ είναι επιχείρημα.
Δεν βαρέθηκες να τα διαβάζεις (αν τα διάβαζες ποτέ) απλά το λες έτσι γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! Έχω αναφέρει ΤΟΣΑ και ΤΟΣΑ σε αυτά τα κατεβατά και δεν έχω λάβει καμία απάντηση. Αντίθετα σε ΟΛΑ όσα έχετε πει, έχω ανταπαντήσει.Βαρεθηκα να διαβασω τα κατεβατα σου φανταγκο, γιατι σε εχω για σιγουρο κακο ρολο και δε μου κανουν καμια εντυπωση τα ξεσπασματα σου.
[...]
Εμενα εχετε για νοσοκομα κι εμενα θα δολοφονησετε.
[...]
Τωρα τι εχεις να πεις? Ψηφισαμε. Αντε πεισε τωρα τους υπολοιπους πολιτες για την αθωα 5αδα σας![]()
Ανυπομονώ...Πήγα να κάνω παραθέσεις

Τελικά όχι μόνο μειώνετε την αξία των λεγόμενων μου, αλλά και την δική μου. Τώρα πως γίνεται να νιώθετε ότι χάνετε και να μου λες ότι δεν είμαι και τόσο καλός παίκτης, απορώ. Φαντάσου να κερδίζατε κιόλας.Αλλα γκες γουατ, σ'αυτο το γυρο ειδικα μου απεδειξες οτι δεν εισαι ΤΟΣΟ καλος παικτης τελικα.

Δηλαδή μας κατηγορείς ότι παίζουμε και "άτιμα" που την "πέφτουμε" εντός σ/κ που ο καθένας λείπει;καταρχάς το ποιός την πέφτει σε ποιόν εντός σ/κ[που ο καθένας λείπει] είναι θέμα συγκυριών. Χτες μου την "πέφτατε" και πηγαίνατε να με βγάλετε τρελή με τον fand οι 2 σας μιας και δεν ήταν κανείς εδώ.
Εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι έρχονται και άλλοι γύροι, μην ανησχυχείς! Για σένα δεν ξέρω πώς θα τα βγάλεις πέρα στους επόμενους!![]()

Επίσης έχασα κάτι ή απειλείς την xanp για τους επόμενους γύρους;
Έχω νομίζω καταρρίψει την περίπτωση ο fantasmenos να είναι ρουφιάνος, ή μάλλον, ο ίδιος μόνος του το κατέρριψε, εγώ (και οι άλλοι) μόνο το τόνισαν. Αλλά εσείς εκεί... (μάλλον όντως δεν με διαβάζετε)θεωρώντας ότι ο φαντασμένος είναι ρουφιάνος,
Ο fandago δεν τσίμπησε τότε που λες. Ποτέ δεν άλλαζες έτσι ψήφους και γιαυτό σε κατηγόρησα. Με κάποια σου posts όμως έντεχνα με έπεισες. Τώρα καταλαβαίνω γιατί είχες τόσο μπερδεμένη συμπεριφορά.Με μένα "τσίμπησε" ο fandago, ο οποίος με ψήφισε [αλλά τελικά δεν δημιουργήθηκε ρεύμα (παρόλες τις δικές σου προσπάθειες) και το "μάζεψε"].
Εσύ λες ότι είμαι δολοφόνος, ο "ρουφιάνος" σας ότι είμαι τσιράκι, αλλά ψηφίζετε vendetta... Riiiight.Το να προσπαθήσετε να βγάλετε τσιράκι/δολοφόνο τον fantasmeno είναι επίσης "τακτική" fandago για αυτό λέω ότι είναι δολοφόνος, με τσιράκι την kajira.

Έχεις αναλύσει τα πάντα, εκτός από αυτά που γράφω εγώ. Αλλά είπαμε δικαιολογείσαι και καλά ότι δεν διαβάζεις τα σεντόνια...[...]αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι πλέον τα έχω αναλύσει όλα, δεν έχω να απαντήσω σε κάτι άλλο
Ομολογώ ότι προτιμώ τα posts της Resident τουλάχιστον αυτή γράφει και κάτι που φαίνεται να έχει μια λογική. Οι υπόλοιποι από την μεριά των δολοφόνων, απλά επιδίδονται σε προσωπικές επιθέσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.