ρε συ xanp...
κουράστηκα μα τον άγιο να γράφω κατεβατά και υπεραναλύσεις που κι ένα 8χρονο θα καταλάβαινε και να μου απαντάς ότι δεν απανταω!(με αυτό δεν λέω ότι έχεις μυαλό 8χρονου, αλλά ότι το κάνεις επίτηδες όλο αυτό για να δημιουργείς εντυπώσεις)
Έχω γράψει 1000 φορές πώς μεταφράζω
εγώ τη στάση του fantasmenou! Δεν σε βολεύει? οκ, δεκτό. ΒΑΡΕΘΗΚΑ να λέω τα ίδια και τα ίδια και να να διαστρβλώνεις τα λόγια μου.
Παίξε μόνη σου αυτό το παιχνίδι...
Ι give up, κερδίσατε δολοφόνοι, και καλώς κερδίσατε μιας και οι πολίτες παίξαμε πολύ κουκουρούκου στην αρχή και σας δώσαμε πολλά πατήματα.
Δεν πρόκειται να σου απαντήσω τπτ άλλο ούτε εσένα ούτε του fand [φαντ ο fantasmenos κι εγώ
δεν είμαστε το ίδιο πρόσωπο! Αυτός μπορεί να σε πίστευε για τσιράκι εγώ σε πιστεύω δολοφόνο! Either way... κακός είσαι. Και
ναι, δεν έχει καμία σημασία η σειρά που θα βγείτε εσείς οι δολοφόνοι. Σήμερα vendetta αύριο εσύ ή ανάποδα. Το καταλάβαμε τώρα ή θα χρειαστεί να το γράψω με διαφορετική διατύπωση άλλες 80 φορές όπως εγινε με αυτά που έλεγα στην χανπ όλη μέρα?!?], λογικά θα μπει να γράψει και κανά παρόμοιο σεντόνι ο vendetta όταν μπει [που έχει και ένα δίκιο να το κάνει μιας και κινδυνεύει να φύγει].
Οι 5 που διαβάζουμε αυτό το φόρουμ το σ/κ έχουμε ψηφίσει, εγώ το παιχνίδι των εντυπώσεων βαριέμαι να το παίξω άλλο, γράφω για τελευταία φορά την πεντάδα που θεωρώ "κακή":
Hρώ, vendetta, fandago, xanp και (λογικά) Kajira.
Από δω και μπρος θα μπαίνω να ψηφίζω μόνο, κάντε ότι καταλαβαίνετε οι υπόλοιποι