καταρχάς το ποιός την πέφτει σε ποιόν εντός σ/κ[που ο καθένας λείπει] είναι θέμα συγκυριών. Χτες μου την "πέφτατε" και πηγαίνατε να με βγάλετε τρελή με τον fand οι 2 σας μιας και δεν ήταν κανείς εδώ.
Εγώ το ξέρω πολύ καλά ότι έρχονται και άλλοι γύροι, μην ανησχυχείς! Για σένα δεν ξέρω πώς θα τα βγάλεις πέρα στους επόμενους!
θεωρώντας ότι ο φαντασμένος είναι ρουφιάνος, και αφού ήξερε 2 ονόματα [εικάζω... ήξερε μόνο δολοφόνους βάση του χωρίου που έχεις παραθέσει 80 φορές, ε δεν θα τους έλεγε "Σκέτους" γιατί θα καρφωνόταν τρελά από το 1ο του ποστ]. Συνεχίζω το συλλογισμό. Ξέρω 2 και πρέπει να τους βάλω μέσα σε πετιτύλιγμα για να μην με καταλάβουν οι δολοφόνοι, αλλά να στρέψω παράλληλα τις υποψίες προς τα εκεί. Βάζω λοιπόν και κάποιον άλλο. ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ από το πως έπαιξε με Ηρώ και Kakerlak [ομολογουμένως το βρίσκω έξυπνο σχέδιο κι ας "έκαψε" κάποιους πολίτες σε στιγμή που υπήρχε χρονικό περιθώριο] έβαλε κάποιον που ΔΕΝ τον θεωρούσε δολοφόνο, δλδ εμένα.
Με μένα "τσίμπησε" ο fandago, ο οποίος με ψήφισε [αλλά τελικά δεν δημιουργήθηκε ρεύμα (παρόλες τις δικές σου προσπάθειες) και το "μάζεψε"]. Έτσι, αθώωθηκα στα μάτια του εγώ και ενοχοποιήθηκε ο fandago. Αντίστοιχα έγιναν με την Ηρώ και την Kakerlak, αν και εκεί έπαιξε εκ του ασφαλούς. Ο fandago μάλλον του βγήκε "κατά τύχη". Κρίνοντας από το πως έπαιξε με την Ηρώ, νομίζω ότι καταλαβαίνω τη λογική του.
Το να προσπαθήσετε να βγάλετε τσιράκι/δολοφόνο τον fantasmeno είναι επίσης "τακτική" fandago για αυτό λέω ότι είναι δολοφόνος, με τσιράκι την kajira.
Aν θέλεις τη γνώμη μου, θα κερδίσετε [εκτός κι αν με πιστεψει μέχρι δευτέρα μεσημέρι ο jrot6] και κατά τη γνώμη μου το λάθος θα είναι δικό μου, για αυτό άλλωστε και προσπαθώ να το εξηγήσω τόσο αναλυτικά σε όποιον δεν έχει πειστεί ακόμα, γιατί στην κρίσιμη ψηφοφορία μεταξύ Hρώ και Bill_Slayer έκανα το
τραγικό λάθος να επιτρέψω στην Ηρώ να παραμείνει μέσα και να διώξω"μόνη μου" ουσιαστικά πολίτη. Αυτό το λάθος προσπαθώ "με νύχια και με δόντια" να διορθώσω αυτή τη στιγμή και
μόνο αν φύγει ο δολοφόνος vendetta ΔΕΝ θα τελειώσει υπέρ σας το παιχνίδι τη δευτέρα το μεσημέρι. Και αν δεν τελείωσει υπέρ σας τότε, τότε οι πολίτες θα κερδίσουμε, γιατί πλεόν σας ξέρουμε και θα σας βγάλουμε έναν έναν.
Οπότε, καταλαβαίνω γιατί κι εσύ προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις, μιας και
ούτως ή άλλως το παιχνίδι λήγει δευτέρα (είτε όντως με νίκη δική σας, είτε τυπικά, με νίκη δική μας ως την τετάρτη-πέμπτη), αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι πλέον τα έχω αναλύσει όλα, δεν έχω να απαντήσω σε κάτι άλλο, έχω πει πλήρως τη σκέψη μου και εκτός κι αν ακούσω τπτ εξωφρενικό (

) δεν νομίζω ότι έχει νόημα να γράψω τπτ άλλο.