Αρχείο από το παιχνίδι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Nininaou

Διάσημο μέλος

Η Ρηνούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2,455 μηνύματα.
Λοιπόν, τις είδα τις εξελίξεις. Πριν μιλήσω, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Αν μπορούσα θα συμμετείχα πολύ πιο ενεργά στο παιχνίδι. Δεν έχω πάρει ακόμα πτυχίο από το Ι.Ε.Κ. Vkey...:P

Δε μπορώ να πω ότι είμαι, όσο θα ήθελα, κατατοπισμένη. Ωστόσο, έχω την ευκαιρία να παρακολουθώ τις κουβέντες από απόσταση. Και διαμορφώνω καλύτερα τα συμπεράσματά μου.

  • Η Ηρώ, πιστεύω ότι είναι πολίτης. Και αν έχει ρόλο, θα'ναι θετικός. Δείχνει ισορροπημένη σάυτά που παρατηρεί. Στην ίδια κατηγορία βρίσκω και τον Φαντάγκο. Είναι και οι δύο βοηθητικοί για μένα (με τους πίνακες- συμπεράσματα), ώστε να καταλαβαίνω τι γίνεται. Και οι "κακοί" της υπόθεσης, συνήθως το αντίθετο επιδιώκουν.
  • Σ'αυτό ακριβώς θα μπορούσα να σταθώ για να υποστηρίξω ότι η Ρεζ είναι σίγουρο φόνι. Δεν το κάνω, όμως. Γιατί η προσπαθειά της μου φαίνεται περισσότερο, προς το παρόν, προσπάθεια "παγιδευμένου" αθώου. Προς το παρόν ξαναλέω.
  • Εξακολουθώ να θεωρώ ύποπτο τον Βill_Slayer. Από την αρχή μου προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις. Μιλάει μόνο για να υποστηρίξει τον εαυτό του και δεν προσπαθεί να "αποκαλύπτει".
  • Επίσης, παρακολουθώ και τη Phoebe,ξεκινώντας με καλοπροαίρετη διάθεση (Ως συνυποστηρίχτρια Κέλλης). Για τώρα, δεν έχω να πω τίποτα συγκεκριμένο. Έχω μια εντύπωση ότι κάτι είναι. Μπορεί και καλό, μπορεί και κακό.
  • Η Κάκερλακ τώρα δεν μου'χει προκαλέσει το ενδιαφέρον. Δεν βλέπω να συμμετέχει και τόσο ενεργά στις συζητήσεις. Και δεν σπεύδει να απολογηθεί κάθε ώρα και στιγμή. Αυτό είναι ή καλό παίξιμο ή αδιαφορία. Μάλλον, το δεύτερο. Μιλάω γι'αυτήν μόνο επειδή θεωρείται γενικά ύποπτη. Δεν θέλω ακόμα να την ψηφίσω.
Ψηφίζω Βill_Slayer.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vendetta

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, επαγγέλεται Ξεναγός και μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,275 μηνύματα.
Πάνω στην έκφραση που είπα "μετά την προτροπή της Ρέσιντεντ"

Παιδιά γιατί αρπάζεστε τόσο; Γιατί μια έκφραση μου σας ενόχλησε τόσο πολύ....? Γιατί νιώθεις την ανάγκη να δικαιολογηθείς vendetta?

Σου φάνηκε εσένα να αρπάχτηκα;;; Με ενοχλεί να παραποιούνται οι καταστάσεις και να διαστρεβλώνονται τα όσα λέω και ειδικά όταν πίσω από κάτι τέτοιο κρύβεται κάποια πιθανότητα σκοπιμότητας... ;) Σου εξήγησα για ποιο λόγο δεν ψήφησα pitg21 μετά από προτροπή της Resident αλλά μετά από δική μου σκέψη... :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,713 μηνύματα.
Λοιπόν...όλο αυτό με τις συνεχείς αλλαγές ψήφων είναι πολύ περίεργο.Αλλόκοτο θα έλεγα.
Που σημαίνει ότι οι δολοφόνοι προσπαθούν να μας μπερδέψουν.
1)Resident:θα μπορούσε να είναι κάλλιστα το τσιράκι.Με πολλές αλλαγές ψήφων προσπαθεί να μπερδέψει τους πολίτες.Θέλω όμως να πιστεύω ότι απλώς προσπαθεί να βρει τους δολοφόνους.;)
2)Kakerlak:Νομίζω ότι και αυτή είναι αθώα αλλά ορισμένοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι και εγώ και η κακερλακ είμαστε ένοχοι(βλ ποστ Ηρούς:''Σκέφτομαι το σενάριο να είναι δολοφόνος με τον Slayer.Κρίμα να φύγει σήμερα και να μη δούμε ιδιότητα. Όπως και να χει, ακόμα και αν βγει αύριο ο Slayer και δούμε τι είναι αυτός, θα καταλκάβουμε πολλά και για την ίδια.'')Κρατάω τις επιφυλάξεις μου πάντως προς το παρόν.
3)Xanp:Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.Το γεγονός ότι η Ηρώ είπε ότι ''είναι η xanp που ξέρουμε'' την κάνει ακόμα πιο ύποπτη.Μήπως η Ηρώ προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι αθώα?
4)ΗΡΩ:Νο1 ύποπτη.Για μένα είναι λάθος να μη φύγει σήμερα που φαίνεται η ιδιότητά της.Διαβάζοντας το ποστ που αναλύει όλους τους παίκτες,συνοπτικά καταλαβαίνουμε ότι:Νομίζει ότι η απουσία της Angie ήταν εσκεμμένη,(η angie που δεν ποστάρει πολύ,η Ηρώ βρίσκει πάτημα να την κατηγορήσει) ο fantasmenos είναι πιθανότατα το τσιράκι(δεν αποκλείω τίποτα εδώ όπως και με την κάκερλακ),προσπαθεί να κινήσει το ρεύμα εναντίον της corpse(αναφέρει ότι της θυμίζει το παιχνίδι που ήταν δολοφόνος),υποστηρίζει το fandago(που ναι μεν εξηγεί τι ψηφίζει αλλά το θέμα είναι ΠΟΙΟΝ ψηφίζει-και έχει ψηφίζει pitg21,πολίτης,neraida,που αν είχε ρόλο δε θα έφευγε έτσι απλά,resident που μάλλον είναι αθώα και εμένα που υποθέτω έχω κάνει σωστές μαντεψιές και ενοχλούνται οι δολοφόνοι...),φοβάται τη nininaou που μια φορά μπήκε και ψήφισε(έχει και διαβάσματα).
Να το πω περιληπτικά υποστηρίζει fandago,xanp,jrot και phoebe.Αντίθετα κατηγορεί πολλά άτομα που δεν κάνουν συχνά ποστ(angie,εμένα,resident,kakerlak,kajira,corpse,nininaou)....ονόματα που δεν ακούγονται πολύ στο παιχνίδι και είναι το τέλειο άλλοθι/θύμα....
Τα συμπεράσματα δικά σας,εμένα η ψήφος πάει στην Ηρώ.
ΥΓ:και χθες το βράδι που έγραψα κακερλακ στην ψήφο ήταν απροσεξία μου.Αρχικά είχα γράψει Ηρώ αλλά μπέρδεψα 2 ποστ και έγραψα λάθος όνομα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
συμφωνώ με τον fantasmeno Και τον slayer [κάτι που με κάνει να ανησυχώ... :hmm:]

Επιστροφή στην Ηρώ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15,765 μηνύματα.
Έλεος βρε παιδιά, με έχετε καταμπερδέψει και δεν έχω χρόνο να ψειρίζω ποστ :blink:
Οι δολοφόνοι να βγουν να πουν ποιοι είναι να τελειώνουμε, κουράστηκα :P

ΥΓ: RE σταθεροποίησου κάπου. Ζαλίζομαι :P Bρε λες να είσαι ο ρουφ; :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
4)ΗΡΩ:Νο1 ύποπτη.Για μένα είναι λάθος να μη φύγει σήμερα που φαίνεται η ιδιότητά της.
ΥΓ:και χθες το βράδι που έγραψα κακερλακ στην ψήφο ήταν απροσεξία μου.Αρχικά είχα γράψει Ηρώ αλλά μπέρδεψα 2 ποστ και έγραψα λάθος όνομα...
Σήμερα καλό μου δε φαίνεται ιδιότητα.
Από αυτά που έγραψα ό,τι θες κατάλαβες.

Παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως οι 2 πιο "ασταθείς" ως τώρα παίκτες του παιχνιδιού (fantasmenos, Resident Evil) συνεργάζονται με τον υπερψηφισμένο Bill Slayer για να στραφούν αλλού τα βλέμματα. οκ... ;)

συμφωνώ με τον fantasmeno Και τον slayer [κάτι που με κάνει να ανησυχώ... :hmm:]
Επιστροφή στην Ηρώ
Ψάχνεις πάλι ευκαιρία να μην καθορίσεις το αποτέλεσμα (όπως και τους προηγούμενους γύρους) ή για να δεις πάλι ποιοι θα ακολουθήσουν το ρεύμα προς εμένα;

Και fantasmenos δεν ακολούθησα κανέναν, έχω δικό μου κεφάλι.
Η kakerlak με το που μπήκε άρχισε από το πουθενά να με κατηγορεί από το πρώτο μου ποστ, απλά και μόνο επειδή την είχα κατηγορήσει πρώτη ΕΓΩ.
Και η Angie_Ann την είχε ψηφίσει, μάλιστα κατηγορώντας με, συμφωνώντας με σένα, αλλά για αυτή βλέπω δε λες τίποτα.;)
Η Resident Evil επίσης την ψήφισε για να εξισορροπήσει το παιχνίδι, αλλά ούτε και αυτή κατηγόρησες.
Μάλιστα για δες που και πάλι συμφωνεί μαζί σου η Resident! Κάτι πράγματα..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Angie_Ann

Διάσημο μέλος

Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,330 μηνύματα.
Λοιπόν εντάξει το ομολογώ...Κόλλησα!

  1. Angie_Ann >> απουσία - Kakerlak - Kakerlak
Η παρούσα όπως φαίνεται νομίζοντας ότι ο φαντασμένος είναι ρουφιάνος ψήφισε την Κακερλακ αρχικά. Τώρα όμως ο φαντασμένος λέει άλλα οπότε έχει μπερδευτεί τα μάλα γι' αυτό και κάνει αυτό εδώ το πινακάκι...

  1. Bill_Slayer >> Neraida- Xanp - Κακερλακ
Περιέργη περίπτωση. Από την αρχή τον κατηγορούν για δολοφόνο αν και εγώ αποδείξεις για αυτό δεν έχω δει. Η ψήφος στην Xanp βέβαια είναι αρκετά άκυρη. Παρόλ' αυτά κατ ατη γνώμη μου ΔΕΝ έχουμε να κάνουμε με δολοφόνο.

  1. Corpse Bride >>Neraida- fantasmenos -
Άλλη μία περίεργη περίπτωση. Τελευταία έχουν αρχίσει να την κατηγορούν διάφοροι. Η παρουσία της στο παιχνίδι δεν είναι και πολύ έντονη. 'Ανετα θα μπορούσε να είναι δολοφόνος.

  1. fandago >>Neraida - pitg21 -
Για μένα ύποπτος. Πολύ! Όλα καλά με τα πινακάκια κτλ αλλά μου δίνει την εντύπωση όιτ κατηγορεί συνέχεια αθώα άτομα. Επίσης φαίνεται να έχει ψηφίσει δύο πολίτες. Κατά τη γνώμη μου πάντα.

  1. fantasmenos >> kakerlak - kakerlak
Καλά αυτός εδώ τι να πω! Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ρουφιάνος γι' αυτό είχε τέτοια σιγουριά για την Κάκερλακ. Τώρα λέει άλλα. Δεν ξέρω τι να πιστεψω. Έχει κατηγορήσει επίσης την Ηρώ και την Κορπς κάτι στο οποίο συμφωνώ.

  1. Ηρώ >> Neraida - resident evil
Στην αρχή την υποπτεύτηκα, μετά με έπεισε ότι είναι αθώα τώρα πάλι δεν ξέρω τι να πιστέψω... Δεν μ' αρέσει που κάποιοι ύποπτοι της μου φαίνεται αρκετά απίθανο να είναι δολοφόνοι. ( Και γω μέσα σ' αυτούς)

  1. Jrot6 >> απουσία - pitg21 - resident evil
Άνετα θα μπρούσε να είναι ένας δολοφόνος που δρα παρασκηνιακά χωρίς να τραβάει προσοχή πάνω του. Πάντως ψήφισε σίγουρα πολίτη. Τον pitg21.

  1. Kajira >> Vkey- φαντασμένος - κάκερλακ
Αν και μου δημιούργησε κάποιες υποψίες αρχικά τώρα μάλλον για πολίτης μου φαίνεται. Βέβαια είναι και αυτή η ψήφος στην Vkey η οποία βγήκε και στην πρώτη δολοφονία. Δεν το αποκλείω να ήταν ο ρουφιάνος και γι' αυτό να έφυγε γρήγορα. Έτσι μιας και είχε ψηφίσει Κορπς ενισχύονται οι υποψίες μου προς τα κει.

  1. Kakerlak >> Ηρώ - Pitg21 - Bill Slayer
Δεν δείχνει να συγκινείται και τόσο που είναι από τους κυριους υποπτους... Βέβαια ψήφισε και τον πολίτη Pitg21. Λογική βέβαια η τελευταία ψήφος αφού θέλει να σωθεί.

  1. Nininaou >> απουσία - Bill_Slayer - Bill_Slayer
Μετά το τελευταίο της ποστ μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτη. Διαίσθηση. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.

  1. Phoebe >> Pitg21 - Pitg21 - Kakerlak
Άλλη μια που τελευταία όλοι την αναφέρουν ως ίσως ύποπτη. Είναι όμως;

  1. Resident Evil >>xanp - Pitg21 - kagira
Αν όπως λέει η καγίρα είναι ρουφιάνος τότε γιατί να ψηφίσει την καγίρα και τον pitg21????

  1. Vendetta >> Pitg21 - pitg21- bill slayer
Είμαι η μόνη που της φαίνεται ύποπτος; Ψήφισε και πολίτη 2 φορές στο παρελθόν αλλά και γενικά η παρουσία του μπερδεύει.

  1. Xanp >> απουσία - Bill Slayer -
Mάλλον αθώα αλλάδεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.

Πρέπει αναμφίβολα να πω. Good job στους δολοφόνους...
Πιο μπερδεμένη δεν έχω υπάρξει σε αυτό το παιχνίδι! Καίγομαι να μάθω ποιοι είναι!

Δυστυχώς είναι τόσοι οι συνδιασμοί 4δων και τόσος λίγος ο χρόνος... Θα ψήφιζα fandango ή Corpseαλλά επειδή δεν θα κάνει διαφορά σκέφτομαι ή να παραμείνω στην Κάκερλακ γιατι προτιμώ να βγει αυτή από τον Bill_Slayer ή να ψηφίσω Ηρώ αν έχει αρκετές ψήφους μέχρι την ώρα που θα φύγω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Λίστα για Τετάρτη 26/11

Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα

  1. Angie_Ann >> kakerlak
  2. Bill >>[δολοφονία]
  3. Bill_Slayer >> Ηρώ
  4. Corpse Bride >>
  5. fandago >> Bill_Slayer
  6. fantasmenos >> Ηρώ
  7. Ηρώ >> kakerlak
  8. Jrot6 >> Resident Evil
  9. Kajira >> kakerlak
  10. Kakerlak >> Bill_Slayer
  11. Nininaou >> Bill_Slayer
  12. Phoebe >> kakerlak
  13. Resident Evil >> Ηρώ
  14. Vendetta >>Bill_Slayer
  15. Xanp >> Bill_Slayer

Ψήφοι


5 Bill_Slayer
3 Ηρώ
4 kakerlak
1 Resident Evil


Αποχωρήσεις

1. Neraida >> ψηφοφορία #64 (no ιδιότητα :P)
2. Vkey >> δολοφονία #111 (???)
3. pitg21 >> ψηφοφορία (πολίτης)
4. Lorien >> αποχώρηση λόγω 2 συνεχόμενων απουσιών
5. Lorelai >> αποχώρηση λόγω 2 συνεχόμενων απουσιών
6. Bill >> δολοφονία #219 (πολίτης)

Απουσίες

1 Angie_Ann
1 jrot6
1 Nininaou
1 pitg21
1 xanp




(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D)

Σήμερα Τετάρτη 26/11 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angie_Ann

Διάσημο μέλος

Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,330 μηνύματα.
Α ναι ξέχασα να πω, προφανώς στο ποστ μου κατηγορώ κάποιους που είναι πολίτες αφού θεωρώ ύποπτους αρκετούς και πάνω από 4 άτομα. Παρόλ' αυτά μην αρπαχτείτε από αυτό και πείτε ότι είμαι δολοφόνος. Ελάτε να συζητήσουμε σοβαρά ποιες από τις επιλογές μου είναι σωστές και ποιες όχι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
Δυστυχώς είναι τόσοι οι συνδιασμοί 4δων και τόσος λίγος ο χρόνος... Θα ψήφιζα fandango ή Corpseαλλά επειδή δεν θα κάνει διαφορά σκέφτομαι ή να παραμείνω στην Κάκερλακ γιατι προτιμώ να βγει αυτή από τον Bill_Slayer ή να ψηφίσω Ηρώ αν έχει αρκετές ψήφους μέχρι την ώρα που θα φύγω.

Τα πράγματα επαναλαμβάνω είναι απλά. Η Ηρώ είναι σταθερή γιατί ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική. Παίζει διαφορετικά από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Τώρα η Ηρώ θα έχει αρκετές ψήφους αν πιστεύουμε ότι είναι δολοφόνος και την ψηφίσουμε και όχι αν επικυρώσουμε την αποχώρηση της σαν ΠτΔ όταν πια θα είναι σιγουρο ότι θα βγει. έτσι δεν θα την ψηφίσει κανείς. Συμπολίτες πάρτε απόφαση και αναλάβετε τις ευθύνες σας και μην περιμένετε από άλλους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά ΟΥΓΚ!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angie_Ann

Διάσημο μέλος

Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,330 μηνύματα.
ΟΥΓΚ να πεις το πρώτο σου παιδί :P:P:P

Τελος πάντων άντε να πάει στο καλό, ψηφίζω Ήρώ... γιατί μου φαίνεται πιο πιθανό να είναι δολοφόνος από την Κάκερλακ και τον Bill_Slayer αν και μετά θα λείπω δυστυχώς και δεν θα μπορέσω να ψηφίσω ή να αλλάξω ψήφο αν χρειαστεί...:/:

Για να δούμε τώρα τι θα γίνει...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
@ANgie: είπα εγώ πουθενά ότι πιστεύω ότι έχει πιθανότητες η kajira να είναι ρουφ? :worry:

Αν θέλεις τη γνώμη μου έχει όσες πιθανότητες έχουμε όλοι μας για να είναι δολοφόνος και όχι, όπως και εσύ άλλωστε, δεν μου φαίνεται και τόσο "υπεράνω υποψίας" παρόλο που τη στιγμή που την ψήφισα το έκανα απλώς γιατί δεν είχε καμία ψήφο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
  • Bill_Slayer >> Neraida- Xanp - Κακερλακ
Περιέργη περίπτωση. Από την αρχή τον κατηγορούν για δολοφόνο αν και εγώ αποδείξεις για αυτό δεν έχω δει. Η ψήφος στην Xanp βέβαια είναι αρκετά άκυρη. Παρόλ' αυτά κατ ατη γνώμη μου ΔΕΝ έχουμε να κάνουμε με δολοφόνο.
Αποδείξεις δεν υπάρχουν για ΚΑΝΕΝΑΝ, μόνο ενδείξεις, οπότε μην ψάχνεις άδικα και μπερδευτείς περισσότερο. ;)
  • fandago >>Neraida - pitg21 -
Για μένα ύποπτος. Πολύ! Όλα καλά με τα πινακάκια κτλ αλλά μου δίνει την εντύπωση όιτ κατηγορεί συνέχεια αθώα άτομα. Επίσης φαίνεται να έχει ψηφίσει δύο πολίτες. Κατά τη γνώμη μου πάντα.
Ποτέ δεν είπα ότι ψήφισα τη Neraida ως δολοφόνο, την ψήφισα γιατί οτιδήποτε ρόλο και να είχε, πάλι κακό θα έκανε. Επειδή κατηγορώ εσένα δε σημαίνει ότι όλοι είναι αθώα άτομα, αλλά μήπως για τα αθώα άτομα που λες έχεις αποδείξεις (sic) για το αντίθετο; Και αν ναι γιατί δεν τις λες και απλά αφήνεις να εννοηθούν διάφορα; :confused:
  • fantasmenos >> kakerlak - kakerlak
Καλά αυτός εδώ τι να πω! Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ρουφιάνος γι' αυτό είχε τέτοια σιγουριά για την Κάκερλακ. Τώρα λέει άλλα. Δεν ξέρω τι να πιστεψω. Έχει κατηγορήσει επίσης την Ηρώ και την Κορπς κάτι στο οποίο συμφωνώ.
Πως μπορείς να νομίζεις στην αρχή ότι ο fantasmenos είναι ρουφιάνος απορώ. Αφού πραγματικά έγραφε σαν μεθυσμένος. Άσε αν τώρα φαίνεται να ξέρει τι γράφει.
Πρέπει αναμφίβολα να πω. Good job στους δολοφόνους...Πιο μπερδεμένη δεν έχω υπάρξει σε αυτό το παιχνίδι! Καίγομαι να μάθω ποιοι είναι!
Μα πως να μην είσαι μπερδεμένη, αφού μετά από τόσα posts εσύ ακόμα με τη διαίσθηση ψάχνεις. :/:

Ρε παιδιά το παιχνίδι είναι λογική. Τα πινακάκια δίνουν ένα πιο γενικό πλάνο αλλά αν δε δείχνουν τη συνολική πορεία δεν βοηθάνε. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο fantasmenos έκανε τον μεθυσμένο και τώρα ξεμέθυσε και άρχισε να τραγουδά. Το μόνο που πέτυχε έτσι είναι να φύγουν 5-6 πολίτες και να μην τον εμπιστεύεται κανείς τώρα. Ο Bill_Slayer φυσικά και θα δεχόταν αυτά που λέει ο fantasmenos αφού κινδυνεύει να βγει (και ως εκ θαύματος έκανε ένα σεντόνι) και μόνο αν στραφεί αλλού ο κόσμος τη γλιτώνει. Αρχικά λοιπόν ο fantasmenos μας μπερδεύει όλους και έπειτα προσπαθεί να καθοδηγήσει κιόλας. Δε λέω ότι η Ηρώ είναι η αθώα περιστέρα, γιατί έχει κάνει και αυτή της κουτσουκέλες της, αλλά δυσκολεύομαι

edit:
Α ναι ξέχασα να πω, προφανώς στο ποστ μου κατηγορώ κάποιους που είναι πολίτες αφού θεωρώ ύποπτους αρκετούς και πάνω από 4 άτομα. Παρόλ' αυτά μην αρπαχτείτε από αυτό και πείτε ότι είμαι δολοφόνος. Ελάτε να συζητήσουμε σοβαρά ποιες από τις επιλογές μου είναι σωστές και ποιες όχι.
Το ίδιο έκανα και εγώ, αλλά με κατηγόρησες που έβαζα και αθώους. :confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Angie_Ann

Διάσημο μέλος

Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,330 μηνύματα.
@ANgie: είπα εγώ πουθενά ότι πιστεύω ότι έχει πιθανότητες η kajira να είναι ρουφ? :worry:

Όχι βρε, το αντίθετο συνέβει. Αυτή είπε ότι μπορεί να είσαι ρουφ.


@ fandango

Ο καθένας παίζει όπως τον βολεύει. Προσπάθησα να ακολουθήσω την λογική και τότε ήταν που μπερδεύτηκα εντελώς. Καλύτερα όταν στηριζόμουν στην διαίσθηση μου. Ο καθένας με τον τρόπο του. Εντάξει όταν είπα αποδείξεις, ενδείξεις εννοούσα. Ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες. Εσύ τελικά τι ψηφίζεις;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6,876 μηνύματα.
Ο καθένας παίζει όπως τον βολεύει. Προσπάθησα να ακολουθήσω την λογική και τότε ήταν που μπερδεύτηκα εντελώς. Καλύτερα όταν στηριζόμουν στην διαίσθηση μου. Ο καθένας με τον τρόπο του. Εντάξει όταν είπα αποδείξεις, ενδείξεις εννοούσα. Ας μην κολλάμε σε λεπτομέρειες. Εσύ τελικά τι ψηφίζεις;
Έχω ήδη ψηφίσει, αλλά δεν διαβάζεις τα posts μου φαίνεται. Λογικό λοιπόν με ελλιπές διάβασμα και "λογική" να μη βγάζεις συμπεράσματα. :worry:
Πραγματικά βρίσκω κουλό στο Παλέρμο να πηγαίνεις με τη διαίσθηση σου (εκτός αν είναι πρώτος γύρος). Συμφωνώ ότι παίζει λοιπόν ο καθένας όπως τον βολεύει. Εσύ λες ότι παίζεις με τη διαίσθηση σου (άσχετα αν πας φαινομενικά με τον άνεμο), για να πεις μετά "ε λάθος το διαισθάνθηκα" και να είναι όλα καλά. Ενώ αν η δική μου λογική έχει λάθος, θα πληρώσω το τίμημα. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.
Περιμένω να δω ποιος θα αλλάξει την ψήφο του για να σώσει την Ηρώ σήμερα. Φυσικά δεν θα είχαν το θάρρος να το κάνουν στις 8 παρά δέκα οπότε μέχρι τις 7 θα πουν ότι έχουν να πουν. Ελπίζω η Κάκερλακ να καταλάβει ότι έχει ψηφίσει τον Bill Slayer και να αλλάξει την ψήφο της.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Λίστα για Τετάρτη 26/11

Να γράφετε ποιον ψηφίζετε με μεγάλα γράμματα

  1. Angie_Ann >> Ηρώ
  2. Bill >>[δολοφονία]
  3. Bill_Slayer >> Ηρώ
  4. Corpse Bride >>
  5. fandago >> Bill_Slayer
  6. fantasmenos >> Ηρώ
  7. Ηρώ >> kakerlak
  8. Jrot6 >> Resident Evil
  9. Kajira >> kakerlak
  10. Kakerlak >> Bill_Slayer
  11. Nininaou >> Bill_Slayer
  12. Phoebe >> kakerlak
  13. Resident Evil >> Ηρώ
  14. Vendetta >>Bill_Slayer
  15. Xanp >> Bill_Slayer

Ψήφοι


5 Bill_Slayer
4 Ηρώ
3 kakerlak
1 Resident Evil


Αποχωρήσεις

1. Neraida >> ψηφοφορία #64 (no ιδιότητα :P)
2. Vkey >> δολοφονία #111 (???)
3. pitg21 >> ψηφοφορία (πολίτης)
4. Lorien >> αποχώρηση λόγω 2 συνεχόμενων απουσιών
5. Lorelai >> αποχώρηση λόγω 2 συνεχόμενων απουσιών
6. Bill >> δολοφονία #219 (πολίτης)

Απουσίες

1 Angie_Ann
1 jrot6
1 Nininaou
1 pitg21
1 xanp




(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D)

Σήμερα Τετάρτη 26/11 μαθαίνετε την ιδιότητα του δολοφονηθέντος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Γίναμε ξαφνικά όλοι παιχταράδες και κάνουμε κινήσεις για να κόψουμε αντιδράσεις. Fantasmenos κάνεις αυτό για το οποίο κατηγόρησες τον fandago στο προηγούμενο παιχνίδι και εμένα σε αυτό, λες δηλαδή ποια είναι τα σχέδια σου από πριν, οπότε πως περιμένεις να πετύχουν;:worry:

Άραγε εσύ ποιον από τους 2 (kakerlak, slayer) πας να σώσεις;

2η φορά που πάει να σωθεί η kakerlak έλεος πια!

Περιμένετε να δείτε ποιος θα σώσει εμένα, κανείς. Για αυτό το λόγο με έχουν αφήσει ακόμα μέσα οι δολοφόνοι, τους εξυπηρετώ και πέσατε να με φάτε με την προτροπή του αρχιτσιρακιού fantasmenos. Πιο άκυρα και πιο αποπροσανατολιστικά δεν έχει παίξει παίκτης.
Θα τρελαθούμε τελείως.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angie_Ann

Διάσημο μέλος

Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,330 μηνύματα.
Μα αν ήθελε να σώσει κάποιον από τους δύο μπορούσε να ψηφίσει απλώς τον άλλον, λίγο δύσκολο να περίμενε να μπορέσει να συγκεντρώσει αρκετές ψήφους σε ένα νέο άτομο. Βέβαια από την άλλη μπορεί να είναι και οι δύο δολοφόνοι, τίποτε δεν αποκλειεται!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kakerlak

Περιβόητο μέλος

Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6,204 μηνύματα.
Αλλάζω την ψήφο σε Kakerlak μιας και οι υποψίες μου για την κοπέλα αυξάνονται όποτε κάνει ποστ.
Μιας και λέμε 4δες υπόπτων η δικιά μου είναι Kakerlak, Bill
Ψήφος στην Kakerlak

Ψηφίζω Kakerlak. Από την αρχή έπεσε πάνω στην Ηρώ. Η τελευταία αποκλείεται να είναι δολοφόνα σε αυτό το γύρο... Κατά τα άλλα Φοίβη και Bill πρέπει να έχουν ρόλο και μάλιστα κακό.

Nininaou και Lorelai δεν μας τα λένε καθόλου καλά επίσης. Έχω τις υποψίες μου για τον ρουφιάνο αλλά δεν της λέω γιατί θα τελειώσει το παιχνίδι εδώ. Κατά τα άλλα και για να δικαιολογήσω το ποστ μου

Ψήφος στη Kakerlak

Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι ακριβός κάνεις??:mad: :P
Από την αρχή θέλατε να με βγάλετε έξω από το παιχνίδι για την περίεργη επίθεση μου στην ΗΡΩ κ τώρα ξαφνικά τι? και οι 2 μας είμαστε ύποπτες?

Περιμένω να δω ποιος θα αλλάξει την ψήφο του για να σώσει την Ηρώ σήμερα. Φυσικά δεν θα είχαν το θάρρος να το κάνουν στις 8 παρά δέκα οπότε μέχρι τις 7 θα πουν ότι έχουν να πουν. Ελπίζω η Κάκερλακ να καταλάβει ότι έχει ψηφίσει τον Bill Slayer και να αλλάξει την ψήφο της.

Τα πράγματα επαναλαμβάνω είναι απλά. Η Ηρώ είναι σταθερή γιατί ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική. Παίζει διαφορετικά από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Τώρα η Ηρώ θα έχει αρκετές ψήφους αν πιστεύουμε ότι είναι δολοφόνος και την ψηφίσουμε και όχι αν επικυρώσουμε την αποχώρηση της σαν ΠτΔ όταν πια θα είναι σιγουρο ότι θα βγει. έτσι δεν θα την ψηφίσει κανείς. Συμπολίτες πάρτε απόφαση και αναλάβετε τις ευθύνες σας και μην περιμένετε από άλλους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά ΟΥΓΚ!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top