Λοιπόν εντάξει το ομολογώ...Κόλλησα!
- Angie_Ann >> απουσία - Kakerlak - Kakerlak
Η παρούσα όπως φαίνεται νομίζοντας ότι ο φαντασμένος είναι ρουφιάνος ψήφισε την Κακερλακ αρχικά. Τώρα όμως ο φαντασμένος λέει άλλα οπότε έχει μπερδευτεί τα μάλα γι' αυτό και κάνει αυτό εδώ το πινακάκι...
- Bill_Slayer >> Neraida- Xanp - Κακερλακ
Περιέργη περίπτωση. Από την αρχή τον κατηγορούν για δολοφόνο αν και εγώ αποδείξεις για αυτό δεν έχω δει. Η ψήφος στην Xanp βέβαια είναι αρκετά άκυρη. Παρόλ' αυτά κατ ατη γνώμη μου ΔΕΝ έχουμε να κάνουμε με δολοφόνο.
- Corpse Bride >>Neraida- fantasmenos -
Άλλη μία περίεργη περίπτωση. Τελευταία έχουν αρχίσει να την κατηγορούν διάφοροι. Η παρουσία της στο παιχνίδι δεν είναι και πολύ έντονη. 'Ανετα θα μπορούσε να είναι δολοφόνος.
- fandago >>Neraida - pitg21 -
Για μένα ύποπτος. Πολύ! Όλα καλά με τα πινακάκια κτλ αλλά μου δίνει την εντύπωση όιτ κατηγορεί συνέχεια αθώα άτομα. Επίσης φαίνεται να έχει ψηφίσει δύο πολίτες. Κατά τη γνώμη μου πάντα.
- fantasmenos >> kakerlak - kakerlak
Καλά αυτός εδώ τι να πω! Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ρουφιάνος γι' αυτό είχε τέτοια σιγουριά για την Κάκερλακ. Τώρα λέει άλλα. Δεν ξέρω τι να πιστεψω. Έχει κατηγορήσει επίσης την Ηρώ και την Κορπς κάτι στο οποίο συμφωνώ.
- Ηρώ >> Neraida - resident evil
Στην αρχή την υποπτεύτηκα, μετά με έπεισε ότι είναι αθώα τώρα πάλι δεν ξέρω τι να πιστέψω... Δεν μ' αρέσει που κάποιοι ύποπτοι της μου φαίνεται αρκετά απίθανο να είναι δολοφόνοι. ( Και γω μέσα σ' αυτούς)
- Jrot6 >> απουσία - pitg21 - resident evil
Άνετα θα μπρούσε να είναι ένας δολοφόνος που δρα παρασκηνιακά χωρίς να τραβάει προσοχή πάνω του. Πάντως ψήφισε σίγουρα πολίτη. Τον
pitg21.
- Kajira >> Vkey- φαντασμένος - κάκερλακ
Αν και μου δημιούργησε κάποιες υποψίες αρχικά τώρα μάλλον για πολίτης μου φαίνεται. Βέβαια είναι και αυτή η ψήφος στην Vkey η οποία βγήκε και στην πρώτη δολοφονία. Δεν το αποκλείω να ήταν ο ρουφιάνος και γι' αυτό να έφυγε γρήγορα. Έτσι μιας και είχε ψηφίσει Κορπς ενισχύονται οι υποψίες μου προς τα κει.
- Kakerlak >> Ηρώ - Pitg21 - Bill Slayer
Δεν δείχνει να συγκινείται και τόσο που είναι από τους κυριους υποπτους... Βέβαια ψήφισε και τον πολίτη Pitg21. Λογική βέβαια η τελευταία ψήφος αφού θέλει να σωθεί.
- Nininaou >> απουσία - Bill_Slayer - Bill_Slayer
Μετά το τελευταίο της ποστ μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτη. Διαίσθηση. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
- Phoebe >> Pitg21 - Pitg21 - Kakerlak
Άλλη μια που τελευταία όλοι την αναφέρουν ως ίσως ύποπτη. Είναι όμως;
- Resident Evil >>xanp - Pitg21 - kagira
Αν όπως λέει η καγίρα είναι ρουφιάνος τότε γιατί να ψηφίσει την καγίρα και τον pitg21????
- Vendetta >> Pitg21 - pitg21- bill slayer
Είμαι η μόνη που της φαίνεται ύποπτος; Ψήφισε και πολίτη 2 φορές στο παρελθόν αλλά και γενικά η παρουσία του μπερδεύει.
- Xanp >> απουσία - Bill Slayer -
Mάλλον αθώα αλλάδεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
Πρέπει αναμφίβολα να πω. Good job στους δολοφόνους...Πιο μπερδεμένη δεν έχω υπάρξει σε αυτό το παιχνίδι! Καίγομαι να μάθω ποιοι είναι!
Δυστυχώς είναι τόσοι οι συνδιασμοί 4δων και τόσος λίγος ο χρόνος... Θα ψήφιζα fandango ή Corpseαλλά επειδή δεν θα κάνει διαφορά σκέφτομαι ή να παραμείνω στην Κάκερλακ γιατι προτιμώ να βγει αυτή από τον Bill_Slayer ή να ψηφίσω Ηρώ αν έχει αρκετές ψήφους μέχρι την ώρα που θα φύγω.