07-11-08

01:01
Vkey: κάνει αστειευόμενη ένα μικρό post ψηφίζοντας Corpse (χωρίς αιτιολογία) και εξαφανίζεται ενώ ήδη είχαν γίνει 78 post για να βγάλει κάποια συμπεράσματα.
...η Vkey συμμετέχει ακόμα λιγότερο και από τις φορές που συμμετείχε ελάχιστα, δεν θέλει να τραβήξει την προσοχή.
Θα φηφίσω ανάλογα του ρεύματος αργότερα....
Ε μα τώρα τι να πω, γιατί να πας με το ρεύμα; Δηλαδή ακόμα και αν δεν πείθεσαι εσύ θα ψηφίσεις τον υπερψηφισμένο;![]()
Όταν εννοώ με το ρεύμα εννοώ ότι δεν θα ψηφίσω κάτι άκυρο όπως κάνω στην αρχή κλασσικά
Και μιας και είσαι εσύ και ο φαντασμένος...
Και είστε 4-3...
Fandago for me ....
Κι ας κρίνουν οι άλλοι ποιος από τους δυο σας θα βγει![]()
Το ρεύμα είναι ξεκάθαρο ποιο είναι ΚΑΙ ΟΜΩΣ δε σε βλέπω να το ακολουθείς καλή μου.![]()
Vkey πραγματικά ευτυχώς που έκανες αυτή την κίνηση, γιατί το γεγονός ότι μιλάς λίγο σε καθιστά δύσκολα ανιχνεύσιμη. Τουλάχιστον τώρα κάνεις (για μένα πάντα) ΜΠΑΜ!
Φυσικά και αν είναι ο fantasmenos δολοφόνος είσαι και εσύ στη λίστα![]()
Ο κατ'εμέ ρουφιάνος fandago νομίζω ότι έβγαλε ένα λαβράκι εδώ...Η vkey τσίμπησε...Το σχόλιο της καλυψούς είναι πολύ εύστοχο...Άλλο είναι το ρεύμα vkey και όχι o fandago...Το ρεύμα είναι ο (συν;;; )δολοφόνος (σου;;; ) fantasmenos...Γιατί αλήθεια δεν ψήφισες αυτόν;;;Αλλά πρέπει να γίνει και μία προσπάθεια να σωθεί ε;;;

Έβγαλαν την Youki τελικα ε; Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό; Ήταν μέσα στις υποψίες μου!
Η δολοφονία της Youki για εμένα έχει 2 εκδοχές για την ψηφοφορία στις 8! Είτε η kalypso είναι αθώα και σκότωσαν την Youki για να κλειδώσουν την ψήφο της και να προσπαθήσουν να σώσουν κάποιον συνδολοφόνο τους (βλέπε Resident), είτε είναι δολοφόνος και προσπαθούν να την κάνουν να φανεί αθώα! Σε σκέψεις με βάζει βέβαια και το γεγονός οτι μέχρι τελευταία στιγμή δεν είχαν στείλει στην dooo την προκύρηξη! Απλά ξεχάστηκαν ή ήταν της τελευταίας στιγμής;![]()
Tο πρώτο "είτε" σου οκ...Το δεύτερο όμως μου μοιάζει λιγάκι αποπροσανατολιστικό και λιγάκι "κάνω την τρίχα τριχιά" για να βρω δικαιολογία και να παραμείνω στην Καλυψώ και να πείσω ίσως και κανέναν άλλον να την ψηφίσει...Η Γιούκι θα φαινότανε ότι είναι πολίτης...Δεν έχει κανείς υποψία ότι η Γιούκι ήταν τσιράκι...Απλή πολίτης...Και ψηφίζει κάποιον που θεωρεί ύποπτο για κακό ρόλο...Κλειδώνουν δηλαδή μία υποψία για κακό ρόλο και έτσι απενοχοποιούν εκείνον που κατηγορείται για τον κακό ρόλο;;;

Μάλλον Φοίβη τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα αλλά προσπαθείς να τα αναβάλεις...

Νομίζω ότι έγραψα ότι μπήκα εκείνη την ώρα, και ανάμεσα σε fandago και fantasmeno δεν πιστευα ότι ο δεύτερος μπορεί να είναι 2η φορά σερί δολοφόνος.Οπότε έπραξα αναλόγως.
Μα κι εγώ το γεγονός ότι μπήκες εκείνη την ώρα παρατήρησα...Πιο πριν μπορείς να έκανες ωραιότατες αναλύσεις στο msn...

Από την μια, έχω την kalypso που στην αρχή την θεωρούσα ύποπτη, μέχρι και τις 3 τουλάχιστον, αλλά τώρα δεν την θεωρώ και τοσο! Από την άλλη, έχω τον vendetta που, για εμένα, λέει άλλα αντ' άλλων και σε κάθε ποστ του με μπερδεύει!
Μετά έχω την Κακή Επιρροή που κάθε φορά που ποστάρει νιώθω οτι λέει τα προφανή και από την αρχή μου έκανε το κλικ για τσιράκι! Και, τέλος, έχω την Resident, που μπορώ να πω οτι συμφωνώ περισσότερο μαζί της αλλά αυτό δεν είναι, σε καμία περίπτωση, κριτήριο για την αθωώτητά της ( είμαι γνωστό ψάρι).
Είχα σκεφτεί οτι σήμερα θα ψηφίσω τον vendetta χωρίς παραπάνω σκέψη, μιας και ήταν, για πολύ καιρό, στην λίστα με τους υπόπτους μου, αλλά τώρα δεν ξέρω!
Αλήθεια Κακή Επιρροή μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί η Vkey είναι σίγουρα μια εκ των δολοφόνων, τώρα που έχεις χρόνο;
Μάλιστα...
Η Καλυψώ πλέον όχι τόσο ύποπτη...
Έχω μία πολύ μεγάλη περιέργεια να μου πεις ποια είναι τα άλλα αντί άλλων που λέω...Είμαι πολύ πρόθυμος να σε ακούσω...

Εκ των υπόπτων μου καίγομαι για να μάθω την ιδιότητα των xanp vkey και Φοίβη...
Η ψήφος μου θα πάει στη vkey...Θεωρώ πιο σίγουρο να τη δω αύριο δολοφόνο παρά κάποια από τις άλλες δύο κυρίες...Παίζει στο μυαλό μου και η Φοίβη να είναι το τσιράκι και όχι δολοφόνος ή (σε μικρό ποσοστό βέβαια) μία πολύ αποπροσανατολισμένη πολίτης...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.