Fandago να θεωρήσω ότι ψήφισες fantasmeno?
Έχεις δίκιο dooo μου
Ψηφίζω
fantasmenos
Μάλιστα...Ενδιαφέροντα ποστς...Εγώ λοιπόν κατά τα λεγόμενα του fandago τα έβαλα με αυτόν και την Ηρώ...Δώστε μου και οι δύο σας έναν λόγο για να μην σας υποπτευθώ...
[...]
Εσύ τώρα αγαπητέ fandago...Τα επιχειρήματά σου που φωνάζεις στον πρώτο γύρο ότι έχεις πάντα που είναι;; Στο τελευταίο ποστ εγώ βλέπω ένα ρεζουμέ του παιχνιδιού του καθενός και ψηφίζεις fantasmeno επειδή παίζει εκ του ασφαλούς...Ποιό είναι το ασφαλές;;Δηλαδή ψηφίζει ο ένας τον άλλον και μου κάνεις και ένα ποστ σεντόνι ότι και καλά δείτε έκανα την ανάλυση που θέλατε...Η ψήφος του fantasmenou στον πρώτο γύρο δεν είναι καθόλου στο βρόντο...Ή είστε μαζί δολοφόνοι ή ο fantasmenos κάνει την έρευνά του...
[...]
Προς το παρόν fandago από μένα...Ας δω και τη δολοφονία και βλέπουμε...
Να υποθέσω λοιπόν αγαπητέ, ότι η δολοφονία της (κατ' εσέ δολοφόνας) Ηρούς ήταν κόλπο;

Έχεις μια ψύχωση με τα ζευγάρια δολοφόνων. Βάζεις fandago-Ηρώ, fandago-fantasmenos, μόνο και μόνο γιατί θεωρείς ότι θέλω να σου παίξω παιχνίδι.
Το ασφαλές είναι πάντα να πηγαίνεις με το ρεύμα. Όταν καθοδηγείς ψήφους, δεν είναι ασφαλές γιατί αν γίνει πατάτα με την ψήφο σου, εσύ θα γίνεις ο στόχος. Οπότε ναι, όσοι ανέφερα ότι παίζουν εκ του ασφαλούς, είτε πάνε με το ρεύμα, είτε βαράνε άσχετα τελείως με το ρεύμα και οποιαδήποτε υποψία, χωρίς να τους νοιάζει αν θα τους ακολουθήσει κάποιος.
Όσον αφορά τα επιχειρήματα μου έχεις ένα δίκιο, δεν έκανα σαφές ότι όλοι όσοι έγραψα εδώ:
Τα δικά μου σχόλια είναι:
- ο fantasmenos, παίζει εκ του ασφαλούς και βρίσκει την ευκαιρία να διώξει τον fandago.
- ο jrot είναι εξαφανισμένος ψηφίζοντας με άκυρο λόγο την fielda επίσης με το ρεύμα (εκ του ασφαλούς).
- η ΚουΕ έχει καθαρά αποπροσανατολιστικό ρόλο
- η Neraida ακολουθεί επίσης το ρεύμα και συγκεκριμένα άτομα που πείθουν όπως η Ηρώ πιθανότατα για να κερδίσει την εύνοια τους. Το πιο πιθανό είναι να ψηφίσει fandago γιατί της την σπάω

- ο pitg21 είναι παντελώς εξαφανισμένος, ψηφίζοντας επίσης εκ του ασφαλούς
- ο vendetta τα βάζει κλασσικά με Ηρώ-fandago.
- η Vkey συμμετέχει ακόμα λιγότερο και από τις φορές που συμμετείχε ελάχιστα, δεν θέλει να τραβήξει την προσοχή.
- η xanp αδιαφορεί σε αυτό το γύρο ότι ο fandago είναι καλός παίκτης που όπως έλεγε θέλει να τον κρατάει μέσα γιατί βοηθάει. Κατηγορεί άλλους και παρόλα αυτά τον ψηφίζει.
- η Youki δεν συμμετέχει καθόλου όπως τις φορές που ήταν πολίτης, απλά ψηφίζει και φεύγει.
Σε αυτά τα άτομα πιστεύω είναι μαζεμένοι μάλλον ΟΛΟΙ οι κακοί ρόλοι. Θα επιμείνω σε fantasmenos, θεωρώντας τον τον πιο επικίνδυνο. Αν όμως υπάρξει ρεύμα προς κάποιον άλλο ίσως και αλλάξω
είναι ύποπτοι γιατί φαίνεται να ακολουθούν τακτικές κακών ρόλων. Βέβαια ήταν προφανές, αλλά οκ, εντύπωση ήθελες να δημιουργήσεις λέγοντας ότι δεν έχω επιχειρήματα, σε καταλαβαίνω...
Θα φηφίσω ανάλογα του ρεύματος αργότερα....
Ε μα τώρα τι να πω, γιατί να πας με το ρεύμα; Δηλαδή ακόμα και αν δεν πείθεσαι εσύ θα ψηφίσεις τον υπερψηφισμένο;
Αν δεν εχουν κανει δολοφονοι πιστευω οτι ηρθε η σειρα τους..Ειναι ατομα που παιζουν συχνα και νιωθω οτι η ΣΕ θα τους εδωσε αυτη τη φορα το ρολο..
Ψηφιζω pitg21 που ειναι εξαφανισμενος κατι που βολευει πολυ εναν δολοφονο..
Με προβληματίζεις εσύ, θα σε προσέχω περισσότερο...
2. Δεν πιστεύω ότι ο φαντασμένος είναι ένοχος... Δεν μου έχει δώσει τέτοια δείγματα και ακόμα απορώ γιατί τον ψηφίζετε όσοι τον ψηφίζετε
- μπορείτε να μου πείτε κι εμένα, αν είναι να τον ψηφίσω κι εγώ ρε παιδιά! Αμα είναι ο "κακός" πρέπει να έχουμε ενιαία πολιτική- ή σε άλλο παιχνίδι παίζω; 
Πρόσεχε, γιατί αν με το καλό βγει όντως δολοφόνος ο fantasmenos θα έχεις λερωμένη τη φωλιά σου
Αυτό ήταν το ποστ μου που ανέφερα άτομα....δεν εθελοτυφλούσα όπως είδες Θοδωρή ως προς την fielda αν την έκανα για δολοφόνο θα την ψηφίζα κιόλας...Απλά ήθελα να τονίσω το γεγονός ότι μόνη της τράβηξε τα βλέμματα πάνω...Μη μου πεις ότι δεν είχε παράξενη συμπεριφορά;;;Έπαιξε λάθος από μόνη της...
[...]
αν και συμφωνώ και με αυτά που ο vendetta τόνισε
[...]
Περισσότερο παράξενα από όλους για μένα και εκτός συνηθισμένου παίζει η Youki αυτό δεν το παρατηρήσατε ακόμα βλέπω...
[...]
Ο fantasmenos πάλι είναι ως συνήθως παίχτης αίνιγμα...και αθώος να είναι μοιάζει με ένοχο...
[...]
Η Κουε παίζει αλλοπρόσαλλα ...Επίσης η αποτρίχωση και οι μπότες ήταν ο κόσμος καίγεται και δεν μου καίγεται καρφάκι...

Η μακράν πιο ύποπτη από όλους
Λοιπόν επειδή κοντεύει μια δίνω ψήφο και το επανεξετάζουμε....
KουΕ από μένα μέχρι στιγμής είναι η πιο ύποπτη.
Τα παίρνω με τη σειρά σε αντιστοιχία λοιπόν οι απαντήσεις μου:
Θεωρούσες ότι η fielda δεν έπαιξε καλά (παρόλο που την θεωρούσες πολίτη) αλλά ψήφισες εμένα που την στήριζα;

[...]
ο vendetta λέει μπαρούφες (sorry Κώστα, με σένα είμαι πιο άνετος

), οπότε δεν είναι καλό που συμφωνείς με όσα λέει
[...]
το παρατήρησα εγώ, αλλά δεν συνέφερε να μου το προσάψεις, ή απλά δεν διάβασες όλο μου το post

[...]
αυτό το σχόλιο για τον fantasmeno είναι ξεκάθαρα αθωωτικό για αυτόν, οπότε αν ΔΕΝ τον ψηφίσεις κιόλας, θα θεωρήσω ότι είστε στο ίδιο στρατόπεδο. Αν μάλιστα βγει με το καλό και δολοφόνος, θα είμαι σίγουρος

[...]
η ΚουΕ όντως έπαιξε αλλοπρόσαλλα, αλλά αυτό την έκανε περισσότερο τσιράκι οπότε να τη βγάλεις και να δεις "πολίτης" τι θα καταλάβεις; Και η fielda έπαιξε αλλοπρόσαλλα, αλλά δεν την ψήφισες. Κατά βούληση χρησιμοποιείς τα επιχειρήματα ε;
Μόνο εγώ βλέπω τι κάνει ο fandago; Ψηφίστε με ρε παιδιά. Ελπίζω αύριο όμως να βγάλετε τον fandago όταν δείτε τι είμαι. Και δεν θέλω να ακούω βλακείες περί μη ψήφου του εαυτού μου. Αλλά επειδή θα τις ακούσω ακυρώνω την ψήφο στον fandago. Να μείνει κενή παρακαλώ
Λοιπόν, mister fandago δημιουργώ ρεύμα εναντίον σου, ε; Δεν νομίζω... Πφφφφ δεν θέλω να πω πως παίζω γενικά αλλά πιστεύεις ότι θα ρίσκαρα δημιουργώντας ρεύμα εναντίον σου τόσο νωρίς; Τεσπα. Well done για άλλη μια φορά κατεύθυνες τις ψήφους. Στο τέλος βέβαια πάλι θα σε βρίζουν μερικοί (όπως και εμένα άλλωστε στο προηγούμενο γύρο).
Και να πω και κάτι ακόμα, και να βγεις σήμερα θα φανεί ότι είσαι πολίτης. Δεν γίνεται να είσαι δολοφόνος και να παίζεις τόσο επιθετικά...Δεν έχω να πω πολλά ακόμη απλώς το ότι η ιερόδουλη αποκαλύθηκε...
Ψηφίστε τον ρε παιδιά, αφού σας δίνει την άδεια

Κενή γιατί θες να μείνει fantasmenos, ίσως γιατί αν άλλαζες απλά ψήφο τώρα, μετά θα ήταν κάρφωμα να την ξαναλλάξεις, ενώ τώρα ανά πάσα στιγμή ψηφίζεις όποιον θέλεις; Λέεεεω εγώ τώρα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν το δημιούργησες εσύ το ρεύμα, απλά το ενίσχυσες, οπότε υπάρχει διαφορά
Εδώ μόλις είπες ότι ΔΕΝ είμαι δολοφόνος; Ωραία, κρατούμενο αυτό...
Ιερόδουλη από που και ως που; Έδωσα ένα ξεκάθαρο πλάνο και μόνο όσοι ΘΕΛΟΥΝ να μπερδευτούν μπερδεύονται. Οπότε αλλού αυτά
η δολοφονία της Ηρούς, κατ εμέ, έγινε για να παραπλανήσει. Για να πέσουμε όλοι πάνω σε αυτούς που θεωρούσε εκείνη υπόπτους.
Δε μου το βγάζεις από το μυαλό. 
εδιτ. κουΕ βλέπω το ποστ σου και συνεχίζεις να μη με πείθεις... έφυγε και η Ηρώ που ήταν ο μόνος άνθρωπος που εμπιστευόμουν σίγουρα- κλαψ
Γιατί ρε κορίτσι αφού εμπιστευόσουν την Ηρώ (άρα κατ' εσέ τα έλεγε σωστά) οι δολοφόνοι να θέλουν να πέσουμε στα σωστά της "κατηγορώ"; Απλά η Ηρώ είναι δυνατός παίκτης που επηρεάζει και μόλις είδαν ότι παρεκκλίνει από τον σκοπό τους και δεν τους βοηθάει δίνοντας τους πατήματα την φάγανε. Δεν θα με παραξενέψει να φύγω εγώ αύριο, αν δε με σώσει η νοσοκόμα (ακούς νοσοκόμα;

)
Όπως καταλαβαίνετε δεν αλλάζω την ψήφο μου. Δυστυχώς βλέπω να μοιράζονται οι ψήφοι και δίνεται έτσι η πιθανότητα στους δολοφόνους να ξεγλιστρήσουν. Θέλω να βγάλουμε δολοφόνο σήμερα οπότε καλά θα κάνετε να μην ψηφίζετε τσιράκι