Μόλις την κατηγόρησε η Νεράιδα η RE έτρεξε κατευθείαν να δικαιολογηθεί....
...όπως άλλωστε έκανα σε όλα τα παιχνίδια που ήμουν πολίτης... [με αποκορύφωμα βέβαια τη φορά που ήμουν ρουφιάνος και κοντευατε..καλά όχι εσύ γιατί τότε ήσουν δολοφόνος, εννοώ οι άλλοι πολίτες

, να με φάτε!] ... από ότι βλέπω άλλωστε ΟΛΟΙ όσοι έχουν κατηγορηθεί [με εξαίρεση τη niyia που δεν μίλησε καθόλου

] έκαναν ακριβώς το ίδιο... αλλά εγώ είμαι ύποπτη... μαααααστα...
Μήπως είμαι ύποπτη και τώρα που με κατηγορείς εσύ και τώρα που το είδα [άσχετα αν εσύ το έκανες χτες το ποστ και εγώ το βλέπω σήμερα

] και """"σπεύδω"""" να σου απαντήσω?

Οι jrot6και pitg21 είναι αθώοι και οι δύο τους...ναι θα μου πείτε το λέω εγώ που φώναζα ότι ο jrot6 είναι η ιερόδουλη και ήμουν σίγουρη 
, όμως μετά την τροπή των πραγμάτων θεωρώ ότι είναι αθώοι. Ο μεν jrot6 έπεσε θύμα των αρχικών κατηγοριών, ο δε pitg21πιστεύω ότι απλά δεν ξέρει να παίζει καλά και για αυτό τον υποπτευόμασταν άδικα...
για τον pitg21 αυτό που λέω εγώ από την αρχή είναι ότι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που κρατάω ... μισή πισινή είναι για να μην πέσουμε στη "λούμπα" kalypso του προηγούμενου γύρου. Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου. Για τον jrot6 επίσης... απλώς ήταν άτομο που ανέφερε η Ηρώ, για αυτό νομίζω έγινε ο "κακός χαμός" μαζί του.
Ο Bill_Slayer είναι σίγουρα πολίτης ειδικά μετά την αλλαγή της ψήφου του βεβαιώθηκα RE τζάμπα του την πέφτεις αν και σας βολεύει βέβαια...Ευτυχώς για μένα ξέρω πως παίζει και πως σκέφτεται ως δολοφόνος και τώρα απλά δεν είναι και βάζω και το χέρι στη φωτιά 
Εφόσον είσαι πολίτης η αλήθεια είναι ότι έχεις επιχείρημα. Και επίσης αλήθεια είναι ότι ξαναδιαβάζοντας τα ποστ του σε αυτό το γύρο και προσπαθώντας να τα συγκρίνω με τη φορά που ήταν δολοφόνος [και το ήξερα], μοιάζεις να έχεις δίκιο... 
Ούτε ο fantasmenos είναι δολοφόνος και περιμένω να αλλάξει την ψήφο του σε ΚουΕ άμεσα ..
Η νεράιδα είναι και αυτή καθαρή.
εδώ δεν μπορώ να καταλάβω τη σιγουριά σου... Και εξηγούμαι: Άλλαξα ψήφο (κλειδώνοντας δυστυχώς στη lorelai

) μετά από - ουσιαστικά - επιμονή της νεράιδας. Παρόλαυτα εγώ είμαι ύποπτη και η νεράιδα καθαρή.

. Παρόλο που συμμερίζομαι την άποψή σου (περί καθαρότητας της νεράιδας) πραγματικά σε βρίσκω ανακόλουθη στη σκέψη σου.

(να μην ξεχνάμε επίσης ότι σαν άλλη νεράιδα και εσύ η ίδια ήσουν ... σίγουρη για την ενοχή της lorelai!

)
Οπότε μένουν για μένα μόνο 2 ύποπτες οι αγαπητές κυρίες Κακή Επιρροή και Resident Evil
Αν θεωρήσουμε ότι έχουν βγει 2 δολοφόνοι η Κακή Επιρροή είναι η τελευταία δολοφόνος με βεβαιότητα κιόλας. Η RE αν και έπαιξε πολύ προσεχτικά ομολογώ παρόλα αυτά λίγο η αφέλεια που πάει να περάσει, λίγο η αρνητική ψυχολογία που τονίζει και κατευθύνει στην αντίθετη πλευρά το παιχνίδι είναι ύποπτα δεδομένου ότι και σαν ρουφιάνος και σαν πολίτης παίζει πολύ δυναμικά ...(διάβασα τα προηγούμενα παιχνίδια σου RE και έχεις διαφορά).
ναι έχω... και συνοψίζεται στα εξής:
1. έχω ... αιώνες να παίξω και επιτέλους το ...χαίρομαι

2. αν παρατηρήσεις ως πολίτης στα παλαιότερα παιχνίδια τα...συμπεράσματα και οι ψήφοι μου ήταν ανέκαθεν αλλού για αλλού οπότε το...ψάχνω από πολλές μεριές και εξετάζω πολλά σενάρια για τον καθένα μας ώστε να μην κάνω "χαζά" λάθη στα συμπεράσματα μου. Επίσης, όπως είπα και στη νεράιδα πιο πάνω,
ό,τι σκέφτομαι το λέω [όπως βλέπω να κάνεις και εσύ άλλωστε!]. Απλώς ορισμένα από τα σενάρια μου, την στιγμή που τα σκέφτομαι, μου φαίνονται τραβηγμένα [βλέπε σενάριο "ηρώ και fand" συνδολοφόνοι την περίοδο που το είπα τουλ] οπότε και.. το λέω.

Simple as that
Παρόλαυτα, δεν μου κάνεις για να έχεις κακό ρόλο. Έχεις κάποιες ανακολουθίες στο ποστ σου [imo] αλλά σε καμία περίπτωση δεν θυμίζεις την xanp-δολοφόνο παλαιότερου γύρου που έβγαζε κάτι συμπεράσματα που δεν θα έπειθαν ... ούτε το γιό σου

Για αυτό και μόνο το λόγο προτίθεμαι να αλλάξω ψήφο και να σε εμπιστευτώ. Δεν την αποσύρω ακόμα γιατί αφενός μεν ο Bill_Slayer δεν κινδυνεύει, αφετέρου, σε περίπτωση που γίνει κάτι και δεν μπορώ να ψηφίσω στην ώρα μου δεν θέλω να χρεωθώ 2η απουσία, και τρίτον αφήνω ένα περιθώριο στην KouE να ανταπαντήσει πριν την... τιμήσω με την ψήφο μου και να δοκιμάσει να με πείσει.
Αυτά... πάω για φαί