vendetta αρχίζεις και γίνεσαι ύποπτος με την εμμονή σου σε μένα μιας που ξαναείπα ότι η σκέψη μου ήταν ορθολογιστική και μου κάνει εντύπωση που κάποιος αρκετά έξυπνος όπως εσύ δεν βλέπεις τα αυτονόητα
in any case, επειδή σε συμπαθώ θα σε συγχωρήσω, αλλά αν με βγάλετε σήμερα, μόλις φανεί ότι είμαι πολίτης ελπίζω να ψηφίσεις στη συνέχεια τον σωστό
Για μένα οι ύποπτοι στην παρούσα φάση είναι οι
- Lorelai η οποία έσπευσε να με ψηφίσει πατώντας πάνω στο ποστ του vendetta (αφορμή να βρίσκαμε δλδ) η οποία επίσης ήταν στις επιλογές της Ηρούς (ελπίζω να αρχίσεις να σκέφτεσαι vendetta)
- o jort ο οποίος είμαι σίγουρη ότι είναι ιερόδουλη και συμφωνώ με την xanp ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο νόημα να βγει σήμερα που φαίνεται η ιδιότητα
- ο pitg μην ξεχνιόμαστε ο οποίος με νυχια και με δόντια απ τις αρχές υποστήριζε με πάθος τον jort
ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ έχουμε βγάλει έξω τους 2 δολοφόνους -fandago σίγουρος, Niyia με υψηλό ποσοστό-(δυστυχώς η dooo κατά τα φαινόμενα ήταν αθώα πολίτης αλλά την έφαγε η μαρμάγκα του πρώτου γύρου

)
ψάχνουμε για ένα δολοφόνο
αν τον βγάλουμε σήμερα, το παιχνίδι τελειώνει
για αυτό το λόγο δεν θα ψηφίσω τον jort τον ιερόδουλο αλλά την Lorelai
Η ψήφος μου στη Lorelai (ειδικά επειδή προσπαθεί να βγάλει με τόσο πάθος άκυρη την Ηρώ)
Αν δεν δολοφονηθώ στη μία, υπάρχει ενδεχόμενο να αλλάξω ψήφο, αν και εφόσον υπάρχει ρεύμα έστω και προς τον jort αλλά δεν βγαίνει κάποιος άλλος απ τους υπόπτους μου δλδ (Lorelai και pitg)
καλημέρα σας