10-09-08

15:21
Τι να πω... Τελικά το σύστημα έπιασε...Εννοώ να το ρισκάρουν τόσο ώστε να αμφιβάλλουμε αν ο φαν έχει ρόλο και να στραφούμε αλλού μιας και είναι χαζό να κάνουν οι δολοφόνοι τέτοιο μεγάλο λάθος....

Έχετε μια μανία να βάζετε λόγια στο στόμα μου;ώπα και στάκα!
και πως είσαι τόσο σίγουρος ότι η dooo ήταν αθώα?
και πως είσαι τόσο σίγουρος ότι η πρώτη αποχώρηση ήταν δάκτυλος των δολοφόνων?
δλδ... με λες δολοφόνα? για να καταλάβω δλδ και να ξέρω πως θα απαντήσω
γιατί νοιώθω ότι έμμεσα (και ύπουλα) σπρώχνεις τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου
όποιος πάει να δει ποιοι ψήφισαν dooo θα δει ότι ξεκίνησα εγώ και ακολούθησε η RE
είμαστε δολοφόνες?![]()
Η doo για μένα ήταν αθώα από τη στιγμή που δεν κινήθηκε κανείς να την σώσει. Σιγά μην αφήνανε οι δολοφόνοι έτσι να φύγει από τον πρώτο γύρο δικιά τους, από τη στιγμή που είναι 3 ΜΟΝΟ!
Επίσης ποτέ δεν είπα ότι όσοι την ψήφισαν είναι δολοφόνοι, απλά ότι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ οι δολοφόνοι έφυγάν 4 ΜΗ δολοφόνοι. Ξυπνάτε γιατί χανόμαστε!

Επίσης δεν είδα κανέναν να κατηγορεί αυτούς που ψήφισαν dooo, ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΑΝΑ.
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αθώοι όσοι το έκαναν, απλά αυτό από μόνο του ΔΕΝ αποτελεί στοιχείο.
Αν με εκνευρίζει κάτι ακόμα είναι ότι η Ηρώ ακολούθησε κάτι που είχα προτείνει εγώ σε άλλα παιχνίδια (να το παίζεις ρουφιάνος) και δικαιώθηκε!

Anyway, βαθιές ανάσες, ένα παιχνίδι είναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.