Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος γιατί στο μακ μου δεν λειτουργεί το "wysiwyg" ενώ στο πισι του γραφείου λειτουργεί κανονικά? Είναι πολύ κουραστικό να μην βλέπεις τις αλλαγές που κάνεις και να είναι όλο το κείμενο τιγκα στα [ ] με εντολές!
Ευχαριστω και σας αφήνω να συνεχίσετε να σφάζεστε!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
Whatever. Εγώ πάλι θεωρώ ότι αν δεν είχατε φάει το τραμπάκουλο τότε που ήμουν ιερόδουλη θα ήταν πιο εύκολο να με πιστεύετε. Από τότε όμως με έχετε από φόβο μη σας τη φέρω, οπότε προτιμάτε να σας τη φέρουν άλλοι από μέναΝομιζω οτι μπορω να κρινω για το αν αυτη τη φορα ησουν πειστικος, απο το ποις σε ακολουθει, αλλα και απο μενα...αρκετες φορες με επειθες...αυτη τη φορα δεν το επαιξες καλα απο την αρχη...
Επίσης πιστεύω ότι αν υπήρχε μεγαλύτερη κίνηση και δεν ήμουν μόνο εγώ και εσύ εδώ ή εγώ και η Ηρώ, θα είχαν αλλάξει αρκετοί την άποψη τους. Απλά το να μπαίνουν να ψηφίζουν και να φεύγουν δεν με βοηθάει
Ότι θα έλεγες και μπράβο στον εαυτό σου που την έβγαλες γιατί αλλιώς θα ήσουν χαμένη από χέρι δεν το περίμενα.Μπραβο παντως, καλη η κινηση να τη βγαλουν....διαφορετικα θα ηταν χαμενοι απο χερι!
Απλά εμένα δεν θα μου αρκεί ένα συγνώμη επειδή εσύ δεν έπαιξες καλάΤωρα εαν εχω κανει τοσο μεγαλο λαθος και ισχυει το σεναριο της Ρες, δε θα ντραπω να ζητησω συγγνωμη...Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι!
Ομολογώ ότι παραδίδομαι, κάποιοι είστε αγύριστα κεφάλια, αλλά έχετε και τους λόγους σας
Επίσης ο jrot6 έχει ψηφίσει εμένα και όχι την Νίκη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida
Επιφανές μέλος
Ότι θα έλεγες και μπράβο στον εαυτό σου που την έβγαλες γιατί αλλιώς θα ήσουν χαμένη από χέρι δεν το περίμενα.
Ομολογώ ότι παραδίδομαι, κάποιοι είστε αγύριστα κεφάλια, αλλά έχετε και τους λόγους σας
Iiiiiii!!!!!
Μη με μπερδευεις με σενα λεμε!!!
Ακου μπραβο σε μενα και αγυριστο κεφαλι!!
Θα τα πουμε στο τελος του παιχνιδιου να δουμε ποιος ειναι ο κακος ντιαρ!
Εμενα παντως μου αρκει μια συγγνωμη...ξερω, σου ειναι δυσκολο, αλλα προσπαθησε
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
- Bill_Slayer:pitg21
- fandago: neraida
- fantasmenos:fandago
- Ηρώ: fandago
- jrot6:fandago
- Κακή Επιρροή: pitg21
- Lorelai:
- Neraida:fandago
- Niyia:jrot6
- pitg21:Neraida
- Resident Evil:
- vendetta:fandago
- Vkey: fandago
- xanp: jrot6
Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης
fandago---->6
neraida---->2
pitg21---->2
jrto6---->2
Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
- dooo # 121 (ψηφοφορία)
- Ηρώ # 175 ( δολοφονία)
Απουσίες
vendetta: 1
Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα θα μάθετε την ταυτότητα του MVP (Most Voted Person) (Είναι πιο εύκολο στα αγγλικά )
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με την ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Niyia
Διάσημο μέλος
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
neraida
κακή επιρροή
Το τρίδυμο της πονηρίας και της δολιότητας... Προσέξτε, είναι πανέξυπνες και κυρίως ...γυναίκες.
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος
Aν μπορουσες να μας πεις και τι σου βρωμαει ακριβως θα σου ημουν ευγνωμων..Γιατι σε αυτο το παιχνιδι ακουω ολο κατηγοριες χωρις αιτιολογια..Ψηφίζω jrot6 για την ώρα... κάτι μου "βρωμάει" στη συμπεριφορά του
Lorelai
Εκκολαπτόμενο μέλος
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
- Bill_Slayer:pitg21
- fandago: neraida
- fantasmenos:fandago
- Ηρώ: fandago
- jrot6:fandago
- Κακή Επιρροή: pitg21
- Lorelai: Niyia
- Neraida:fandago
- Niyia:jrot6
- pitg21:Neraida
- Resident Evil:
- vendetta:fandago
- Vkey: fandago
- xanp: jrot6
Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης
fandago---->6
neraida---->2
pitg21---->2
jrto6---->2
Niyia---->1
Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
- dooo # 121 (ψηφοφορία)
- Ηρώ # 175 ( δολοφονία)
Απουσίες
vendetta: 1
Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα θα μάθετε την ταυτότητα του MVP (Most Voted Person) (Είναι πιο εύκολο στα αγγλικά )
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με την ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Sorry fan... Περιμένουμε τα τελευταία σου λόγια
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
H Hρώ μου φαίνεται έκανε καλή δουλειά...
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος
Για την dooo δε θα μάθουμε;
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Το έχεις στο αίμα πάντως να μας μπερδεύεις... Περιμένουμε τα τελευταία λόγια σου Γιάγκο Δράκο για την κορύφωση του δράματος
Neraida
Επιφανές μέλος
Δολοφονος???? Και προφανως εσενα δε σε ηξερε η Ηρω...χαιρομαι...ειχε μιλησει για Jrot kai Niyia..οποτε ο ενας ειναι δολοφονος και ο αλλος ιεροδουλη...
Εγω θα παω για Jrot αγαπες....
Ο Jrot στο τελευταιο του ποστ καλυπτει αρχικα τον φανταγκο και μετα στο τελος του κειμενου τον ψηφιζει, αφου υπαρχει ρευμα και δεν μπορει να κανει αλλιως...ο φανταγκο ειναι χαμενος ουτως ή αλλως..
Ο φανταγκο γνωριζοντας οτι δεν προκειται να σωθει σπευδει να πει το εξης:"Καταλήγω ότι οι μεγαλύτεροι ύποπτοι μου είναι Neraida, vendetta και jrot6 με Ηρώ ιερόδουλη. Πραγματικά είναι ενοχλητικό που τους πιστεύετε ενώ γράφουν τέτοια άκυρα posts"
Κατηγορει εμενα, την Ηρω και τον Βεντετα ακυρα προσθετοντας και τον jrot μπας και τον σωσει σκεπτομενος, οτι εφοσον τον εχει κατηγορησει αποκλειεται να ειναι συνδολοφονος σου...σορρυ, αλλα εγω θα προτιμησω να τον ψηφισω!!
Niyia
Διάσημο μέλος
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
εκτός κι αν πίστευαν ακριβώς αυτό... ότι θα παρασυρθούμε!
ήταν όμως πολύ μεγάλο αυτό το ρίσκο ρε παιδιά... Φαντάγκο σε είχα για πολύ καλύτερο παίχτη
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.