καλημέέέέέρες!!! [γμτ... αυτό το παιχνίδι παίζεται πάντα τις ώρες που κοιμάμαι!!

]...
βλέπω η κόντρα fand-Ηρώ καλά κρατεί ... πολύ θα ήθελα να ήμουν ΣΕ και αν ήμουν να μείνετε και οι 2 μέσα μόνο και μόνο για να σας παρακολουθώ

.
Παρόλαυτα, νομίζω ότι με "κερδίζει" η Ηρώ κομματάκι... Θα περιμένω βέβαια λίγο πριν τη 1 για να ψηφίσω ούτως ή άλλως (είτε κάποιον από τους 2 σας, είτε, αν μου κάνει κλικ κανάς άλλος), απλά το είχα πει κι από χτες, ότι δεν με πείσατε ιδιαίτερα χθες και σας ... αφήνω άλλη μια μέρα να ... αναπτυχθείτε πριν βγάλω τα συμπεράσματά μου

.
Και η Niyia μου κάνει κάπως βέβαια... Είπε χθες στο chat ότι έτρεχε βέβαια όλη μέρα για αυτό δεν είπε τπτ και μπήκε τελευταία στιγμή, αλλά από την άλλη και δολοφόνος να είναι υπήρχε περίπτωση να μπει και να πει "αχ ρε γμτ φοβόμουν μην καρφωθώ και για αυτό όλη μέρα δεν έγραψα και μπήκα απλώς να δώσω ψήφο" ?

Εξακολουθώ να κρατάω πισινές και για xanp/fantasmeno. Δεν κατάφερα να τους ψυχολογήσω ακόμα. Για τον fantasmeno ισχύει, ότι και πολίτης να είναι παίζει κάπως περίεργα οπότε "αναγκαστικά" μπαίνει στις υποψίες μου. Για την xanp δεν έχω βγάλει ακόμα ψυχολογικό προφίλ
και μετά έχω vendetta, Lorelai, jrot6 κ Pitg21...
H Lorelai με έπεισε ότι μπήκε "επιθετικά" επειδή αμυνόταν.. don't ask me why, απλά με έπεισε..
Είναι το ίδιο που σκέφτομαι και κρατάω μια πισινή και στην κόντρα Ηρώ-fand... Μήπως και ο fand "επιτέθηκε"... αμυντικά? Η αλήθεια είναι ότι η Ηρώ του την έπεσε με το καλημέρα σας, οπότε μήπως έκανε το ίδιο? Αλλά από την άλλη...
Ο vendetta ξεκαθάρισε αρκετά τη σκέψη του με το ποστ του [και η αλήθεια είναι ότι είχε πει πως θα λείπει χθες] οπότε για την ώρα δεν μου δίνει πατήματα να τον υποψιαστώ... Αν είναι δολοφόνος, λογικά κάπου πιο κάτω θα την κάνει την πατατιά και θα αποκαλυφθεί [όλοι την κάνουν χιχιχιχιχιχιχι

]
jrot6 και pitg21 με μπερδεψαν κομματάκι, ιδιαίτερα ο τελευταίος... I'll be watching both of them

. Θεωρώ ότι θα ξεμπερδευτεί ο ρόλος τους σύντομα, όποιος κι αν είναι αυτός...
χμμμμ.... έτσι όπως το σκέφτομαι η γέφυρα κλείνει προς τον fand η αλήθεια είναι. Δεν ψηφίζω ακόμα, θα ψηφίσω ως τη 1 κάποια στιγμή λογικά, αλλά αν δεν γίνει καμία ανατροπή μέσα μου μάάάάλλον θα εμπιστευτώ εν τέλει την Ηρώ...