Προσωπικά περιμένω<...> Resident Evil να ποστάρουν!
με φώναξε κανείς???

Λοιπόν... κρίνοντας από τον εαυτό μου και μόνο για να μπει στη διαδιακασία κάποιος να κάνει λίστα με το καλημέρα σας αθώος πολίτης δεν μου κάνει ναναι... Αυτό μπορεί βέβαια να σημαίνει ότι είναι ρουφιάνος (άλλωστε κι εγώ όταν ήμουν ρουφιάνος το είχα κάνει για πρώτη φορά).. Ποιοί κάνανε με το "καλημέρα" σας πλήρη λίστα??: Ηρώ, xanp (? ...σχεδόν λίστα μου φάνηκε εμένα) και fandago (έστω και αν ήταν μετά από προτροπή της Ηρώς)...
-----
a little help here... οκ οι δολοφόνοι είναι 3. καλά θυμάμαι ότι ο ρουφ ξέρει 1 δολοφόνο και η ιερόδουλη 1 δολοφόνο+το ρουφιάνο αλλά δεν ξέρει ποιός είναι ποιός?
Υποθέτωντας ότι θυμάμαι σωστά (

) και βάση του παραπάνω συλλογισμού ας υποθέσουμε:
1α.
Ηρώ δολοφόνος: jrot6, fandago, Res, Niyia, Lorelai. Toυλάχιστον 1 από τους 5 μας είναι δολοφόνος 100%. ΑΝ είναι δολοφόνος είναι τουλάχιστον βλακεία να δώσεις τόσα ονόματα και να μην πεις ούτε έναν δολοφόνο γιατί είναι πολύ πιθανό να καρφωθείς σε επόμενο κοντινό γύρο. Wild guess ότι ο συνδολοφόνος δεν είναι μέσα στα πρώτα 2 ονόματα which, technically κάνει κάποια από εμάς τις 3 (εμένα, Niyia, Lorelai) πιο πιθανές.
Νiyia και
Lorelai θα έλεγα εγώ.
1β. Ηρώ ρουφιάνος: ΑΝ είναι ρουφιάνος τα πράγματα - έτσι όπως το σκέφτομαι - είναι απλά. Ο jrot6 είναι δολοφόνος και από κει και πέρα παίζει με το ένστικτο οπότε στην παρούσα φάση δεν μπορούμε (εγώ τουλ) να εμπιστευτώ καμία από τις επιλογές της. Όχι ότι έχει σώνει και ντε άδικο, αλλά παίζει απλώς με πιθανότητες.
1γ. Ηρώ ιερόδουλη:Σε αυτήν την περίπτωση - τουλάχιστον αν ήμουν στη θέση της - θα έδινα σε πρώτη φάση μόνο το ένα από τα 2 ονόματα που ξέρω και συγκεκριμένα αυτού που θεωρούσα ρουφιάνο. Άρα - πάντα με βάση τη λογική μου (!) - μέσα στην 5άδα υπάρχει ή ο ρουφιάνος ή ένας δολοφόνος και οι υπόλοιποι απαλλάσονται για την ώρα.
bottom line: Ο κάθε ρόλος της Ηρώς (την οποία θεωρώ να έχει ρόλο) αλληλοαποκλείει σε πρώτη φάση τις προτάσεις της. Προσωπικά, χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα για να καταλήξω προς τα που γέρνει η πλάστιγγα.
πάμε στην xanp:
1a. χανπ δολοφόνα: είπε jrot6, fandago, fantasmenos και αουτσάιντερ res. Oι επιλογές ταιριάζουν και με την περίπτωση 1α της Ηρώς. Αν ήταν οι 2 τους πχ. πετάνε τους ίδιους 2 πρώτους πρώτους (οπότε μήπως στην περίπτωση αυτοί είναι και οι 2 αθώοι και είναι οι επιλογές-θύματα των 2 δολοφόνων?

) και μετά ... ανακατεύουν την τράπουλα. Αν είμαστε στο 1α-1α λοιπόν μήπως μας "δίνουν" δύο δολοφόνους (fantasmenos και Niyia/Lorelai) στο πιάτο??

Ναι αλλά τότε προκύπτουν 4 δολοφόνοι... [Ηρώ, χαnp, fantasmenos, Νιyia/Lorelai]...let me think about it...
1β. χανπ ρουφιάνα:
δεν έχω κάποιο "σοβαρό" επιχείρημα, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου φαίνεται πολύ πιθανό. Ίσως γιατί δεν γίνεται να είναι ταυτόχρονα με την Ηρώ... θα το .. επεξεργαστώ λίγο καλύτερα πιο μετά
1γ. χανπ ιερόδουλη: ούτε αυτό μου "κάθεται" καλά. ΑΝ όμως είναι ιερόδουλη, ειδικά δεδομένου ότι έσπευσε να ψηφίσει, μάλλον απαλλάσει την ψήφο της...
και πάμε στον αγαπημένο όλων σε αυτό το παιχνίδι (

) fandago:
1a. fand δολοφόνος: αν είναι δολοφόνος και μιας και έχει δώσει τετράδα ένας εκ των dooo, Ηρώ, jrot6, xanp είναι δολοφόνος. Θα μπορούσε ίσως να είναι δολοφόνος με την Ηρώ και όλο αυτό το "εμπιστεύομαι τον fand" της Ηρώς πριν το παιχνίδι vs, "ο φαντ είναι πρώτη μούρη στις προτιμήσεις μου" (όπως κ του fand προς την Ηρώ) να είναι μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού? Παλαιότερα, με το να συμφωνούν, έχει "κάψει" ο ένας τον άλλο... ΜΗΗΗπως τώρα, ως συνδολοφόνοι, αποφάσισαν να το παίξουν κόντρα ώστε να καεί μεν ο ένας αλλά ο άλλος να .. κερδίσει τις εντυπώσεις? Έξυπνο θα ήταν. Τα βάζει ο fand με την Ηρώ και βγαίνει εκτός ως δολοφόνος... πέφτουμε όλοι και λέμε "ααα... να η σουπερ ντεντεκτιβ ηρώ τον ξεπάστρεψε τον δολοφόνο ο καλός πολίτης/ρουφιάνος"... Από την ανάποδη ισχύει ακριβώς το ίδιο... Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν αυτοί οι 2 αποφάσιζαν να παίξουν έτσι... Σε αντίθεση με μένα πχ όταν είμαι δολοφόνος που είμαι το "η ισχύς εν τη ενώσει" τόσο για τον ένα, όσο και για τον άλλο πιστεύω ότι θα μπορούσαν να λειτουργήσουν έτσι...
1β.
φαντ ρουφιάνος: σε αυτή την περίπτωση ο φαντ δεν θα έδινε ΠΟΤΕ πρώτο πρώτο αυτόν που ξέρει. Δεν υπάρχει περίπτωση να καρφωνόταν έτσι εύκολα. Άρα για πιθανό δολοφόνο αναζητούμε ανάμεσα σε Ηρώ, jrot και xanp. με Ηρώ και jrot λίγο πιο πιθανούς Imo...
1γ. φαντ ιερόδουλη: σε αυτή την περίπτωση πάλι, καθαρά βασιζόμενη στην προηγούμενη φορα που είχε τέτοιο ρόλο
πιστεύω ότι doo και Ηρώ είναι είναι το ζευγάρι δολοφόνου κ ρουφιάνου που ξέρει.
Bottom line: fandago, Ηρώ και xanp πιστεύω ότι έχουν κάποιο ρόλο. fantasmenos έχει πιθανότητες επίσης. Και είμαι σχεδόν βέβαιη ότι κάποιος από τους 4 έχει τον "καλό" ρόλο, απλά δεν είμαι σίγουρη ποιός. I'll keep an eye on you!
Λογικά, επίσης, κάποιος από τους λιγομίλητους έχει ρόλο. Niyia/Vkey δεν είναι τόσο κακές επιλογές όσο φαίνονται εκ πρώτης όψεως...
Σίγουρα πολίτες θεωρώ ΚουΕ (2η συνεχόμενη? μπααα), Neraida (για την ώρα τουλ!), και Pitg21 (βέβαια έτσι έλεγα και για την kalypso στο πρώτο της παιχνίδι και μετά κοντεψαμε να χάσουμε εξαιτίας της ... μικρής και άπειρης

)...
bottom line (2): δεν ξέρω... θα ... το ποστάρω να το...ξαναδιαβάσω και θα καταλήξω μετά
Επίσης προς υπεράσπισή μου.
Καταλαβαίνω να με κατηγορούν κάποιοι (Ηρώ,vendetta, xanp- με σειρά εμφάνισης

). Οι λόγοι που δεν μπαίνω ακόμα σε αντιπαραθέσεις είναι αφενός μεν ότι δεν έχω επαρκή στοιχεία για όλους αφετέρου ότι θεωρώ εαυτόν μια καλή επιλογή-θύμα για υποψήφιους δολοφόνους οπότε σας ... αφήνω να ξεσπαθώσετε για την ώρα, μπας και βγάλω κανά πιο σοβαρό συμπέρασμα... [πχ ο vendetta για πιο λόγο πόσταρε 3 γραμμές απλώς και μόνο για να ... κατηγορήσει εμένα

? περίεργα πράγματα!!!] ... πάω να με ... ξαναδιάβασω [

], μαζί με τυχόν νέα ποστ και θα επανέλθω