15-07-08

19:56
Δεν είμαι παρεξηγησιάρης, δεν με ενοχλεί που με ψήφισες και καλά ότι με κατηγορείς, με ενοχλεί που ΕΣΥ δεν έχεις βρει σε τόσα post κάποιον ΠΙΟ ΥΠΟΠΤΟ, για να αυξήσεις τουλάχιστον τις πιθανότητες να πετύχεις δολοφόνο και να βοηθήσεις τους πολίτες.Πφτ, και νόμιζα ότι δεν είσαι παρεξηγησιάρης. Επιμένω γιατί προσωπικά δεν με πείθει κανένας ότι ο Μπιλ και η Κόρψ είναι δολοφόνια (ούτε οι ίδιοι), και γενικά για να σταμπάρω κάποιον για δολοφόνο από την πρώτη μέρα θα πρέπει να είναι άχρηστος και να καρφώνεται ελεεινά. Και κατά τη γνώμη μου δεν το έχει κάνει κανείς σόου φαρ.
Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα να περάσω απαρατήρητη, πολύ απλά γιατί ξέρω πως όσο προσπαθείς κάτι, τόσο περισσότερο καταφέρνεις το ακριβώς αντίθετο.
Να αλλάξω ψήφο δεν παίζει, από αύριο θα δείξω τις αληθινές μου προθέσεις άι γκες.
Αυτή τη στιγμή δεν κάνεις ΚΑΜΙΑ προσπάθεια για να βοηθήσεις τους πολίτες. Μάλιστα είσαι σίγουρη ότι θα είσαι εδώ και αύριο για να αρχίσεις την προσπάθεια. Δεν μας τα λες καθόλου καλά Molka. Είσαι πραγματικά ο επόμενος στόχος μου στον επόμενο γύρο και ελπίζω να με ακολουθήσουν και οι άλλοι. Αυτά μέχρι να μου αποδείξεις το αντίθετο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.