Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:36 Ο Bill έγραψε: #7.761 14-07-08 20:36 Η ΣΕ να ρίξει edit με τα ονόματα της στο αρχικό ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:40 Η Κακή Επιρροή: #7.762 14-07-08 20:40 καθότι η ΣΕ που είναι παρούσα δεν έχει δικαιώματα επεξεργασίας... ας βοηθάμε λιγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:45 Ο Bill έγραψε: #7.763 14-07-08 20:45 Λίστα για Τρίτη: Bill : Corpse Bride : dooο : fandago : fantasmenos : Ηρώ : Κακή Επιρροή : Μolka : Palladin : papas : Phoebe : shaman : Tetragrammaton : vendetta : Youki : Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Υπενθυμίζω ότι την Τρίτη, θα μάθατε την ιδιότητα του MVP. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:51 Η fantasmenos: #7.764 14-07-08 20:51 1) Πόσους δολοφόνους έχουμε; 2) Πόσους ξέρει ο ρουφιάνος τελικά; Καλό παιχνίδι να έχουμε και με το καλό να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:56 Ο papas έγραψε: #7.765 14-07-08 20:56 Καλο παιχνιδι και ο Θεος βοηθος! Καλη μου ΣΕ,δεν μας ριχνετε κανα στοιχειακι για να βρουμε τον γριφο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:57 Ο Tetragrammaton: #7.766 14-07-08 20:57 Σας το έδωσαν ήδη. Εγώ και ο shaman είμαστε με italics. Κάποιος εδώ με αντιπαθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η Ηρώ έγραψε: #7.767 14-07-08 20:59 Nice! Πάμε πάλι. Αφού η επιλογή αυτή τη φορά δεν ήταν τυχαία μπορούμε να υποπτευθούμε άλλους περισσότερο λόγω θέσης, κύρους, στάσης και όλα τα συναφή και να αποκλείσουμε κάποιους άλλους! Θα τα μελετήσω προσεκτικά και θα επανέλθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Η Κακή Επιρροή: #7.768 14-07-08 21:03 εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:08 Η Neraida έγραψε: #7.769 14-07-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: 1) Πόσους δολοφόνους έχουμε; 2) Πόσους ξέρει ο ρουφιάνος τελικά; Καλό παιχνίδι να έχουμε και με το καλό να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #7.770 14-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Ο shaman έγραψε: #7.771 14-07-08 21:09 Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο Tetragrammaton: #7.772 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ; Να πάμε να κάνουμε πιάτσα μαζί, θα έχουμε επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο shaman έγραψε: #7.773 14-07-08 21:10 Δε κάνω παρέα με τρανς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η Κακή Επιρροή: #7.774 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Click για ανάπτυξη... αχμ... καταραμένη συνήθεια θα έχω τα πινακάκια μου, κι όποιος θέλει μου ζητάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Tetragrammaton: #7.775 14-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Δε κάνω παρέα με τρανς. Click για ανάπτυξη... Ρατσιστές όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Ο fandago έγραψε: #7.776 14-07-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ποιον Φαν από τους δύο; Αρχική Δημοσίευση από Neraida: 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post: Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Βασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα... Click για ανάπτυξη... Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:55 Ο vendetta έγραψε: #7.777 14-07-08 21:55 Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η ΣΕ να ρίξει edit με τα ονόματα της στο αρχικό ποστ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:40 Η Κακή Επιρροή: #7.762 14-07-08 20:40 καθότι η ΣΕ που είναι παρούσα δεν έχει δικαιώματα επεξεργασίας... ας βοηθάμε λιγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:45 Ο Bill έγραψε: #7.763 14-07-08 20:45 Λίστα για Τρίτη: Bill : Corpse Bride : dooο : fandago : fantasmenos : Ηρώ : Κακή Επιρροή : Μolka : Palladin : papas : Phoebe : shaman : Tetragrammaton : vendetta : Youki : Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Υπενθυμίζω ότι την Τρίτη, θα μάθατε την ιδιότητα του MVP. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:51 Η fantasmenos: #7.764 14-07-08 20:51 1) Πόσους δολοφόνους έχουμε; 2) Πόσους ξέρει ο ρουφιάνος τελικά; Καλό παιχνίδι να έχουμε και με το καλό να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:56 Ο papas έγραψε: #7.765 14-07-08 20:56 Καλο παιχνιδι και ο Θεος βοηθος! Καλη μου ΣΕ,δεν μας ριχνετε κανα στοιχειακι για να βρουμε τον γριφο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:57 Ο Tetragrammaton: #7.766 14-07-08 20:57 Σας το έδωσαν ήδη. Εγώ και ο shaman είμαστε με italics. Κάποιος εδώ με αντιπαθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η Ηρώ έγραψε: #7.767 14-07-08 20:59 Nice! Πάμε πάλι. Αφού η επιλογή αυτή τη φορά δεν ήταν τυχαία μπορούμε να υποπτευθούμε άλλους περισσότερο λόγω θέσης, κύρους, στάσης και όλα τα συναφή και να αποκλείσουμε κάποιους άλλους! Θα τα μελετήσω προσεκτικά και θα επανέλθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Η Κακή Επιρροή: #7.768 14-07-08 21:03 εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:08 Η Neraida έγραψε: #7.769 14-07-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: 1) Πόσους δολοφόνους έχουμε; 2) Πόσους ξέρει ο ρουφιάνος τελικά; Καλό παιχνίδι να έχουμε και με το καλό να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #7.770 14-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Ο shaman έγραψε: #7.771 14-07-08 21:09 Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο Tetragrammaton: #7.772 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ; Να πάμε να κάνουμε πιάτσα μαζί, θα έχουμε επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο shaman έγραψε: #7.773 14-07-08 21:10 Δε κάνω παρέα με τρανς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η Κακή Επιρροή: #7.774 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Click για ανάπτυξη... αχμ... καταραμένη συνήθεια θα έχω τα πινακάκια μου, κι όποιος θέλει μου ζητάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Tetragrammaton: #7.775 14-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Δε κάνω παρέα με τρανς. Click για ανάπτυξη... Ρατσιστές όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Ο fandago έγραψε: #7.776 14-07-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ποιον Φαν από τους δύο; Αρχική Δημοσίευση από Neraida: 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post: Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Βασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα... Click για ανάπτυξη... Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:55 Ο vendetta έγραψε: #7.777 14-07-08 21:55 Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καθότι η ΣΕ που είναι παρούσα δεν έχει δικαιώματα επεξεργασίας... ας βοηθάμε λιγάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:45 Ο Bill έγραψε: #7.763 14-07-08 20:45 Λίστα για Τρίτη: Bill : Corpse Bride : dooο : fandago : fantasmenos : Ηρώ : Κακή Επιρροή : Μolka : Palladin : papas : Phoebe : shaman : Tetragrammaton : vendetta : Youki : Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Υπενθυμίζω ότι την Τρίτη, θα μάθατε την ιδιότητα του MVP. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:51 Η fantasmenos: #7.764 14-07-08 20:51 1) Πόσους δολοφόνους έχουμε; 2) Πόσους ξέρει ο ρουφιάνος τελικά; Καλό παιχνίδι να έχουμε και με το καλό να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:56 Ο papas έγραψε: #7.765 14-07-08 20:56 Καλο παιχνιδι και ο Θεος βοηθος! Καλη μου ΣΕ,δεν μας ριχνετε κανα στοιχειακι για να βρουμε τον γριφο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:57 Ο Tetragrammaton: #7.766 14-07-08 20:57 Σας το έδωσαν ήδη. Εγώ και ο shaman είμαστε με italics. Κάποιος εδώ με αντιπαθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η Ηρώ έγραψε: #7.767 14-07-08 20:59 Nice! Πάμε πάλι. Αφού η επιλογή αυτή τη φορά δεν ήταν τυχαία μπορούμε να υποπτευθούμε άλλους περισσότερο λόγω θέσης, κύρους, στάσης και όλα τα συναφή και να αποκλείσουμε κάποιους άλλους! Θα τα μελετήσω προσεκτικά και θα επανέλθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Η Κακή Επιρροή: #7.768 14-07-08 21:03 εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:08 Η Neraida έγραψε: #7.769 14-07-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: 1) Πόσους δολοφόνους έχουμε; 2) Πόσους ξέρει ο ρουφιάνος τελικά; Καλό παιχνίδι να έχουμε και με το καλό να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #7.770 14-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Ο shaman έγραψε: #7.771 14-07-08 21:09 Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο Tetragrammaton: #7.772 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ; Να πάμε να κάνουμε πιάτσα μαζί, θα έχουμε επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο shaman έγραψε: #7.773 14-07-08 21:10 Δε κάνω παρέα με τρανς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η Κακή Επιρροή: #7.774 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Click για ανάπτυξη... αχμ... καταραμένη συνήθεια θα έχω τα πινακάκια μου, κι όποιος θέλει μου ζητάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Tetragrammaton: #7.775 14-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Δε κάνω παρέα με τρανς. Click για ανάπτυξη... Ρατσιστές όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Ο fandago έγραψε: #7.776 14-07-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ποιον Φαν από τους δύο; Αρχική Δημοσίευση από Neraida: 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post: Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Βασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα... Click για ανάπτυξη... Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:55 Ο vendetta έγραψε: #7.777 14-07-08 21:55 Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Τρίτη: Bill : Corpse Bride : dooο : fandago : fantasmenos : Ηρώ : Κακή Επιρροή : Μolka : Palladin : papas : Phoebe : shaman : Tetragrammaton : vendetta : Youki : Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Υπενθυμίζω ότι την Τρίτη, θα μάθατε την ιδιότητα του MVP. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:51 Η fantasmenos: #7.764 14-07-08 20:51 1) Πόσους δολοφόνους έχουμε; 2) Πόσους ξέρει ο ρουφιάνος τελικά; Καλό παιχνίδι να έχουμε και με το καλό να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:56 Ο papas έγραψε: #7.765 14-07-08 20:56 Καλο παιχνιδι και ο Θεος βοηθος! Καλη μου ΣΕ,δεν μας ριχνετε κανα στοιχειακι για να βρουμε τον γριφο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:57 Ο Tetragrammaton: #7.766 14-07-08 20:57 Σας το έδωσαν ήδη. Εγώ και ο shaman είμαστε με italics. Κάποιος εδώ με αντιπαθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η Ηρώ έγραψε: #7.767 14-07-08 20:59 Nice! Πάμε πάλι. Αφού η επιλογή αυτή τη φορά δεν ήταν τυχαία μπορούμε να υποπτευθούμε άλλους περισσότερο λόγω θέσης, κύρους, στάσης και όλα τα συναφή και να αποκλείσουμε κάποιους άλλους! Θα τα μελετήσω προσεκτικά και θα επανέλθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Η Κακή Επιρροή: #7.768 14-07-08 21:03 εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:08 Η Neraida έγραψε: #7.769 14-07-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: 1) Πόσους δολοφόνους έχουμε; 2) Πόσους ξέρει ο ρουφιάνος τελικά; Καλό παιχνίδι να έχουμε και με το καλό να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #7.770 14-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Ο shaman έγραψε: #7.771 14-07-08 21:09 Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο Tetragrammaton: #7.772 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ; Να πάμε να κάνουμε πιάτσα μαζί, θα έχουμε επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο shaman έγραψε: #7.773 14-07-08 21:10 Δε κάνω παρέα με τρανς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η Κακή Επιρροή: #7.774 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Click για ανάπτυξη... αχμ... καταραμένη συνήθεια θα έχω τα πινακάκια μου, κι όποιος θέλει μου ζητάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Tetragrammaton: #7.775 14-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Δε κάνω παρέα με τρανς. Click για ανάπτυξη... Ρατσιστές όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Ο fandago έγραψε: #7.776 14-07-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ποιον Φαν από τους δύο; Αρχική Δημοσίευση από Neraida: 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post: Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Βασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα... Click για ανάπτυξη... Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:55 Ο vendetta έγραψε: #7.777 14-07-08 21:55 Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1) Πόσους δολοφόνους έχουμε; 2) Πόσους ξέρει ο ρουφιάνος τελικά; Καλό παιχνίδι να έχουμε και με το καλό να νικήσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:56 Ο papas έγραψε: #7.765 14-07-08 20:56 Καλο παιχνιδι και ο Θεος βοηθος! Καλη μου ΣΕ,δεν μας ριχνετε κανα στοιχειακι για να βρουμε τον γριφο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:57 Ο Tetragrammaton: #7.766 14-07-08 20:57 Σας το έδωσαν ήδη. Εγώ και ο shaman είμαστε με italics. Κάποιος εδώ με αντιπαθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η Ηρώ έγραψε: #7.767 14-07-08 20:59 Nice! Πάμε πάλι. Αφού η επιλογή αυτή τη φορά δεν ήταν τυχαία μπορούμε να υποπτευθούμε άλλους περισσότερο λόγω θέσης, κύρους, στάσης και όλα τα συναφή και να αποκλείσουμε κάποιους άλλους! Θα τα μελετήσω προσεκτικά και θα επανέλθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Η Κακή Επιρροή: #7.768 14-07-08 21:03 εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:08 Η Neraida έγραψε: #7.769 14-07-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: 1) Πόσους δολοφόνους έχουμε; 2) Πόσους ξέρει ο ρουφιάνος τελικά; Καλό παιχνίδι να έχουμε και με το καλό να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #7.770 14-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Ο shaman έγραψε: #7.771 14-07-08 21:09 Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο Tetragrammaton: #7.772 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ; Να πάμε να κάνουμε πιάτσα μαζί, θα έχουμε επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο shaman έγραψε: #7.773 14-07-08 21:10 Δε κάνω παρέα με τρανς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η Κακή Επιρροή: #7.774 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Click για ανάπτυξη... αχμ... καταραμένη συνήθεια θα έχω τα πινακάκια μου, κι όποιος θέλει μου ζητάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Tetragrammaton: #7.775 14-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Δε κάνω παρέα με τρανς. Click για ανάπτυξη... Ρατσιστές όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Ο fandago έγραψε: #7.776 14-07-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ποιον Φαν από τους δύο; Αρχική Δημοσίευση από Neraida: 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post: Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Βασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα... Click για ανάπτυξη... Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:55 Ο vendetta έγραψε: #7.777 14-07-08 21:55 Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλο παιχνιδι και ο Θεος βοηθος! Καλη μου ΣΕ,δεν μας ριχνετε κανα στοιχειακι για να βρουμε τον γριφο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:57 Ο Tetragrammaton: #7.766 14-07-08 20:57 Σας το έδωσαν ήδη. Εγώ και ο shaman είμαστε με italics. Κάποιος εδώ με αντιπαθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η Ηρώ έγραψε: #7.767 14-07-08 20:59 Nice! Πάμε πάλι. Αφού η επιλογή αυτή τη φορά δεν ήταν τυχαία μπορούμε να υποπτευθούμε άλλους περισσότερο λόγω θέσης, κύρους, στάσης και όλα τα συναφή και να αποκλείσουμε κάποιους άλλους! Θα τα μελετήσω προσεκτικά και θα επανέλθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Η Κακή Επιρροή: #7.768 14-07-08 21:03 εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:08 Η Neraida έγραψε: #7.769 14-07-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: 1) Πόσους δολοφόνους έχουμε; 2) Πόσους ξέρει ο ρουφιάνος τελικά; Καλό παιχνίδι να έχουμε και με το καλό να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #7.770 14-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Ο shaman έγραψε: #7.771 14-07-08 21:09 Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο Tetragrammaton: #7.772 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ; Να πάμε να κάνουμε πιάτσα μαζί, θα έχουμε επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο shaman έγραψε: #7.773 14-07-08 21:10 Δε κάνω παρέα με τρανς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η Κακή Επιρροή: #7.774 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Click για ανάπτυξη... αχμ... καταραμένη συνήθεια θα έχω τα πινακάκια μου, κι όποιος θέλει μου ζητάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Tetragrammaton: #7.775 14-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Δε κάνω παρέα με τρανς. Click για ανάπτυξη... Ρατσιστές όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Ο fandago έγραψε: #7.776 14-07-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ποιον Φαν από τους δύο; Αρχική Δημοσίευση από Neraida: 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post: Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Βασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα... Click για ανάπτυξη... Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:55 Ο vendetta έγραψε: #7.777 14-07-08 21:55 Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας το έδωσαν ήδη. Εγώ και ο shaman είμαστε με italics. Κάποιος εδώ με αντιπαθει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 20:59 Η Ηρώ έγραψε: #7.767 14-07-08 20:59 Nice! Πάμε πάλι. Αφού η επιλογή αυτή τη φορά δεν ήταν τυχαία μπορούμε να υποπτευθούμε άλλους περισσότερο λόγω θέσης, κύρους, στάσης και όλα τα συναφή και να αποκλείσουμε κάποιους άλλους! Θα τα μελετήσω προσεκτικά και θα επανέλθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Η Κακή Επιρροή: #7.768 14-07-08 21:03 εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:08 Η Neraida έγραψε: #7.769 14-07-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: 1) Πόσους δολοφόνους έχουμε; 2) Πόσους ξέρει ο ρουφιάνος τελικά; Καλό παιχνίδι να έχουμε και με το καλό να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #7.770 14-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Ο shaman έγραψε: #7.771 14-07-08 21:09 Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο Tetragrammaton: #7.772 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ; Να πάμε να κάνουμε πιάτσα μαζί, θα έχουμε επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο shaman έγραψε: #7.773 14-07-08 21:10 Δε κάνω παρέα με τρανς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η Κακή Επιρροή: #7.774 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Click για ανάπτυξη... αχμ... καταραμένη συνήθεια θα έχω τα πινακάκια μου, κι όποιος θέλει μου ζητάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Tetragrammaton: #7.775 14-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Δε κάνω παρέα με τρανς. Click για ανάπτυξη... Ρατσιστές όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Ο fandago έγραψε: #7.776 14-07-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ποιον Φαν από τους δύο; Αρχική Δημοσίευση από Neraida: 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post: Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Βασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα... Click για ανάπτυξη... Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:55 Ο vendetta έγραψε: #7.777 14-07-08 21:55 Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nice! Πάμε πάλι. Αφού η επιλογή αυτή τη φορά δεν ήταν τυχαία μπορούμε να υποπτευθούμε άλλους περισσότερο λόγω θέσης, κύρους, στάσης και όλα τα συναφή και να αποκλείσουμε κάποιους άλλους! Θα τα μελετήσω προσεκτικά και θα επανέλθω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:03 Η Κακή Επιρροή: #7.768 14-07-08 21:03 εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:08 Η Neraida έγραψε: #7.769 14-07-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: 1) Πόσους δολοφόνους έχουμε; 2) Πόσους ξέρει ο ρουφιάνος τελικά; Καλό παιχνίδι να έχουμε και με το καλό να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #7.770 14-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Ο shaman έγραψε: #7.771 14-07-08 21:09 Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο Tetragrammaton: #7.772 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ; Να πάμε να κάνουμε πιάτσα μαζί, θα έχουμε επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο shaman έγραψε: #7.773 14-07-08 21:10 Δε κάνω παρέα με τρανς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η Κακή Επιρροή: #7.774 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Click για ανάπτυξη... αχμ... καταραμένη συνήθεια θα έχω τα πινακάκια μου, κι όποιος θέλει μου ζητάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Tetragrammaton: #7.775 14-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Δε κάνω παρέα με τρανς. Click για ανάπτυξη... Ρατσιστές όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Ο fandago έγραψε: #7.776 14-07-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ποιον Φαν από τους δύο; Αρχική Δημοσίευση από Neraida: 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post: Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Βασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα... Click για ανάπτυξη... Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:55 Ο vendetta έγραψε: #7.777 14-07-08 21:55 Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:08 Η Neraida έγραψε: #7.769 14-07-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: 1) Πόσους δολοφόνους έχουμε; 2) Πόσους ξέρει ο ρουφιάνος τελικά; Καλό παιχνίδι να έχουμε και με το καλό να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #7.770 14-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Ο shaman έγραψε: #7.771 14-07-08 21:09 Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο Tetragrammaton: #7.772 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ; Να πάμε να κάνουμε πιάτσα μαζί, θα έχουμε επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο shaman έγραψε: #7.773 14-07-08 21:10 Δε κάνω παρέα με τρανς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η Κακή Επιρροή: #7.774 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Click για ανάπτυξη... αχμ... καταραμένη συνήθεια θα έχω τα πινακάκια μου, κι όποιος θέλει μου ζητάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Tetragrammaton: #7.775 14-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Δε κάνω παρέα με τρανς. Click για ανάπτυξη... Ρατσιστές όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Ο fandago έγραψε: #7.776 14-07-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ποιον Φαν από τους δύο; Αρχική Δημοσίευση από Neraida: 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post: Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Βασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα... Click για ανάπτυξη... Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:55 Ο vendetta έγραψε: #7.777 14-07-08 21:55 Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: 1) Πόσους δολοφόνους έχουμε; 2) Πόσους ξέρει ο ρουφιάνος τελικά; Καλό παιχνίδι να έχουμε και με το καλό να νικήσουμε Click για ανάπτυξη... 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Η Ηρώ έγραψε: #7.770 14-07-08 21:09 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Ο shaman έγραψε: #7.771 14-07-08 21:09 Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο Tetragrammaton: #7.772 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ; Να πάμε να κάνουμε πιάτσα μαζί, θα έχουμε επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο shaman έγραψε: #7.773 14-07-08 21:10 Δε κάνω παρέα με τρανς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η Κακή Επιρροή: #7.774 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Click για ανάπτυξη... αχμ... καταραμένη συνήθεια θα έχω τα πινακάκια μου, κι όποιος θέλει μου ζητάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Tetragrammaton: #7.775 14-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Δε κάνω παρέα με τρανς. Click για ανάπτυξη... Ρατσιστές όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Ο fandago έγραψε: #7.776 14-07-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ποιον Φαν από τους δύο; Αρχική Δημοσίευση από Neraida: 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post: Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Βασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα... Click για ανάπτυξη... Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:55 Ο vendetta έγραψε: #7.777 14-07-08 21:55 Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:09 Ο shaman έγραψε: #7.771 14-07-08 21:09 Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο Tetragrammaton: #7.772 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ; Να πάμε να κάνουμε πιάτσα μαζί, θα έχουμε επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο shaman έγραψε: #7.773 14-07-08 21:10 Δε κάνω παρέα με τρανς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η Κακή Επιρροή: #7.774 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Click για ανάπτυξη... αχμ... καταραμένη συνήθεια θα έχω τα πινακάκια μου, κι όποιος θέλει μου ζητάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Tetragrammaton: #7.775 14-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Δε κάνω παρέα με τρανς. Click για ανάπτυξη... Ρατσιστές όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Ο fandago έγραψε: #7.776 14-07-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ποιον Φαν από τους δύο; Αρχική Δημοσίευση από Neraida: 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post: Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Βασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα... Click για ανάπτυξη... Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:55 Ο vendetta έγραψε: #7.777 14-07-08 21:55 Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο Tetragrammaton: #7.772 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ; Να πάμε να κάνουμε πιάτσα μαζί, θα έχουμε επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο shaman έγραψε: #7.773 14-07-08 21:10 Δε κάνω παρέα με τρανς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η Κακή Επιρροή: #7.774 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Click για ανάπτυξη... αχμ... καταραμένη συνήθεια θα έχω τα πινακάκια μου, κι όποιος θέλει μου ζητάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Tetragrammaton: #7.775 14-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Δε κάνω παρέα με τρανς. Click για ανάπτυξη... Ρατσιστές όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Ο fandago έγραψε: #7.776 14-07-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ποιον Φαν από τους δύο; Αρχική Δημοσίευση από Neraida: 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post: Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Βασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα... Click για ανάπτυξη... Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:55 Ο vendetta έγραψε: #7.777 14-07-08 21:55 Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από shaman: Καλησπέρα σας. Είμαι Ιερόδουλη. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ; Να πάμε να κάνουμε πιάτσα μαζί, θα έχουμε επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman Πολύ δραστήριο μέλος Ο shaman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 1.711 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Ο shaman έγραψε: #7.773 14-07-08 21:10 Δε κάνω παρέα με τρανς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η Κακή Επιρροή: #7.774 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Click για ανάπτυξη... αχμ... καταραμένη συνήθεια θα έχω τα πινακάκια μου, κι όποιος θέλει μου ζητάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Tetragrammaton: #7.775 14-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Δε κάνω παρέα με τρανς. Click για ανάπτυξη... Ρατσιστές όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Ο fandago έγραψε: #7.776 14-07-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ποιον Φαν από τους δύο; Αρχική Δημοσίευση από Neraida: 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post: Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Βασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα... Click για ανάπτυξη... Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:55 Ο vendetta έγραψε: #7.777 14-07-08 21:55 Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε κάνω παρέα με τρανς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:10 Η Κακή Επιρροή: #7.774 14-07-08 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Click για ανάπτυξη... αχμ... καταραμένη συνήθεια θα έχω τα πινακάκια μου, κι όποιος θέλει μου ζητάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Tetragrammaton: #7.775 14-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Δε κάνω παρέα με τρανς. Click για ανάπτυξη... Ρατσιστές όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Ο fandago έγραψε: #7.776 14-07-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ποιον Φαν από τους δύο; Αρχική Δημοσίευση από Neraida: 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post: Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Βασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα... Click για ανάπτυξη... Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:55 Ο vendetta έγραψε: #7.777 14-07-08 21:55 Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Ε; ΚουΕ κάτσε καλά! Μην αρχίσουμε από τώρα τα μαλλιοτραβήγματα! Άκου εκεί, θα συνεργαστείς με κάποιον που δεν ξέρεις τι είναι, που ακούστηκε! Click για ανάπτυξη... αχμ... καταραμένη συνήθεια θα έχω τα πινακάκια μου, κι όποιος θέλει μου ζητάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:11 Ο Tetragrammaton: #7.775 14-07-08 21:11 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Δε κάνω παρέα με τρανς. Click για ανάπτυξη... Ρατσιστές όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Ο fandago έγραψε: #7.776 14-07-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ποιον Φαν από τους δύο; Αρχική Δημοσίευση από Neraida: 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post: Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Βασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα... Click για ανάπτυξη... Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:55 Ο vendetta έγραψε: #7.777 14-07-08 21:55 Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από shaman: Δε κάνω παρέα με τρανς. Click για ανάπτυξη... Ρατσιστές όλοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:53 Ο fandago έγραψε: #7.776 14-07-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ποιον Φαν από τους δύο; Αρχική Δημοσίευση από Neraida: 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post: Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Βασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα... Click για ανάπτυξη... Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:55 Ο vendetta έγραψε: #7.777 14-07-08 21:55 Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: εγώ πάντως αυτή τη φορά θα έχω πινακάκι όποιος θέλει θα μου ζητάει να δει σκέφτομαι να συνεργαστώ στενά με τον Φαν σχετικά Click για ανάπτυξη... Ποιον Φαν από τους δύο; Αρχική Δημοσίευση από Neraida: 1. Εχουμε 3 δολοφονους ... 2. Ο ρουφ γνωριζει 1 δολοφονο και την ιεροδουλη χωρις να ξερει ποιος ειναι τι.... Καλη σας επιτυχια! Εντιτ: Εαν καποιος δεν εχει λαβει πιμι ας με το πει....μπορει καποιον να εχω ξεχασει.... Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι κρίνοντας από τις συμμετοχές, οι δολοφόνοι θα έχουν πιο εύκολο παιχνίδι. Αν δείτε ότι το παιχνίδι γέρνει πολύ υπέρ των δολοφόνων, προτείνω ΑΝ ο ρουφιάνος είναι μέσα αργότερα, να μάθει και άλλον ένα δολοφόνο Να πω επίσης, πριν πάω για φαγητό ότι σε αυτό το post: Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Βασικα εχουμε κλεισει ποιος ειναι τι με την Αθηνα...αλλα δεν ξερω τι συνεννοηση εχει γινει με Γιωργο...μολις μπηκα... Click για ανάπτυξη... Θα παιχτεί το παιχνίδι. Αρκεί να ψυχολογήσουμε τις δύο κυρίες για να κάνουμε μια αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 21:55 Ο vendetta έγραψε: #7.777 14-07-08 21:55 Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άντε να'χουμε ένα καλό γύρο... Λοιπόν ένα στοιχείο μόνο μέχρι στιγμής...Οι δολοφόνοι έχουνε επιλεγεί απο τη Resident και τη Neraida... Έντιτ : Με πρόλαβε ο κύριος από πάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:00 Η Resident Evil: #7.778 14-07-08 22:00 Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Συγγνώμη ρε παιδάκια που σας κρέμασα αλλά από την ώρα που έκανα το πρωινό ποστ με τις ώρες κτλ μέχρι και τώρα που κάθησα σε πισι έχουν γίνει τα απίστευτα (μέχρι και σε νοσοκομείο έκανα βόλτα -- όχι για μένα και όχι για κάτι σοβαρό ΕΥΤΥΧΩΣ!)... Neraidoula 1000 ευχαριστώ ρε συ, σόρρυ για το κρέμασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:03 Η Κακή Επιρροή: #7.779 14-07-08 22:03 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 387 388 389 390 391 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 389 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Ποιον Φαν από τους δύο; Click για ανάπτυξη... Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 14 Ιουλίου 2008 στις 22:11 Ο vendetta έγραψε: #7.780 14-07-08 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: Κάνει κι ο φαντασμένος πινακάκια? δεν το ήξερα εσένα εννοούσα αλλά με επανέφερε στην τάξη η Ηρώ που ξέρουμε κύριε τι εισαι εσύ? θα κάνω δικά μου πινακάκια Click για ανάπτυξη... Πολύ πινακάκι έχει να πέσει αυτή τη φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.