Στο παιχνίδι έχουν μείνει οι εξής!
Λίστα για Tετάρτη:
- Bill:
- Corpse bride:
- Δανάη :
- fandago:
- fantasmenos:
- Ηρώ:
- Κακή Επιρροή:
- kalypso:
- Lorien:
- Palladin:
- papas:
- Phoebe:
- Tetragrammaton:
- Vkey:
- Youki:
Από αυτούς περισσότερο αποκλείω να είναι δολοφόνοι: Δανάη, Lorien, Κακή Επιρροή, Palladin, papas, Vkey και εγώ (

)!
Αν υποθέσουμε οτι έχουν φύγει 3 δολοφόνοι, μας μένουν 2!
Bill: Δεν τον είχα για τόσο μεγάλο ύποπτο αλλά η χθεσινή μέρα με προβλημάτισε αρκετά!
Corpse Bride: Μιλάει περισσότερο από τις άλλες φορές ακόμα και από τότε που ήταν δολοφόνος!
fandago: Περισσότερο μου μοιάζει σαν ένας απλός παίχτης παρά σαν τον σουπερ- ντουπερ ντεντεκτιβ που όλοι έχουμε συνηθίσει!
fantasmenos: Στην αρχή είχαν πέσει πάνω του ο fandago και η Ηρώ! Ξαφνικά σαν να τον ξέχασαν, λες και τον έχουν δολοφονήσει! Βέβαια ούτε και ο ίδιος μιλάει πάρα πολύ!
Ηρώ: Δεν συγκεντρώνει και πολλά στοιχεία για να είναι δολοφόνος αλλά η εμμονή της στην αρχή, που με θεωρούσε δολοφόνο δεν με αφήνει να την βγάλω από την λίστα μου με τους υπόπτους!
kalypso: Πολύ περίεργη και ύποπτη μου φαίνεται! Έχω την εντύπωση οτι παίζει κάποιο ρόλο!
Tetragrammaton: Ήταν στη λίστα της Resident που πολλοί θεωρούν οτι ήταν ο ρουφιάνος! Είναι και για εμένα λίγο περίεργος!
Youki: Από τις λίγες φορές που δεν συμφωνεί αρκετά με τον fandago! Νιώθω λες και παίζουν σε διαφορετικά στρατόπεδα! Βέβαια, όπως λέει η Youki, δεν παρακολουθεί φανατικά αυτό το παιχνίδι οπότε το βρίσκω λογικό να μην είναι σε φόρμα!
Λογικά μέχρι τη 1 θα έχω ψηφίσει και εγώ Tetra!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.