Κάπως άκυρη δολοφονία, θα ήθελα τους δολοφόνους στο τέλος του παιχνιδιού να μου τη δικαιολογήσουν αν το θυμούνται
Για μένα με αυτήν την κίνηση ουσιαστικά μου δήλωσαν ότι αυτοκτονούν. Εκτός αν νομίζουν ότι όσοι έχουν μείνει (μιας και σίγουρα πλέον ο Slayer ήταν δολοφόνος με την RE ρουφιάνα) έχουν κρυφτεί αρκετά καλά για να μην τους καταλάβουν. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να τους ψάχνουμε στα άτομα που ψήφισαν τουλάχιστον 2 δολοφόνους. Επειδή δεν έχω ολοκληρώσει ακόμα το πινακάκι μιας και το έχω ρίξει κάπως έξω αυτές τις μέρες, το βράδυ που θα αφιερώσω περισσότερο χρόνο, θα δώσω κάποια πιθανά ονόματα.
Χανπ η ψηφος μου ολη δικη σου
Τουλάχιστον τήρησες αυτό που σου είχα πει, αλλά αυτό δεν σε αποκλείει από τίποτα
Η ψήφος μου παραμένει στον Μπιλ.
Η Youki είναι αυτή που χρησιμοποιεί αυτό το λογαριασμό; Που είναι οι αιτιολογήσεις, που είναι τα κατεβατά με τα σίγουρα "κατηγορώ"; Έχει τεράστια αλλαγή το παίξιμο σου και δεν είναι μόνο γιατί δεν παρακολουθείς το παιχνίδι τόσο. Και όταν ήμασταν μαζί δολοφόνοι σε άλλο forum, πάλι τα είχες κάπως χαμένα και έπαιζες σπασμωδικά, οπότε δεν σε αποκλείω
Ψήφος στο BIll κι από μένα. Θεωρώ ότι η Re και ο Shaman, με βάση τα ποστς τους, μπορούσαν εξίσου να είναι ρουφιάνοι. Αλλά θεωρώ ότι η συμπεριφορά της xanp ταιριάζει λιγότερο σε δολοφόνο απ'ότι του Bill, ο οποίος από την αρχή του παιχνιδιού είναι όλο χιουμοράκι, και καλά αδιάφορος, ενώ τουλάχιστον η κοπελίτσα προσπάθησε να υπερασπιστεί τη θέση της.
Τώρα εσύ Τόλη έκανες το πιο κάρφωμα post ever. Shaman ρουφιάνος;

Η πλέον σίγουρη δολοφόνα xanp είχε λιγότερο συμπεριφορά δολοφόνου από τον Bill;

Μήπως τελικά εσύ είσαι η ιερόδουλη και απλά ο fantasmenos όντως νόμιζε ότι εγώ με την Ηρώ ήμασταν δολοφόνοι λόγω παρεξήγησης;
Αλήθεια fantasmenos, τι έχεις να δηλώσεις τώρα; Που να στραφούμε μετά;
Εγώ νομίζω πως θα στραφώ προς Tetra στην επόμενη ψηφοφορία, αλλά δεν ψηφίζω ακόμα μέχρι να κάνω έλεγχο στους πίνακες μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.