Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
"ψηφίζω Bill" would doNαι ΡΕ, η ψήφος μου πάει στον Μπιλ. Μα πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράψω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επίσης κοντεύει 1 και δεν έχεις ψηφίσει , ε;Το πιο σιγουρο για την δολοφονια ειναι οτι σημερα μπορει να βγαλουν εναν δυνατο παικτη(Ηρω-fandago) ή εναν ακυρο παικτη(εμενα )
Αλλα επισης εχω να πω οτι η phoebe εκανε πολυ καλα την δουλεια της.
Κι εσύ τέκνον Βρούτε;"ψηφίζω Bill" would do
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Λεπόν εγώ θα δωσω προσωρινά ψήφο εμπιστοσύνης στον Bill και θα επανέλθω μετά τη 1 (αν μπορώ!)
Nαι ΡΕ, η ψήφος μου πάει στον Μπιλ. Μα πόσο πιο ξεκάθαρα να το γράψω?
"ψηφίζω Bill" would do
Πλάκα με κάνεις....
papas
Διάσημο μέλος
Nininaou
Διάσημο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Αλλα επισης εχω να πω οτι η phoebe εκανε πολυ καλα την δουλεια της.
Ναι ναι πολύ καλα την κάνω! Αν είμαι δολοφόνος όλοι με έχουν καταλάβει, και αν είμαι πολίτης κάποιοι με περνάνε για δολοφόνο!
Μπιλ,προσεχε
Πάλι edit το ποστ ε;
Φοβάσαι να με ψηφίσεις ε;
papas
Διάσημο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Bill: xanp
- Corpse bride: xanp
- Δανάη :
- fandago: xanp
- fantasmenos: xanp
- Ηρώ: xanp
- Κακή Επιρροή:
- kalypso: Bill
- Lorien:
- ninaki:
- Palladin: xanp
- papas: xanp
- Phoebe: xanp
- shaman:
- Tetragrammaton:
- Vkey: xanp
- xanp: Bill
- Youki: Bill
xanp 9
Bill 3
Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
- vendetta #241 (ψηφοφορία) > δολοφόνος
- Resident Evil #375 (δολοφονία) > πολίτης
- Bill_Slayer #415 (ψηφοφορία) > ???
- shaman #459 (δολοφονία) > ???
Neraida (Aποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών)
ninaki 1
Vkey 1
Δανάη 1
Lorien 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Υπενθυμίζω ότι την Τρίτη, θα μάθετε την ιδιότητα του ΜVP.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Δολοφόνοι:
Κουε
Bill
vendetta
Tetragrammaton
Bill_Slayer
Χωρίς πολύ ψάξιμο
αυτα είναι τα ποστ του μακαρίτη σαμαν...πάνω κάτω αυτοί που έλεγε και η ΚΕ.Δε ψηφίζω xanp, για να δω αν θα σωθεί τελευταία στιγμή από κάποιους.
Bill από μένα
Η ψήφος μου παραμένει στον Μπιλ.
(Ναι ΡΕ, αυτό είναι ψήφος!!!)
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
papas
Διάσημο μέλος
Tetragrammaton
Διάσημο μέλος
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε με κατάλαβες φανταγκο...τα ποστ τα είχα διαβάσει όλα όταν ψήφισα, 363 στο σύνολο και κάπου το μυαλό μου είχε θολώσει! δεν ήξερα αν θα προλάβω να δικαιολογήσω τη ψήφο μου γιατί παράλληλα έκανα μια εργασία και στις 6 έκλεινε το πσ-λαμπ! αν θέλεις μπορώ να σου εξηγήσω τώρα γιατί τον ψήφισα δεν έχω κανένα πρόβλημα!Δηλαδή ψήφισες αδικαιολόγητα κάποιον και αφού διαβάσεις προσεκτικά τα posts θα ψάξεις τρόπο να το δικαιολογήσεις;
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
- Bill: xanp
- Corpse bride: xanp
- Δανάη :
- fandago: xanp
- fantasmenos: xanp
- Ηρώ: xanp
- Κακή Επιρροή:
- kalypso: Bill
- Lorien:
- ninaki:
- Palladin: xanp
- papas: xanp
- Phoebe: xanp
- Tetragrammaton: Bill
- Vkey: xanp
- xanp: Bill
- Youki: Bill
xanp 9
Bill 4
Νεκροί/Διωγμένοι κατά σειρά
- vendetta #241 (ψηφοφορία) > δολοφόνος
- Resident Evil #375 (δολοφονία) > πολίτης
- Bill_Slayer #415 (ψηφοφορία) > ???
- shaman #459 (δολοφονία) > ???
Neraida (Aποχώρηση λόγω δύο διαδοχικών απουσιών)
ninaki 1
Vkey 1
Δανάη 1
Lorien 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 20.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
Υπενθυμίζω ότι την Τρίτη, θα μάθετε την ιδιότητα του ΜVP.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Για να δούμε τι έχουμε από αυτό. Οι δολοφόνοι θα μπορούσαν να σκοτώσουν xanp, αν αποδειχθεί δολοφόνα τελικά, αλλά δεν το έκαναν, γιατί;
Το πιο πιθανό ως σενάριο για μένα είναι ότι ήδη έχουν βγει δύο δολοφόνοι (vendetta, slayer) και δεν ήθελαν να το ρισκάρουν τόσο, αλλά έλπιζαν πως ίσως και να το έσωζαν τελευταία στιγμή αν την έπεφταν στον Bill.
Επίσης το ενδεχόμενο να τη σκοτώσουν αν είναι δολοφόνα, το είχαμε επισημάνει αρκετοί.. άρα ίσως και να την άφησαν να ζήσει μπας και σκεφτούμε ότι το ότι δεν τη σκότωσαν σημαίνει πως δεν είναι.
Οι ύποπτοι μου έχουν αλλάξει μόνο ως προς ένα.. δηλαδή: xanp, vendetta, slayer, corpse , youki.
Η corpse ψήφισε αρχικά Bill, που για μένα δεν είναι δολοφόνος αλλά λειτουργεί ως εξιλαστήριο θύμα και άλλαξε στη 1 για xanp, όταν είδε πλέον.. το ρεύμα να πηγαίνει προς τα εκεί.
Η youki μιλάει ελάχιστα σε σχέση με άλλα της παιχνίδια... και ψηφίζει Bill.
Δεν υπάρχει λόγος προς στιγμήν να πω περισσότερα.. σε ένα τέταρτο θα δούμε τι ήταν η xanp και πολλά θα ξεκαθαρίσουν!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.