Λοιπόν Ηρώ. Η RE δεν είναι ρουφιάνα για τον απλούστατο λόγο ότι δεν πάει κατευθείαν στους δολοφόνους που ξέρει αλλά λέει πέντε ονόματα. Bad move για ρουφιάνα. Αυτό λέει και η Κακή Επιρροή και συμφωνώ μαζί της.
Βέβαια κατηγορεί τον vendetta (που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι δολοφόνος μιας και δεν ξέρει όλους τους δολοφόνους). Από αυτό καταπιάνεται ο fandago και προσπαθεί να πλασάρει τον vendetta για δολοφόνο. Έτσι θα δείξει ότι είναι ρουφιάνα η RE ενώ υπάρχει και η περίπτωση να είναι ιερόδουλη (κατηγορεί την xanp χωρίς λόγο). Μπορεί και να μην είναι αλλά οι δολοφόνοι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι.
Όσο για σένα Ηρώ. Εκμεταλλεύτηκες το γεγονός της πατάτας που είπα σε σχέση με την πρόκληση του fandago και πας να μου προσάψεις δεύτερη για να με κατηγορούν για δολοφόνο ή ιερόδουλη... Μπορεί να απάντησε ο papas στο δικό σου ποστ αλλά η πίστη του στα λεγόμενα του fandago είναι προφανής...
περίπτωση Α: vendetta δολοφόνος. Ενισχύεται η άποψη μου
περίπτωση Β: vendetta αθώος. Τρέχω να βρω σπηλιά να κρυφτώ
Συμπερασματικά,
ύποπτοι για δολοφόνοι: fandago, Ηρώ, shaman, vendetta και Δανάη (ειδικά αν είναι ο fandago δολοφόνος το πιστεύω ακόμη περισσότερο)
επίσης, κάποιο ρόλο μοιάζει να έχει η RE και όχι τον καλό
Τον καλό ρόλο δυστυχώς δεν τον έχω εντοπίσει ακόμη
Υ.Γ. το ninaki είπε θα αποχωρήσει αλλά ψήφισε. Οπότε μην το ξεγράφουμε
Υ.Γ.1 Αν έχω πέσει εντελώς έξω και δεν είναι κανείς από τους πάνω δολοφόνος (προς δολοφόνους: μη γελάτε ρε!!!)