Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.

15-06-08

18:55
edit:Και κάτι άλλο Αναστασία μου, μπορεί να με υποστήριζες και να ψήφιζες θετικά τα ποστ μου, που αναφερόμουν στη Lorelai, αλλά την ψήφο σου δεν την άλλαξες!
Ελπίζατε πως θα καταφέρει να μείνει μέσα!
ααααααααααα τώρα το είδα αυτό!!!!
αν την άλλαζα θα με κατηγορούσατε (και πάλι) ότι αφού είδα ότι δεν πρόκειται να τη γλυτώσει, ψήφισα κι εγώ με το ρεύμα όπως άλλωστε κάνουν πάντα όλοι οι δολοφόνοι όταν βλέπουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα και σωτηρία!!!
και δεν μου λες κούκλα μου? αν ελπίζαμε ότι θα γλυτώσει... τότε γιατί δεν ψήφισε κι αυτή τον Lorien μπας και τελευταία στιγμή κάποιος άλλος αλλάξει επίσης γνώμη και τη γλυτώσει?
Αν έμπαινε δε και η Niyia και ψήφιζε, την οποία επίσης υποψιάζεσαι δεν θα γλύτωνε?
Και αν ήταν έτσι, εγώ γιατί ΕΠΕΜΕΝΑ να ψηφίσουμε Lorien τη μέρα που φαίνεται η ιδιότητα του?
θα πρέπει να με έχεις για πολύ βλάκα να επιμένω τόσο μα τόσο πολύ να βγει ένας σίγουρος αθώος τη μέρα που φαίνεται τι είναι ο ψηφιζόμενος
είμαι σίγουρη ότι θα βρεις κάτι να απαντήσεις και σε αυτά τα ερωτήματα μου και να τα στρέψεις και πάλι εναντίων μου
θέλω να ελπίζω όμως ότι κάποιοι θα καταφέρουν να δουν την αλήθεια πίσω απ τις λέξεις (που κρύβεται ο Αλέξης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.