για τον φαντασμένο έπλεκα εγκώμιο μερικές σελίδες πίσω περί της συμπεριφοράς του
δεν μπορώ να ασχολούμαι ταυτόχρονα με όλο τον κόσμο

έχω και ένα τομάρι να σώσω και προσπαθώ όσο το δυνατόν να απαντάω σε κατηγορίες που μου προσάπτουν συνεχώς
ο φαντασμένος μετά τις κατηγορίες που του έριξα άλλαξε εντελώς τακτική κι άρχισε να με υποστηρίζει και να πιστεύει στην αθωώτητα μου και ψήφισε και το άτομο που πρότεινα
αυτό από τη μία με προβληματίζει μεν, αλλά από την άλλη ... δεδομένου ότι ξέρω ότι είμαι αθώα, για τι πράγμα να τον κατηγορίσω? που με υποστηρίζει στην αθωώτητα μου?

μπορεί να άνοιξαν τα μάτια του! ξέρω γω?!?!
να ρωτήσω κάτι? έτσι στο αόριστο....
αν αλλάξω την ψήφο μου από Nininaou σε Niyia, θα εξακολουθώ να είμαι ύποπτη? θα είναι κι αυτό κόλπο της δολοπλοκίας των δολοφόνων? τη στιγμή που δεν έχει ακόμα κριθεί τίποτα από τις ψήφους? (δλδ θέλω να πω ότι δεν σώζω την Nininaou αυτή τη στιγμή, ούτε όμως καίω και την Niyia αφού έχω την δυνατότητα να ψηφίσω έως τη Μία το μεσημέρι της Τρίτης και αν δεν δολοφονηθώ ως τις 8 το βράδυ της Τρίτης επίσης.)
κι αν δεν αλλάξω ψήφο, θα είμαι πάλι δολοφόνος επειδή θα προσπαθώ να σώσω την Niyia έτσι δεν είναι?
Ηρώ... σε προκαλώ... πες μου ποιον θες να ψηφίσω και θα τον ψηφίσω