Αρχείο από το παιχνίδι

• Thread starter Thread starter Youki
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
εννοείς όπως κάνει η Resident Evil με τη Lorelai και σένα ας πούμε?:worry:
Ναι αυτό εννοοώ!!!! :P

Εχω ξεκαθαρισει καποια πραγματα στο μυαλο μου αλλα α) πρεπει να μαζεψω τα πραγματα μου β) πρεπει να επιβεβαιωσω με το αποτελεσμα της σημερινης ψηφοφοριας.
Ο ρουφιανος παίζει άθλια!!!:P Τόσο άθλια που - αν ειναι όντως αυτος- τον είχα στα υποψην για δολοφόνο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ Resident Evil...Στον πρώτο γύρο ψηφίζεις αρχικά τη Δανάη η οποία δεν σου έδωσε κανένα σημάδί για να την ενοχοποιήσεις...Μόνο και μόνο για να ξεκινήσει γρήγορα το παιχνίδι...Τέτοιο πάθος γιατι;;;Με το ίδιο πάθος ξεκίνησε και ο tetra στον προηγούμενο γύρο και το είχα επισημάνει και είχα δίκιο...Ήταν δολοφόνος τελικά...Στη συνέχεια, αλλάζεις την ψήφο σου σε Bill_slayer με μία δικαιολογία που νομίζω ότι και εσένα ακόμα δεν σε καλύπτει...Μήπως συνεννοήθηκες πρώτα με την υπόλοιπη ομάδα των 5;;;Και ξαφνικά θυμάσαι ότι μπορεί να το παρατηρήσει κάποιος αυτό το σημείο και δικαιολογείσαιι λέγοντας ότι και τους δύο τους έχεις ακόμα στους ύποπτούς σου...Να σου θυμίσω ότι η αλλαγή ψήφου στον προηγούμενο γύρο κάρφωσε κυριολεκτικά τη δολοφόνα τότε (και τώρα βέβαια...) angie_ann...
ενώ ο συνδολοφονος σου Bill_Slayer έχει σοβαρά επιχείρηματα ε? :P
Σα να διαβάζουμε ότι μας βολεύει και πάλι ;)

α... και μην ξεχάσω... εμένα προσωπικά με πείθει πάρα πολύ το επιχείρημα "δεν παίζει όπως όταν ήταν αποδεδειγμένα πολίτης";)... την είχε πατήσει και η angie έτσι στον προηγούμενο γύρο ;)

Ομολογώ ότι μία τέτοια δικαιολογία για να προσπαθήσεις να ξεφύγεις δεν την είχα σκεφτεί...Και καλα "Μην με ακούτε και πολύ εμένα...Δεν τους βρίσκω εύκολα τους δολοφόνους..."...Μήπως γιατί ανήκεις σε αυτούς;;;Κάνεις ό,τι μπορείς για να βρεις κάποιον δολοφόνο, ρίχνεις υποψίες στο τραπέζι αλλά δεν μπορείς να τις ισχυροποιήσεις...
είμαι σίγουρη ότι αν άντεχες να διαβάσεις τα ποστ των 5 πρώτων γύρων (Από το αρχείο) θα έβλεπες ότι τις 2 φορές που είχα παίξει πολίτης απλός σε αυτούς τους γύρους ... άλλα αντι άλλων ψήφιζα! :P

Εάν δεν είσαι δολοφόνα τότε είσαι σίγουρα η ιερόδουλη που προσπαθεί να βοηθήσει τους δολοφόνους...Οπότε πρέπει ούτως ή άλλως να αποχωρήσεις....
μεγάλη μπουκιά φάε... μεγάλο λόγο μην λές :P

Αλλά τι λέω... εσύ τους ξέρεις ήδη τους ρόλους ;)

@Δανάη
Ξαναλέω... δεν δήλωσα πουθενά ότι είμαι η ρουφιάνα. Το μόνο που λέω είναι ότι ο ρουφιάνος (όποιος κι αν είναι!) δεν θα καρφωνόταν δίνοντας 4 ονόματα στην ψύχρα!;)

Επίσης... αν όταν τελειώσει το παιχνίδι βγει ότι έχω δίκιο και τόσο η Lorelai όσο και η Youki είναι πολίτες... θυμήσου και αυτό το ποστ :P

εδιτ: vendetta σε παραδέχομαι! βλέπεις ότι θα φύγω και ξέρεις ότι θα βγω πολίτης και πας να το ρίξεις ότι είμαι η ιερόδουλη για να διαστρεβλώσεις τα όσα έχω πει ως τώρα! Πολύ καλό το σχέδιο σου, το παραδέχομαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψηφίζω Resident γιατί είμαι πολύ περίεργος να δω τι είναι.

edit: το σκορ έχει αλλάξει

[highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight]
  1. Βill: Resident Evil
  2. Bill_Slayer:
  3. Δανάη: Resident Evil
  4. fantasmenos: vendetta
  5. Ηρώ: Resident Evil
  6. Kakerlak: vendetta
  7. Kακή Επιρροή: Resident Evil
  8. Lorelai: vendetta
  9. Lorien:
  10. Neraida:
  11. nina21: Resident Evil
  12. Phoebe: vendetta
  13. Resident Evil: vendetta
  14. Τetragrammaton: Resident Evil
  15. vendetta: Resident Evil
  16. Vkey: Resident Evil
  17. xanp: Resident Evil
  18. Youki: vendetta
Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης:P

Resident Evil 9
vendetta 6

(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως
τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! :D

Σήμερα Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person :P

Θυμίζω, ότι καλό θα ήταν να βάζετε σε bold όταν ψηφίζετε. Τα βλέπω γρήγορα κάποιες φορές και μου ξεφεύγουν :redface::)

Τελευταία επεξεργασία:
να κάνω ένα wild guess?:P

Ο Λόριεν και η Νεράιδα (με την τελευταία να έχει αρχίσει να με υποψιάζει για ιερόδουλη έναντι της δολοφόνου ΚουΕ; :hmm:) λείπουν και δεν θα ψηφίσουν [κανείς τους δεν έχει εμφανιστεί στο φόρουμ σήμερα και ειδικά της Νεράιδας δεν είναι το ...στυλ της αν ειναι εδώ να μην κάνει κανένα σχόλιο] και ο Slayer εκ του ασφαλούς μιας και βγαίνω στο "χαλαρό" θα ψηφίσει vendetta για να το παίξει "καλός" τύπου "είδατε είχα μπερδευτεί μόλις το κατάλαβα άλλαξα ρότα"

:P θυμηθείτε με ;)

[επίσης η λογοδιάρροια με έχει πιάσει γιατί μετά τις 8 ένα ποστ 8α μπορώ να κάνω όλο κι όλο οπότε τα γράφω πολλές φορές μπας και τα εμπεδώσετε οι πολίτες και κάνετε καλή δουλειά από δευτέρα! :D]

Ο slayer διατηρεί ουδέτερη στάση:P.Δύσκολο να επιλέξει ανάμεσα σε αυτούς τους δύο.Δε θα επηρεάσει την ψηφοφορία.

Ο slayer διατηρεί ουδέτερη στάση:P.Δύσκολο να επιλέξει ανάμεσα σε αυτούς τους δύο.Δε θα επηρεάσει την ψηφοφορία.
9-6 είναι... ότι και να ψηφίσεις δεν θα την επηρεάσεις :P

[επίσης σου έκοψα το "Bill" γιατί το "Βill_Slayer" μου πέφτει μεγάλο και το "Bill" το έχει κατοχυρώσει ο Bill :P]

Αφού είναι 9-6 το αποτέλεσμα δεν κρίνεται από μένα,σωστά το λες,αλλά γιατί κατηγορείς εμένα που δεν έχω ψηφίσει κανέναν και όχι αυτούς που σε ψήφισαν?:PΔεν υπάρχει λόγος να ψηφίσω;)

Αυτό λέγεται βγάζω την ουρά μου απέξω.:P

Αφού είναι 9-6 το αποτέλεσμα δεν κρίνεται από μένα,σωστά το λες,αλλά γιατί κατηγορείς εμένα που δεν έχω ψηφίσει κανέναν και όχι αυτούς που σε ψήφισαν?:PΔεν υπάρχει λόγος να ψηφίσω;)

Ενώ αν έφευγε ''ο φίλος σου''να δεις πως θα ψήφιζεςςςςς;)

Όχι αν το αποτέλεσμα ήταν 9-6 ακόμα κι ο vendetta να ήταν δε θα ψήφιζα,αφού δεν κρίνω εγώ την ψηφοφορία,αλλά όλοι οι άλλοι που ψηφίζουν;)Και φυσικά είναι ''φίλος μου'',αφού προσπαθούμε κι οι δύο να βρούμε τους δολοφόνους.

Άντε περιμένουμε! Τι ήταν τελικά;:worry:

[highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight]
  1. Βill: Resident Evil
  2. Bill_Slayer: (1η απουσία)
  3. Δανάη: Resident Evil
  4. fantasmenos: vendetta
  5. Ηρώ: Resident Evil
  6. Kakerlak: vendetta
  7. Kακή Επιρροή: Resident Evil
  8. Lorelai: vendetta
  9. Lorien: (1η απουσία)
  10. Neraida: (1η απουσία)
  11. nina21: Resident Evil
  12. Phoebe: vendetta
  13. Resident Evil: vendetta
  14. Τetragrammaton: Resident Evil
  15. vendetta: Resident Evil
  16. Vkey: Resident Evil
  17. xanp: Resident Evil
  18. Youki: vendetta
Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης:P

Resident Evil 9
vendetta 6

(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! :P)

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως
τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" :D) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! :D

Οπότε η πολίτης Resident Evil, μπορεί να μας πει τα τελευταία της λόγια :D

Απουσία οι Bill_Slayer, Lorien, Neraida

Σκ@τά.:(

Υποπτη για εμένα:
Bill_Slayer
Hρώ
Χanp
Vendetta
Phoebe
κ λίγο ο Bill

Όταν μιλάω εγώ...

Ψηφίζω Βιll Slayer

οκ είμαι η επόμενη για την ψήφο σας
θα το υποστώ
θα σας προτίνω μόνο να με βγάλετε μέρα που να είναι φανερή η ιδιότητα μου :'(

η ψήφος μου για αύριο
Bill.... slayer

:eek::wall: σκ@τ@ τελείως

Εγώ βρίσκω τη συμπεριφορά της Phoebe αρκετά παρόμοια με αυτή την προηγούμενη φορά. Θα ψηφίσω Phoebe.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back