Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:06 Η Resident Evil: #5.421 23-05-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Α....Φανταγκοοοοοοοοοοοοο!!! Μου καταστρέφεις τα πινακάκια! Click για ανάπτυξη... και τα δικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:08 Η Phoebe έγραψε: #5.422 23-05-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Πιστεύω ότι η Angie ήταν δολοφόνος και ότι κάναμε καλά που τη διώξαμε Όχι μόνο για αυτά που έχουν πει πολλοί σε προηγούμενα ποστς τους,αλλά και γι'αυτό ''Η ιδιότητα κάθε παίκτη δεν πρέπει να αποκαλύπτεται από κανέναν άλλο πλην της ΣΕ...'' Άρα λογικό δεν είναι η Angie να υποστηρίζει ότι ήταν πολίτης?Λέω γω τώρα... Για αύριο δεν είμαι σίγουρος ποιον θα ψηφίσω,είναι δύσκολη ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Χμμμμ, αν σου πω οτι δεν πείθεις οτι είσαι αθώος και σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει ο τρόπος γραφής σου με τον προηγούμενο γύρο θα με πιστέψεις; Επιπλέον ούτε και η Ηρώ πείθει με τα γραφόμενα της! Ψηφίζω την Ηρώ, αν και δεν θα με εκπλήξει καθόλου αν δολοφονηθεί σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2008 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:09 Η Κακή Επιρροή: #5.423 23-05-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ψηφίζω την Ηρώ, αν και δεν θα με εκπλήξει καθόλου αν δολοφονηθεί σήμερα! Click για ανάπτυξη... το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ για την RE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:09 Η ninaki έγραψε: #5.424 23-05-08 10:09 Ψηφίζω Resident Evil...θέλω πολύ να μάθω την ιδιότητά της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η Resident Evil: #5.425 23-05-08 10:12 επίσης πήρα ήδη τις 3 από τις 6 ψήφους που περιμένω τουλ να πάρω (συν τη δεδομένη της Ηρώς για προφανείς λόγους 4)... Και ναι, θεωρώ ότι μέχρι τελευταία στιγμη ενας εκ των δολοφόνων δεν θα με ψηφίσει [παρά μόνο αν είναι να κρίνει αποτέλεσμα και να με διώξει έναντι της Ηρώς] για να διαφυλάξει το να μην καρφωθεί [μιας και έστω και ένας δολοφόνος να μείνει μέσα κερδίζουν οι δολοφόνοι στο τέλος] Και μετά από την κρίση λογοδιάρροιας επιστρέφω στο καβούκι μου και στις βλακείες που με παιδεύουν από χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:14 Ο Bill έγραψε: #5.426 23-05-08 10:14 Ηρώ και Resident έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι με έχετε μπερδέψει και οι δυο σας.Μάλλον κάποια παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της , αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Ο αστυνόμος Μπέκας θα βρει την άκρη του μυστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Resident Evil: #5.427 23-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ηρώ και Resident έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι με έχετε μπερδέψει και οι δυο σας.Μάλλον κάποια παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της , αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Ο αστυνόμος Μπέκας θα βρει την άκρη του μυστηρίου Click για ανάπτυξη... δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η Youki έγραψε: #5.428 23-05-08 10:17 Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:20 Η Κακή Επιρροή: #5.429 23-05-08 10:20 είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:22 Η Phoebe έγραψε: #5.430 23-05-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #5.431 23-05-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Click για ανάπτυξη... Εσείς να δείτε πως με έχετε προβληματίσει. Ουφ πρέπει να κάνω ανασκόπηση στα μηνύματα σας. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Click για ανάπτυξη... ποοοκ ποκ ποοκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Click για ανάπτυξη... Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:36 Η Phoebe έγραψε: #5.432 23-05-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #5.433 23-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:44 Η Phoebe έγραψε: #5.434 23-05-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:25 Ο Bill έγραψε: #5.435 23-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Click για ανάπτυξη... Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:53 Ο Bill έγραψε: #5.436 23-05-08 11:53 Μια ιμιτασιόν λίστα γιατί μπλέχτηκα.(Εκπαιδεύομαι για ΣΕ χοχοχοχο )Αν δείτε βλακεία πείτε! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Βill: Bill_Slayer: Resident Evil Δανάη: Resident Evil fantasmenos: Ηρώ Ηρώ: Kakerlak: Kακή Επιρροή: Resident Evil Lorelai: Lorien: Neraida: nina21: Resident Evil Phoebe: Ηρώ Resident Evil: Ηρώ Τetragrammaton: vendetta: Vkey: xanp: Ηρώ Youki: Ηρώ Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Ηρώ 5 Resident Evil 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Κακή Επιρροή: #5.437 23-05-08 11:56 με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Youki: Α....Φανταγκοοοοοοοοοοοοο!!! Μου καταστρέφεις τα πινακάκια! Click για ανάπτυξη... και τα δικά μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:08 Η Phoebe έγραψε: #5.422 23-05-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Πιστεύω ότι η Angie ήταν δολοφόνος και ότι κάναμε καλά που τη διώξαμε Όχι μόνο για αυτά που έχουν πει πολλοί σε προηγούμενα ποστς τους,αλλά και γι'αυτό ''Η ιδιότητα κάθε παίκτη δεν πρέπει να αποκαλύπτεται από κανέναν άλλο πλην της ΣΕ...'' Άρα λογικό δεν είναι η Angie να υποστηρίζει ότι ήταν πολίτης?Λέω γω τώρα... Για αύριο δεν είμαι σίγουρος ποιον θα ψηφίσω,είναι δύσκολη ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Χμμμμ, αν σου πω οτι δεν πείθεις οτι είσαι αθώος και σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει ο τρόπος γραφής σου με τον προηγούμενο γύρο θα με πιστέψεις; Επιπλέον ούτε και η Ηρώ πείθει με τα γραφόμενα της! Ψηφίζω την Ηρώ, αν και δεν θα με εκπλήξει καθόλου αν δολοφονηθεί σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 23 Μαΐου 2008 Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:09 Η Κακή Επιρροή: #5.423 23-05-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ψηφίζω την Ηρώ, αν και δεν θα με εκπλήξει καθόλου αν δολοφονηθεί σήμερα! Click για ανάπτυξη... το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ για την RE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:09 Η ninaki έγραψε: #5.424 23-05-08 10:09 Ψηφίζω Resident Evil...θέλω πολύ να μάθω την ιδιότητά της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η Resident Evil: #5.425 23-05-08 10:12 επίσης πήρα ήδη τις 3 από τις 6 ψήφους που περιμένω τουλ να πάρω (συν τη δεδομένη της Ηρώς για προφανείς λόγους 4)... Και ναι, θεωρώ ότι μέχρι τελευταία στιγμη ενας εκ των δολοφόνων δεν θα με ψηφίσει [παρά μόνο αν είναι να κρίνει αποτέλεσμα και να με διώξει έναντι της Ηρώς] για να διαφυλάξει το να μην καρφωθεί [μιας και έστω και ένας δολοφόνος να μείνει μέσα κερδίζουν οι δολοφόνοι στο τέλος] Και μετά από την κρίση λογοδιάρροιας επιστρέφω στο καβούκι μου και στις βλακείες που με παιδεύουν από χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:14 Ο Bill έγραψε: #5.426 23-05-08 10:14 Ηρώ και Resident έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι με έχετε μπερδέψει και οι δυο σας.Μάλλον κάποια παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της , αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Ο αστυνόμος Μπέκας θα βρει την άκρη του μυστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Resident Evil: #5.427 23-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ηρώ και Resident έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι με έχετε μπερδέψει και οι δυο σας.Μάλλον κάποια παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της , αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Ο αστυνόμος Μπέκας θα βρει την άκρη του μυστηρίου Click για ανάπτυξη... δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η Youki έγραψε: #5.428 23-05-08 10:17 Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:20 Η Κακή Επιρροή: #5.429 23-05-08 10:20 είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:22 Η Phoebe έγραψε: #5.430 23-05-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #5.431 23-05-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Click για ανάπτυξη... Εσείς να δείτε πως με έχετε προβληματίσει. Ουφ πρέπει να κάνω ανασκόπηση στα μηνύματα σας. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Click για ανάπτυξη... ποοοκ ποκ ποοκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Click για ανάπτυξη... Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:36 Η Phoebe έγραψε: #5.432 23-05-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #5.433 23-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:44 Η Phoebe έγραψε: #5.434 23-05-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:25 Ο Bill έγραψε: #5.435 23-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Click για ανάπτυξη... Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:53 Ο Bill έγραψε: #5.436 23-05-08 11:53 Μια ιμιτασιόν λίστα γιατί μπλέχτηκα.(Εκπαιδεύομαι για ΣΕ χοχοχοχο )Αν δείτε βλακεία πείτε! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Βill: Bill_Slayer: Resident Evil Δανάη: Resident Evil fantasmenos: Ηρώ Ηρώ: Kakerlak: Kακή Επιρροή: Resident Evil Lorelai: Lorien: Neraida: nina21: Resident Evil Phoebe: Ηρώ Resident Evil: Ηρώ Τetragrammaton: vendetta: Vkey: xanp: Ηρώ Youki: Ηρώ Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Ηρώ 5 Resident Evil 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Κακή Επιρροή: #5.437 23-05-08 11:56 με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Πιστεύω ότι η Angie ήταν δολοφόνος και ότι κάναμε καλά που τη διώξαμε Όχι μόνο για αυτά που έχουν πει πολλοί σε προηγούμενα ποστς τους,αλλά και γι'αυτό ''Η ιδιότητα κάθε παίκτη δεν πρέπει να αποκαλύπτεται από κανέναν άλλο πλην της ΣΕ...'' Άρα λογικό δεν είναι η Angie να υποστηρίζει ότι ήταν πολίτης?Λέω γω τώρα... Για αύριο δεν είμαι σίγουρος ποιον θα ψηφίσω,είναι δύσκολη ψηφοφορία Click για ανάπτυξη... Χμμμμ, αν σου πω οτι δεν πείθεις οτι είσαι αθώος και σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει ο τρόπος γραφής σου με τον προηγούμενο γύρο θα με πιστέψεις; Επιπλέον ούτε και η Ηρώ πείθει με τα γραφόμενα της! Ψηφίζω την Ηρώ, αν και δεν θα με εκπλήξει καθόλου αν δολοφονηθεί σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:09 Η Κακή Επιρροή: #5.423 23-05-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ψηφίζω την Ηρώ, αν και δεν θα με εκπλήξει καθόλου αν δολοφονηθεί σήμερα! Click για ανάπτυξη... το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ για την RE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:09 Η ninaki έγραψε: #5.424 23-05-08 10:09 Ψηφίζω Resident Evil...θέλω πολύ να μάθω την ιδιότητά της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η Resident Evil: #5.425 23-05-08 10:12 επίσης πήρα ήδη τις 3 από τις 6 ψήφους που περιμένω τουλ να πάρω (συν τη δεδομένη της Ηρώς για προφανείς λόγους 4)... Και ναι, θεωρώ ότι μέχρι τελευταία στιγμη ενας εκ των δολοφόνων δεν θα με ψηφίσει [παρά μόνο αν είναι να κρίνει αποτέλεσμα και να με διώξει έναντι της Ηρώς] για να διαφυλάξει το να μην καρφωθεί [μιας και έστω και ένας δολοφόνος να μείνει μέσα κερδίζουν οι δολοφόνοι στο τέλος] Και μετά από την κρίση λογοδιάρροιας επιστρέφω στο καβούκι μου και στις βλακείες που με παιδεύουν από χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:14 Ο Bill έγραψε: #5.426 23-05-08 10:14 Ηρώ και Resident έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι με έχετε μπερδέψει και οι δυο σας.Μάλλον κάποια παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της , αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Ο αστυνόμος Μπέκας θα βρει την άκρη του μυστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Resident Evil: #5.427 23-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ηρώ και Resident έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι με έχετε μπερδέψει και οι δυο σας.Μάλλον κάποια παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της , αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Ο αστυνόμος Μπέκας θα βρει την άκρη του μυστηρίου Click για ανάπτυξη... δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η Youki έγραψε: #5.428 23-05-08 10:17 Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:20 Η Κακή Επιρροή: #5.429 23-05-08 10:20 είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:22 Η Phoebe έγραψε: #5.430 23-05-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #5.431 23-05-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Click για ανάπτυξη... Εσείς να δείτε πως με έχετε προβληματίσει. Ουφ πρέπει να κάνω ανασκόπηση στα μηνύματα σας. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Click για ανάπτυξη... ποοοκ ποκ ποοκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Click για ανάπτυξη... Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:36 Η Phoebe έγραψε: #5.432 23-05-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #5.433 23-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:44 Η Phoebe έγραψε: #5.434 23-05-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:25 Ο Bill έγραψε: #5.435 23-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Click για ανάπτυξη... Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:53 Ο Bill έγραψε: #5.436 23-05-08 11:53 Μια ιμιτασιόν λίστα γιατί μπλέχτηκα.(Εκπαιδεύομαι για ΣΕ χοχοχοχο )Αν δείτε βλακεία πείτε! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Βill: Bill_Slayer: Resident Evil Δανάη: Resident Evil fantasmenos: Ηρώ Ηρώ: Kakerlak: Kακή Επιρροή: Resident Evil Lorelai: Lorien: Neraida: nina21: Resident Evil Phoebe: Ηρώ Resident Evil: Ηρώ Τetragrammaton: vendetta: Vkey: xanp: Ηρώ Youki: Ηρώ Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Ηρώ 5 Resident Evil 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Κακή Επιρροή: #5.437 23-05-08 11:56 με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Ψηφίζω την Ηρώ, αν και δεν θα με εκπλήξει καθόλου αν δολοφονηθεί σήμερα! Click για ανάπτυξη... το ίδιο ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ για την RE Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:09 Η ninaki έγραψε: #5.424 23-05-08 10:09 Ψηφίζω Resident Evil...θέλω πολύ να μάθω την ιδιότητά της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η Resident Evil: #5.425 23-05-08 10:12 επίσης πήρα ήδη τις 3 από τις 6 ψήφους που περιμένω τουλ να πάρω (συν τη δεδομένη της Ηρώς για προφανείς λόγους 4)... Και ναι, θεωρώ ότι μέχρι τελευταία στιγμη ενας εκ των δολοφόνων δεν θα με ψηφίσει [παρά μόνο αν είναι να κρίνει αποτέλεσμα και να με διώξει έναντι της Ηρώς] για να διαφυλάξει το να μην καρφωθεί [μιας και έστω και ένας δολοφόνος να μείνει μέσα κερδίζουν οι δολοφόνοι στο τέλος] Και μετά από την κρίση λογοδιάρροιας επιστρέφω στο καβούκι μου και στις βλακείες που με παιδεύουν από χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:14 Ο Bill έγραψε: #5.426 23-05-08 10:14 Ηρώ και Resident έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι με έχετε μπερδέψει και οι δυο σας.Μάλλον κάποια παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της , αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Ο αστυνόμος Μπέκας θα βρει την άκρη του μυστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Resident Evil: #5.427 23-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ηρώ και Resident έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι με έχετε μπερδέψει και οι δυο σας.Μάλλον κάποια παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της , αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Ο αστυνόμος Μπέκας θα βρει την άκρη του μυστηρίου Click για ανάπτυξη... δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η Youki έγραψε: #5.428 23-05-08 10:17 Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:20 Η Κακή Επιρροή: #5.429 23-05-08 10:20 είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:22 Η Phoebe έγραψε: #5.430 23-05-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #5.431 23-05-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Click για ανάπτυξη... Εσείς να δείτε πως με έχετε προβληματίσει. Ουφ πρέπει να κάνω ανασκόπηση στα μηνύματα σας. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Click για ανάπτυξη... ποοοκ ποκ ποοκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Click για ανάπτυξη... Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:36 Η Phoebe έγραψε: #5.432 23-05-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #5.433 23-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:44 Η Phoebe έγραψε: #5.434 23-05-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:25 Ο Bill έγραψε: #5.435 23-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Click για ανάπτυξη... Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:53 Ο Bill έγραψε: #5.436 23-05-08 11:53 Μια ιμιτασιόν λίστα γιατί μπλέχτηκα.(Εκπαιδεύομαι για ΣΕ χοχοχοχο )Αν δείτε βλακεία πείτε! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Βill: Bill_Slayer: Resident Evil Δανάη: Resident Evil fantasmenos: Ηρώ Ηρώ: Kakerlak: Kακή Επιρροή: Resident Evil Lorelai: Lorien: Neraida: nina21: Resident Evil Phoebe: Ηρώ Resident Evil: Ηρώ Τetragrammaton: vendetta: Vkey: xanp: Ηρώ Youki: Ηρώ Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Ηρώ 5 Resident Evil 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Κακή Επιρροή: #5.437 23-05-08 11:56 με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφίζω Resident Evil...θέλω πολύ να μάθω την ιδιότητά της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η Resident Evil: #5.425 23-05-08 10:12 επίσης πήρα ήδη τις 3 από τις 6 ψήφους που περιμένω τουλ να πάρω (συν τη δεδομένη της Ηρώς για προφανείς λόγους 4)... Και ναι, θεωρώ ότι μέχρι τελευταία στιγμη ενας εκ των δολοφόνων δεν θα με ψηφίσει [παρά μόνο αν είναι να κρίνει αποτέλεσμα και να με διώξει έναντι της Ηρώς] για να διαφυλάξει το να μην καρφωθεί [μιας και έστω και ένας δολοφόνος να μείνει μέσα κερδίζουν οι δολοφόνοι στο τέλος] Και μετά από την κρίση λογοδιάρροιας επιστρέφω στο καβούκι μου και στις βλακείες που με παιδεύουν από χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:14 Ο Bill έγραψε: #5.426 23-05-08 10:14 Ηρώ και Resident έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι με έχετε μπερδέψει και οι δυο σας.Μάλλον κάποια παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της , αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Ο αστυνόμος Μπέκας θα βρει την άκρη του μυστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Resident Evil: #5.427 23-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ηρώ και Resident έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι με έχετε μπερδέψει και οι δυο σας.Μάλλον κάποια παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της , αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Ο αστυνόμος Μπέκας θα βρει την άκρη του μυστηρίου Click για ανάπτυξη... δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η Youki έγραψε: #5.428 23-05-08 10:17 Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:20 Η Κακή Επιρροή: #5.429 23-05-08 10:20 είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:22 Η Phoebe έγραψε: #5.430 23-05-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #5.431 23-05-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Click για ανάπτυξη... Εσείς να δείτε πως με έχετε προβληματίσει. Ουφ πρέπει να κάνω ανασκόπηση στα μηνύματα σας. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Click για ανάπτυξη... ποοοκ ποκ ποοκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Click για ανάπτυξη... Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:36 Η Phoebe έγραψε: #5.432 23-05-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #5.433 23-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:44 Η Phoebe έγραψε: #5.434 23-05-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:25 Ο Bill έγραψε: #5.435 23-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Click για ανάπτυξη... Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:53 Ο Bill έγραψε: #5.436 23-05-08 11:53 Μια ιμιτασιόν λίστα γιατί μπλέχτηκα.(Εκπαιδεύομαι για ΣΕ χοχοχοχο )Αν δείτε βλακεία πείτε! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Βill: Bill_Slayer: Resident Evil Δανάη: Resident Evil fantasmenos: Ηρώ Ηρώ: Kakerlak: Kακή Επιρροή: Resident Evil Lorelai: Lorien: Neraida: nina21: Resident Evil Phoebe: Ηρώ Resident Evil: Ηρώ Τetragrammaton: vendetta: Vkey: xanp: Ηρώ Youki: Ηρώ Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Ηρώ 5 Resident Evil 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Κακή Επιρροή: #5.437 23-05-08 11:56 με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επίσης πήρα ήδη τις 3 από τις 6 ψήφους που περιμένω τουλ να πάρω (συν τη δεδομένη της Ηρώς για προφανείς λόγους 4)... Και ναι, θεωρώ ότι μέχρι τελευταία στιγμη ενας εκ των δολοφόνων δεν θα με ψηφίσει [παρά μόνο αν είναι να κρίνει αποτέλεσμα και να με διώξει έναντι της Ηρώς] για να διαφυλάξει το να μην καρφωθεί [μιας και έστω και ένας δολοφόνος να μείνει μέσα κερδίζουν οι δολοφόνοι στο τέλος] Και μετά από την κρίση λογοδιάρροιας επιστρέφω στο καβούκι μου και στις βλακείες που με παιδεύουν από χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:14 Ο Bill έγραψε: #5.426 23-05-08 10:14 Ηρώ και Resident έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι με έχετε μπερδέψει και οι δυο σας.Μάλλον κάποια παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της , αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Ο αστυνόμος Μπέκας θα βρει την άκρη του μυστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Resident Evil: #5.427 23-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ηρώ και Resident έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι με έχετε μπερδέψει και οι δυο σας.Μάλλον κάποια παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της , αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Ο αστυνόμος Μπέκας θα βρει την άκρη του μυστηρίου Click για ανάπτυξη... δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η Youki έγραψε: #5.428 23-05-08 10:17 Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:20 Η Κακή Επιρροή: #5.429 23-05-08 10:20 είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:22 Η Phoebe έγραψε: #5.430 23-05-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #5.431 23-05-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Click για ανάπτυξη... Εσείς να δείτε πως με έχετε προβληματίσει. Ουφ πρέπει να κάνω ανασκόπηση στα μηνύματα σας. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Click για ανάπτυξη... ποοοκ ποκ ποοκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Click για ανάπτυξη... Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:36 Η Phoebe έγραψε: #5.432 23-05-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #5.433 23-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:44 Η Phoebe έγραψε: #5.434 23-05-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:25 Ο Bill έγραψε: #5.435 23-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Click για ανάπτυξη... Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:53 Ο Bill έγραψε: #5.436 23-05-08 11:53 Μια ιμιτασιόν λίστα γιατί μπλέχτηκα.(Εκπαιδεύομαι για ΣΕ χοχοχοχο )Αν δείτε βλακεία πείτε! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Βill: Bill_Slayer: Resident Evil Δανάη: Resident Evil fantasmenos: Ηρώ Ηρώ: Kakerlak: Kακή Επιρροή: Resident Evil Lorelai: Lorien: Neraida: nina21: Resident Evil Phoebe: Ηρώ Resident Evil: Ηρώ Τetragrammaton: vendetta: Vkey: xanp: Ηρώ Youki: Ηρώ Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Ηρώ 5 Resident Evil 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Κακή Επιρροή: #5.437 23-05-08 11:56 με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ηρώ και Resident έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι με έχετε μπερδέψει και οι δυο σας.Μάλλον κάποια παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της , αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Ο αστυνόμος Μπέκας θα βρει την άκρη του μυστηρίου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Resident Evil: #5.427 23-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ηρώ και Resident έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι με έχετε μπερδέψει και οι δυο σας.Μάλλον κάποια παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της , αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Ο αστυνόμος Μπέκας θα βρει την άκρη του μυστηρίου Click για ανάπτυξη... δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η Youki έγραψε: #5.428 23-05-08 10:17 Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:20 Η Κακή Επιρροή: #5.429 23-05-08 10:20 είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:22 Η Phoebe έγραψε: #5.430 23-05-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #5.431 23-05-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Click για ανάπτυξη... Εσείς να δείτε πως με έχετε προβληματίσει. Ουφ πρέπει να κάνω ανασκόπηση στα μηνύματα σας. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Click για ανάπτυξη... ποοοκ ποκ ποοκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Click για ανάπτυξη... Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:36 Η Phoebe έγραψε: #5.432 23-05-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #5.433 23-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:44 Η Phoebe έγραψε: #5.434 23-05-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:25 Ο Bill έγραψε: #5.435 23-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Click για ανάπτυξη... Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:53 Ο Bill έγραψε: #5.436 23-05-08 11:53 Μια ιμιτασιόν λίστα γιατί μπλέχτηκα.(Εκπαιδεύομαι για ΣΕ χοχοχοχο )Αν δείτε βλακεία πείτε! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Βill: Bill_Slayer: Resident Evil Δανάη: Resident Evil fantasmenos: Ηρώ Ηρώ: Kakerlak: Kακή Επιρροή: Resident Evil Lorelai: Lorien: Neraida: nina21: Resident Evil Phoebe: Ηρώ Resident Evil: Ηρώ Τetragrammaton: vendetta: Vkey: xanp: Ηρώ Youki: Ηρώ Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Ηρώ 5 Resident Evil 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Κακή Επιρροή: #5.437 23-05-08 11:56 με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Ηρώ και Resident έχετε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον. Η αλήθεια είναι ότι με έχετε μπερδέψει και οι δυο σας.Μάλλον κάποια παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της , αλλά δεν μπορώ να τη βρω. Ο αστυνόμος Μπέκας θα βρει την άκρη του μυστηρίου Click για ανάπτυξη... δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Youki Πολύ δραστήριο μέλος Η Youki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.378 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:17 Η Youki έγραψε: #5.428 23-05-08 10:17 Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:20 Η Κακή Επιρροή: #5.429 23-05-08 10:20 είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:22 Η Phoebe έγραψε: #5.430 23-05-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #5.431 23-05-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Click για ανάπτυξη... Εσείς να δείτε πως με έχετε προβληματίσει. Ουφ πρέπει να κάνω ανασκόπηση στα μηνύματα σας. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Click για ανάπτυξη... ποοοκ ποκ ποοκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Click για ανάπτυξη... Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:36 Η Phoebe έγραψε: #5.432 23-05-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #5.433 23-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:44 Η Phoebe έγραψε: #5.434 23-05-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:25 Ο Bill έγραψε: #5.435 23-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Click για ανάπτυξη... Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:53 Ο Bill έγραψε: #5.436 23-05-08 11:53 Μια ιμιτασιόν λίστα γιατί μπλέχτηκα.(Εκπαιδεύομαι για ΣΕ χοχοχοχο )Αν δείτε βλακεία πείτε! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Βill: Bill_Slayer: Resident Evil Δανάη: Resident Evil fantasmenos: Ηρώ Ηρώ: Kakerlak: Kακή Επιρροή: Resident Evil Lorelai: Lorien: Neraida: nina21: Resident Evil Phoebe: Ηρώ Resident Evil: Ηρώ Τetragrammaton: vendetta: Vkey: xanp: Ηρώ Youki: Ηρώ Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Ηρώ 5 Resident Evil 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Κακή Επιρροή: #5.437 23-05-08 11:56 με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:20 Η Κακή Επιρροή: #5.429 23-05-08 10:20 είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:22 Η Phoebe έγραψε: #5.430 23-05-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #5.431 23-05-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Click για ανάπτυξη... Εσείς να δείτε πως με έχετε προβληματίσει. Ουφ πρέπει να κάνω ανασκόπηση στα μηνύματα σας. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Click για ανάπτυξη... ποοοκ ποκ ποοκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Click για ανάπτυξη... Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:36 Η Phoebe έγραψε: #5.432 23-05-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #5.433 23-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:44 Η Phoebe έγραψε: #5.434 23-05-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:25 Ο Bill έγραψε: #5.435 23-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Click για ανάπτυξη... Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:53 Ο Bill έγραψε: #5.436 23-05-08 11:53 Μια ιμιτασιόν λίστα γιατί μπλέχτηκα.(Εκπαιδεύομαι για ΣΕ χοχοχοχο )Αν δείτε βλακεία πείτε! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Βill: Bill_Slayer: Resident Evil Δανάη: Resident Evil fantasmenos: Ηρώ Ηρώ: Kakerlak: Kακή Επιρροή: Resident Evil Lorelai: Lorien: Neraida: nina21: Resident Evil Phoebe: Ηρώ Resident Evil: Ηρώ Τetragrammaton: vendetta: Vkey: xanp: Ηρώ Youki: Ηρώ Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Ηρώ 5 Resident Evil 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Κακή Επιρροή: #5.437 23-05-08 11:56 με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:22 Η Phoebe έγραψε: #5.430 23-05-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Youki: Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #5.431 23-05-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Click για ανάπτυξη... Εσείς να δείτε πως με έχετε προβληματίσει. Ουφ πρέπει να κάνω ανασκόπηση στα μηνύματα σας. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Click για ανάπτυξη... ποοοκ ποκ ποοκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Click για ανάπτυξη... Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:36 Η Phoebe έγραψε: #5.432 23-05-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #5.433 23-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:44 Η Phoebe έγραψε: #5.434 23-05-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:25 Ο Bill έγραψε: #5.435 23-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Click για ανάπτυξη... Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:53 Ο Bill έγραψε: #5.436 23-05-08 11:53 Μια ιμιτασιόν λίστα γιατί μπλέχτηκα.(Εκπαιδεύομαι για ΣΕ χοχοχοχο )Αν δείτε βλακεία πείτε! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Βill: Bill_Slayer: Resident Evil Δανάη: Resident Evil fantasmenos: Ηρώ Ηρώ: Kakerlak: Kακή Επιρροή: Resident Evil Lorelai: Lorien: Neraida: nina21: Resident Evil Phoebe: Ηρώ Resident Evil: Ηρώ Τetragrammaton: vendetta: Vkey: xanp: Ηρώ Youki: Ηρώ Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Ηρώ 5 Resident Evil 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Κακή Επιρροή: #5.437 23-05-08 11:56 με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Youki: Βρε ΡΕ...δεν σου θυμίζει ο Μπιλ έναν άλλο δολοφονο...? Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:29 Ο Bill έγραψε: #5.431 23-05-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Click για ανάπτυξη... Εσείς να δείτε πως με έχετε προβληματίσει. Ουφ πρέπει να κάνω ανασκόπηση στα μηνύματα σας. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Click για ανάπτυξη... ποοοκ ποκ ποοκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Click για ανάπτυξη... Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:36 Η Phoebe έγραψε: #5.432 23-05-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #5.433 23-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:44 Η Phoebe έγραψε: #5.434 23-05-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:25 Ο Bill έγραψε: #5.435 23-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Click για ανάπτυξη... Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:53 Ο Bill έγραψε: #5.436 23-05-08 11:53 Μια ιμιτασιόν λίστα γιατί μπλέχτηκα.(Εκπαιδεύομαι για ΣΕ χοχοχοχο )Αν δείτε βλακεία πείτε! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Βill: Bill_Slayer: Resident Evil Δανάη: Resident Evil fantasmenos: Ηρώ Ηρώ: Kakerlak: Kακή Επιρροή: Resident Evil Lorelai: Lorien: Neraida: nina21: Resident Evil Phoebe: Ηρώ Resident Evil: Ηρώ Τetragrammaton: vendetta: Vkey: xanp: Ηρώ Youki: Ηρώ Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Ηρώ 5 Resident Evil 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Κακή Επιρροή: #5.437 23-05-08 11:56 με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: δώσε ψήφο καλό μου... θέλω να σε βγάλω από γκρι στα πινακάκια μου και να σου δώσω μπλε(πολίτης) ή κόκκινο(δολοφόνος) χρώμα... Με έχεις ...προβληματίσει Click για ανάπτυξη... Εσείς να δείτε πως με έχετε προβληματίσει. Ουφ πρέπει να κάνω ανασκόπηση στα μηνύματα σας. Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα δολοφονηθεί στη μία σήμερα θα είναι πάλι κάποια ανώδυνη επιλογή? αν είναι πάλι κάποια ανώδυνη.... θα σημαίνει πολλά για το ποιόν των δολοφόνων (ποοοκ ποκ ποκ ποκ) Click για ανάπτυξη... ποοοκ ποκ ποοκ Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Δεν είμαι η Resident αλλά ποιον; Η Ηρώ και οι 2 Billηδες είναι στο top 5 των υπόπτων!!! Click για ανάπτυξη... Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:36 Η Phoebe έγραψε: #5.432 23-05-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #5.433 23-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:44 Η Phoebe έγραψε: #5.434 23-05-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:25 Ο Bill έγραψε: #5.435 23-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Click για ανάπτυξη... Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:53 Ο Bill έγραψε: #5.436 23-05-08 11:53 Μια ιμιτασιόν λίστα γιατί μπλέχτηκα.(Εκπαιδεύομαι για ΣΕ χοχοχοχο )Αν δείτε βλακεία πείτε! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Βill: Bill_Slayer: Resident Evil Δανάη: Resident Evil fantasmenos: Ηρώ Ηρώ: Kakerlak: Kακή Επιρροή: Resident Evil Lorelai: Lorien: Neraida: nina21: Resident Evil Phoebe: Ηρώ Resident Evil: Ηρώ Τetragrammaton: vendetta: Vkey: xanp: Ηρώ Youki: Ηρώ Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Ηρώ 5 Resident Evil 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Κακή Επιρροή: #5.437 23-05-08 11:56 με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Kαι τί σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν είστε κι εσείς σε λίστα υπόπτων κυρία Φοιμπς; Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:38 Ο Bill έγραψε: #5.433 23-05-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:44 Η Phoebe έγραψε: #5.434 23-05-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:25 Ο Bill έγραψε: #5.435 23-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Click για ανάπτυξη... Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:53 Ο Bill έγραψε: #5.436 23-05-08 11:53 Μια ιμιτασιόν λίστα γιατί μπλέχτηκα.(Εκπαιδεύομαι για ΣΕ χοχοχοχο )Αν δείτε βλακεία πείτε! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Βill: Bill_Slayer: Resident Evil Δανάη: Resident Evil fantasmenos: Ηρώ Ηρώ: Kakerlak: Kακή Επιρροή: Resident Evil Lorelai: Lorien: Neraida: nina21: Resident Evil Phoebe: Ηρώ Resident Evil: Ηρώ Τetragrammaton: vendetta: Vkey: xanp: Ηρώ Youki: Ηρώ Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Ηρώ 5 Resident Evil 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Κακή Επιρροή: #5.437 23-05-08 11:56 με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Γιατί δεν είμαι δολοφόνος! Για αυτό! Click για ανάπτυξη... Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 10:44 Η Phoebe έγραψε: #5.434 23-05-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:25 Ο Bill έγραψε: #5.435 23-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Click για ανάπτυξη... Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:53 Ο Bill έγραψε: #5.436 23-05-08 11:53 Μια ιμιτασιόν λίστα γιατί μπλέχτηκα.(Εκπαιδεύομαι για ΣΕ χοχοχοχο )Αν δείτε βλακεία πείτε! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Βill: Bill_Slayer: Resident Evil Δανάη: Resident Evil fantasmenos: Ηρώ Ηρώ: Kakerlak: Kακή Επιρροή: Resident Evil Lorelai: Lorien: Neraida: nina21: Resident Evil Phoebe: Ηρώ Resident Evil: Ηρώ Τetragrammaton: vendetta: Vkey: xanp: Ηρώ Youki: Ηρώ Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Ηρώ 5 Resident Evil 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Κακή Επιρροή: #5.437 23-05-08 11:56 με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Click για ανάπτυξη... Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:25 Ο Bill έγραψε: #5.435 23-05-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Click για ανάπτυξη... Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:53 Ο Bill έγραψε: #5.436 23-05-08 11:53 Μια ιμιτασιόν λίστα γιατί μπλέχτηκα.(Εκπαιδεύομαι για ΣΕ χοχοχοχο )Αν δείτε βλακεία πείτε! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Βill: Bill_Slayer: Resident Evil Δανάη: Resident Evil fantasmenos: Ηρώ Ηρώ: Kakerlak: Kακή Επιρροή: Resident Evil Lorelai: Lorien: Neraida: nina21: Resident Evil Phoebe: Ηρώ Resident Evil: Ηρώ Τetragrammaton: vendetta: Vkey: xanp: Ηρώ Youki: Ηρώ Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Ηρώ 5 Resident Evil 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Κακή Επιρροή: #5.437 23-05-08 11:56 με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Phoebe: Όχι αυτοί που κάνουν κρα οτι είναι δολοφόνοι!!! Click για ανάπτυξη... Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:53 Ο Bill έγραψε: #5.436 23-05-08 11:53 Μια ιμιτασιόν λίστα γιατί μπλέχτηκα.(Εκπαιδεύομαι για ΣΕ χοχοχοχο )Αν δείτε βλακεία πείτε! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Βill: Bill_Slayer: Resident Evil Δανάη: Resident Evil fantasmenos: Ηρώ Ηρώ: Kakerlak: Kακή Επιρροή: Resident Evil Lorelai: Lorien: Neraida: nina21: Resident Evil Phoebe: Ηρώ Resident Evil: Ηρώ Τetragrammaton: vendetta: Vkey: xanp: Ηρώ Youki: Ηρώ Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Ηρώ 5 Resident Evil 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Κακή Επιρροή: #5.437 23-05-08 11:56 με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μια ιμιτασιόν λίστα γιατί μπλέχτηκα.(Εκπαιδεύομαι για ΣΕ χοχοχοχο )Αν δείτε βλακεία πείτε! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Βill: Bill_Slayer: Resident Evil Δανάη: Resident Evil fantasmenos: Ηρώ Ηρώ: Kakerlak: Kακή Επιρροή: Resident Evil Lorelai: Lorien: Neraida: nina21: Resident Evil Phoebe: Ηρώ Resident Evil: Ηρώ Τetragrammaton: vendetta: Vkey: xanp: Ηρώ Youki: Ηρώ Οι σταυρωμένοι με σειρά προτίμησης Ηρώ 5 Resident Evil 4 (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 11:56 Η Κακή Επιρροή: #5.437 23-05-08 11:56 με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Η Phoebe έγραψε: #5.438 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Μου φαίνεται οτι κάποια προσπαθεί να ρίξει στάχτυ στα μάτια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:00 Ο Bill έγραψε: #5.439 23-05-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 270 271 272 273 274 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 272 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: με προβληματίζει που η ώρα κοντεύει μία και κάποιοι δεν δείχνουν να ανησυχούν για το ότι θα πρέπει να ψηφίσουν μην τυχών και δολοφονηθούν νωρίτερα... Bill... τι λες κι εσύ? Click για ανάπτυξη... Έχει μια ώρα ακόμα. Anyway , εγώ έχω καταλήξει στην Ηρώ.Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι τόσο επιθετική όσο στον προηγούμενο γύρο.Αν και η ρεζιντεντ μου κάνει το ίδιο ύποπτη. Ψηφίζω Ηρώ γι αυτό το γύρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 12:02 Η Κακή Επιρροή: #5.440 23-05-08 12:02 ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ενδιαφέρουσα επιλογή.... όλοι οι "ύποπτοι" έχουν ψηφίσει Ηρώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.