Oralee
Τιμώμενο Μέλος
(Νι, πριν λίγο μπήκα, είπαμε, είμαι η ..ανύπαρκτη ΣΕ! )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Όχι μόνο για αυτά που έχουν πει πολλοί σε προηγούμενα ποστς τους,αλλά και γι'αυτό
''Η ιδιότητα κάθε παίκτη δεν πρέπει να αποκαλύπτεται από κανέναν άλλο πλην της ΣΕ...''
Άρα λογικό δεν είναι η Angie να υποστηρίζει ότι ήταν πολίτης?Λέω γω τώρα...
Για αύριο δεν είμαι σίγουρος ποιον θα ψηφίσω,είναι δύσκολη ψηφοφορία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτοί που δεν θα μπορούσαν να ειναι:
- Βill
- Bill_Slayer
- fantasmenos
- Ηρώ
- Kakerlak
- Kακή Επιρροή
- Lorelai
- Lorien
- Neraida
- nina21
- Phoebe
- Resident Evil
- Τetragrammaton
- vendetta
- Vkey
- xanp
- Youki
- Angie_Ann
- shaman
Άρα μένει μόνο ο Bill_Slayer...ο οποίος κατηγόρησε αρχικά τον fantasmeno, Resident Evil, Angie_Ann...
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος
fandago
Διακεκριμένο μέλος
- Βill:
- Bill_Slayer:
- Δανάη: Resident Evil
- fantasmenos:
- Ηρώ:
- Kakerlak:
- Kακή Επιρροή:
- Lorelai:
- Lorien:
- Neraida:
- nina21:
- Phoebe:
- Resident Evil: Ηρώ
- Τetragrammaton:
- vendetta:
- Vkey:
- xanp:
- Youki:
Ηρώ 1
Resident Evil 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε!
Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person
Ευχαριστώ Δανάη που με άκουσες :
Βασικά επειδή είμαι λίγο μοναχούλι, αν μπορείτε να βοηθήσετε λίγο την ΣΕ και όταν λέτε ότι ψηφίζετε κάποιον να το κάνετε πχ με bold ώστε να το πιάνει πιο εύκολα το μάτι.
Ευχαριστώ
xanp
Δραστήριο μέλος
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
xanp
Δραστήριο μέλος
ποστ #101#Αρχική Δημοσίευση από xanp:Φόιμπς ακόμα δεν αρχίσαμε και ψηφίζεις τον Bill πάλι ;;;;;;Τι σου έκανε ο άνθρωπος καλέ;;;; Λοιπόν μιας και οι 3 ευγενέστατες κατά τ' άλλα κυρίες(κουΕ, RE, kajira) παίζουν πρώτη φορά (έτσι κατάλαβα), δεν είναι ύποπτο που έχουν τόσο εμπεριστατωμένες υποψίες από τον πρώτο κιόλας γύρο δίχως να μιλήσουν οι περισσότεροι καν;;;Ύποπτες σας βλέπω μιας και το εκλαμβάνω ως αμηχανία μην καρφωθείτε...Για σήμερα θα ψηφίσω kajira(χρόνια πολλά κούκλα κιόλας)!
Youki είχα ψηφίσει αρχικά την Δανάη αλλά στη συνέχεια άλλαξα ψήφο και ψήφισα την kajira...απλά δεν το είδε ο fandago και όταν το είδα εγώ είχε ήδη φύγει η κων/να (ήταν μετά τις 8 ) οπότε δεν είπα κάτι...
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
ποστ #101#
Youki είχα ψηφίσει αρχικά την Δανάη αλλά στη συνέχεια άλλαξα ψήφο και ψήφισα την kajira...απλά δεν το είδε ο fandago και όταν το είδα εγώ είχε ήδη φύγει η κων/να (ήταν μετά τις 8 ) οπότε δεν είπα κάτι...
Α....Φανταγκοοοοοοοοοοοοο!!! Μου καταστρέφεις τα πινακάκια!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- Βill:
- Bill_Slayer:
- Δανάη: Resident Evil
- fantasmenos:
- Ηρώ:
- Kakerlak:
- Kακή Επιρροή:
- Lorelai:
- Lorien:
- Neraida:
- nina21:
- Phoebe:
- Resident Evil: Ηρώ
- Τetragrammaton:
- vendetta:
- Vkey:
- xanp: Ηρώ
- Youki:
Ηρώ 2
Resident Evil 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε!
Την Παρασκευή 23/05 θα αποκαλυφθεί η ιδιότητα του MVP, δηλαδή Most Voted Person
Ε ας κάνω κι εγώ ένα πινακάκι, κοτζάμ ΣΕ!
Γιούκι, κουλ μαναράκι. (όταν γκρίνιαζα εγώ πως τρώω πακέτο κάθε φορά.. )
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Γκρίνιαζες, γκρίνιαζες, αλλά με το που σε "φαγανε" πάλι ΣΕ μπήκες. Τραβάτε με κι ας κλαίω!Γιούκι, κουλ μαναράκι. (όταν γκρίνιαζα εγώ πως τρώω πακέτο κάθε φορά.. )
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
(και μη λέμε ο,τι θέμε, ..διακοσμητικό είμαι, όχι και ΣΕ )
fandago
Διακεκριμένο μέλος
ποστ #101#
Κι άλλο λάθος μου...
Ευτυχώς δεν έκρινε το αποτέλεσμα
Χίλια συγνώμηΑ....Φανταγκοοοοοοοοοοοοο!!! Μου καταστρέφεις τα πινακάκια!
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος
Neraida: Εξαφανίστηκε ξαφνικά και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Αν δεν έχει χρόνο καλώς αλλά φοβάμαι μήπως πήρε δεύτερη ευκαιρία από την Συντονιστική Επιτροπή.
Resident Evil: Ο μεγάλος γρίφος. Έκανε το εξής περίεργο για μένα. Ψήφισε αρχικά Δανάη (επίσης, νομίζω ήταν η πρώτη που μίλησε στο παιχνίδι) και μετά άλλαξε την ψήφο. Το ίδιο έκανε στον επόμενο γύρο. Τώρα ψήφισε Ηρώ και το βρίσκω πολύ λογικό μιας και θα κρίνει πολλά η έξοδος της (αν βγει τελικά αυτή).
Τώρα από άντρες υποψιάζομαι (εκτός από εμένα όπου θα ήταν το τέλειο έγκλημα ) τον Lorien λόγω των αιτιών από τον προηγούμενο γύρο αλλά και τον vendetta ο οποίος ή έπεσε θύμα του εαυτού του ή της angie ann.
Απλώς υποθέσεις είναι βέβαια αυτά μέχρι τώρα...
Τεσπά. Ψηφιζω Ηρώ για να δω τι είναι. Θα φανεί αν είναι πολίτης ή όχι...
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος
Επειδή αύριο το μεσημέρι θα λείπω και επειδή μόλις τελειώσω αυτά που έχω μάλλον θα είμαι... νεκρή από την κούραση και απλά θα ... πεθάνω στο κρεβάτι μου μέχρι τις 12 το πρωί που θα φύγω από το σπίτι αύριο, ξαναψηφίζω Ηρώ (άντε να μάθουμε και τι είναι ) για αύριο!
Mεγάλη η εμμονή σου Res μου.. κάποιο λόγο θα ΄χεις σίγουρα...
Δεν είναι τυχαίο που ήσουν η πρώτη που ψήφισε Δανάη και στην πορεία σου προέκυψα εγώ..
Λοιπόν ας ψηφίσω και εγώ από σήμερα...Αν και ήμουν μια από τους πολλούς που υποστήριξα να μείνει η Ηρώ βλέπω ότι αυτή την φορά η δαιμόνια Ηρώ που δεν της ξέφευγε τίποτα μεταμορφώθηκε σε κάποια που απλά αμύνεται.... Μάλλον Ηρώ δεν είσαι πολίτης αυτή την φορά... Για αύριο θα ψηφίσω Ηρώ.
Βρε χanp μου, αφού μου την έχουν πέσει από το πρώτο κιόλας ποστ.. πως να μην αμύνομαι;
Aυτούς που μέχρι τωρα θεωρώ δολφόνους τους είπα.. και δεν είναι τυχαίο, πως αμέσως μετά.. ήρθαν οι πρώτες κατηγορίες στο πρόσωπό μου.
Θα το φωνάζω μέχρι να φύγω, πως τους σύμφερε να με διώξουν οι πολίτες γιατί αν με σκότωναν αυτοί θα καρφωνόνταν.. και χτες ήταν η καλύτερη ευκαιρία γιαυτούς! (δε φαινόταν η ιδιότητα αυτού που αποχωρεί)
Απλώς υποθέσεις είναι βέβαια αυτά μέχρι τώρα...
Τεσπά. Ψηφιζω Ηρώ για να δω τι είναι. Θα φανεί αν είναι πολίτης ή όχι...
Ακριβώς φαντασμένε.. θα φανεί.
Και πολύ χαίρομαι γιαυτό, γιατί άμεσα θα ανακαλύψετε τους δολοφόνους.
Θα είναι αυτοί που πρώτοι-πρώτοι με ψήφισαν..
Δε θα μου φανεί παράξενο ξαφνικά να αλλάξουν άποψη και να ΜΗ με ψηφίσουν, αυτό να το προσέξετε..
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
ΠΡΕΠΕΙ να μάθω την ιδιότητα της
(οκ, τελικά έπαθα εμμονή με την RE )
ψηφίζω ΚΑΙ σήμερα RE
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Το αυτό ακριβώς λέω κι εγώ για εσάς...
Εγώ θα επαναλάβω... Δανάη, Ηρώ, Bill_Slayer οι υποψίες μου [ το ότι μπορεί να έκανα καλο wild guess με τη μία δεν λέει κάτι... το έχει κάνει πολλάκις ο slayer στο παρελθόν ως πολίτης ]. Με αυτά τα 3 ονόματα παίζω από την αρχή του παιχνιδιού και οι αλλαγές ψήψων είναι μόνο ανάμεσα στους 3. Από κει και πέρα συλλέγω στοιχεία για να βρω τους άλλους 2.
ΑΝ βγω το βράδυ, ελπίζω οι πολίτες να καταλάβουν επιτέλους τι γίνεται. Πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί αν βγει και κάποιος εκ των 3 που αναφέρω.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
γμτ μου..... με μπερδεύεις
anyway, έχω χρόνο να το ξανασκεφτώ γενικώς
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.