Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Και δεν την ..ψόφησα, αμέσως όλοι! Απλά είπα πως μου φαίνεται ύποπτη!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
- Angie_Ann:
- Βill:
- Bill_Slayer:
- Δανάη:
- fantasmenos:
- Ηρώ:
- Kakerlak:
- Kακή Επιρροή:
- kajira: Δανάη
- Lorelai:
- Lorien:
- Neraida: Kajira
- nina21: Kajira
- Phoebe: Bill
- Resident Evil: Δανάη
- shaman:
- Τetragrammaton:
- vendetta:
- Vkey:
- xanp:
- Youki:
) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως [highlight]τις[/highlight] (Νομίζω θα συμφωνήσω με Αθηνά για αυτό
) 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ"
) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! 
Σήμερα Τετάρτη 21/05 δεν έχει δολοφονία!

edit: Επίσης, όπως είπε ο Γιώργος, σήμερα θα μάθετε την ιδιότητα αυτού που θα αποχωρήσει από την ψηφοφορία.

Neraida
Επιφανές μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Καλησπέεραα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος

edit: Για την Ντίνα πάει το μνμ...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

edit...
στο τσακ ο ένας εμφανίστηκε...
κάτσε να δούμε τι θα πει

ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Καταρχάς,επειδή το άκουσα κι αυτό,το λογικό είναι κάποιος που έκανε καλό γύρο να είναι πολίτης(όπως η Ηρώ και εγώ).Και αυτό επειδή δε θα κάνεις συνέχεια πολύ καλούς γύρους,πόσο μάλλον συνεχόμενους.Μια φορά είναι του Άι Γιαννιού που θα σου βγει ο καλός γύρος
.Αυτό είναι το σκεπτικό μου και νομίζω ότι είναι λογικό
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
είναι η πρώτη φορά που θυμάμαι να κάνει 2 ποστ πριν ψηφίσει και να λέει την ιστορία της ζωής του (συνήθως λέει τι ψηφίζει και μετά ... δικαιολογείται
)Δανάη για σήμερα τη γλυτώνεις

[ρουφιάνε... βγες να μου δώσεις ένα σημάδι ότι είμαι σε καλό δρόμο!
]Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

edit
τώρα βέβαια με μπέρδεψε η RE :p
Neraida
Επιφανές μέλος
Τωρα για την Αθηνα....προβληματιζομαι...
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Αυτή είναι ΛΟΓΙΚΗ(???)ψηφίζω Bill_Slayer!
είναι η πρώτη φορά που θυμάμαι να κάνει 2 ποστ πριν ψηφίσει και να λέει την ιστορία της ζωής του (συνήθως λέει τι ψηφίζει και μετά ... δικαιολογείται)
Δανάη για σήμερα τη γλυτώνεις
[ρουφιάνε... βγες να μου δώσεις ένα σημάδι ότι είμαι σε καλό δρόμο!]
Εγώ πάντως δεν ψηφίζω ακόμα,έχω διακρίνει 2-3 υπόπτους αλλά δε θέλω να πω ονόματα.Θα επανέλθω μετά το φαϊ και αφού μελετήσω τα ποστς που θα έχετε κάνει
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Αυτή είναι ΛΟΓΙΚΗ(???)![]()
όσο και των υπολοίπων εδώ μέσα (για την ώρα τουλ!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago
Διακεκριμένο μέλος
- Angie_Ann:
- Βill:
- Bill_Slayer:
- Δανάη:
- fantasmenos:
- Ηρώ:
- Kakerlak:
- Kακή Επιρροή:
- Lorelai:
- Lorien:
- Resident Evil: Bill_Slayer
- shaman:
- Τetragrammaton:
- vendetta:
- Vkey:
- xanp:
- Youki:
) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως [highlight]τις[/highlight] (Νομίζω θα συμφωνήσω με Αθηνά για αυτό
) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! 

Επίσης, όπως είπε ο Γιώργος, σήμερα θα μάθετε την ιδιότητα αυτού που θα αποχωρήσει από την ψηφοφορία.

xanp
Δραστήριο μέλος
;;;;;;Τι σου έκανε ο άνθρωπος καλέ;;;;
Λοιπόν μιας και οι 3 ευγενέστατες κατά τ' άλλα κυρίες(κουΕ, RE, kajira) παίζουν πρώτη φορά (έτσι κατάλαβα), δεν είναι ύποπτο που έχουν τόσο εμπεριστατωμένες υποψίες από τον πρώτο κιόλας γύρο δίχως να μιλήσουν οι περισσότεροι καν;;;Ύποπτες σας βλέπω μιας και το εκλαμβάνω ως αμηχανία μην καρφωθείτε...Για σήμερα θα ψηφίσω kajira(χρόνια πολλά κούκλα κιόλας)!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
ΚουΕ και kajira όντως παίζουν πρώτη φορά

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
αν και θα κρατήσω μια μικρήηηηηηηηη επιφύλαξη και ενδεχόμενο να αλλάξω την ψήφο μου στην πορεία
ψηφίζω RE

Ο Λόγος είναι ότι θεωρώ την Ντίνα ιερόδουλη που προστατεύει την RE (και άλλους βέβαια
)επειδή όμως θα ανακοινωθεί η ιδιότητα του ατόμου που βγαίνει σήμερα, θέλω να δω αν τα καταφέρω αν όντως είναι δολοφόνα η RE (κι άρα κι όλο το σκεπτικό μου σωστό)
Αν βγει η Ντίνα, θα μάθουμε πιθανά ότι είναι πολίτης (κάτι που ισχύει όμως ακόμα κι αν είναι ιερόδουλη ή ρουφιάνα.... δεν σημαίνει δλδ ότι όπου πολίτης = αθώος!
)edit...
χμ... παίζουν στις υποψίες μου και οι δύο Μπιλλ
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

Φοβάστε μήπως? Μιληστε μη ντρέπεστε!
fandago
Διακεκριμένο μέλος
- Angie_Ann:
- Βill:
- Bill_Slayer:
- Δανάη:
- fantasmenos:
- Ηρώ:
- Kakerlak:
- Kακή Επιρροή: Resident Evil
- Lorelai:
- Lorien:
- Resident Evil: Bill_Slayer
- shaman:
- Τetragrammaton:
- vendetta:
- Vkey:
- xanp:
- Youki:

Επίσης, όπως είπε ο Γιώργος, σήμερα θα μάθετε την ιδιότητα αυτού που θα αποχωρήσει από την ψηφοφορία.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool