3 ψήφοι μέχρι τώρα και οι 3 δικές μου...μια χαρά με βρίσκω!

Δε θα κάτσω να απολογηθώ γιατί δε νομίζω ότι έχει νόημα, ίσα ίσα που θα έχει τα αντίθετα αποτελέσματα...
Θα προσπαθήσω να μπώ στη θέση της ΣΕ και να δώ ποιους θα επέλεγε για δολοφόνους (ή ποιους
δε θα έβαζε...)!!
Στο περασμένο παιχνίδι τη Kakerlak, Neraida και Angie_Ann τις είχαν καταλάβει από τη πρώτη στιγμή οπότε τις αποκλείω για δολοφόνους.
Επίσης οι Lorelai, nina21, vendetta, xanp είναι καινούργια μέλη οπότε τους κόβω για πολίτες!
Ο Τetragrammaton είναι και αυτός καινούργιος και είχε μπει δολοφόνος κ τη περασμένη φορά οπότε αποκλείεται κ αυτός...
Ηρώ, fantasmenos και Youki έπαιξαν πολύ καλά στο προηγούμενο παιχνίδι και αν μη τι άλλο θα είχε πολύ ενδιαφέρον να τους δούμε και σε άλλους ρόλους (

).... και η Κακή Επιρροή σα παλιότερο μέλος...
Επίσης kajira και Resident Evil έσπευσαν αμέσως να κατηγορήσουν κάποιον (άσχετα αν είπαν εμένα

) και αυτό τις καθιστά άκρως ύποπτες γιατί συνήθως οι δολοφόνοι είναι αυτοί που προσπαθούν να στρέψουν αμέσως τη προσοχή κάπου ώστε να μην ασχολούνται μαζί τους και για να βγάλουν και κάποιον έξω βεβαίως βεβαίως...
Για τους υπόλοιπους δε ξέρω...! Δε θα ψηφίσω όμως ακόμα θα περιμένω να ποσταρουν κι άλλοι για να μπορέσω να κρίνω καλύτερα...
Καληνύχτα σας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.