Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:27 Η Κακή Επιρροή: #4.901 07-05-08 21:27 [σπάσιμο νεύρων σας] τελικα είναι ωραίο να ξέρεις ποιοι είναι οι δολοφόνοι κι απλά να παρακολουθείς [/σπάσιμο νεύρων σας] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:30 Η Oralee έγραψε: #4.902 07-05-08 21:30 Απλά αυτός ο γύρος είναι λίγο ..κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Ηρώ έγραψε: #4.903 07-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Βοήθησε μέχρι ένα σημείο κάποιος από τους πάνω και μετά μούγκα στη στρούγγα... Click για ανάπτυξη... Για ποιον απ΄όλους το λες αυτό? Και να προσθέσω και κάτι άλλο.. Ήμουν σχεδόν σίγουρη, πως δε θα φύγω σήμερα.. γιατί σήμερα γινόταν γνωστή η ιδιότητα αυτού που δολοφονείται. Και επειδή οι δολοφόνοι θεωρούν πως είμαι η ρουφιάνα, σαφώς και δε θα τους συνέφερε κάτι τέτοιο, γιατί αμέσως οι υπόλοιποι πολίτες θα ψήφιζαν αυτούς που εγώ είχα προτείνει.. Θα γίνει λοιπόν αύριο και ούτε γάτα, ούτε ζημιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:39 Ο Bill_1992: #4.904 07-05-08 21:39 Bill με τη λογική σου τότε απ'την αρχή του παιχνιδιού είμαι ανασφαλήςΑπλά είπα ότι μέχρι αύριο μπορεί να έχουν ειπωθεί άλλα πράγματα που να με κάνουν να πιστεύω ότι είσαι αθώος(που δεν το βλέπω).Αν είσαι πολίτης,απλά απόδειξέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:41 Ο Bill έγραψε: #4.905 07-05-08 21:41 Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται. Αν φύγω μάλλον θα εκτεθείτε αρκετά ,καθώς είστε τόσο σίγουροι για την ιδιότητα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:47 Ο vendetta έγραψε: #4.906 07-05-08 21:47 Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Κακή Επιρροή: #4.907 07-05-08 21:49 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:50 Η fantasmenos: #4.908 07-05-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται. Αν φύγω μάλλον θα εκτεθείτε αρκετά ,καθώς είστε τόσο σίγουροι για την ιδιότητα μου. Click για ανάπτυξη... Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Η Idril μιλούσε αρχικά αρκετά και στη συνέχεια απλώς ενέκρινε τους υποψηφίους... Μετά από ένα σημείο δεν ήταν ενεργή... Υ.Γ. Η Συντονιστική Επιτροπή μου φαίνεται αρκετά ύποπτη... Μήπως είναι κάποιος από αυτους δολοφόνος; Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.909 07-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:00 Ο Bill_1992: #4.910 07-05-08 22:00 Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill έγραψε: #4.911 07-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:35 Ο Bill_1992: #4.912 07-05-08 22:35 Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Resident Evil: #4.913 07-05-08 22:46 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 23:11 Η Ηρώ έγραψε: #4.914 07-05-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Άλλη νεράιδα μας βρήκε! Ορισμένοι είπαν πως δε θα με δολοφονούσαν σήμερα για να μην καρφωθούν .. εγώ έχω να πω και κάτι άλλο.. αν ήταν κάποιοι άλλοι εκτός από αυτούς που έχω προτείνει,δε θα με δολοφνούσαν μόνο και μόνο για να κάρφωναν τους άλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 02:06 Η fantasmenos: #4.915 08-05-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Click για ανάπτυξη... Ναι... Υποψιάζομαι όμως την Idril στη θέση της Φοίβης. Θα φανεί στο χειροκρότημα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... me too . Ωραίο παιχνίδι τελικά... ψήφος στον Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 05:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.916 08-05-08 05:54 Λοιπόν ας κάνουμε ένα review.. Βill , μέγας ύποπτος γιατί: Δεν τα λέει καλά από χτες και δεν μπορεί να αποδείξει με επιχειρήματα την αθωότητά του Εστιάζει σε πρόσωπα που δεν πολυδίνουν αφορμή.. και όταν στριμωχτεί ψηφίζει τελικά με το ρεύμα, για να μη κινήσει υποψίες. Όταν τον κατηγορεί κάποιος για δολοφόνο, γυρνάει τις επιθέσεις καθρέφτη (κλασσική τακτική δολοφόνου) Το μέγα λάθος του, ( το έχω παραθέσει και σε άλλο ποστ), που με το που τον ψήφισε ο Slayer τον κατηγόρησε αμέσως για ρουφιάνο.. Phoebe, επίσης γιατί: Ψηφίζει από την αρχή άκυρα και με ένστικτο όπως χαρακτηριστικά λέει (βλέπε ψήφο στη nina21) Δείχνει επομένως να μην τη νοίαζει να βρεθούν οι δολοφόνοι Neraida ψήφισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μιας και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει, απλά γιατί κατάλαβε πως την είχαμε πάρει χαμπάρι Tetragrammaton, γιατί: Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien Ύποπτες μου φαίνονται επίσης Idril kai Niyia γιατί δεν είναι δυνατόν η ΣΕ να έχει βάλει τόσους άπειρους με το παιχνίδι δολοφόνους.. κάπου θα υπάρχει και ένας παλιός! Που πιθανό να είναι κάποια από αυτές τις δύο. Και η Niyia μου κάνει πραγματικά εντύπωση που μπαίνει ψηφίζει και φεύγει.. Aν είναι να διαλέξω μία από τις δύο.. αυτή ειναι η Niyia.. αρκε'ι να δο'υμε το παρακάτω: Ιdril ψήφισε: Lorien, Tetra, nraida, neraida Niyia ψήφισε : Idril, Idril, Idril.. και τώρα Βill Η ψήφος μου στον Βill και ότι γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2008 Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:33 Η Idril έγραψε: #4.917 08-05-08 09:33 Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
[σπάσιμο νεύρων σας] τελικα είναι ωραίο να ξέρεις ποιοι είναι οι δολοφόνοι κι απλά να παρακολουθείς [/σπάσιμο νεύρων σας] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:30 Η Oralee έγραψε: #4.902 07-05-08 21:30 Απλά αυτός ο γύρος είναι λίγο ..κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Ηρώ έγραψε: #4.903 07-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Βοήθησε μέχρι ένα σημείο κάποιος από τους πάνω και μετά μούγκα στη στρούγγα... Click για ανάπτυξη... Για ποιον απ΄όλους το λες αυτό? Και να προσθέσω και κάτι άλλο.. Ήμουν σχεδόν σίγουρη, πως δε θα φύγω σήμερα.. γιατί σήμερα γινόταν γνωστή η ιδιότητα αυτού που δολοφονείται. Και επειδή οι δολοφόνοι θεωρούν πως είμαι η ρουφιάνα, σαφώς και δε θα τους συνέφερε κάτι τέτοιο, γιατί αμέσως οι υπόλοιποι πολίτες θα ψήφιζαν αυτούς που εγώ είχα προτείνει.. Θα γίνει λοιπόν αύριο και ούτε γάτα, ούτε ζημιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:39 Ο Bill_1992: #4.904 07-05-08 21:39 Bill με τη λογική σου τότε απ'την αρχή του παιχνιδιού είμαι ανασφαλήςΑπλά είπα ότι μέχρι αύριο μπορεί να έχουν ειπωθεί άλλα πράγματα που να με κάνουν να πιστεύω ότι είσαι αθώος(που δεν το βλέπω).Αν είσαι πολίτης,απλά απόδειξέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:41 Ο Bill έγραψε: #4.905 07-05-08 21:41 Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται. Αν φύγω μάλλον θα εκτεθείτε αρκετά ,καθώς είστε τόσο σίγουροι για την ιδιότητα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:47 Ο vendetta έγραψε: #4.906 07-05-08 21:47 Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Κακή Επιρροή: #4.907 07-05-08 21:49 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:50 Η fantasmenos: #4.908 07-05-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται. Αν φύγω μάλλον θα εκτεθείτε αρκετά ,καθώς είστε τόσο σίγουροι για την ιδιότητα μου. Click για ανάπτυξη... Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Η Idril μιλούσε αρχικά αρκετά και στη συνέχεια απλώς ενέκρινε τους υποψηφίους... Μετά από ένα σημείο δεν ήταν ενεργή... Υ.Γ. Η Συντονιστική Επιτροπή μου φαίνεται αρκετά ύποπτη... Μήπως είναι κάποιος από αυτους δολοφόνος; Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.909 07-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:00 Ο Bill_1992: #4.910 07-05-08 22:00 Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill έγραψε: #4.911 07-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:35 Ο Bill_1992: #4.912 07-05-08 22:35 Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Resident Evil: #4.913 07-05-08 22:46 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 23:11 Η Ηρώ έγραψε: #4.914 07-05-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Άλλη νεράιδα μας βρήκε! Ορισμένοι είπαν πως δε θα με δολοφονούσαν σήμερα για να μην καρφωθούν .. εγώ έχω να πω και κάτι άλλο.. αν ήταν κάποιοι άλλοι εκτός από αυτούς που έχω προτείνει,δε θα με δολοφνούσαν μόνο και μόνο για να κάρφωναν τους άλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 02:06 Η fantasmenos: #4.915 08-05-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Click για ανάπτυξη... Ναι... Υποψιάζομαι όμως την Idril στη θέση της Φοίβης. Θα φανεί στο χειροκρότημα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... me too . Ωραίο παιχνίδι τελικά... ψήφος στον Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 05:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.916 08-05-08 05:54 Λοιπόν ας κάνουμε ένα review.. Βill , μέγας ύποπτος γιατί: Δεν τα λέει καλά από χτες και δεν μπορεί να αποδείξει με επιχειρήματα την αθωότητά του Εστιάζει σε πρόσωπα που δεν πολυδίνουν αφορμή.. και όταν στριμωχτεί ψηφίζει τελικά με το ρεύμα, για να μη κινήσει υποψίες. Όταν τον κατηγορεί κάποιος για δολοφόνο, γυρνάει τις επιθέσεις καθρέφτη (κλασσική τακτική δολοφόνου) Το μέγα λάθος του, ( το έχω παραθέσει και σε άλλο ποστ), που με το που τον ψήφισε ο Slayer τον κατηγόρησε αμέσως για ρουφιάνο.. Phoebe, επίσης γιατί: Ψηφίζει από την αρχή άκυρα και με ένστικτο όπως χαρακτηριστικά λέει (βλέπε ψήφο στη nina21) Δείχνει επομένως να μην τη νοίαζει να βρεθούν οι δολοφόνοι Neraida ψήφισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μιας και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει, απλά γιατί κατάλαβε πως την είχαμε πάρει χαμπάρι Tetragrammaton, γιατί: Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien Ύποπτες μου φαίνονται επίσης Idril kai Niyia γιατί δεν είναι δυνατόν η ΣΕ να έχει βάλει τόσους άπειρους με το παιχνίδι δολοφόνους.. κάπου θα υπάρχει και ένας παλιός! Που πιθανό να είναι κάποια από αυτές τις δύο. Και η Niyia μου κάνει πραγματικά εντύπωση που μπαίνει ψηφίζει και φεύγει.. Aν είναι να διαλέξω μία από τις δύο.. αυτή ειναι η Niyia.. αρκε'ι να δο'υμε το παρακάτω: Ιdril ψήφισε: Lorien, Tetra, nraida, neraida Niyia ψήφισε : Idril, Idril, Idril.. και τώρα Βill Η ψήφος μου στον Βill και ότι γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2008 Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:33 Η Idril έγραψε: #4.917 08-05-08 09:33 Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλά αυτός ο γύρος είναι λίγο ..κάπως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Ηρώ έγραψε: #4.903 07-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Βοήθησε μέχρι ένα σημείο κάποιος από τους πάνω και μετά μούγκα στη στρούγγα... Click για ανάπτυξη... Για ποιον απ΄όλους το λες αυτό? Και να προσθέσω και κάτι άλλο.. Ήμουν σχεδόν σίγουρη, πως δε θα φύγω σήμερα.. γιατί σήμερα γινόταν γνωστή η ιδιότητα αυτού που δολοφονείται. Και επειδή οι δολοφόνοι θεωρούν πως είμαι η ρουφιάνα, σαφώς και δε θα τους συνέφερε κάτι τέτοιο, γιατί αμέσως οι υπόλοιποι πολίτες θα ψήφιζαν αυτούς που εγώ είχα προτείνει.. Θα γίνει λοιπόν αύριο και ούτε γάτα, ούτε ζημιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:39 Ο Bill_1992: #4.904 07-05-08 21:39 Bill με τη λογική σου τότε απ'την αρχή του παιχνιδιού είμαι ανασφαλήςΑπλά είπα ότι μέχρι αύριο μπορεί να έχουν ειπωθεί άλλα πράγματα που να με κάνουν να πιστεύω ότι είσαι αθώος(που δεν το βλέπω).Αν είσαι πολίτης,απλά απόδειξέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:41 Ο Bill έγραψε: #4.905 07-05-08 21:41 Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται. Αν φύγω μάλλον θα εκτεθείτε αρκετά ,καθώς είστε τόσο σίγουροι για την ιδιότητα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:47 Ο vendetta έγραψε: #4.906 07-05-08 21:47 Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Κακή Επιρροή: #4.907 07-05-08 21:49 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:50 Η fantasmenos: #4.908 07-05-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται. Αν φύγω μάλλον θα εκτεθείτε αρκετά ,καθώς είστε τόσο σίγουροι για την ιδιότητα μου. Click για ανάπτυξη... Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Η Idril μιλούσε αρχικά αρκετά και στη συνέχεια απλώς ενέκρινε τους υποψηφίους... Μετά από ένα σημείο δεν ήταν ενεργή... Υ.Γ. Η Συντονιστική Επιτροπή μου φαίνεται αρκετά ύποπτη... Μήπως είναι κάποιος από αυτους δολοφόνος; Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.909 07-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:00 Ο Bill_1992: #4.910 07-05-08 22:00 Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill έγραψε: #4.911 07-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:35 Ο Bill_1992: #4.912 07-05-08 22:35 Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Resident Evil: #4.913 07-05-08 22:46 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 23:11 Η Ηρώ έγραψε: #4.914 07-05-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Άλλη νεράιδα μας βρήκε! Ορισμένοι είπαν πως δε θα με δολοφονούσαν σήμερα για να μην καρφωθούν .. εγώ έχω να πω και κάτι άλλο.. αν ήταν κάποιοι άλλοι εκτός από αυτούς που έχω προτείνει,δε θα με δολοφνούσαν μόνο και μόνο για να κάρφωναν τους άλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 02:06 Η fantasmenos: #4.915 08-05-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Click για ανάπτυξη... Ναι... Υποψιάζομαι όμως την Idril στη θέση της Φοίβης. Θα φανεί στο χειροκρότημα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... me too . Ωραίο παιχνίδι τελικά... ψήφος στον Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 05:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.916 08-05-08 05:54 Λοιπόν ας κάνουμε ένα review.. Βill , μέγας ύποπτος γιατί: Δεν τα λέει καλά από χτες και δεν μπορεί να αποδείξει με επιχειρήματα την αθωότητά του Εστιάζει σε πρόσωπα που δεν πολυδίνουν αφορμή.. και όταν στριμωχτεί ψηφίζει τελικά με το ρεύμα, για να μη κινήσει υποψίες. Όταν τον κατηγορεί κάποιος για δολοφόνο, γυρνάει τις επιθέσεις καθρέφτη (κλασσική τακτική δολοφόνου) Το μέγα λάθος του, ( το έχω παραθέσει και σε άλλο ποστ), που με το που τον ψήφισε ο Slayer τον κατηγόρησε αμέσως για ρουφιάνο.. Phoebe, επίσης γιατί: Ψηφίζει από την αρχή άκυρα και με ένστικτο όπως χαρακτηριστικά λέει (βλέπε ψήφο στη nina21) Δείχνει επομένως να μην τη νοίαζει να βρεθούν οι δολοφόνοι Neraida ψήφισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μιας και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει, απλά γιατί κατάλαβε πως την είχαμε πάρει χαμπάρι Tetragrammaton, γιατί: Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien Ύποπτες μου φαίνονται επίσης Idril kai Niyia γιατί δεν είναι δυνατόν η ΣΕ να έχει βάλει τόσους άπειρους με το παιχνίδι δολοφόνους.. κάπου θα υπάρχει και ένας παλιός! Που πιθανό να είναι κάποια από αυτές τις δύο. Και η Niyia μου κάνει πραγματικά εντύπωση που μπαίνει ψηφίζει και φεύγει.. Aν είναι να διαλέξω μία από τις δύο.. αυτή ειναι η Niyia.. αρκε'ι να δο'υμε το παρακάτω: Ιdril ψήφισε: Lorien, Tetra, nraida, neraida Niyia ψήφισε : Idril, Idril, Idril.. και τώρα Βill Η ψήφος μου στον Βill και ότι γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2008 Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:33 Η Idril έγραψε: #4.917 08-05-08 09:33 Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Βοήθησε μέχρι ένα σημείο κάποιος από τους πάνω και μετά μούγκα στη στρούγγα... Click για ανάπτυξη... Για ποιον απ΄όλους το λες αυτό? Και να προσθέσω και κάτι άλλο.. Ήμουν σχεδόν σίγουρη, πως δε θα φύγω σήμερα.. γιατί σήμερα γινόταν γνωστή η ιδιότητα αυτού που δολοφονείται. Και επειδή οι δολοφόνοι θεωρούν πως είμαι η ρουφιάνα, σαφώς και δε θα τους συνέφερε κάτι τέτοιο, γιατί αμέσως οι υπόλοιποι πολίτες θα ψήφιζαν αυτούς που εγώ είχα προτείνει.. Θα γίνει λοιπόν αύριο και ούτε γάτα, ούτε ζημιά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:39 Ο Bill_1992: #4.904 07-05-08 21:39 Bill με τη λογική σου τότε απ'την αρχή του παιχνιδιού είμαι ανασφαλήςΑπλά είπα ότι μέχρι αύριο μπορεί να έχουν ειπωθεί άλλα πράγματα που να με κάνουν να πιστεύω ότι είσαι αθώος(που δεν το βλέπω).Αν είσαι πολίτης,απλά απόδειξέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:41 Ο Bill έγραψε: #4.905 07-05-08 21:41 Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται. Αν φύγω μάλλον θα εκτεθείτε αρκετά ,καθώς είστε τόσο σίγουροι για την ιδιότητα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:47 Ο vendetta έγραψε: #4.906 07-05-08 21:47 Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Κακή Επιρροή: #4.907 07-05-08 21:49 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:50 Η fantasmenos: #4.908 07-05-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται. Αν φύγω μάλλον θα εκτεθείτε αρκετά ,καθώς είστε τόσο σίγουροι για την ιδιότητα μου. Click για ανάπτυξη... Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Η Idril μιλούσε αρχικά αρκετά και στη συνέχεια απλώς ενέκρινε τους υποψηφίους... Μετά από ένα σημείο δεν ήταν ενεργή... Υ.Γ. Η Συντονιστική Επιτροπή μου φαίνεται αρκετά ύποπτη... Μήπως είναι κάποιος από αυτους δολοφόνος; Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.909 07-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:00 Ο Bill_1992: #4.910 07-05-08 22:00 Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill έγραψε: #4.911 07-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:35 Ο Bill_1992: #4.912 07-05-08 22:35 Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Resident Evil: #4.913 07-05-08 22:46 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 23:11 Η Ηρώ έγραψε: #4.914 07-05-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Άλλη νεράιδα μας βρήκε! Ορισμένοι είπαν πως δε θα με δολοφονούσαν σήμερα για να μην καρφωθούν .. εγώ έχω να πω και κάτι άλλο.. αν ήταν κάποιοι άλλοι εκτός από αυτούς που έχω προτείνει,δε θα με δολοφνούσαν μόνο και μόνο για να κάρφωναν τους άλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 02:06 Η fantasmenos: #4.915 08-05-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Click για ανάπτυξη... Ναι... Υποψιάζομαι όμως την Idril στη θέση της Φοίβης. Θα φανεί στο χειροκρότημα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... me too . Ωραίο παιχνίδι τελικά... ψήφος στον Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 05:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.916 08-05-08 05:54 Λοιπόν ας κάνουμε ένα review.. Βill , μέγας ύποπτος γιατί: Δεν τα λέει καλά από χτες και δεν μπορεί να αποδείξει με επιχειρήματα την αθωότητά του Εστιάζει σε πρόσωπα που δεν πολυδίνουν αφορμή.. και όταν στριμωχτεί ψηφίζει τελικά με το ρεύμα, για να μη κινήσει υποψίες. Όταν τον κατηγορεί κάποιος για δολοφόνο, γυρνάει τις επιθέσεις καθρέφτη (κλασσική τακτική δολοφόνου) Το μέγα λάθος του, ( το έχω παραθέσει και σε άλλο ποστ), που με το που τον ψήφισε ο Slayer τον κατηγόρησε αμέσως για ρουφιάνο.. Phoebe, επίσης γιατί: Ψηφίζει από την αρχή άκυρα και με ένστικτο όπως χαρακτηριστικά λέει (βλέπε ψήφο στη nina21) Δείχνει επομένως να μην τη νοίαζει να βρεθούν οι δολοφόνοι Neraida ψήφισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μιας και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει, απλά γιατί κατάλαβε πως την είχαμε πάρει χαμπάρι Tetragrammaton, γιατί: Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien Ύποπτες μου φαίνονται επίσης Idril kai Niyia γιατί δεν είναι δυνατόν η ΣΕ να έχει βάλει τόσους άπειρους με το παιχνίδι δολοφόνους.. κάπου θα υπάρχει και ένας παλιός! Που πιθανό να είναι κάποια από αυτές τις δύο. Και η Niyia μου κάνει πραγματικά εντύπωση που μπαίνει ψηφίζει και φεύγει.. Aν είναι να διαλέξω μία από τις δύο.. αυτή ειναι η Niyia.. αρκε'ι να δο'υμε το παρακάτω: Ιdril ψήφισε: Lorien, Tetra, nraida, neraida Niyia ψήφισε : Idril, Idril, Idril.. και τώρα Βill Η ψήφος μου στον Βill και ότι γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2008 Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:33 Η Idril έγραψε: #4.917 08-05-08 09:33 Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Bill με τη λογική σου τότε απ'την αρχή του παιχνιδιού είμαι ανασφαλήςΑπλά είπα ότι μέχρι αύριο μπορεί να έχουν ειπωθεί άλλα πράγματα που να με κάνουν να πιστεύω ότι είσαι αθώος(που δεν το βλέπω).Αν είσαι πολίτης,απλά απόδειξέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:41 Ο Bill έγραψε: #4.905 07-05-08 21:41 Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται. Αν φύγω μάλλον θα εκτεθείτε αρκετά ,καθώς είστε τόσο σίγουροι για την ιδιότητα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:47 Ο vendetta έγραψε: #4.906 07-05-08 21:47 Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Κακή Επιρροή: #4.907 07-05-08 21:49 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:50 Η fantasmenos: #4.908 07-05-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται. Αν φύγω μάλλον θα εκτεθείτε αρκετά ,καθώς είστε τόσο σίγουροι για την ιδιότητα μου. Click για ανάπτυξη... Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Η Idril μιλούσε αρχικά αρκετά και στη συνέχεια απλώς ενέκρινε τους υποψηφίους... Μετά από ένα σημείο δεν ήταν ενεργή... Υ.Γ. Η Συντονιστική Επιτροπή μου φαίνεται αρκετά ύποπτη... Μήπως είναι κάποιος από αυτους δολοφόνος; Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.909 07-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:00 Ο Bill_1992: #4.910 07-05-08 22:00 Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill έγραψε: #4.911 07-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:35 Ο Bill_1992: #4.912 07-05-08 22:35 Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Resident Evil: #4.913 07-05-08 22:46 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 23:11 Η Ηρώ έγραψε: #4.914 07-05-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Άλλη νεράιδα μας βρήκε! Ορισμένοι είπαν πως δε θα με δολοφονούσαν σήμερα για να μην καρφωθούν .. εγώ έχω να πω και κάτι άλλο.. αν ήταν κάποιοι άλλοι εκτός από αυτούς που έχω προτείνει,δε θα με δολοφνούσαν μόνο και μόνο για να κάρφωναν τους άλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 02:06 Η fantasmenos: #4.915 08-05-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Click για ανάπτυξη... Ναι... Υποψιάζομαι όμως την Idril στη θέση της Φοίβης. Θα φανεί στο χειροκρότημα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... me too . Ωραίο παιχνίδι τελικά... ψήφος στον Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 05:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.916 08-05-08 05:54 Λοιπόν ας κάνουμε ένα review.. Βill , μέγας ύποπτος γιατί: Δεν τα λέει καλά από χτες και δεν μπορεί να αποδείξει με επιχειρήματα την αθωότητά του Εστιάζει σε πρόσωπα που δεν πολυδίνουν αφορμή.. και όταν στριμωχτεί ψηφίζει τελικά με το ρεύμα, για να μη κινήσει υποψίες. Όταν τον κατηγορεί κάποιος για δολοφόνο, γυρνάει τις επιθέσεις καθρέφτη (κλασσική τακτική δολοφόνου) Το μέγα λάθος του, ( το έχω παραθέσει και σε άλλο ποστ), που με το που τον ψήφισε ο Slayer τον κατηγόρησε αμέσως για ρουφιάνο.. Phoebe, επίσης γιατί: Ψηφίζει από την αρχή άκυρα και με ένστικτο όπως χαρακτηριστικά λέει (βλέπε ψήφο στη nina21) Δείχνει επομένως να μην τη νοίαζει να βρεθούν οι δολοφόνοι Neraida ψήφισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μιας και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει, απλά γιατί κατάλαβε πως την είχαμε πάρει χαμπάρι Tetragrammaton, γιατί: Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien Ύποπτες μου φαίνονται επίσης Idril kai Niyia γιατί δεν είναι δυνατόν η ΣΕ να έχει βάλει τόσους άπειρους με το παιχνίδι δολοφόνους.. κάπου θα υπάρχει και ένας παλιός! Που πιθανό να είναι κάποια από αυτές τις δύο. Και η Niyia μου κάνει πραγματικά εντύπωση που μπαίνει ψηφίζει και φεύγει.. Aν είναι να διαλέξω μία από τις δύο.. αυτή ειναι η Niyia.. αρκε'ι να δο'υμε το παρακάτω: Ιdril ψήφισε: Lorien, Tetra, nraida, neraida Niyia ψήφισε : Idril, Idril, Idril.. και τώρα Βill Η ψήφος μου στον Βill και ότι γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2008 Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:33 Η Idril έγραψε: #4.917 08-05-08 09:33 Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται. Αν φύγω μάλλον θα εκτεθείτε αρκετά ,καθώς είστε τόσο σίγουροι για την ιδιότητα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vendetta Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Ξεναγός και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.275 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:47 Ο vendetta έγραψε: #4.906 07-05-08 21:47 Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Κακή Επιρροή: #4.907 07-05-08 21:49 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:50 Η fantasmenos: #4.908 07-05-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται. Αν φύγω μάλλον θα εκτεθείτε αρκετά ,καθώς είστε τόσο σίγουροι για την ιδιότητα μου. Click για ανάπτυξη... Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Η Idril μιλούσε αρχικά αρκετά και στη συνέχεια απλώς ενέκρινε τους υποψηφίους... Μετά από ένα σημείο δεν ήταν ενεργή... Υ.Γ. Η Συντονιστική Επιτροπή μου φαίνεται αρκετά ύποπτη... Μήπως είναι κάποιος από αυτους δολοφόνος; Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.909 07-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:00 Ο Bill_1992: #4.910 07-05-08 22:00 Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill έγραψε: #4.911 07-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:35 Ο Bill_1992: #4.912 07-05-08 22:35 Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Resident Evil: #4.913 07-05-08 22:46 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 23:11 Η Ηρώ έγραψε: #4.914 07-05-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Άλλη νεράιδα μας βρήκε! Ορισμένοι είπαν πως δε θα με δολοφονούσαν σήμερα για να μην καρφωθούν .. εγώ έχω να πω και κάτι άλλο.. αν ήταν κάποιοι άλλοι εκτός από αυτούς που έχω προτείνει,δε θα με δολοφνούσαν μόνο και μόνο για να κάρφωναν τους άλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 02:06 Η fantasmenos: #4.915 08-05-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Click για ανάπτυξη... Ναι... Υποψιάζομαι όμως την Idril στη θέση της Φοίβης. Θα φανεί στο χειροκρότημα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... me too . Ωραίο παιχνίδι τελικά... ψήφος στον Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 05:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.916 08-05-08 05:54 Λοιπόν ας κάνουμε ένα review.. Βill , μέγας ύποπτος γιατί: Δεν τα λέει καλά από χτες και δεν μπορεί να αποδείξει με επιχειρήματα την αθωότητά του Εστιάζει σε πρόσωπα που δεν πολυδίνουν αφορμή.. και όταν στριμωχτεί ψηφίζει τελικά με το ρεύμα, για να μη κινήσει υποψίες. Όταν τον κατηγορεί κάποιος για δολοφόνο, γυρνάει τις επιθέσεις καθρέφτη (κλασσική τακτική δολοφόνου) Το μέγα λάθος του, ( το έχω παραθέσει και σε άλλο ποστ), που με το που τον ψήφισε ο Slayer τον κατηγόρησε αμέσως για ρουφιάνο.. Phoebe, επίσης γιατί: Ψηφίζει από την αρχή άκυρα και με ένστικτο όπως χαρακτηριστικά λέει (βλέπε ψήφο στη nina21) Δείχνει επομένως να μην τη νοίαζει να βρεθούν οι δολοφόνοι Neraida ψήφισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μιας και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει, απλά γιατί κατάλαβε πως την είχαμε πάρει χαμπάρι Tetragrammaton, γιατί: Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien Ύποπτες μου φαίνονται επίσης Idril kai Niyia γιατί δεν είναι δυνατόν η ΣΕ να έχει βάλει τόσους άπειρους με το παιχνίδι δολοφόνους.. κάπου θα υπάρχει και ένας παλιός! Που πιθανό να είναι κάποια από αυτές τις δύο. Και η Niyia μου κάνει πραγματικά εντύπωση που μπαίνει ψηφίζει και φεύγει.. Aν είναι να διαλέξω μία από τις δύο.. αυτή ειναι η Niyia.. αρκε'ι να δο'υμε το παρακάτω: Ιdril ψήφισε: Lorien, Tetra, nraida, neraida Niyia ψήφισε : Idril, Idril, Idril.. και τώρα Βill Η ψήφος μου στον Βill και ότι γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2008 Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:33 Η Idril έγραψε: #4.917 08-05-08 09:33 Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:49 Η Κακή Επιρροή: #4.907 07-05-08 21:49 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:50 Η fantasmenos: #4.908 07-05-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται. Αν φύγω μάλλον θα εκτεθείτε αρκετά ,καθώς είστε τόσο σίγουροι για την ιδιότητα μου. Click για ανάπτυξη... Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Η Idril μιλούσε αρχικά αρκετά και στη συνέχεια απλώς ενέκρινε τους υποψηφίους... Μετά από ένα σημείο δεν ήταν ενεργή... Υ.Γ. Η Συντονιστική Επιτροπή μου φαίνεται αρκετά ύποπτη... Μήπως είναι κάποιος από αυτους δολοφόνος; Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.909 07-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:00 Ο Bill_1992: #4.910 07-05-08 22:00 Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill έγραψε: #4.911 07-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:35 Ο Bill_1992: #4.912 07-05-08 22:35 Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Resident Evil: #4.913 07-05-08 22:46 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 23:11 Η Ηρώ έγραψε: #4.914 07-05-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Άλλη νεράιδα μας βρήκε! Ορισμένοι είπαν πως δε θα με δολοφονούσαν σήμερα για να μην καρφωθούν .. εγώ έχω να πω και κάτι άλλο.. αν ήταν κάποιοι άλλοι εκτός από αυτούς που έχω προτείνει,δε θα με δολοφνούσαν μόνο και μόνο για να κάρφωναν τους άλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 02:06 Η fantasmenos: #4.915 08-05-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Click για ανάπτυξη... Ναι... Υποψιάζομαι όμως την Idril στη θέση της Φοίβης. Θα φανεί στο χειροκρότημα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... me too . Ωραίο παιχνίδι τελικά... ψήφος στον Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 05:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.916 08-05-08 05:54 Λοιπόν ας κάνουμε ένα review.. Βill , μέγας ύποπτος γιατί: Δεν τα λέει καλά από χτες και δεν μπορεί να αποδείξει με επιχειρήματα την αθωότητά του Εστιάζει σε πρόσωπα που δεν πολυδίνουν αφορμή.. και όταν στριμωχτεί ψηφίζει τελικά με το ρεύμα, για να μη κινήσει υποψίες. Όταν τον κατηγορεί κάποιος για δολοφόνο, γυρνάει τις επιθέσεις καθρέφτη (κλασσική τακτική δολοφόνου) Το μέγα λάθος του, ( το έχω παραθέσει και σε άλλο ποστ), που με το που τον ψήφισε ο Slayer τον κατηγόρησε αμέσως για ρουφιάνο.. Phoebe, επίσης γιατί: Ψηφίζει από την αρχή άκυρα και με ένστικτο όπως χαρακτηριστικά λέει (βλέπε ψήφο στη nina21) Δείχνει επομένως να μην τη νοίαζει να βρεθούν οι δολοφόνοι Neraida ψήφισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μιας και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει, απλά γιατί κατάλαβε πως την είχαμε πάρει χαμπάρι Tetragrammaton, γιατί: Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien Ύποπτες μου φαίνονται επίσης Idril kai Niyia γιατί δεν είναι δυνατόν η ΣΕ να έχει βάλει τόσους άπειρους με το παιχνίδι δολοφόνους.. κάπου θα υπάρχει και ένας παλιός! Που πιθανό να είναι κάποια από αυτές τις δύο. Και η Niyia μου κάνει πραγματικά εντύπωση που μπαίνει ψηφίζει και φεύγει.. Aν είναι να διαλέξω μία από τις δύο.. αυτή ειναι η Niyia.. αρκε'ι να δο'υμε το παρακάτω: Ιdril ψήφισε: Lorien, Tetra, nraida, neraida Niyia ψήφισε : Idril, Idril, Idril.. και τώρα Βill Η ψήφος μου στον Βill και ότι γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2008 Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:33 Η Idril έγραψε: #4.917 08-05-08 09:33 Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: diotima: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:50 Η fantasmenos: #4.908 07-05-08 21:50 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται. Αν φύγω μάλλον θα εκτεθείτε αρκετά ,καθώς είστε τόσο σίγουροι για την ιδιότητα μου. Click για ανάπτυξη... Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Η Idril μιλούσε αρχικά αρκετά και στη συνέχεια απλώς ενέκρινε τους υποψηφίους... Μετά από ένα σημείο δεν ήταν ενεργή... Υ.Γ. Η Συντονιστική Επιτροπή μου φαίνεται αρκετά ύποπτη... Μήπως είναι κάποιος από αυτους δολοφόνος; Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.909 07-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:00 Ο Bill_1992: #4.910 07-05-08 22:00 Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill έγραψε: #4.911 07-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:35 Ο Bill_1992: #4.912 07-05-08 22:35 Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Resident Evil: #4.913 07-05-08 22:46 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 23:11 Η Ηρώ έγραψε: #4.914 07-05-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Άλλη νεράιδα μας βρήκε! Ορισμένοι είπαν πως δε θα με δολοφονούσαν σήμερα για να μην καρφωθούν .. εγώ έχω να πω και κάτι άλλο.. αν ήταν κάποιοι άλλοι εκτός από αυτούς που έχω προτείνει,δε θα με δολοφνούσαν μόνο και μόνο για να κάρφωναν τους άλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 02:06 Η fantasmenos: #4.915 08-05-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Click για ανάπτυξη... Ναι... Υποψιάζομαι όμως την Idril στη θέση της Φοίβης. Θα φανεί στο χειροκρότημα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... me too . Ωραίο παιχνίδι τελικά... ψήφος στον Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 05:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.916 08-05-08 05:54 Λοιπόν ας κάνουμε ένα review.. Βill , μέγας ύποπτος γιατί: Δεν τα λέει καλά από χτες και δεν μπορεί να αποδείξει με επιχειρήματα την αθωότητά του Εστιάζει σε πρόσωπα που δεν πολυδίνουν αφορμή.. και όταν στριμωχτεί ψηφίζει τελικά με το ρεύμα, για να μη κινήσει υποψίες. Όταν τον κατηγορεί κάποιος για δολοφόνο, γυρνάει τις επιθέσεις καθρέφτη (κλασσική τακτική δολοφόνου) Το μέγα λάθος του, ( το έχω παραθέσει και σε άλλο ποστ), που με το που τον ψήφισε ο Slayer τον κατηγόρησε αμέσως για ρουφιάνο.. Phoebe, επίσης γιατί: Ψηφίζει από την αρχή άκυρα και με ένστικτο όπως χαρακτηριστικά λέει (βλέπε ψήφο στη nina21) Δείχνει επομένως να μην τη νοίαζει να βρεθούν οι δολοφόνοι Neraida ψήφισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μιας και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει, απλά γιατί κατάλαβε πως την είχαμε πάρει χαμπάρι Tetragrammaton, γιατί: Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien Ύποπτες μου φαίνονται επίσης Idril kai Niyia γιατί δεν είναι δυνατόν η ΣΕ να έχει βάλει τόσους άπειρους με το παιχνίδι δολοφόνους.. κάπου θα υπάρχει και ένας παλιός! Που πιθανό να είναι κάποια από αυτές τις δύο. Και η Niyia μου κάνει πραγματικά εντύπωση που μπαίνει ψηφίζει και φεύγει.. Aν είναι να διαλέξω μία από τις δύο.. αυτή ειναι η Niyia.. αρκε'ι να δο'υμε το παρακάτω: Ιdril ψήφισε: Lorien, Tetra, nraida, neraida Niyia ψήφισε : Idril, Idril, Idril.. και τώρα Βill Η ψήφος μου στον Βill και ότι γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2008 Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:33 Η Idril έγραψε: #4.917 08-05-08 09:33 Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Καθαρός ουρανός,αστραπές δε φοβάται. Αν φύγω μάλλον θα εκτεθείτε αρκετά ,καθώς είστε τόσο σίγουροι για την ιδιότητα μου. Click για ανάπτυξη... Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Η Idril μιλούσε αρχικά αρκετά και στη συνέχεια απλώς ενέκρινε τους υποψηφίους... Μετά από ένα σημείο δεν ήταν ενεργή... Υ.Γ. Η Συντονιστική Επιτροπή μου φαίνεται αρκετά ύποπτη... Μήπως είναι κάποιος από αυτους δολοφόνος; Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 21:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.909 07-05-08 21:54 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:00 Ο Bill_1992: #4.910 07-05-08 22:00 Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill έγραψε: #4.911 07-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:35 Ο Bill_1992: #4.912 07-05-08 22:35 Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Resident Evil: #4.913 07-05-08 22:46 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 23:11 Η Ηρώ έγραψε: #4.914 07-05-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Άλλη νεράιδα μας βρήκε! Ορισμένοι είπαν πως δε θα με δολοφονούσαν σήμερα για να μην καρφωθούν .. εγώ έχω να πω και κάτι άλλο.. αν ήταν κάποιοι άλλοι εκτός από αυτούς που έχω προτείνει,δε θα με δολοφνούσαν μόνο και μόνο για να κάρφωναν τους άλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 02:06 Η fantasmenos: #4.915 08-05-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Click για ανάπτυξη... Ναι... Υποψιάζομαι όμως την Idril στη θέση της Φοίβης. Θα φανεί στο χειροκρότημα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... me too . Ωραίο παιχνίδι τελικά... ψήφος στον Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 05:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.916 08-05-08 05:54 Λοιπόν ας κάνουμε ένα review.. Βill , μέγας ύποπτος γιατί: Δεν τα λέει καλά από χτες και δεν μπορεί να αποδείξει με επιχειρήματα την αθωότητά του Εστιάζει σε πρόσωπα που δεν πολυδίνουν αφορμή.. και όταν στριμωχτεί ψηφίζει τελικά με το ρεύμα, για να μη κινήσει υποψίες. Όταν τον κατηγορεί κάποιος για δολοφόνο, γυρνάει τις επιθέσεις καθρέφτη (κλασσική τακτική δολοφόνου) Το μέγα λάθος του, ( το έχω παραθέσει και σε άλλο ποστ), που με το που τον ψήφισε ο Slayer τον κατηγόρησε αμέσως για ρουφιάνο.. Phoebe, επίσης γιατί: Ψηφίζει από την αρχή άκυρα και με ένστικτο όπως χαρακτηριστικά λέει (βλέπε ψήφο στη nina21) Δείχνει επομένως να μην τη νοίαζει να βρεθούν οι δολοφόνοι Neraida ψήφισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μιας και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει, απλά γιατί κατάλαβε πως την είχαμε πάρει χαμπάρι Tetragrammaton, γιατί: Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien Ύποπτες μου φαίνονται επίσης Idril kai Niyia γιατί δεν είναι δυνατόν η ΣΕ να έχει βάλει τόσους άπειρους με το παιχνίδι δολοφόνους.. κάπου θα υπάρχει και ένας παλιός! Που πιθανό να είναι κάποια από αυτές τις δύο. Και η Niyia μου κάνει πραγματικά εντύπωση που μπαίνει ψηφίζει και φεύγει.. Aν είναι να διαλέξω μία από τις δύο.. αυτή ειναι η Niyia.. αρκε'ι να δο'υμε το παρακάτω: Ιdril ψήφισε: Lorien, Tetra, nraida, neraida Niyia ψήφισε : Idril, Idril, Idril.. και τώρα Βill Η ψήφος μου στον Βill και ότι γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2008 Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:33 Η Idril έγραψε: #4.917 08-05-08 09:33 Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Υ.Γ.1 Ηρώ κάνε ένα review ποιους θεωρείς ύποπτους; Click για ανάπτυξη... Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:00 Ο Bill_1992: #4.910 07-05-08 22:00 Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill έγραψε: #4.911 07-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:35 Ο Bill_1992: #4.912 07-05-08 22:35 Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Resident Evil: #4.913 07-05-08 22:46 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 23:11 Η Ηρώ έγραψε: #4.914 07-05-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Άλλη νεράιδα μας βρήκε! Ορισμένοι είπαν πως δε θα με δολοφονούσαν σήμερα για να μην καρφωθούν .. εγώ έχω να πω και κάτι άλλο.. αν ήταν κάποιοι άλλοι εκτός από αυτούς που έχω προτείνει,δε θα με δολοφνούσαν μόνο και μόνο για να κάρφωναν τους άλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 02:06 Η fantasmenos: #4.915 08-05-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Click για ανάπτυξη... Ναι... Υποψιάζομαι όμως την Idril στη θέση της Φοίβης. Θα φανεί στο χειροκρότημα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... me too . Ωραίο παιχνίδι τελικά... ψήφος στον Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 05:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.916 08-05-08 05:54 Λοιπόν ας κάνουμε ένα review.. Βill , μέγας ύποπτος γιατί: Δεν τα λέει καλά από χτες και δεν μπορεί να αποδείξει με επιχειρήματα την αθωότητά του Εστιάζει σε πρόσωπα που δεν πολυδίνουν αφορμή.. και όταν στριμωχτεί ψηφίζει τελικά με το ρεύμα, για να μη κινήσει υποψίες. Όταν τον κατηγορεί κάποιος για δολοφόνο, γυρνάει τις επιθέσεις καθρέφτη (κλασσική τακτική δολοφόνου) Το μέγα λάθος του, ( το έχω παραθέσει και σε άλλο ποστ), που με το που τον ψήφισε ο Slayer τον κατηγόρησε αμέσως για ρουφιάνο.. Phoebe, επίσης γιατί: Ψηφίζει από την αρχή άκυρα και με ένστικτο όπως χαρακτηριστικά λέει (βλέπε ψήφο στη nina21) Δείχνει επομένως να μην τη νοίαζει να βρεθούν οι δολοφόνοι Neraida ψήφισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μιας και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει, απλά γιατί κατάλαβε πως την είχαμε πάρει χαμπάρι Tetragrammaton, γιατί: Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien Ύποπτες μου φαίνονται επίσης Idril kai Niyia γιατί δεν είναι δυνατόν η ΣΕ να έχει βάλει τόσους άπειρους με το παιχνίδι δολοφόνους.. κάπου θα υπάρχει και ένας παλιός! Που πιθανό να είναι κάποια από αυτές τις δύο. Και η Niyia μου κάνει πραγματικά εντύπωση που μπαίνει ψηφίζει και φεύγει.. Aν είναι να διαλέξω μία από τις δύο.. αυτή ειναι η Niyia.. αρκε'ι να δο'υμε το παρακάτω: Ιdril ψήφισε: Lorien, Tetra, nraida, neraida Niyia ψήφισε : Idril, Idril, Idril.. και τώρα Βill Η ψήφος μου στον Βill και ότι γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2008 Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:33 Η Idril έγραψε: #4.917 08-05-08 09:33 Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill έγραψε: #4.911 07-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:35 Ο Bill_1992: #4.912 07-05-08 22:35 Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Resident Evil: #4.913 07-05-08 22:46 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 23:11 Η Ηρώ έγραψε: #4.914 07-05-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Άλλη νεράιδα μας βρήκε! Ορισμένοι είπαν πως δε θα με δολοφονούσαν σήμερα για να μην καρφωθούν .. εγώ έχω να πω και κάτι άλλο.. αν ήταν κάποιοι άλλοι εκτός από αυτούς που έχω προτείνει,δε θα με δολοφνούσαν μόνο και μόνο για να κάρφωναν τους άλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 02:06 Η fantasmenos: #4.915 08-05-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Click για ανάπτυξη... Ναι... Υποψιάζομαι όμως την Idril στη θέση της Φοίβης. Θα φανεί στο χειροκρότημα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... me too . Ωραίο παιχνίδι τελικά... ψήφος στον Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 05:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.916 08-05-08 05:54 Λοιπόν ας κάνουμε ένα review.. Βill , μέγας ύποπτος γιατί: Δεν τα λέει καλά από χτες και δεν μπορεί να αποδείξει με επιχειρήματα την αθωότητά του Εστιάζει σε πρόσωπα που δεν πολυδίνουν αφορμή.. και όταν στριμωχτεί ψηφίζει τελικά με το ρεύμα, για να μη κινήσει υποψίες. Όταν τον κατηγορεί κάποιος για δολοφόνο, γυρνάει τις επιθέσεις καθρέφτη (κλασσική τακτική δολοφόνου) Το μέγα λάθος του, ( το έχω παραθέσει και σε άλλο ποστ), που με το που τον ψήφισε ο Slayer τον κατηγόρησε αμέσως για ρουφιάνο.. Phoebe, επίσης γιατί: Ψηφίζει από την αρχή άκυρα και με ένστικτο όπως χαρακτηριστικά λέει (βλέπε ψήφο στη nina21) Δείχνει επομένως να μην τη νοίαζει να βρεθούν οι δολοφόνοι Neraida ψήφισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μιας και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει, απλά γιατί κατάλαβε πως την είχαμε πάρει χαμπάρι Tetragrammaton, γιατί: Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien Ύποπτες μου φαίνονται επίσης Idril kai Niyia γιατί δεν είναι δυνατόν η ΣΕ να έχει βάλει τόσους άπειρους με το παιχνίδι δολοφόνους.. κάπου θα υπάρχει και ένας παλιός! Που πιθανό να είναι κάποια από αυτές τις δύο. Και η Niyia μου κάνει πραγματικά εντύπωση που μπαίνει ψηφίζει και φεύγει.. Aν είναι να διαλέξω μία από τις δύο.. αυτή ειναι η Niyia.. αρκε'ι να δο'υμε το παρακάτω: Ιdril ψήφισε: Lorien, Tetra, nraida, neraida Niyia ψήφισε : Idril, Idril, Idril.. και τώρα Βill Η ψήφος μου στον Βill και ότι γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2008 Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:33 Η Idril έγραψε: #4.917 08-05-08 09:33 Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vendetta: Προς το παρόν η ψήφος πηγαίνει στον Bill...Σόρρυ αλλά δεν είσαι και τόσο καλός στα γραπτά...Bill_Slayer θα σε προσέχω...Tetra μην νομίζεις ότι σε ξέχασα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Bill αν δεν είσαι δολοφόνος τότε έπαιξες με λάθος τρόπο και κίνησες όλες τις υποψίες εναντίον σου. Click για ανάπτυξη... Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Καλή η λίστα αλλά στη θέση του Bill ΜΠΟΡΕΙ να έβαζα και idril ή κάποιον άλλο... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:35 Ο Bill_1992: #4.912 07-05-08 22:35 Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Resident Evil: #4.913 07-05-08 22:46 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 23:11 Η Ηρώ έγραψε: #4.914 07-05-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Άλλη νεράιδα μας βρήκε! Ορισμένοι είπαν πως δε θα με δολοφονούσαν σήμερα για να μην καρφωθούν .. εγώ έχω να πω και κάτι άλλο.. αν ήταν κάποιοι άλλοι εκτός από αυτούς που έχω προτείνει,δε θα με δολοφνούσαν μόνο και μόνο για να κάρφωναν τους άλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 02:06 Η fantasmenos: #4.915 08-05-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Click για ανάπτυξη... Ναι... Υποψιάζομαι όμως την Idril στη θέση της Φοίβης. Θα φανεί στο χειροκρότημα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... me too . Ωραίο παιχνίδι τελικά... ψήφος στον Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 05:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.916 08-05-08 05:54 Λοιπόν ας κάνουμε ένα review.. Βill , μέγας ύποπτος γιατί: Δεν τα λέει καλά από χτες και δεν μπορεί να αποδείξει με επιχειρήματα την αθωότητά του Εστιάζει σε πρόσωπα που δεν πολυδίνουν αφορμή.. και όταν στριμωχτεί ψηφίζει τελικά με το ρεύμα, για να μη κινήσει υποψίες. Όταν τον κατηγορεί κάποιος για δολοφόνο, γυρνάει τις επιθέσεις καθρέφτη (κλασσική τακτική δολοφόνου) Το μέγα λάθος του, ( το έχω παραθέσει και σε άλλο ποστ), που με το που τον ψήφισε ο Slayer τον κατηγόρησε αμέσως για ρουφιάνο.. Phoebe, επίσης γιατί: Ψηφίζει από την αρχή άκυρα και με ένστικτο όπως χαρακτηριστικά λέει (βλέπε ψήφο στη nina21) Δείχνει επομένως να μην τη νοίαζει να βρεθούν οι δολοφόνοι Neraida ψήφισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μιας και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει, απλά γιατί κατάλαβε πως την είχαμε πάρει χαμπάρι Tetragrammaton, γιατί: Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien Ύποπτες μου φαίνονται επίσης Idril kai Niyia γιατί δεν είναι δυνατόν η ΣΕ να έχει βάλει τόσους άπειρους με το παιχνίδι δολοφόνους.. κάπου θα υπάρχει και ένας παλιός! Που πιθανό να είναι κάποια από αυτές τις δύο. Και η Niyia μου κάνει πραγματικά εντύπωση που μπαίνει ψηφίζει και φεύγει.. Aν είναι να διαλέξω μία από τις δύο.. αυτή ειναι η Niyia.. αρκε'ι να δο'υμε το παρακάτω: Ιdril ψήφισε: Lorien, Tetra, nraida, neraida Niyia ψήφισε : Idril, Idril, Idril.. και τώρα Βill Η ψήφος μου στον Βill και ότι γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2008 Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:33 Η Idril έγραψε: #4.917 08-05-08 09:33 Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 22:46 Η Resident Evil: #4.913 07-05-08 22:46 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 23:11 Η Ηρώ έγραψε: #4.914 07-05-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Άλλη νεράιδα μας βρήκε! Ορισμένοι είπαν πως δε θα με δολοφονούσαν σήμερα για να μην καρφωθούν .. εγώ έχω να πω και κάτι άλλο.. αν ήταν κάποιοι άλλοι εκτός από αυτούς που έχω προτείνει,δε θα με δολοφνούσαν μόνο και μόνο για να κάρφωναν τους άλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 02:06 Η fantasmenos: #4.915 08-05-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Click για ανάπτυξη... Ναι... Υποψιάζομαι όμως την Idril στη θέση της Φοίβης. Θα φανεί στο χειροκρότημα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... me too . Ωραίο παιχνίδι τελικά... ψήφος στον Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 05:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.916 08-05-08 05:54 Λοιπόν ας κάνουμε ένα review.. Βill , μέγας ύποπτος γιατί: Δεν τα λέει καλά από χτες και δεν μπορεί να αποδείξει με επιχειρήματα την αθωότητά του Εστιάζει σε πρόσωπα που δεν πολυδίνουν αφορμή.. και όταν στριμωχτεί ψηφίζει τελικά με το ρεύμα, για να μη κινήσει υποψίες. Όταν τον κατηγορεί κάποιος για δολοφόνο, γυρνάει τις επιθέσεις καθρέφτη (κλασσική τακτική δολοφόνου) Το μέγα λάθος του, ( το έχω παραθέσει και σε άλλο ποστ), που με το που τον ψήφισε ο Slayer τον κατηγόρησε αμέσως για ρουφιάνο.. Phoebe, επίσης γιατί: Ψηφίζει από την αρχή άκυρα και με ένστικτο όπως χαρακτηριστικά λέει (βλέπε ψήφο στη nina21) Δείχνει επομένως να μην τη νοίαζει να βρεθούν οι δολοφόνοι Neraida ψήφισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μιας και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει, απλά γιατί κατάλαβε πως την είχαμε πάρει χαμπάρι Tetragrammaton, γιατί: Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien Ύποπτες μου φαίνονται επίσης Idril kai Niyia γιατί δεν είναι δυνατόν η ΣΕ να έχει βάλει τόσους άπειρους με το παιχνίδι δολοφόνους.. κάπου θα υπάρχει και ένας παλιός! Που πιθανό να είναι κάποια από αυτές τις δύο. Και η Niyia μου κάνει πραγματικά εντύπωση που μπαίνει ψηφίζει και φεύγει.. Aν είναι να διαλέξω μία από τις δύο.. αυτή ειναι η Niyia.. αρκε'ι να δο'υμε το παρακάτω: Ιdril ψήφισε: Lorien, Tetra, nraida, neraida Niyia ψήφισε : Idril, Idril, Idril.. και τώρα Βill Η ψήφος μου στον Βill και ότι γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2008 Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:33 Η Idril έγραψε: #4.917 08-05-08 09:33 Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Molka: nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 7 Μαΐου 2008 στις 23:11 Η Ηρώ έγραψε: #4.914 07-05-08 23:11 Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Άλλη νεράιδα μας βρήκε! Ορισμένοι είπαν πως δε θα με δολοφονούσαν σήμερα για να μην καρφωθούν .. εγώ έχω να πω και κάτι άλλο.. αν ήταν κάποιοι άλλοι εκτός από αυτούς που έχω προτείνει,δε θα με δολοφνούσαν μόνο και μόνο για να κάρφωναν τους άλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 02:06 Η fantasmenos: #4.915 08-05-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Click για ανάπτυξη... Ναι... Υποψιάζομαι όμως την Idril στη θέση της Φοίβης. Θα φανεί στο χειροκρότημα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... me too . Ωραίο παιχνίδι τελικά... ψήφος στον Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 05:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.916 08-05-08 05:54 Λοιπόν ας κάνουμε ένα review.. Βill , μέγας ύποπτος γιατί: Δεν τα λέει καλά από χτες και δεν μπορεί να αποδείξει με επιχειρήματα την αθωότητά του Εστιάζει σε πρόσωπα που δεν πολυδίνουν αφορμή.. και όταν στριμωχτεί ψηφίζει τελικά με το ρεύμα, για να μη κινήσει υποψίες. Όταν τον κατηγορεί κάποιος για δολοφόνο, γυρνάει τις επιθέσεις καθρέφτη (κλασσική τακτική δολοφόνου) Το μέγα λάθος του, ( το έχω παραθέσει και σε άλλο ποστ), που με το που τον ψήφισε ο Slayer τον κατηγόρησε αμέσως για ρουφιάνο.. Phoebe, επίσης γιατί: Ψηφίζει από την αρχή άκυρα και με ένστικτο όπως χαρακτηριστικά λέει (βλέπε ψήφο στη nina21) Δείχνει επομένως να μην τη νοίαζει να βρεθούν οι δολοφόνοι Neraida ψήφισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μιας και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει, απλά γιατί κατάλαβε πως την είχαμε πάρει χαμπάρι Tetragrammaton, γιατί: Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien Ύποπτες μου φαίνονται επίσης Idril kai Niyia γιατί δεν είναι δυνατόν η ΣΕ να έχει βάλει τόσους άπειρους με το παιχνίδι δολοφόνους.. κάπου θα υπάρχει και ένας παλιός! Που πιθανό να είναι κάποια από αυτές τις δύο. Και η Niyia μου κάνει πραγματικά εντύπωση που μπαίνει ψηφίζει και φεύγει.. Aν είναι να διαλέξω μία από τις δύο.. αυτή ειναι η Niyia.. αρκε'ι να δο'υμε το παρακάτω: Ιdril ψήφισε: Lorien, Tetra, nraida, neraida Niyia ψήφισε : Idril, Idril, Idril.. και τώρα Βill Η ψήφος μου στον Βill και ότι γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2008 Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:33 Η Idril έγραψε: #4.917 08-05-08 09:33 Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... Άλλη νεράιδα μας βρήκε! Ορισμένοι είπαν πως δε θα με δολοφονούσαν σήμερα για να μην καρφωθούν .. εγώ έχω να πω και κάτι άλλο.. αν ήταν κάποιοι άλλοι εκτός από αυτούς που έχω προτείνει,δε θα με δολοφνούσαν μόνο και μόνο για να κάρφωναν τους άλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 02:06 Η fantasmenos: #4.915 08-05-08 02:06 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Click για ανάπτυξη... Ναι... Υποψιάζομαι όμως την Idril στη θέση της Φοίβης. Θα φανεί στο χειροκρότημα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... me too . Ωραίο παιχνίδι τελικά... ψήφος στον Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 05:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.916 08-05-08 05:54 Λοιπόν ας κάνουμε ένα review.. Βill , μέγας ύποπτος γιατί: Δεν τα λέει καλά από χτες και δεν μπορεί να αποδείξει με επιχειρήματα την αθωότητά του Εστιάζει σε πρόσωπα που δεν πολυδίνουν αφορμή.. και όταν στριμωχτεί ψηφίζει τελικά με το ρεύμα, για να μη κινήσει υποψίες. Όταν τον κατηγορεί κάποιος για δολοφόνο, γυρνάει τις επιθέσεις καθρέφτη (κλασσική τακτική δολοφόνου) Το μέγα λάθος του, ( το έχω παραθέσει και σε άλλο ποστ), που με το που τον ψήφισε ο Slayer τον κατηγόρησε αμέσως για ρουφιάνο.. Phoebe, επίσης γιατί: Ψηφίζει από την αρχή άκυρα και με ένστικτο όπως χαρακτηριστικά λέει (βλέπε ψήφο στη nina21) Δείχνει επομένως να μην τη νοίαζει να βρεθούν οι δολοφόνοι Neraida ψήφισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μιας και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει, απλά γιατί κατάλαβε πως την είχαμε πάρει χαμπάρι Tetragrammaton, γιατί: Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien Ύποπτες μου φαίνονται επίσης Idril kai Niyia γιατί δεν είναι δυνατόν η ΣΕ να έχει βάλει τόσους άπειρους με το παιχνίδι δολοφόνους.. κάπου θα υπάρχει και ένας παλιός! Που πιθανό να είναι κάποια από αυτές τις δύο. Και η Niyia μου κάνει πραγματικά εντύπωση που μπαίνει ψηφίζει και φεύγει.. Aν είναι να διαλέξω μία από τις δύο.. αυτή ειναι η Niyia.. αρκε'ι να δο'υμε το παρακάτω: Ιdril ψήφισε: Lorien, Tetra, nraida, neraida Niyia ψήφισε : Idril, Idril, Idril.. και τώρα Βill Η ψήφος μου στον Βill και ότι γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2008 Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:33 Η Idril έγραψε: #4.917 08-05-08 09:33 Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Είχα πει για : kakerlak, angie_ann, neraida, bill, phoebe, tetragrammaton Kι απ΄ότι είδα ταυτίζονται με τα δικά σου Click για ανάπτυξη... Ναι... Υποψιάζομαι όμως την Idril στη θέση της Φοίβης. Θα φανεί στο χειροκρότημα Αρχική Δημοσίευση από Bill: Πρώτη φορά παίζω ο άνθρωπος. Click για ανάπτυξη... me too . Ωραίο παιχνίδι τελικά... ψήφος στον Bill Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 05:54 Η Ηρώ έγραψε: #4.916 08-05-08 05:54 Λοιπόν ας κάνουμε ένα review.. Βill , μέγας ύποπτος γιατί: Δεν τα λέει καλά από χτες και δεν μπορεί να αποδείξει με επιχειρήματα την αθωότητά του Εστιάζει σε πρόσωπα που δεν πολυδίνουν αφορμή.. και όταν στριμωχτεί ψηφίζει τελικά με το ρεύμα, για να μη κινήσει υποψίες. Όταν τον κατηγορεί κάποιος για δολοφόνο, γυρνάει τις επιθέσεις καθρέφτη (κλασσική τακτική δολοφόνου) Το μέγα λάθος του, ( το έχω παραθέσει και σε άλλο ποστ), που με το που τον ψήφισε ο Slayer τον κατηγόρησε αμέσως για ρουφιάνο.. Phoebe, επίσης γιατί: Ψηφίζει από την αρχή άκυρα και με ένστικτο όπως χαρακτηριστικά λέει (βλέπε ψήφο στη nina21) Δείχνει επομένως να μην τη νοίαζει να βρεθούν οι δολοφόνοι Neraida ψήφισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μιας και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει, απλά γιατί κατάλαβε πως την είχαμε πάρει χαμπάρι Tetragrammaton, γιατί: Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien Ύποπτες μου φαίνονται επίσης Idril kai Niyia γιατί δεν είναι δυνατόν η ΣΕ να έχει βάλει τόσους άπειρους με το παιχνίδι δολοφόνους.. κάπου θα υπάρχει και ένας παλιός! Που πιθανό να είναι κάποια από αυτές τις δύο. Και η Niyia μου κάνει πραγματικά εντύπωση που μπαίνει ψηφίζει και φεύγει.. Aν είναι να διαλέξω μία από τις δύο.. αυτή ειναι η Niyia.. αρκε'ι να δο'υμε το παρακάτω: Ιdril ψήφισε: Lorien, Tetra, nraida, neraida Niyia ψήφισε : Idril, Idril, Idril.. και τώρα Βill Η ψήφος μου στον Βill και ότι γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Μαΐου 2008 Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:33 Η Idril έγραψε: #4.917 08-05-08 09:33 Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν ας κάνουμε ένα review.. Βill , μέγας ύποπτος γιατί: Δεν τα λέει καλά από χτες και δεν μπορεί να αποδείξει με επιχειρήματα την αθωότητά του Εστιάζει σε πρόσωπα που δεν πολυδίνουν αφορμή.. και όταν στριμωχτεί ψηφίζει τελικά με το ρεύμα, για να μη κινήσει υποψίες. Όταν τον κατηγορεί κάποιος για δολοφόνο, γυρνάει τις επιθέσεις καθρέφτη (κλασσική τακτική δολοφόνου) Το μέγα λάθος του, ( το έχω παραθέσει και σε άλλο ποστ), που με το που τον ψήφισε ο Slayer τον κατηγόρησε αμέσως για ρουφιάνο.. Phoebe, επίσης γιατί: Ψηφίζει από την αρχή άκυρα και με ένστικτο όπως χαρακτηριστικά λέει (βλέπε ψήφο στη nina21) Δείχνει επομένως να μην τη νοίαζει να βρεθούν οι δολοφόνοι Neraida ψήφισε κυριολεκτικά στο παρά πέντε, μιας και το αποτέλεσμα δεν μπορούσε να αλλάξει, απλά γιατί κατάλαβε πως την είχαμε πάρει χαμπάρι Tetragrammaton, γιατί: Απ΄την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτό το παιδί.. χανόταν-εμφανιζόταν 'Εχει μια εμμονή με τον Bill_Slayer, ο οποίος φαίνεται για πολίτης Δικαιολογείται συχνά και χώρις λόγο Δεν ψήφισε ούτε kakerlak, ούτε angie, ούτε neraida , αλλά Lorien Ύποπτες μου φαίνονται επίσης Idril kai Niyia γιατί δεν είναι δυνατόν η ΣΕ να έχει βάλει τόσους άπειρους με το παιχνίδι δολοφόνους.. κάπου θα υπάρχει και ένας παλιός! Που πιθανό να είναι κάποια από αυτές τις δύο. Και η Niyia μου κάνει πραγματικά εντύπωση που μπαίνει ψηφίζει και φεύγει.. Aν είναι να διαλέξω μία από τις δύο.. αυτή ειναι η Niyia.. αρκε'ι να δο'υμε το παρακάτω: Ιdril ψήφισε: Lorien, Tetra, nraida, neraida Niyia ψήφισε : Idril, Idril, Idril.. και τώρα Βill Η ψήφος μου στον Βill και ότι γίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:33 Η Idril έγραψε: #4.917 08-05-08 09:33 Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε θυμάμαι ποιος ήταν που με κατηγόρησε ότι από ένα σημείο και μετά δε μιλούσα τόσο πολύ. Έχει δίκιο βεβαια αλλα με κάτι posts της Ηρώς σαν το παραπάνω δε μένει και τίποτα να συμπληρώσω πια! Ο,τι σκεφτόμουνα να πω το είπε ήδη, και καλύτερα απότι θα μπορούσα να το πω εγώ! Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 09:53 Ο Bill έγραψε: #4.918 08-05-08 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Δεν καταλαβαίνω τα emoticons.Αν θες να πεις κάτι,πες το με λόγια Click για ανάπτυξη... Εννοώ ότι μπορεί να έχεις αμφιβολίες τελικά. Αρχική Δημοσίευση από Idril: Το μονο λοιπόν που μένει να πω είναι: Σκάσε (για πάντα!) Bill! Click για ανάπτυξη... Με τον καλό λόγο στο στόμα. Αφού θα με στείλετε στα θυμαράκια,να θυμάστε τα λόγια όλων αυτών που με ψήφισαν.Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:16 Η Molka έγραψε: #4.919 08-05-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 244 245 246 247 248 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 246 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos: Φίλε shaman και Molka Η λίστες σας είναι ενδιαφέρουσες αλλά αναλώνονται σε παίχτες που γράφουν σχετικά συχνά... Η fielda και η VKey ας πούμε γιατί δεν είναι ύποπτες; Click για ανάπτυξη... Τα ποστς τους προφανώς δεν μου φαίνονται όσο ύποπτα μου φαίνονται τα δικά σου. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο που κινούνται στο παιχνίδι. Όπως πχ και η xanp, δεν είχε τίποτα ύποπτο στα ποστς της. Αν και έχω τις αμφιβολίες μου πια όσον αφορά στο πρόσωπό σου. Τεσπά, ψηφίζω Tetragrammaton. Ένας ένας να φεύγετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 8 Μαΐου 2008 στις 10:34 Η Κακή Επιρροή: #4.920 08-05-08 10:34 Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λίστα για Πέμπτη Bill: Phoebe Bill_Slayer: Bill commie: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Bill Idril: Bill Molka: Tetragrammaton nina21: Niyia: Bill Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: vendetta: Bill (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! [εκτός από την αποχώρηση της diotima δεν έχει κάτι να προσφέρει η λίστα μου απλά ήθελα να δείξω ότι είμαι εδώ ] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.