Aρχικά η νεράιδα και η Άντζυ άρχισαν να αλληλοκατηγορούνται.. με αποτέλεσμα η η Άντζυ να την ψηφίσει, ίσως για να μας ρίξει στάχτι στα μάτια
Δεν το είχα προσέξει, αν όντως ισχύει πραγματικά είναι μία τακτική που ακολουθούν κάποιοι δολοφόνοι

Εύγε
Έπειτα παρενέβη η Γούκι.. ουσιαστικά υποστηρίζοντας την ψήφο της Άντζυ έμμεσα, μιας και κατηγόρησε και τη νεράιδα
Και η Άντζυ αντί να υποστηρίξει μόνο τον εαυτό της, σπεύδει να αλλάξει την ψήφο της και να ψηφίσει τη Γούκι, που είμαι σχεδόν βέβαιη πως είναι πολίτης.
Χμμμμμμμ..
Τρομερό! Δυστυχώς, δεν είχα την ευκαιρία αυτές τις μέρες να παρακολουθώ συνεχώς το παιχνίδι, οπότε τέτοια στοιχεία μου διέφυγαν, αλλά και μόνο αυτό είναι πολύ κάρφωμα!
Εύγε εις διπλούν!
Αυτο το ψαξιμο του ρουφιανου...πολυ αποπροσανατολιστικο μου κανει...τετρα και φαντασμενε....δε νομιζετε...?
Νεραϊδούλα συγνώμη, αλλά ακόμα και δολοφόνα να μην είσαι, κάνεις τόσο μπαμ για δολοφόνα που μας μπερδεύεις

Να θυμίσω τι είχα πει:
Είμαι
κυρίως ανάμεσα σε Angie, Kakerlak (δεν τα λέει καλά), Neraida (καρφώνεται πολύ η και καλά "πρωτάρα_δεν_έχω_καταλάβει_πως_παιζουμε"), Phoebe, Bill.
O fantasmenos φαίνεται για καλός παίκτης, οπότε θα τον προσέχω κάπως
Και επιμένω σε αυτό, μιας και άλλοι παίκτες (Ηρώ, vendetta, fantasmenos, youki) επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα μου. Επίσης χαίρομαι, γιατί τουλάχιστον ακόμα και να δολοφονηθώ την δευτέρα (συνηθίζεται να είμαι από τους πρώτους

) υπάρχει κόσμος να συνεχίσει το "έργο" μου
Θα ψηφίσω τώρα για να μην χαθεί η ψήφος μου αν δολοφονηθώ και θα
την ρίξω στην kakerlak.
Το σκεπτικό είναι απλό:
Αν και η angie είναι πιο εύκολο να βγει από την ψηφοφορία (έχει ήδη κάποιες ψήφους), ο Bill ένας από τους υπόπτους μου, έχει ψηφίσει την kakerlak πιθανότατα για ξεκάρφωμα. Άρα θέλω να δω τι θα γίνει, αν τελικά η kakerlak είναι προς αποχώρηση και αν ο Bill θα θελήσει να αλλάξει ψήφο για να την σώσει.
Bill σε παρακολουθώ.
fantasmenos, επίσης σε παρακολουθώ, γιατί τα λες μεν πάνω κάτω καλά, αλλά αυτά που σχολίασες για τον bill slayer και συγκεκριμένα:
Αρχική Δημοσίευση από fantasmenos:
Νομίζω 5-4 ήρθε η ψηφοφορία. Παρ' ολίγο να μη βγει δηλαδή ο πολίτης Lorien. Μετά αλλάζει ξανά γνώμη και ψηφίζει Angie Ann. Αν βγει η τελευταία τι καλύτερο ξεκάρφωμα: αν ήταν δολοφόνος θα έλεγε ότι τη ψήφισε.
Οι δολοφόνοι δεν ψηφίζουν δολοφόνο που υπάρχει πιθανότητα να βγει, μόνο και μόνο για να λέει ότι τον ψήφισε στον πρώτο γύρο. Δεν υπάρχει ανάγκη για κάτι τέτοιο και θα ήταν αφελές. Εκτός αν υποστηρίζεις ότι είναι αφελής

Φυσικά ΔΕΝ λέω ότι ο bill_slayer αποκλείεται για δολοφόνος, απλά αυτό που λες δεν τον ενοχοποιεί
Idril μεγάλη πολεμίστρια, ομολογώ ότι τα λες καλά. Τουλάχιστον, αν είσαι δολοφόνα, δεν θα ξενερώσω να κερδίσεις, γιατί τουλάχιστον θα μας έχεις "παίξει"