Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
εδιτ: και πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε και να λέμε τα ίδια πράγματα ταυτοχρόνως!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ είμαι μεταξύ του Bill (ναι ακόμα δεν με έχεις πείσει για την αθωότητά σου! ), του Bill_Slayer, του fantasmenos και της nina21 από ένστικτο και μόνο!
Επιπλέον περισσότερο με προβληματίζουν αυτοί που δεν μιλάνε πολύ! Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται οτι οι δολοφόνοι μας έχουν κοροϊδέψει για τα καλά! Μάλλον κρύβονται και αφήνουν τους πολίτες να ''μαλλιοτραβιούνται'' και αυτοί παίζουν ανενόχλητοι το παιχνίδι τους!!!
Προς το παρόν θα ψηφίσω την nina21!
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ψήφος μου για σήμερα λοιπόν πάει στην Angie_Ann.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
(Αν κάποιος έχει γράψει κάτι από τα παραπάνω, να με συμπαθεί, προσπαθώ να φανώ αστεία, δεν χρησιμοποιώ τα λόγια σας εις βάρος σας.)
Η λίστα μου έχει αλλάξει από τότε που έκανα το τελευταίο μου ποστ, σχεδόν δραματικά, 3 είναι οι προφανέστατοι δολοφόνοι κατά την γνώμη μου, τους κρατάω για τον εαυτό μου για να μην πείτε ότι παραπλανώ, αλλά δεν είναι και κανένα συγκλονιστικό συμπέρασμα, απλή λογική.
Τελοσπάντων, η 4η δολοφόνα που έχω στη λίστα μου, την οποία και θα τιμήσω με την ψήφο μου σήμερα, είναι η kakerlak. Την ψηφίζω από τόσο νωρίς σχεδόν από σπόντα, μόνο και μόνο επειδή κινδυνεύει. Υπολογίζω ότι ένας από τους υπόλοιπους παίκτες που την ψήφισαν θα αφαιρέσει την ψήφο του για να σωθεί. Ε ναι, προφανέστατα ένας από αυτούς που θεωρώ δολοφόνους. Αν θέτε ονόματα σας τα λέω, αλλά μην λέτε μετά ότι παραπλανώ και παρασέρνω. Αν τελικά ζω μέχρι το απόγευμα και αφαιρεθεί η ψήφος που υποψιάζομαι, θα αλλάξω ψήφο, δεν είναι καλό να φεύγουν οι δολοφόνοι (κατά την γνώμη μου πάντα) σε μέρα που δεν μαθαίνουμε την ταυτότητά τους.
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Επίσης λέω, μιας και η κακερλακ έχει αρκετούς ψήφους και άρα περισσότερες πιθανότητες να φεύγει από τη συν-δολοφόνα της Αντζυ, να αλλάξω κι εγώ την ψήφο μου για κακερλακ.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος
[highlight]Λίστα για Δευτέρα[/highlight]
- Angie_Ann: Youki
- Bill: kakerlak
- Bill_Slayer: Tetragrammaton
- commie:
- diotima: Idril
- fandago: Kakerlak
- fantasmenos: Kakerlak
- fielda: Angie_Ann
- fosia:
- Ηρώ: Kakerlak
- Idril: Tetragrammaton
- Kakerlak: Fandago
- mania:
- Molka: Kakerlak
- Neraida:
- nina21:
- Niyia: Idril
- Phoebe: nina21
- shaman:
- Tetragrammaton: Idril
- T_Chameleon:
- Vkey:
- Youki: Kakerlak
- xanp: Angie_Ann
- vendetta: Kakerlak
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Βλέπω μια προσπάθεια να με πετάξετε έξω με ψεύτικες κατηγορίες.Ο fantasmenos έχει πολύ......φαντασία και οι κατηγορίες που έκανε δε στέκουν.Προς το παρόν ψηφίζω TetragramamatonΟ Bill Slayer ψηφίζει αρχικά Tetragrammaton. Όταν ο τελευταίος κινδυνεύει παίρνει τη ψήφο του και τη ρίχνει στη Mania ενώ η Kakerlak μαυρίζει Lorien. Νομίζω 5-4 ήρθε η ψηφοφορία. Παρ' ολίγο να μη βγει δηλαδή ο πολίτης Lorien. Μετά αλλάζει ξανά γνώμη και ψηφίζει Angie Ann. Αν βγει η τελευταία τι καλύτερο ξεκάρφωμα: αν ήταν δολοφόνος θα έλεγε ότι τη ψήφισε. Οι κινήσεις του Bill Slayer μου φαίνονται απλώς ύποπτες... Μιας και δε μπορώ να γνωρίζω αν είναι δολοφόνος ή απλώς έκανε αδέξιες κινήσεις όμως θα ψηφίσω Kakerlak (δε θα την συγχωρέσω ότι πέταξε έξω τον Lorien) επηρεασμένος κυρίως από την Ηρώ και τον Bill που την κατηγόρησαν (για δολοφόνο) αλλά και της Idril με τις τακτικές που μας είπε να ακολουθήσουμε. Αν δεν είναι η Kakerlak είμαι υποψήφιος για κρέμασμα αλλά τι να κάνουμε... Τεσπα όλα είναι υποθέσεις οπότε μη λέτε ότι σας αποπροσανατολίζω.
Molka
Πολύ δραστήριο μέλος
Θέλουμε ονόματα.
Μάζεψε άλλους 4 και θα τα ξεράσω όλα, που λέει ο λόγος.
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σου δείξω εγώ καθαρματάκι...
commie
Πολύ δραστήριο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Λίστα για Δευτέρα
- Angie_Ann: Youki
- Bill: kakerlak
- Bill_Slayer: Tetragrammaton
- commie:Ιdril
- diotima: Idril
- fandago: Kakerlak
- fantasmenos: Kakerlak
- fielda: Angie_Ann
- fosia:
- Ηρώ: Kakerlak
- Idril: Tetragrammaton
- Kakerlak: Fandago
- mania:
- Molka: Kakerlak
- Neraida:
- nina21: Phoebe
- Niyia: Idril
- Phoebe: nina21
- shaman:
- Tetragrammaton: Idril
- T_Chameleon:
- Vkey:
- Youki: Kakerlak
- xanp: Angie_Ann
- vendetta: Kakerlak
Αgie_Ann: 2
fadago: 1
Idril: 4
Kakerlak: 7
nina21 :1
Phoebe: 1
Tetra: 2
Youki: 1
(άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! )
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" )
ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει!
Youki
Πολύ δραστήριο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
εσύ δεν έχεις τελευταία λόγια
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
**** 18. Phoebe: nina21
Score(αλφαβητικά)
Idril: 3
Γλυκιά μου ξέχασες την ψήφο που μου έδωσε η Phoebe...
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως είναι καλύτερα έτσι???Score(αλφαβητικά)
Idril: 4
Nina21: 1
Τι έπαθες καλε???
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Μήπως είναι καλύτερα έτσι???
Τι έπαθες καλε???
eee... κρίση χαζομάρας?!??!
ninaki
Πολύ δραστήριο μέλος
eee... κρίση χαζομάρας?!??!
Ήρεμααααααααα.........θα μας πάθεις τπτ εσυ καλέ!!!!!!
T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.