Angie_Ann Διάσημο μέλος Η Angie_Ann αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.330 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:24 Η Angie_Ann: #4.501 02-05-08 11:24 Και στο προηγούμενο παιχνίδι οι δολοφόνοι με είχαν βγάλει από την αρχή γιατί συνήθως τους βρίσκω...Καθόλου περίεργο που δημιουργούν πάλι ρεύμα εναντίον μου Θα ψηφίσω φαντάνγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Κακή Επιρροή: #4.502 02-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αχ, ωραία, προβλέπεται να γίνεται σφαγή εδώ μέσα. Όποιος μου δώσει τα πιο πολλά, μπορεί να μάθει το όνομα ενός δολοφόνου (αυτού που διάλεξα εγώ ) Click για ανάπτυξη... κι εμένα όποιος μου δώσει τα πιο πολλά μπορεί να μάθει το όνομα ενός πολίτη (αυτού που διάλεξα εγώ να μη γίνει δολοφόνος ) μουααααααχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:54 Η Oralee έγραψε: #4.503 02-05-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: κι εμένα όποιος μου δώσει τα πιο πολλά μπορεί να μάθει το όνομα ενός πολίτη (αυτού που διάλεξα εγώ να μη γίνει δολοφόνος ) μουααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και δεν είσαι και ξανθιά! Γιατί να σε πληρώσει κάποιος να μάθει το όνομα ενός πολίτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η Κακή Επιρροή: #4.504 02-05-08 11:57 Γιατί τον αποκλείει απ το ότι είναι δολοφόνος και δεν θα εστιάζει λάθος την προσοχή του επιπλέον, δεν υπάρχει μια περιέργεια για το ποιον μπορεί να ήθελε η ΚΟΥΕ να είναι πολίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Oralee έγραψε: #4.505 02-05-08 11:59 Αυτή την περιέργεια την έχω κι εγώ. Στείλε ΠΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 12:07 Ο Bill_1992: #4.506 02-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: κι εμένα όποιος μου δώσει τα πιο πολλά μπορεί να μάθει το όνομα ενός πολίτη (αυτού που διάλεξα εγώ να μη γίνει δολοφόνος ) μουααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εμένα θα λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η Resident Evil: #4.507 02-05-08 12:18 ΣΕ!!! Σας επαναφέρω στην τάξη! Μη σπαμμάρετε!!! πσ. όλα ως γνωστόν έχουν μια τιμή... Δέχομαι προσφορές σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:19 Ο T_Chameleon: #4.508 02-05-08 13:19 Με το σκεπτικό πως οι παλιοί πρέπει να έχουν και καλούς ρόλους και αφού δεν διακρίνω τα πρόσωπα σας και δεν διαβάζω την γλώσσα του σόματος σας και αφού δεν υπάρχει η γνωστή λογοδιάρροια του υποψήφιου θα αρκεστώ στα δεδομένα τον ψήφων σας και ελπίζω κάποιοι κα έκανα κάλλη δουλεία και κάποιου άλλοι να μην με παρέσυραν σε παγίδα…στον επόμενο γύρο το πράγμα θα είναι πιο ξεκάθαρο….ψηφίζω Lorien Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Resident Evil: #4.509 02-05-08 13:21 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Kakerlak έγραψε: #4.510 02-05-08 13:28 Λοιπόν επειδή εγώ θα φύγω σε λίγο κ θα ξανά έρθω αύριο το απόγευμα λέω να ψηφίσω τώρα. Επειδή δεν θέλω η ψήφος μου να πάει χαμένη κ από τετρα- ατζυ-λορι- ο Λόρι μου φαίνεται ποιο ύποπτος από όλους ψηφίζω λοιπόν τον ....Λόριεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ninaki έγραψε: #4.511 02-05-08 13:51 Παιδιά, αν δεν προλάβω να κλειδώσω την άποψή μου για την Angie_Ann που προείπα...γιατι ενδέχεται να φύγω ξαφνικά για την μάχη... τότε κλειδώστε την εσείς!!! Οκ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #4.512 02-05-08 13:58 Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Να πω επίσης, ότι δεν μου αρέσει αυτή η συγκέντρωση ψήφων σε 2 άτομα γιατί έτσι οι δολοφόνοι διώχνουν πολύ εύκολα κάποιον χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ελπίζω να μπω και αργότερα να δω πως θα πάει η κατάσταση, απλά προειδοποιώ ότι έτσι όπως πάει η ψηφοφορία, ευνοούνται μόνο οι δολοφόνοι. Παίζουν δύο σενάρια, είτε είναι και τα δύο παιδιά πολίτες και οι δολοφόνοι θα ψηφίζουν άσχετους, είτε κάποιος από τους δύο δολοφόνους είναι μέσα σε αυτούς και οι δολοφόνοι τον "σώνουν" ψηφίζοντας τον άλλο. Είναι επίσης πολύ πιθανό, αρκετοί δολοφόνοι, να μην έχουν μιλήσει καν (είναι μια δειλή τακτική που ακολουθούν μερικοί ). Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η Resident Evil: #4.513 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω! μόλις εμφανιστεί ο Γιώργος (που είναι το...αφεντικό ) θα ..συσκεφτούμε Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Click για ανάπτυξη... καταχωρήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η Neraida έγραψε: #4.514 02-05-08 14:24 ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Idril έγραψε: #4.515 02-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Click για ανάπτυξη... Aσε τις πολυλογίες και ψήφιζε και θα σου δώσω το δικό μου μαστίγιο. Να προσεχεις όμως, είναι extra-extra-kinky (με κομμάτια από σπασμένα γυαλιά ενσωματωμένα πάνω του). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο Bill έγραψε: #4.516 02-05-08 14:40 Επειδη με μπερδεψατε κι εμενα, ψηφιζω Tetragrammaton για να απομακρυνθω απο την επικινδυνη ζωνη. ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Resident Evil: #4.517 02-05-08 15:02 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και στο προηγούμενο παιχνίδι οι δολοφόνοι με είχαν βγάλει από την αρχή γιατί συνήθως τους βρίσκω...Καθόλου περίεργο που δημιουργούν πάλι ρεύμα εναντίον μου Θα ψηφίσω φαντάνγκο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η Κακή Επιρροή: #4.502 02-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αχ, ωραία, προβλέπεται να γίνεται σφαγή εδώ μέσα. Όποιος μου δώσει τα πιο πολλά, μπορεί να μάθει το όνομα ενός δολοφόνου (αυτού που διάλεξα εγώ ) Click για ανάπτυξη... κι εμένα όποιος μου δώσει τα πιο πολλά μπορεί να μάθει το όνομα ενός πολίτη (αυτού που διάλεξα εγώ να μη γίνει δολοφόνος ) μουααααααχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:54 Η Oralee έγραψε: #4.503 02-05-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: κι εμένα όποιος μου δώσει τα πιο πολλά μπορεί να μάθει το όνομα ενός πολίτη (αυτού που διάλεξα εγώ να μη γίνει δολοφόνος ) μουααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και δεν είσαι και ξανθιά! Γιατί να σε πληρώσει κάποιος να μάθει το όνομα ενός πολίτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η Κακή Επιρροή: #4.504 02-05-08 11:57 Γιατί τον αποκλείει απ το ότι είναι δολοφόνος και δεν θα εστιάζει λάθος την προσοχή του επιπλέον, δεν υπάρχει μια περιέργεια για το ποιον μπορεί να ήθελε η ΚΟΥΕ να είναι πολίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Oralee έγραψε: #4.505 02-05-08 11:59 Αυτή την περιέργεια την έχω κι εγώ. Στείλε ΠΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 12:07 Ο Bill_1992: #4.506 02-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: κι εμένα όποιος μου δώσει τα πιο πολλά μπορεί να μάθει το όνομα ενός πολίτη (αυτού που διάλεξα εγώ να μη γίνει δολοφόνος ) μουααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εμένα θα λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η Resident Evil: #4.507 02-05-08 12:18 ΣΕ!!! Σας επαναφέρω στην τάξη! Μη σπαμμάρετε!!! πσ. όλα ως γνωστόν έχουν μια τιμή... Δέχομαι προσφορές σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:19 Ο T_Chameleon: #4.508 02-05-08 13:19 Με το σκεπτικό πως οι παλιοί πρέπει να έχουν και καλούς ρόλους και αφού δεν διακρίνω τα πρόσωπα σας και δεν διαβάζω την γλώσσα του σόματος σας και αφού δεν υπάρχει η γνωστή λογοδιάρροια του υποψήφιου θα αρκεστώ στα δεδομένα τον ψήφων σας και ελπίζω κάποιοι κα έκανα κάλλη δουλεία και κάποιου άλλοι να μην με παρέσυραν σε παγίδα…στον επόμενο γύρο το πράγμα θα είναι πιο ξεκάθαρο….ψηφίζω Lorien Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Resident Evil: #4.509 02-05-08 13:21 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Kakerlak έγραψε: #4.510 02-05-08 13:28 Λοιπόν επειδή εγώ θα φύγω σε λίγο κ θα ξανά έρθω αύριο το απόγευμα λέω να ψηφίσω τώρα. Επειδή δεν θέλω η ψήφος μου να πάει χαμένη κ από τετρα- ατζυ-λορι- ο Λόρι μου φαίνεται ποιο ύποπτος από όλους ψηφίζω λοιπόν τον ....Λόριεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ninaki έγραψε: #4.511 02-05-08 13:51 Παιδιά, αν δεν προλάβω να κλειδώσω την άποψή μου για την Angie_Ann που προείπα...γιατι ενδέχεται να φύγω ξαφνικά για την μάχη... τότε κλειδώστε την εσείς!!! Οκ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #4.512 02-05-08 13:58 Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Να πω επίσης, ότι δεν μου αρέσει αυτή η συγκέντρωση ψήφων σε 2 άτομα γιατί έτσι οι δολοφόνοι διώχνουν πολύ εύκολα κάποιον χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ελπίζω να μπω και αργότερα να δω πως θα πάει η κατάσταση, απλά προειδοποιώ ότι έτσι όπως πάει η ψηφοφορία, ευνοούνται μόνο οι δολοφόνοι. Παίζουν δύο σενάρια, είτε είναι και τα δύο παιδιά πολίτες και οι δολοφόνοι θα ψηφίζουν άσχετους, είτε κάποιος από τους δύο δολοφόνους είναι μέσα σε αυτούς και οι δολοφόνοι τον "σώνουν" ψηφίζοντας τον άλλο. Είναι επίσης πολύ πιθανό, αρκετοί δολοφόνοι, να μην έχουν μιλήσει καν (είναι μια δειλή τακτική που ακολουθούν μερικοί ). Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η Resident Evil: #4.513 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω! μόλις εμφανιστεί ο Γιώργος (που είναι το...αφεντικό ) θα ..συσκεφτούμε Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Click για ανάπτυξη... καταχωρήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η Neraida έγραψε: #4.514 02-05-08 14:24 ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Idril έγραψε: #4.515 02-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Click για ανάπτυξη... Aσε τις πολυλογίες και ψήφιζε και θα σου δώσω το δικό μου μαστίγιο. Να προσεχεις όμως, είναι extra-extra-kinky (με κομμάτια από σπασμένα γυαλιά ενσωματωμένα πάνω του). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο Bill έγραψε: #4.516 02-05-08 14:40 Επειδη με μπερδεψατε κι εμενα, ψηφιζω Tetragrammaton για να απομακρυνθω απο την επικινδυνη ζωνη. ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Resident Evil: #4.517 02-05-08 15:02 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Αχ, ωραία, προβλέπεται να γίνεται σφαγή εδώ μέσα. Όποιος μου δώσει τα πιο πολλά, μπορεί να μάθει το όνομα ενός δολοφόνου (αυτού που διάλεξα εγώ ) Click για ανάπτυξη... κι εμένα όποιος μου δώσει τα πιο πολλά μπορεί να μάθει το όνομα ενός πολίτη (αυτού που διάλεξα εγώ να μη γίνει δολοφόνος ) μουααααααχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:54 Η Oralee έγραψε: #4.503 02-05-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: κι εμένα όποιος μου δώσει τα πιο πολλά μπορεί να μάθει το όνομα ενός πολίτη (αυτού που διάλεξα εγώ να μη γίνει δολοφόνος ) μουααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και δεν είσαι και ξανθιά! Γιατί να σε πληρώσει κάποιος να μάθει το όνομα ενός πολίτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η Κακή Επιρροή: #4.504 02-05-08 11:57 Γιατί τον αποκλείει απ το ότι είναι δολοφόνος και δεν θα εστιάζει λάθος την προσοχή του επιπλέον, δεν υπάρχει μια περιέργεια για το ποιον μπορεί να ήθελε η ΚΟΥΕ να είναι πολίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Oralee έγραψε: #4.505 02-05-08 11:59 Αυτή την περιέργεια την έχω κι εγώ. Στείλε ΠΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 12:07 Ο Bill_1992: #4.506 02-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: κι εμένα όποιος μου δώσει τα πιο πολλά μπορεί να μάθει το όνομα ενός πολίτη (αυτού που διάλεξα εγώ να μη γίνει δολοφόνος ) μουααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εμένα θα λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η Resident Evil: #4.507 02-05-08 12:18 ΣΕ!!! Σας επαναφέρω στην τάξη! Μη σπαμμάρετε!!! πσ. όλα ως γνωστόν έχουν μια τιμή... Δέχομαι προσφορές σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:19 Ο T_Chameleon: #4.508 02-05-08 13:19 Με το σκεπτικό πως οι παλιοί πρέπει να έχουν και καλούς ρόλους και αφού δεν διακρίνω τα πρόσωπα σας και δεν διαβάζω την γλώσσα του σόματος σας και αφού δεν υπάρχει η γνωστή λογοδιάρροια του υποψήφιου θα αρκεστώ στα δεδομένα τον ψήφων σας και ελπίζω κάποιοι κα έκανα κάλλη δουλεία και κάποιου άλλοι να μην με παρέσυραν σε παγίδα…στον επόμενο γύρο το πράγμα θα είναι πιο ξεκάθαρο….ψηφίζω Lorien Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Resident Evil: #4.509 02-05-08 13:21 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Kakerlak έγραψε: #4.510 02-05-08 13:28 Λοιπόν επειδή εγώ θα φύγω σε λίγο κ θα ξανά έρθω αύριο το απόγευμα λέω να ψηφίσω τώρα. Επειδή δεν θέλω η ψήφος μου να πάει χαμένη κ από τετρα- ατζυ-λορι- ο Λόρι μου φαίνεται ποιο ύποπτος από όλους ψηφίζω λοιπόν τον ....Λόριεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ninaki έγραψε: #4.511 02-05-08 13:51 Παιδιά, αν δεν προλάβω να κλειδώσω την άποψή μου για την Angie_Ann που προείπα...γιατι ενδέχεται να φύγω ξαφνικά για την μάχη... τότε κλειδώστε την εσείς!!! Οκ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #4.512 02-05-08 13:58 Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Να πω επίσης, ότι δεν μου αρέσει αυτή η συγκέντρωση ψήφων σε 2 άτομα γιατί έτσι οι δολοφόνοι διώχνουν πολύ εύκολα κάποιον χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ελπίζω να μπω και αργότερα να δω πως θα πάει η κατάσταση, απλά προειδοποιώ ότι έτσι όπως πάει η ψηφοφορία, ευνοούνται μόνο οι δολοφόνοι. Παίζουν δύο σενάρια, είτε είναι και τα δύο παιδιά πολίτες και οι δολοφόνοι θα ψηφίζουν άσχετους, είτε κάποιος από τους δύο δολοφόνους είναι μέσα σε αυτούς και οι δολοφόνοι τον "σώνουν" ψηφίζοντας τον άλλο. Είναι επίσης πολύ πιθανό, αρκετοί δολοφόνοι, να μην έχουν μιλήσει καν (είναι μια δειλή τακτική που ακολουθούν μερικοί ). Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η Resident Evil: #4.513 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω! μόλις εμφανιστεί ο Γιώργος (που είναι το...αφεντικό ) θα ..συσκεφτούμε Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Click για ανάπτυξη... καταχωρήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η Neraida έγραψε: #4.514 02-05-08 14:24 ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Idril έγραψε: #4.515 02-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Click για ανάπτυξη... Aσε τις πολυλογίες και ψήφιζε και θα σου δώσω το δικό μου μαστίγιο. Να προσεχεις όμως, είναι extra-extra-kinky (με κομμάτια από σπασμένα γυαλιά ενσωματωμένα πάνω του). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο Bill έγραψε: #4.516 02-05-08 14:40 Επειδη με μπερδεψατε κι εμενα, ψηφιζω Tetragrammaton για να απομακρυνθω απο την επικινδυνη ζωνη. ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Resident Evil: #4.517 02-05-08 15:02 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: κι εμένα όποιος μου δώσει τα πιο πολλά μπορεί να μάθει το όνομα ενός πολίτη (αυτού που διάλεξα εγώ να μη γίνει δολοφόνος ) μουααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και δεν είσαι και ξανθιά! Γιατί να σε πληρώσει κάποιος να μάθει το όνομα ενός πολίτη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή Επιφανές μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:57 Η Κακή Επιρροή: #4.504 02-05-08 11:57 Γιατί τον αποκλείει απ το ότι είναι δολοφόνος και δεν θα εστιάζει λάθος την προσοχή του επιπλέον, δεν υπάρχει μια περιέργεια για το ποιον μπορεί να ήθελε η ΚΟΥΕ να είναι πολίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Oralee έγραψε: #4.505 02-05-08 11:59 Αυτή την περιέργεια την έχω κι εγώ. Στείλε ΠΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 12:07 Ο Bill_1992: #4.506 02-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: κι εμένα όποιος μου δώσει τα πιο πολλά μπορεί να μάθει το όνομα ενός πολίτη (αυτού που διάλεξα εγώ να μη γίνει δολοφόνος ) μουααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εμένα θα λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η Resident Evil: #4.507 02-05-08 12:18 ΣΕ!!! Σας επαναφέρω στην τάξη! Μη σπαμμάρετε!!! πσ. όλα ως γνωστόν έχουν μια τιμή... Δέχομαι προσφορές σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:19 Ο T_Chameleon: #4.508 02-05-08 13:19 Με το σκεπτικό πως οι παλιοί πρέπει να έχουν και καλούς ρόλους και αφού δεν διακρίνω τα πρόσωπα σας και δεν διαβάζω την γλώσσα του σόματος σας και αφού δεν υπάρχει η γνωστή λογοδιάρροια του υποψήφιου θα αρκεστώ στα δεδομένα τον ψήφων σας και ελπίζω κάποιοι κα έκανα κάλλη δουλεία και κάποιου άλλοι να μην με παρέσυραν σε παγίδα…στον επόμενο γύρο το πράγμα θα είναι πιο ξεκάθαρο….ψηφίζω Lorien Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Resident Evil: #4.509 02-05-08 13:21 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Kakerlak έγραψε: #4.510 02-05-08 13:28 Λοιπόν επειδή εγώ θα φύγω σε λίγο κ θα ξανά έρθω αύριο το απόγευμα λέω να ψηφίσω τώρα. Επειδή δεν θέλω η ψήφος μου να πάει χαμένη κ από τετρα- ατζυ-λορι- ο Λόρι μου φαίνεται ποιο ύποπτος από όλους ψηφίζω λοιπόν τον ....Λόριεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ninaki έγραψε: #4.511 02-05-08 13:51 Παιδιά, αν δεν προλάβω να κλειδώσω την άποψή μου για την Angie_Ann που προείπα...γιατι ενδέχεται να φύγω ξαφνικά για την μάχη... τότε κλειδώστε την εσείς!!! Οκ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #4.512 02-05-08 13:58 Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Να πω επίσης, ότι δεν μου αρέσει αυτή η συγκέντρωση ψήφων σε 2 άτομα γιατί έτσι οι δολοφόνοι διώχνουν πολύ εύκολα κάποιον χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ελπίζω να μπω και αργότερα να δω πως θα πάει η κατάσταση, απλά προειδοποιώ ότι έτσι όπως πάει η ψηφοφορία, ευνοούνται μόνο οι δολοφόνοι. Παίζουν δύο σενάρια, είτε είναι και τα δύο παιδιά πολίτες και οι δολοφόνοι θα ψηφίζουν άσχετους, είτε κάποιος από τους δύο δολοφόνους είναι μέσα σε αυτούς και οι δολοφόνοι τον "σώνουν" ψηφίζοντας τον άλλο. Είναι επίσης πολύ πιθανό, αρκετοί δολοφόνοι, να μην έχουν μιλήσει καν (είναι μια δειλή τακτική που ακολουθούν μερικοί ). Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η Resident Evil: #4.513 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω! μόλις εμφανιστεί ο Γιώργος (που είναι το...αφεντικό ) θα ..συσκεφτούμε Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Click για ανάπτυξη... καταχωρήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η Neraida έγραψε: #4.514 02-05-08 14:24 ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Idril έγραψε: #4.515 02-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Click για ανάπτυξη... Aσε τις πολυλογίες και ψήφιζε και θα σου δώσω το δικό μου μαστίγιο. Να προσεχεις όμως, είναι extra-extra-kinky (με κομμάτια από σπασμένα γυαλιά ενσωματωμένα πάνω του). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο Bill έγραψε: #4.516 02-05-08 14:40 Επειδη με μπερδεψατε κι εμενα, ψηφιζω Tetragrammaton για να απομακρυνθω απο την επικινδυνη ζωνη. ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Resident Evil: #4.517 02-05-08 15:02 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί τον αποκλείει απ το ότι είναι δολοφόνος και δεν θα εστιάζει λάθος την προσοχή του επιπλέον, δεν υπάρχει μια περιέργεια για το ποιον μπορεί να ήθελε η ΚΟΥΕ να είναι πολίτης? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:59 Η Oralee έγραψε: #4.505 02-05-08 11:59 Αυτή την περιέργεια την έχω κι εγώ. Στείλε ΠΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 12:07 Ο Bill_1992: #4.506 02-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: κι εμένα όποιος μου δώσει τα πιο πολλά μπορεί να μάθει το όνομα ενός πολίτη (αυτού που διάλεξα εγώ να μη γίνει δολοφόνος ) μουααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εμένα θα λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η Resident Evil: #4.507 02-05-08 12:18 ΣΕ!!! Σας επαναφέρω στην τάξη! Μη σπαμμάρετε!!! πσ. όλα ως γνωστόν έχουν μια τιμή... Δέχομαι προσφορές σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:19 Ο T_Chameleon: #4.508 02-05-08 13:19 Με το σκεπτικό πως οι παλιοί πρέπει να έχουν και καλούς ρόλους και αφού δεν διακρίνω τα πρόσωπα σας και δεν διαβάζω την γλώσσα του σόματος σας και αφού δεν υπάρχει η γνωστή λογοδιάρροια του υποψήφιου θα αρκεστώ στα δεδομένα τον ψήφων σας και ελπίζω κάποιοι κα έκανα κάλλη δουλεία και κάποιου άλλοι να μην με παρέσυραν σε παγίδα…στον επόμενο γύρο το πράγμα θα είναι πιο ξεκάθαρο….ψηφίζω Lorien Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Resident Evil: #4.509 02-05-08 13:21 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Kakerlak έγραψε: #4.510 02-05-08 13:28 Λοιπόν επειδή εγώ θα φύγω σε λίγο κ θα ξανά έρθω αύριο το απόγευμα λέω να ψηφίσω τώρα. Επειδή δεν θέλω η ψήφος μου να πάει χαμένη κ από τετρα- ατζυ-λορι- ο Λόρι μου φαίνεται ποιο ύποπτος από όλους ψηφίζω λοιπόν τον ....Λόριεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ninaki έγραψε: #4.511 02-05-08 13:51 Παιδιά, αν δεν προλάβω να κλειδώσω την άποψή μου για την Angie_Ann που προείπα...γιατι ενδέχεται να φύγω ξαφνικά για την μάχη... τότε κλειδώστε την εσείς!!! Οκ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #4.512 02-05-08 13:58 Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Να πω επίσης, ότι δεν μου αρέσει αυτή η συγκέντρωση ψήφων σε 2 άτομα γιατί έτσι οι δολοφόνοι διώχνουν πολύ εύκολα κάποιον χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ελπίζω να μπω και αργότερα να δω πως θα πάει η κατάσταση, απλά προειδοποιώ ότι έτσι όπως πάει η ψηφοφορία, ευνοούνται μόνο οι δολοφόνοι. Παίζουν δύο σενάρια, είτε είναι και τα δύο παιδιά πολίτες και οι δολοφόνοι θα ψηφίζουν άσχετους, είτε κάποιος από τους δύο δολοφόνους είναι μέσα σε αυτούς και οι δολοφόνοι τον "σώνουν" ψηφίζοντας τον άλλο. Είναι επίσης πολύ πιθανό, αρκετοί δολοφόνοι, να μην έχουν μιλήσει καν (είναι μια δειλή τακτική που ακολουθούν μερικοί ). Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η Resident Evil: #4.513 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω! μόλις εμφανιστεί ο Γιώργος (που είναι το...αφεντικό ) θα ..συσκεφτούμε Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Click για ανάπτυξη... καταχωρήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η Neraida έγραψε: #4.514 02-05-08 14:24 ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Idril έγραψε: #4.515 02-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Click για ανάπτυξη... Aσε τις πολυλογίες και ψήφιζε και θα σου δώσω το δικό μου μαστίγιο. Να προσεχεις όμως, είναι extra-extra-kinky (με κομμάτια από σπασμένα γυαλιά ενσωματωμένα πάνω του). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο Bill έγραψε: #4.516 02-05-08 14:40 Επειδη με μπερδεψατε κι εμενα, ψηφιζω Tetragrammaton για να απομακρυνθω απο την επικινδυνη ζωνη. ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Resident Evil: #4.517 02-05-08 15:02 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτή την περιέργεια την έχω κι εγώ. Στείλε ΠΜ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 12:07 Ο Bill_1992: #4.506 02-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: κι εμένα όποιος μου δώσει τα πιο πολλά μπορεί να μάθει το όνομα ενός πολίτη (αυτού που διάλεξα εγώ να μη γίνει δολοφόνος ) μουααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εμένα θα λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η Resident Evil: #4.507 02-05-08 12:18 ΣΕ!!! Σας επαναφέρω στην τάξη! Μη σπαμμάρετε!!! πσ. όλα ως γνωστόν έχουν μια τιμή... Δέχομαι προσφορές σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:19 Ο T_Chameleon: #4.508 02-05-08 13:19 Με το σκεπτικό πως οι παλιοί πρέπει να έχουν και καλούς ρόλους και αφού δεν διακρίνω τα πρόσωπα σας και δεν διαβάζω την γλώσσα του σόματος σας και αφού δεν υπάρχει η γνωστή λογοδιάρροια του υποψήφιου θα αρκεστώ στα δεδομένα τον ψήφων σας και ελπίζω κάποιοι κα έκανα κάλλη δουλεία και κάποιου άλλοι να μην με παρέσυραν σε παγίδα…στον επόμενο γύρο το πράγμα θα είναι πιο ξεκάθαρο….ψηφίζω Lorien Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Resident Evil: #4.509 02-05-08 13:21 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Kakerlak έγραψε: #4.510 02-05-08 13:28 Λοιπόν επειδή εγώ θα φύγω σε λίγο κ θα ξανά έρθω αύριο το απόγευμα λέω να ψηφίσω τώρα. Επειδή δεν θέλω η ψήφος μου να πάει χαμένη κ από τετρα- ατζυ-λορι- ο Λόρι μου φαίνεται ποιο ύποπτος από όλους ψηφίζω λοιπόν τον ....Λόριεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ninaki έγραψε: #4.511 02-05-08 13:51 Παιδιά, αν δεν προλάβω να κλειδώσω την άποψή μου για την Angie_Ann που προείπα...γιατι ενδέχεται να φύγω ξαφνικά για την μάχη... τότε κλειδώστε την εσείς!!! Οκ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #4.512 02-05-08 13:58 Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Να πω επίσης, ότι δεν μου αρέσει αυτή η συγκέντρωση ψήφων σε 2 άτομα γιατί έτσι οι δολοφόνοι διώχνουν πολύ εύκολα κάποιον χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ελπίζω να μπω και αργότερα να δω πως θα πάει η κατάσταση, απλά προειδοποιώ ότι έτσι όπως πάει η ψηφοφορία, ευνοούνται μόνο οι δολοφόνοι. Παίζουν δύο σενάρια, είτε είναι και τα δύο παιδιά πολίτες και οι δολοφόνοι θα ψηφίζουν άσχετους, είτε κάποιος από τους δύο δολοφόνους είναι μέσα σε αυτούς και οι δολοφόνοι τον "σώνουν" ψηφίζοντας τον άλλο. Είναι επίσης πολύ πιθανό, αρκετοί δολοφόνοι, να μην έχουν μιλήσει καν (είναι μια δειλή τακτική που ακολουθούν μερικοί ). Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η Resident Evil: #4.513 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω! μόλις εμφανιστεί ο Γιώργος (που είναι το...αφεντικό ) θα ..συσκεφτούμε Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Click για ανάπτυξη... καταχωρήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η Neraida έγραψε: #4.514 02-05-08 14:24 ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Idril έγραψε: #4.515 02-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Click για ανάπτυξη... Aσε τις πολυλογίες και ψήφιζε και θα σου δώσω το δικό μου μαστίγιο. Να προσεχεις όμως, είναι extra-extra-kinky (με κομμάτια από σπασμένα γυαλιά ενσωματωμένα πάνω του). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο Bill έγραψε: #4.516 02-05-08 14:40 Επειδη με μπερδεψατε κι εμενα, ψηφιζω Tetragrammaton για να απομακρυνθω απο την επικινδυνη ζωνη. ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Resident Evil: #4.517 02-05-08 15:02 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: κι εμένα όποιος μου δώσει τα πιο πολλά μπορεί να μάθει το όνομα ενός πολίτη (αυτού που διάλεξα εγώ να μη γίνει δολοφόνος ) μουααααααχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Εμένα θα λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 12:18 Η Resident Evil: #4.507 02-05-08 12:18 ΣΕ!!! Σας επαναφέρω στην τάξη! Μη σπαμμάρετε!!! πσ. όλα ως γνωστόν έχουν μια τιμή... Δέχομαι προσφορές σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:19 Ο T_Chameleon: #4.508 02-05-08 13:19 Με το σκεπτικό πως οι παλιοί πρέπει να έχουν και καλούς ρόλους και αφού δεν διακρίνω τα πρόσωπα σας και δεν διαβάζω την γλώσσα του σόματος σας και αφού δεν υπάρχει η γνωστή λογοδιάρροια του υποψήφιου θα αρκεστώ στα δεδομένα τον ψήφων σας και ελπίζω κάποιοι κα έκανα κάλλη δουλεία και κάποιου άλλοι να μην με παρέσυραν σε παγίδα…στον επόμενο γύρο το πράγμα θα είναι πιο ξεκάθαρο….ψηφίζω Lorien Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Resident Evil: #4.509 02-05-08 13:21 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Kakerlak έγραψε: #4.510 02-05-08 13:28 Λοιπόν επειδή εγώ θα φύγω σε λίγο κ θα ξανά έρθω αύριο το απόγευμα λέω να ψηφίσω τώρα. Επειδή δεν θέλω η ψήφος μου να πάει χαμένη κ από τετρα- ατζυ-λορι- ο Λόρι μου φαίνεται ποιο ύποπτος από όλους ψηφίζω λοιπόν τον ....Λόριεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ninaki έγραψε: #4.511 02-05-08 13:51 Παιδιά, αν δεν προλάβω να κλειδώσω την άποψή μου για την Angie_Ann που προείπα...γιατι ενδέχεται να φύγω ξαφνικά για την μάχη... τότε κλειδώστε την εσείς!!! Οκ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #4.512 02-05-08 13:58 Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Να πω επίσης, ότι δεν μου αρέσει αυτή η συγκέντρωση ψήφων σε 2 άτομα γιατί έτσι οι δολοφόνοι διώχνουν πολύ εύκολα κάποιον χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ελπίζω να μπω και αργότερα να δω πως θα πάει η κατάσταση, απλά προειδοποιώ ότι έτσι όπως πάει η ψηφοφορία, ευνοούνται μόνο οι δολοφόνοι. Παίζουν δύο σενάρια, είτε είναι και τα δύο παιδιά πολίτες και οι δολοφόνοι θα ψηφίζουν άσχετους, είτε κάποιος από τους δύο δολοφόνους είναι μέσα σε αυτούς και οι δολοφόνοι τον "σώνουν" ψηφίζοντας τον άλλο. Είναι επίσης πολύ πιθανό, αρκετοί δολοφόνοι, να μην έχουν μιλήσει καν (είναι μια δειλή τακτική που ακολουθούν μερικοί ). Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η Resident Evil: #4.513 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω! μόλις εμφανιστεί ο Γιώργος (που είναι το...αφεντικό ) θα ..συσκεφτούμε Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Click για ανάπτυξη... καταχωρήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η Neraida έγραψε: #4.514 02-05-08 14:24 ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Idril έγραψε: #4.515 02-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Click για ανάπτυξη... Aσε τις πολυλογίες και ψήφιζε και θα σου δώσω το δικό μου μαστίγιο. Να προσεχεις όμως, είναι extra-extra-kinky (με κομμάτια από σπασμένα γυαλιά ενσωματωμένα πάνω του). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο Bill έγραψε: #4.516 02-05-08 14:40 Επειδη με μπερδεψατε κι εμενα, ψηφιζω Tetragrammaton για να απομακρυνθω απο την επικινδυνη ζωνη. ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Resident Evil: #4.517 02-05-08 15:02 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΣΕ!!! Σας επαναφέρω στην τάξη! Μη σπαμμάρετε!!! πσ. όλα ως γνωστόν έχουν μια τιμή... Δέχομαι προσφορές σε πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
T_Chameleon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:19 Ο T_Chameleon: #4.508 02-05-08 13:19 Με το σκεπτικό πως οι παλιοί πρέπει να έχουν και καλούς ρόλους και αφού δεν διακρίνω τα πρόσωπα σας και δεν διαβάζω την γλώσσα του σόματος σας και αφού δεν υπάρχει η γνωστή λογοδιάρροια του υποψήφιου θα αρκεστώ στα δεδομένα τον ψήφων σας και ελπίζω κάποιοι κα έκανα κάλλη δουλεία και κάποιου άλλοι να μην με παρέσυραν σε παγίδα…στον επόμενο γύρο το πράγμα θα είναι πιο ξεκάθαρο….ψηφίζω Lorien Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Resident Evil: #4.509 02-05-08 13:21 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Kakerlak έγραψε: #4.510 02-05-08 13:28 Λοιπόν επειδή εγώ θα φύγω σε λίγο κ θα ξανά έρθω αύριο το απόγευμα λέω να ψηφίσω τώρα. Επειδή δεν θέλω η ψήφος μου να πάει χαμένη κ από τετρα- ατζυ-λορι- ο Λόρι μου φαίνεται ποιο ύποπτος από όλους ψηφίζω λοιπόν τον ....Λόριεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ninaki έγραψε: #4.511 02-05-08 13:51 Παιδιά, αν δεν προλάβω να κλειδώσω την άποψή μου για την Angie_Ann που προείπα...γιατι ενδέχεται να φύγω ξαφνικά για την μάχη... τότε κλειδώστε την εσείς!!! Οκ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #4.512 02-05-08 13:58 Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Να πω επίσης, ότι δεν μου αρέσει αυτή η συγκέντρωση ψήφων σε 2 άτομα γιατί έτσι οι δολοφόνοι διώχνουν πολύ εύκολα κάποιον χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ελπίζω να μπω και αργότερα να δω πως θα πάει η κατάσταση, απλά προειδοποιώ ότι έτσι όπως πάει η ψηφοφορία, ευνοούνται μόνο οι δολοφόνοι. Παίζουν δύο σενάρια, είτε είναι και τα δύο παιδιά πολίτες και οι δολοφόνοι θα ψηφίζουν άσχετους, είτε κάποιος από τους δύο δολοφόνους είναι μέσα σε αυτούς και οι δολοφόνοι τον "σώνουν" ψηφίζοντας τον άλλο. Είναι επίσης πολύ πιθανό, αρκετοί δολοφόνοι, να μην έχουν μιλήσει καν (είναι μια δειλή τακτική που ακολουθούν μερικοί ). Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η Resident Evil: #4.513 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω! μόλις εμφανιστεί ο Γιώργος (που είναι το...αφεντικό ) θα ..συσκεφτούμε Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Click για ανάπτυξη... καταχωρήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η Neraida έγραψε: #4.514 02-05-08 14:24 ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Idril έγραψε: #4.515 02-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Click για ανάπτυξη... Aσε τις πολυλογίες και ψήφιζε και θα σου δώσω το δικό μου μαστίγιο. Να προσεχεις όμως, είναι extra-extra-kinky (με κομμάτια από σπασμένα γυαλιά ενσωματωμένα πάνω του). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο Bill έγραψε: #4.516 02-05-08 14:40 Επειδη με μπερδεψατε κι εμενα, ψηφιζω Tetragrammaton για να απομακρυνθω απο την επικινδυνη ζωνη. ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Resident Evil: #4.517 02-05-08 15:02 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με το σκεπτικό πως οι παλιοί πρέπει να έχουν και καλούς ρόλους και αφού δεν διακρίνω τα πρόσωπα σας και δεν διαβάζω την γλώσσα του σόματος σας και αφού δεν υπάρχει η γνωστή λογοδιάρροια του υποψήφιου θα αρκεστώ στα δεδομένα τον ψήφων σας και ελπίζω κάποιοι κα έκανα κάλλη δουλεία και κάποιου άλλοι να μην με παρέσυραν σε παγίδα…στον επόμενο γύρο το πράγμα θα είναι πιο ξεκάθαρο….ψηφίζω Lorien Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:21 Η Resident Evil: #4.509 02-05-08 13:21 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Kakerlak έγραψε: #4.510 02-05-08 13:28 Λοιπόν επειδή εγώ θα φύγω σε λίγο κ θα ξανά έρθω αύριο το απόγευμα λέω να ψηφίσω τώρα. Επειδή δεν θέλω η ψήφος μου να πάει χαμένη κ από τετρα- ατζυ-λορι- ο Λόρι μου φαίνεται ποιο ύποπτος από όλους ψηφίζω λοιπόν τον ....Λόριεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ninaki έγραψε: #4.511 02-05-08 13:51 Παιδιά, αν δεν προλάβω να κλειδώσω την άποψή μου για την Angie_Ann που προείπα...γιατι ενδέχεται να φύγω ξαφνικά για την μάχη... τότε κλειδώστε την εσείς!!! Οκ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #4.512 02-05-08 13:58 Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Να πω επίσης, ότι δεν μου αρέσει αυτή η συγκέντρωση ψήφων σε 2 άτομα γιατί έτσι οι δολοφόνοι διώχνουν πολύ εύκολα κάποιον χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ελπίζω να μπω και αργότερα να δω πως θα πάει η κατάσταση, απλά προειδοποιώ ότι έτσι όπως πάει η ψηφοφορία, ευνοούνται μόνο οι δολοφόνοι. Παίζουν δύο σενάρια, είτε είναι και τα δύο παιδιά πολίτες και οι δολοφόνοι θα ψηφίζουν άσχετους, είτε κάποιος από τους δύο δολοφόνους είναι μέσα σε αυτούς και οι δολοφόνοι τον "σώνουν" ψηφίζοντας τον άλλο. Είναι επίσης πολύ πιθανό, αρκετοί δολοφόνοι, να μην έχουν μιλήσει καν (είναι μια δειλή τακτική που ακολουθούν μερικοί ). Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η Resident Evil: #4.513 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω! μόλις εμφανιστεί ο Γιώργος (που είναι το...αφεντικό ) θα ..συσκεφτούμε Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Click για ανάπτυξη... καταχωρήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η Neraida έγραψε: #4.514 02-05-08 14:24 ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Idril έγραψε: #4.515 02-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Click για ανάπτυξη... Aσε τις πολυλογίες και ψήφιζε και θα σου δώσω το δικό μου μαστίγιο. Να προσεχεις όμως, είναι extra-extra-kinky (με κομμάτια από σπασμένα γυαλιά ενσωματωμένα πάνω του). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο Bill έγραψε: #4.516 02-05-08 14:40 Επειδη με μπερδεψατε κι εμενα, ψηφιζω Tetragrammaton για να απομακρυνθω απο την επικινδυνη ζωνη. ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Resident Evil: #4.517 02-05-08 15:02 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey: Youki:Angie_Ann xanp: Tetragrammaton vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:28 Η Kakerlak έγραψε: #4.510 02-05-08 13:28 Λοιπόν επειδή εγώ θα φύγω σε λίγο κ θα ξανά έρθω αύριο το απόγευμα λέω να ψηφίσω τώρα. Επειδή δεν θέλω η ψήφος μου να πάει χαμένη κ από τετρα- ατζυ-λορι- ο Λόρι μου φαίνεται ποιο ύποπτος από όλους ψηφίζω λοιπόν τον ....Λόριεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ninaki έγραψε: #4.511 02-05-08 13:51 Παιδιά, αν δεν προλάβω να κλειδώσω την άποψή μου για την Angie_Ann που προείπα...γιατι ενδέχεται να φύγω ξαφνικά για την μάχη... τότε κλειδώστε την εσείς!!! Οκ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #4.512 02-05-08 13:58 Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Να πω επίσης, ότι δεν μου αρέσει αυτή η συγκέντρωση ψήφων σε 2 άτομα γιατί έτσι οι δολοφόνοι διώχνουν πολύ εύκολα κάποιον χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ελπίζω να μπω και αργότερα να δω πως θα πάει η κατάσταση, απλά προειδοποιώ ότι έτσι όπως πάει η ψηφοφορία, ευνοούνται μόνο οι δολοφόνοι. Παίζουν δύο σενάρια, είτε είναι και τα δύο παιδιά πολίτες και οι δολοφόνοι θα ψηφίζουν άσχετους, είτε κάποιος από τους δύο δολοφόνους είναι μέσα σε αυτούς και οι δολοφόνοι τον "σώνουν" ψηφίζοντας τον άλλο. Είναι επίσης πολύ πιθανό, αρκετοί δολοφόνοι, να μην έχουν μιλήσει καν (είναι μια δειλή τακτική που ακολουθούν μερικοί ). Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η Resident Evil: #4.513 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω! μόλις εμφανιστεί ο Γιώργος (που είναι το...αφεντικό ) θα ..συσκεφτούμε Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Click για ανάπτυξη... καταχωρήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η Neraida έγραψε: #4.514 02-05-08 14:24 ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Idril έγραψε: #4.515 02-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Click για ανάπτυξη... Aσε τις πολυλογίες και ψήφιζε και θα σου δώσω το δικό μου μαστίγιο. Να προσεχεις όμως, είναι extra-extra-kinky (με κομμάτια από σπασμένα γυαλιά ενσωματωμένα πάνω του). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο Bill έγραψε: #4.516 02-05-08 14:40 Επειδη με μπερδεψατε κι εμενα, ψηφιζω Tetragrammaton για να απομακρυνθω απο την επικινδυνη ζωνη. ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Resident Evil: #4.517 02-05-08 15:02 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν επειδή εγώ θα φύγω σε λίγο κ θα ξανά έρθω αύριο το απόγευμα λέω να ψηφίσω τώρα. Επειδή δεν θέλω η ψήφος μου να πάει χαμένη κ από τετρα- ατζυ-λορι- ο Λόρι μου φαίνεται ποιο ύποπτος από όλους ψηφίζω λοιπόν τον ....Λόριεν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ninaki Πολύ δραστήριο μέλος Η nina21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Λογίστρια. Έχει γράψει 1.187 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:51 Η ninaki έγραψε: #4.511 02-05-08 13:51 Παιδιά, αν δεν προλάβω να κλειδώσω την άποψή μου για την Angie_Ann που προείπα...γιατι ενδέχεται να φύγω ξαφνικά για την μάχη... τότε κλειδώστε την εσείς!!! Οκ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #4.512 02-05-08 13:58 Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Να πω επίσης, ότι δεν μου αρέσει αυτή η συγκέντρωση ψήφων σε 2 άτομα γιατί έτσι οι δολοφόνοι διώχνουν πολύ εύκολα κάποιον χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ελπίζω να μπω και αργότερα να δω πως θα πάει η κατάσταση, απλά προειδοποιώ ότι έτσι όπως πάει η ψηφοφορία, ευνοούνται μόνο οι δολοφόνοι. Παίζουν δύο σενάρια, είτε είναι και τα δύο παιδιά πολίτες και οι δολοφόνοι θα ψηφίζουν άσχετους, είτε κάποιος από τους δύο δολοφόνους είναι μέσα σε αυτούς και οι δολοφόνοι τον "σώνουν" ψηφίζοντας τον άλλο. Είναι επίσης πολύ πιθανό, αρκετοί δολοφόνοι, να μην έχουν μιλήσει καν (είναι μια δειλή τακτική που ακολουθούν μερικοί ). Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η Resident Evil: #4.513 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω! μόλις εμφανιστεί ο Γιώργος (που είναι το...αφεντικό ) θα ..συσκεφτούμε Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Click για ανάπτυξη... καταχωρήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η Neraida έγραψε: #4.514 02-05-08 14:24 ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Idril έγραψε: #4.515 02-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Click για ανάπτυξη... Aσε τις πολυλογίες και ψήφιζε και θα σου δώσω το δικό μου μαστίγιο. Να προσεχεις όμως, είναι extra-extra-kinky (με κομμάτια από σπασμένα γυαλιά ενσωματωμένα πάνω του). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο Bill έγραψε: #4.516 02-05-08 14:40 Επειδη με μπερδεψατε κι εμενα, ψηφιζω Tetragrammaton για να απομακρυνθω απο την επικινδυνη ζωνη. ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Resident Evil: #4.517 02-05-08 15:02 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά, αν δεν προλάβω να κλειδώσω την άποψή μου για την Angie_Ann που προείπα...γιατι ενδέχεται να φύγω ξαφνικά για την μάχη... τότε κλειδώστε την εσείς!!! Οκ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fandago Διακεκριμένο μέλος Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:58 Ο fandago έγραψε: #4.512 02-05-08 13:58 Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Να πω επίσης, ότι δεν μου αρέσει αυτή η συγκέντρωση ψήφων σε 2 άτομα γιατί έτσι οι δολοφόνοι διώχνουν πολύ εύκολα κάποιον χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ελπίζω να μπω και αργότερα να δω πως θα πάει η κατάσταση, απλά προειδοποιώ ότι έτσι όπως πάει η ψηφοφορία, ευνοούνται μόνο οι δολοφόνοι. Παίζουν δύο σενάρια, είτε είναι και τα δύο παιδιά πολίτες και οι δολοφόνοι θα ψηφίζουν άσχετους, είτε κάποιος από τους δύο δολοφόνους είναι μέσα σε αυτούς και οι δολοφόνοι τον "σώνουν" ψηφίζοντας τον άλλο. Είναι επίσης πολύ πιθανό, αρκετοί δολοφόνοι, να μην έχουν μιλήσει καν (είναι μια δειλή τακτική που ακολουθούν μερικοί ). Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η Resident Evil: #4.513 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω! μόλις εμφανιστεί ο Γιώργος (που είναι το...αφεντικό ) θα ..συσκεφτούμε Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Click για ανάπτυξη... καταχωρήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η Neraida έγραψε: #4.514 02-05-08 14:24 ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Idril έγραψε: #4.515 02-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Click για ανάπτυξη... Aσε τις πολυλογίες και ψήφιζε και θα σου δώσω το δικό μου μαστίγιο. Να προσεχεις όμως, είναι extra-extra-kinky (με κομμάτια από σπασμένα γυαλιά ενσωματωμένα πάνω του). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο Bill έγραψε: #4.516 02-05-08 14:40 Επειδη με μπερδεψατε κι εμενα, ψηφιζω Tetragrammaton για να απομακρυνθω απο την επικινδυνη ζωνη. ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Resident Evil: #4.517 02-05-08 15:02 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Να πω επίσης, ότι δεν μου αρέσει αυτή η συγκέντρωση ψήφων σε 2 άτομα γιατί έτσι οι δολοφόνοι διώχνουν πολύ εύκολα κάποιον χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Ελπίζω να μπω και αργότερα να δω πως θα πάει η κατάσταση, απλά προειδοποιώ ότι έτσι όπως πάει η ψηφοφορία, ευνοούνται μόνο οι δολοφόνοι. Παίζουν δύο σενάρια, είτε είναι και τα δύο παιδιά πολίτες και οι δολοφόνοι θα ψηφίζουν άσχετους, είτε κάποιος από τους δύο δολοφόνους είναι μέσα σε αυτούς και οι δολοφόνοι τον "σώνουν" ψηφίζοντας τον άλλο. Είναι επίσης πολύ πιθανό, αρκετοί δολοφόνοι, να μην έχουν μιλήσει καν (είναι μια δειλή τακτική που ακολουθούν μερικοί ). Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η Resident Evil: #4.513 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω! μόλις εμφανιστεί ο Γιώργος (που είναι το...αφεντικό ) θα ..συσκεφτούμε Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Click για ανάπτυξη... καταχωρήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η Neraida έγραψε: #4.514 02-05-08 14:24 ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Idril έγραψε: #4.515 02-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Click για ανάπτυξη... Aσε τις πολυλογίες και ψήφιζε και θα σου δώσω το δικό μου μαστίγιο. Να προσεχεις όμως, είναι extra-extra-kinky (με κομμάτια από σπασμένα γυαλιά ενσωματωμένα πάνω του). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο Bill έγραψε: #4.516 02-05-08 14:40 Επειδη με μπερδεψατε κι εμενα, ψηφιζω Tetragrammaton για να απομακρυνθω απο την επικινδυνη ζωνη. ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Resident Evil: #4.517 02-05-08 15:02 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fandago: Λοιπόν μπήκα μόνο για 5 λεπτά στο steki να δω τι κάνει το παιχνίδι και φεύγω. Θα ήθελα η ΣΕ να μας πει, μιας και άλλαξαν κάποια σημαντικά από τα αρχικά των κανόνων, αν θα μάθουμε την ιδιότητα του σημερινού. Αν δεν μάθουμε θα είναι κρίμα να φύγουν ένας από 2 καλούς παίκτες. Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω! μόλις εμφανιστεί ο Γιώργος (που είναι το...αφεντικό ) θα ..συσκεφτούμε Αρχική Δημοσίευση από fandago: Κλείνω λέγοντας ότι αλλάζω προς το παρόν την ψήφο μου (μιας και η Αντζούγια μάζεψε περισσότερους ψήφους απ' ότι περίμενα) και ψηφίζω kakerlak που έχει ΠΟΛΥ καιρό να κάνει δολοφόνος Click για ανάπτυξη... καταχωρήθηκε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:24 Η Neraida έγραψε: #4.514 02-05-08 14:24 ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Idril έγραψε: #4.515 02-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Click για ανάπτυξη... Aσε τις πολυλογίες και ψήφιζε και θα σου δώσω το δικό μου μαστίγιο. Να προσεχεις όμως, είναι extra-extra-kinky (με κομμάτια από σπασμένα γυαλιά ενσωματωμένα πάνω του). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο Bill έγραψε: #4.516 02-05-08 14:40 Επειδη με μπερδεψατε κι εμενα, ψηφιζω Tetragrammaton για να απομακρυνθω απο την επικινδυνη ζωνη. ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Resident Evil: #4.517 02-05-08 15:02 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:29 Η Idril έγραψε: #4.515 02-05-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Click για ανάπτυξη... Aσε τις πολυλογίες και ψήφιζε και θα σου δώσω το δικό μου μαστίγιο. Να προσεχεις όμως, είναι extra-extra-kinky (με κομμάτια από σπασμένα γυαλιά ενσωματωμένα πάνω του). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο Bill έγραψε: #4.516 02-05-08 14:40 Επειδη με μπερδεψατε κι εμενα, ψηφιζω Tetragrammaton για να απομακρυνθω απο την επικινδυνη ζωνη. ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Resident Evil: #4.517 02-05-08 15:02 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: ρε σεις με εχετε μπερδεψει...ολοι για δολοφονοι κανετε και πολιτες ταυτοχρονα!!!!! επιτηδες το κανετε?! (θελω ενα μαστιγιο!!!) Click για ανάπτυξη... Aσε τις πολυλογίες και ψήφιζε και θα σου δώσω το δικό μου μαστίγιο. Να προσεχεις όμως, είναι extra-extra-kinky (με κομμάτια από σπασμένα γυαλιά ενσωματωμένα πάνω του). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill Επιφανές μέλος Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.589 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:40 Ο Bill έγραψε: #4.516 02-05-08 14:40 Επειδη με μπερδεψατε κι εμενα, ψηφιζω Tetragrammaton για να απομακρυνθω απο την επικινδυνη ζωνη. ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Resident Evil: #4.517 02-05-08 15:02 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Επειδη με μπερδεψατε κι εμενα, ψηφιζω Tetragrammaton για να απομακρυνθω απο την επικινδυνη ζωνη. ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Resident Evil: #4.517 02-05-08 15:02 Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λίστα για Παρασκευή Angie_Ann:fandago Bill:Tetragrammaton Bill_Slayer: mania commie: diotima: fandago:Κakerlak fantasmenos: Bill fielda: Lorien fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril Idril: Lorien Kakerlak:Lorien Lorien: mania: Molka:Αngie_Ann Neraida: nina21:Angie_Ann Niyia: Idril Phoebe:Bill shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon:Lorien Vkey:Idril Youki:Angie_Ann xanp: shaman vendetta: Tetragrammaton (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει![ Υ.γ.: Παρασκευή 02/05 δεν υπάρχει δολοφονία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:02 Η Phoebe έγραψε: #4.518 02-05-08 15:02 Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Bill: ψ.Συνάδελφε η πισοπλατη μαχαιρια σου δεν θα ξεχαστει. Click για ανάπτυξη... Δεν φταίω εγώ! Να μιλάς! Η σιωπή σου μου φαίνεται άκρως ύποπτη!!! Πάντως δεν μπορείς να πεις ήταν γλυκιά πισώπλατη μαχαιριά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:10 Η xanp έγραψε: #4.519 02-05-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 2 Μαΐου 2008 Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 224 225 226 227 228 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 226 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από shaman: Γειά σας, είμαι δολοφόνος. Click για ανάπτυξη... Αλλάζω την ψήφο μου και την δίνω στον shaman και μου πείτε ότι δεν είναι, γιατί σιγά μη το έλεγε, το έκανε απλά για να μην τον υποπτευτούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey Επιφανές μέλος Η Κοινό Μυστικό!!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 8.252 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:20 Η Vkey έγραψε: #4.520 02-05-08 15:20 Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aυτή την δήλωση πρέπει να την έχει ξανακάνει το σαμμανίδιο σε άλλο γύρο Ψηφίζω Ίντριλ....με φόβισαν τα μαστίγια της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.