Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:19 Ο Tetragrammaton: #4.441 01-05-08 22:19 Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί εσύ με ψήφισες Click για ανάπτυξη... Και χάρηκα... Ωραία, ωραία το παίρνω πίσω!Μην με κατηγορείτε όλοι... Απλώς έχω κέφι να παίξω! Και οι μισοί λείπουν και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το ποιον θα ψηφίσω! Μου φαίνεται στο τέλος θα το ρίξω τελείως στην τύχη, σε αυτόν που έχει μιλήσει λιγότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #4.442 01-05-08 22:21 Ένας λουκουμάς στο 3! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:22 Η Kakerlak έγραψε: #4.443 01-05-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Και χάρηκα... Ωραία, ωραία το παίρνω πίσω!Μην με κατηγορείτε όλοι... Απλώς έχω κέφι να παίξω! Και οι μισοί λείπουν και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το ποιον θα ψηφίσω! Μου φαίνεται στο τέλος θα το ρίξω τελείως στην τύχη, σε αυτόν που έχει μιλήσει λιγότερο! Click για ανάπτυξη... ασε ρε !!!! τελείως στην τύχει σε τα μας όχι αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:22 Η fielda έγραψε: #4.444 01-05-08 22:22 Ε να μιλήσουμε τότε, μη μας ψηφίσεις Πραγματικά πώς θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι; Μπορούμε να λειτουργούμε βάσει χρηματισμού; Να γίνει κάτι σαν δημοπρασία για την πρώτη αποχώρηση. Ακούω προσφορές ΥΓ: Πλάκα κάνω, μην πέσετε να με φάτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fosia Νεοφερμένο μέλος Η fosia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η fosia έγραψε: #4.445 01-05-08 22:24 εγώ πάντος στην τύχη ψηφίζω τον Bill_Slayer το εικονίδιό του είναι ...ετοιμοπόλεμο και μου φαίνεται ύποπτο! λολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Tetragrammaton: #4.446 01-05-08 22:24 Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill_1992: #4.447 01-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από fosia: εγώ πάντος στην τύχη ψηφίζω τον Bill_Slayer το εικονίδιό του είναι ...ετοιμοπόλεμο και μου φαίνεται ύποπτο! λολ! Click για ανάπτυξη... Τι ετοιμοπόλεμο ρε συ ένα χελωνονιντζάκι είναιΑκόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η Idril έγραψε: #4.448 01-05-08 22:28 Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fosia Νεοφερμένο μέλος Η fosia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η fosia έγραψε: #4.449 01-05-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ακόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Click για ανάπτυξη... ή το λες αυτό για κάλυψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Η fantasmenos: #4.450 01-05-08 22:29 Τον Tetragrammaton τον κόβω ρουφιάνο ή δολοφόνο αλλά ο χρόνος θα δείξει Ας γράψω άπο σήμερα γιατί αύριο δεν θα μπορώ λογικά λόγω χρόνου... Μιας και είμαστε αρχή και οι περισσότεροι χρήσες δεν έκαναν login ας τους πιάσουμε στον ύπνο. Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Γιώργος έγραψε: #4.451 01-05-08 22:29 Και η λίστα προχωρά, προχωρά, προχωρά... [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Bill_1992: #4.452 01-05-08 22:29 Whatever...ψήφισε ό,τι θέλεις,στο τέλος θα δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:30 Η fantasmenos: #4.453 01-05-08 22:30 Η ψήφος παραμένει στον Bill αλλά παρακολουθήστε και την Idril. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η xanp έγραψε: #4.454 01-05-08 22:31 μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:33 Ο Γιώργος έγραψε: #4.455 01-05-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από xanp: μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Click για ανάπτυξη... Μέχρι αύριο στις 20:00. Διάβασε καθαρά τα πρώτα ποστς. Α, μην ξεχάσω, αύριο (πόυ είναι η πρεμιέρα, άσχετα αν αρχίσαμε σήμερα ) ΔΕΝ θα υπάρχει δολοφονία, οπότε μέχρι τις 20:00 ψηφίζετε. Τις άλλες μέρες πάλι είναι μέχρι τις 20:00, απλά αν ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 και τελικά δολοφονηθείτε, η ψήφος σας θα παραμείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο Lorien έγραψε: #4.456 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει Click για ανάπτυξη... Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικά Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Click για ανάπτυξη... Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ; Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.457 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ηρώ: Γιατί εσύ με ψήφισες Click για ανάπτυξη... Και χάρηκα... Ωραία, ωραία το παίρνω πίσω!Μην με κατηγορείτε όλοι... Απλώς έχω κέφι να παίξω! Και οι μισοί λείπουν και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το ποιον θα ψηφίσω! Μου φαίνεται στο τέλος θα το ρίξω τελείως στην τύχη, σε αυτόν που έχει μιλήσει λιγότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:21 Ο Γιώργος έγραψε: #4.442 01-05-08 22:21 Ένας λουκουμάς στο 3! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:22 Η Kakerlak έγραψε: #4.443 01-05-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Και χάρηκα... Ωραία, ωραία το παίρνω πίσω!Μην με κατηγορείτε όλοι... Απλώς έχω κέφι να παίξω! Και οι μισοί λείπουν και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το ποιον θα ψηφίσω! Μου φαίνεται στο τέλος θα το ρίξω τελείως στην τύχη, σε αυτόν που έχει μιλήσει λιγότερο! Click για ανάπτυξη... ασε ρε !!!! τελείως στην τύχει σε τα μας όχι αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:22 Η fielda έγραψε: #4.444 01-05-08 22:22 Ε να μιλήσουμε τότε, μη μας ψηφίσεις Πραγματικά πώς θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι; Μπορούμε να λειτουργούμε βάσει χρηματισμού; Να γίνει κάτι σαν δημοπρασία για την πρώτη αποχώρηση. Ακούω προσφορές ΥΓ: Πλάκα κάνω, μην πέσετε να με φάτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fosia Νεοφερμένο μέλος Η fosia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η fosia έγραψε: #4.445 01-05-08 22:24 εγώ πάντος στην τύχη ψηφίζω τον Bill_Slayer το εικονίδιό του είναι ...ετοιμοπόλεμο και μου φαίνεται ύποπτο! λολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Tetragrammaton: #4.446 01-05-08 22:24 Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill_1992: #4.447 01-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από fosia: εγώ πάντος στην τύχη ψηφίζω τον Bill_Slayer το εικονίδιό του είναι ...ετοιμοπόλεμο και μου φαίνεται ύποπτο! λολ! Click για ανάπτυξη... Τι ετοιμοπόλεμο ρε συ ένα χελωνονιντζάκι είναιΑκόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η Idril έγραψε: #4.448 01-05-08 22:28 Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fosia Νεοφερμένο μέλος Η fosia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η fosia έγραψε: #4.449 01-05-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ακόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Click για ανάπτυξη... ή το λες αυτό για κάλυψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Η fantasmenos: #4.450 01-05-08 22:29 Τον Tetragrammaton τον κόβω ρουφιάνο ή δολοφόνο αλλά ο χρόνος θα δείξει Ας γράψω άπο σήμερα γιατί αύριο δεν θα μπορώ λογικά λόγω χρόνου... Μιας και είμαστε αρχή και οι περισσότεροι χρήσες δεν έκαναν login ας τους πιάσουμε στον ύπνο. Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Γιώργος έγραψε: #4.451 01-05-08 22:29 Και η λίστα προχωρά, προχωρά, προχωρά... [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Bill_1992: #4.452 01-05-08 22:29 Whatever...ψήφισε ό,τι θέλεις,στο τέλος θα δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:30 Η fantasmenos: #4.453 01-05-08 22:30 Η ψήφος παραμένει στον Bill αλλά παρακολουθήστε και την Idril. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η xanp έγραψε: #4.454 01-05-08 22:31 μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:33 Ο Γιώργος έγραψε: #4.455 01-05-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από xanp: μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Click για ανάπτυξη... Μέχρι αύριο στις 20:00. Διάβασε καθαρά τα πρώτα ποστς. Α, μην ξεχάσω, αύριο (πόυ είναι η πρεμιέρα, άσχετα αν αρχίσαμε σήμερα ) ΔΕΝ θα υπάρχει δολοφονία, οπότε μέχρι τις 20:00 ψηφίζετε. Τις άλλες μέρες πάλι είναι μέχρι τις 20:00, απλά αν ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 και τελικά δολοφονηθείτε, η ψήφος σας θα παραμείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο Lorien έγραψε: #4.456 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει Click για ανάπτυξη... Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικά Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Click για ανάπτυξη... Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ; Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.457 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ένας λουκουμάς στο 3! [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: fielda: fosia: Ηρώ: Idril: Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:22 Η Kakerlak έγραψε: #4.443 01-05-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Και χάρηκα... Ωραία, ωραία το παίρνω πίσω!Μην με κατηγορείτε όλοι... Απλώς έχω κέφι να παίξω! Και οι μισοί λείπουν και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το ποιον θα ψηφίσω! Μου φαίνεται στο τέλος θα το ρίξω τελείως στην τύχη, σε αυτόν που έχει μιλήσει λιγότερο! Click για ανάπτυξη... ασε ρε !!!! τελείως στην τύχει σε τα μας όχι αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:22 Η fielda έγραψε: #4.444 01-05-08 22:22 Ε να μιλήσουμε τότε, μη μας ψηφίσεις Πραγματικά πώς θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι; Μπορούμε να λειτουργούμε βάσει χρηματισμού; Να γίνει κάτι σαν δημοπρασία για την πρώτη αποχώρηση. Ακούω προσφορές ΥΓ: Πλάκα κάνω, μην πέσετε να με φάτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fosia Νεοφερμένο μέλος Η fosia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η fosia έγραψε: #4.445 01-05-08 22:24 εγώ πάντος στην τύχη ψηφίζω τον Bill_Slayer το εικονίδιό του είναι ...ετοιμοπόλεμο και μου φαίνεται ύποπτο! λολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Tetragrammaton: #4.446 01-05-08 22:24 Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill_1992: #4.447 01-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από fosia: εγώ πάντος στην τύχη ψηφίζω τον Bill_Slayer το εικονίδιό του είναι ...ετοιμοπόλεμο και μου φαίνεται ύποπτο! λολ! Click για ανάπτυξη... Τι ετοιμοπόλεμο ρε συ ένα χελωνονιντζάκι είναιΑκόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η Idril έγραψε: #4.448 01-05-08 22:28 Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fosia Νεοφερμένο μέλος Η fosia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η fosia έγραψε: #4.449 01-05-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ακόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Click για ανάπτυξη... ή το λες αυτό για κάλυψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Η fantasmenos: #4.450 01-05-08 22:29 Τον Tetragrammaton τον κόβω ρουφιάνο ή δολοφόνο αλλά ο χρόνος θα δείξει Ας γράψω άπο σήμερα γιατί αύριο δεν θα μπορώ λογικά λόγω χρόνου... Μιας και είμαστε αρχή και οι περισσότεροι χρήσες δεν έκαναν login ας τους πιάσουμε στον ύπνο. Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Γιώργος έγραψε: #4.451 01-05-08 22:29 Και η λίστα προχωρά, προχωρά, προχωρά... [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Bill_1992: #4.452 01-05-08 22:29 Whatever...ψήφισε ό,τι θέλεις,στο τέλος θα δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:30 Η fantasmenos: #4.453 01-05-08 22:30 Η ψήφος παραμένει στον Bill αλλά παρακολουθήστε και την Idril. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η xanp έγραψε: #4.454 01-05-08 22:31 μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:33 Ο Γιώργος έγραψε: #4.455 01-05-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από xanp: μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Click για ανάπτυξη... Μέχρι αύριο στις 20:00. Διάβασε καθαρά τα πρώτα ποστς. Α, μην ξεχάσω, αύριο (πόυ είναι η πρεμιέρα, άσχετα αν αρχίσαμε σήμερα ) ΔΕΝ θα υπάρχει δολοφονία, οπότε μέχρι τις 20:00 ψηφίζετε. Τις άλλες μέρες πάλι είναι μέχρι τις 20:00, απλά αν ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 και τελικά δολοφονηθείτε, η ψήφος σας θα παραμείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο Lorien έγραψε: #4.456 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει Click για ανάπτυξη... Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικά Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Click για ανάπτυξη... Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ; Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.457 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Και χάρηκα... Ωραία, ωραία το παίρνω πίσω!Μην με κατηγορείτε όλοι... Απλώς έχω κέφι να παίξω! Και οι μισοί λείπουν και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για το ποιον θα ψηφίσω! Μου φαίνεται στο τέλος θα το ρίξω τελείως στην τύχη, σε αυτόν που έχει μιλήσει λιγότερο! Click για ανάπτυξη... ασε ρε !!!! τελείως στην τύχει σε τα μας όχι αυτά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda Πολύ δραστήριο μέλος Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:22 Η fielda έγραψε: #4.444 01-05-08 22:22 Ε να μιλήσουμε τότε, μη μας ψηφίσεις Πραγματικά πώς θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι; Μπορούμε να λειτουργούμε βάσει χρηματισμού; Να γίνει κάτι σαν δημοπρασία για την πρώτη αποχώρηση. Ακούω προσφορές ΥΓ: Πλάκα κάνω, μην πέσετε να με φάτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fosia Νεοφερμένο μέλος Η fosia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η fosia έγραψε: #4.445 01-05-08 22:24 εγώ πάντος στην τύχη ψηφίζω τον Bill_Slayer το εικονίδιό του είναι ...ετοιμοπόλεμο και μου φαίνεται ύποπτο! λολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Tetragrammaton: #4.446 01-05-08 22:24 Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill_1992: #4.447 01-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από fosia: εγώ πάντος στην τύχη ψηφίζω τον Bill_Slayer το εικονίδιό του είναι ...ετοιμοπόλεμο και μου φαίνεται ύποπτο! λολ! Click για ανάπτυξη... Τι ετοιμοπόλεμο ρε συ ένα χελωνονιντζάκι είναιΑκόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η Idril έγραψε: #4.448 01-05-08 22:28 Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fosia Νεοφερμένο μέλος Η fosia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η fosia έγραψε: #4.449 01-05-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ακόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Click για ανάπτυξη... ή το λες αυτό για κάλυψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Η fantasmenos: #4.450 01-05-08 22:29 Τον Tetragrammaton τον κόβω ρουφιάνο ή δολοφόνο αλλά ο χρόνος θα δείξει Ας γράψω άπο σήμερα γιατί αύριο δεν θα μπορώ λογικά λόγω χρόνου... Μιας και είμαστε αρχή και οι περισσότεροι χρήσες δεν έκαναν login ας τους πιάσουμε στον ύπνο. Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Γιώργος έγραψε: #4.451 01-05-08 22:29 Και η λίστα προχωρά, προχωρά, προχωρά... [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Bill_1992: #4.452 01-05-08 22:29 Whatever...ψήφισε ό,τι θέλεις,στο τέλος θα δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:30 Η fantasmenos: #4.453 01-05-08 22:30 Η ψήφος παραμένει στον Bill αλλά παρακολουθήστε και την Idril. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η xanp έγραψε: #4.454 01-05-08 22:31 μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:33 Ο Γιώργος έγραψε: #4.455 01-05-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από xanp: μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Click για ανάπτυξη... Μέχρι αύριο στις 20:00. Διάβασε καθαρά τα πρώτα ποστς. Α, μην ξεχάσω, αύριο (πόυ είναι η πρεμιέρα, άσχετα αν αρχίσαμε σήμερα ) ΔΕΝ θα υπάρχει δολοφονία, οπότε μέχρι τις 20:00 ψηφίζετε. Τις άλλες μέρες πάλι είναι μέχρι τις 20:00, απλά αν ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 και τελικά δολοφονηθείτε, η ψήφος σας θα παραμείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο Lorien έγραψε: #4.456 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει Click για ανάπτυξη... Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικά Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Click για ανάπτυξη... Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ; Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.457 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε να μιλήσουμε τότε, μη μας ψηφίσεις Πραγματικά πώς θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι; Μπορούμε να λειτουργούμε βάσει χρηματισμού; Να γίνει κάτι σαν δημοπρασία για την πρώτη αποχώρηση. Ακούω προσφορές ΥΓ: Πλάκα κάνω, μην πέσετε να με φάτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fosia Νεοφερμένο μέλος Η fosia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η fosia έγραψε: #4.445 01-05-08 22:24 εγώ πάντος στην τύχη ψηφίζω τον Bill_Slayer το εικονίδιό του είναι ...ετοιμοπόλεμο και μου φαίνεται ύποπτο! λολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Tetragrammaton: #4.446 01-05-08 22:24 Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill_1992: #4.447 01-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από fosia: εγώ πάντος στην τύχη ψηφίζω τον Bill_Slayer το εικονίδιό του είναι ...ετοιμοπόλεμο και μου φαίνεται ύποπτο! λολ! Click για ανάπτυξη... Τι ετοιμοπόλεμο ρε συ ένα χελωνονιντζάκι είναιΑκόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η Idril έγραψε: #4.448 01-05-08 22:28 Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fosia Νεοφερμένο μέλος Η fosia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η fosia έγραψε: #4.449 01-05-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ακόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Click για ανάπτυξη... ή το λες αυτό για κάλυψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Η fantasmenos: #4.450 01-05-08 22:29 Τον Tetragrammaton τον κόβω ρουφιάνο ή δολοφόνο αλλά ο χρόνος θα δείξει Ας γράψω άπο σήμερα γιατί αύριο δεν θα μπορώ λογικά λόγω χρόνου... Μιας και είμαστε αρχή και οι περισσότεροι χρήσες δεν έκαναν login ας τους πιάσουμε στον ύπνο. Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Γιώργος έγραψε: #4.451 01-05-08 22:29 Και η λίστα προχωρά, προχωρά, προχωρά... [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Bill_1992: #4.452 01-05-08 22:29 Whatever...ψήφισε ό,τι θέλεις,στο τέλος θα δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:30 Η fantasmenos: #4.453 01-05-08 22:30 Η ψήφος παραμένει στον Bill αλλά παρακολουθήστε και την Idril. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η xanp έγραψε: #4.454 01-05-08 22:31 μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:33 Ο Γιώργος έγραψε: #4.455 01-05-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από xanp: μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Click για ανάπτυξη... Μέχρι αύριο στις 20:00. Διάβασε καθαρά τα πρώτα ποστς. Α, μην ξεχάσω, αύριο (πόυ είναι η πρεμιέρα, άσχετα αν αρχίσαμε σήμερα ) ΔΕΝ θα υπάρχει δολοφονία, οπότε μέχρι τις 20:00 ψηφίζετε. Τις άλλες μέρες πάλι είναι μέχρι τις 20:00, απλά αν ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 και τελικά δολοφονηθείτε, η ψήφος σας θα παραμείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο Lorien έγραψε: #4.456 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει Click για ανάπτυξη... Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικά Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Click για ανάπτυξη... Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ; Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.457 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ πάντος στην τύχη ψηφίζω τον Bill_Slayer το εικονίδιό του είναι ...ετοιμοπόλεμο και μου φαίνεται ύποπτο! λολ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:24 Ο Tetragrammaton: #4.446 01-05-08 22:24 Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill_1992: #4.447 01-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από fosia: εγώ πάντος στην τύχη ψηφίζω τον Bill_Slayer το εικονίδιό του είναι ...ετοιμοπόλεμο και μου φαίνεται ύποπτο! λολ! Click για ανάπτυξη... Τι ετοιμοπόλεμο ρε συ ένα χελωνονιντζάκι είναιΑκόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η Idril έγραψε: #4.448 01-05-08 22:28 Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fosia Νεοφερμένο μέλος Η fosia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η fosia έγραψε: #4.449 01-05-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ακόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Click για ανάπτυξη... ή το λες αυτό για κάλυψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Η fantasmenos: #4.450 01-05-08 22:29 Τον Tetragrammaton τον κόβω ρουφιάνο ή δολοφόνο αλλά ο χρόνος θα δείξει Ας γράψω άπο σήμερα γιατί αύριο δεν θα μπορώ λογικά λόγω χρόνου... Μιας και είμαστε αρχή και οι περισσότεροι χρήσες δεν έκαναν login ας τους πιάσουμε στον ύπνο. Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Γιώργος έγραψε: #4.451 01-05-08 22:29 Και η λίστα προχωρά, προχωρά, προχωρά... [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Bill_1992: #4.452 01-05-08 22:29 Whatever...ψήφισε ό,τι θέλεις,στο τέλος θα δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:30 Η fantasmenos: #4.453 01-05-08 22:30 Η ψήφος παραμένει στον Bill αλλά παρακολουθήστε και την Idril. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η xanp έγραψε: #4.454 01-05-08 22:31 μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:33 Ο Γιώργος έγραψε: #4.455 01-05-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από xanp: μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Click για ανάπτυξη... Μέχρι αύριο στις 20:00. Διάβασε καθαρά τα πρώτα ποστς. Α, μην ξεχάσω, αύριο (πόυ είναι η πρεμιέρα, άσχετα αν αρχίσαμε σήμερα ) ΔΕΝ θα υπάρχει δολοφονία, οπότε μέχρι τις 20:00 ψηφίζετε. Τις άλλες μέρες πάλι είναι μέχρι τις 20:00, απλά αν ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 και τελικά δολοφονηθείτε, η ψήφος σας θα παραμείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο Lorien έγραψε: #4.456 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει Click για ανάπτυξη... Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικά Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Click για ανάπτυξη... Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ; Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.457 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:25 Ο Bill_1992: #4.447 01-05-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από fosia: εγώ πάντος στην τύχη ψηφίζω τον Bill_Slayer το εικονίδιό του είναι ...ετοιμοπόλεμο και μου φαίνεται ύποπτο! λολ! Click για ανάπτυξη... Τι ετοιμοπόλεμο ρε συ ένα χελωνονιντζάκι είναιΑκόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η Idril έγραψε: #4.448 01-05-08 22:28 Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fosia Νεοφερμένο μέλος Η fosia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η fosia έγραψε: #4.449 01-05-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ακόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Click για ανάπτυξη... ή το λες αυτό για κάλυψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Η fantasmenos: #4.450 01-05-08 22:29 Τον Tetragrammaton τον κόβω ρουφιάνο ή δολοφόνο αλλά ο χρόνος θα δείξει Ας γράψω άπο σήμερα γιατί αύριο δεν θα μπορώ λογικά λόγω χρόνου... Μιας και είμαστε αρχή και οι περισσότεροι χρήσες δεν έκαναν login ας τους πιάσουμε στον ύπνο. Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Γιώργος έγραψε: #4.451 01-05-08 22:29 Και η λίστα προχωρά, προχωρά, προχωρά... [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Bill_1992: #4.452 01-05-08 22:29 Whatever...ψήφισε ό,τι θέλεις,στο τέλος θα δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:30 Η fantasmenos: #4.453 01-05-08 22:30 Η ψήφος παραμένει στον Bill αλλά παρακολουθήστε και την Idril. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η xanp έγραψε: #4.454 01-05-08 22:31 μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:33 Ο Γιώργος έγραψε: #4.455 01-05-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από xanp: μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Click για ανάπτυξη... Μέχρι αύριο στις 20:00. Διάβασε καθαρά τα πρώτα ποστς. Α, μην ξεχάσω, αύριο (πόυ είναι η πρεμιέρα, άσχετα αν αρχίσαμε σήμερα ) ΔΕΝ θα υπάρχει δολοφονία, οπότε μέχρι τις 20:00 ψηφίζετε. Τις άλλες μέρες πάλι είναι μέχρι τις 20:00, απλά αν ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 και τελικά δολοφονηθείτε, η ψήφος σας θα παραμείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο Lorien έγραψε: #4.456 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει Click για ανάπτυξη... Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικά Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Click για ανάπτυξη... Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ; Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.457 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fosia: εγώ πάντος στην τύχη ψηφίζω τον Bill_Slayer το εικονίδιό του είναι ...ετοιμοπόλεμο και μου φαίνεται ύποπτο! λολ! Click για ανάπτυξη... Τι ετοιμοπόλεμο ρε συ ένα χελωνονιντζάκι είναιΑκόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η Idril έγραψε: #4.448 01-05-08 22:28 Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fosia Νεοφερμένο μέλος Η fosia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η fosia έγραψε: #4.449 01-05-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ακόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Click για ανάπτυξη... ή το λες αυτό για κάλυψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Η fantasmenos: #4.450 01-05-08 22:29 Τον Tetragrammaton τον κόβω ρουφιάνο ή δολοφόνο αλλά ο χρόνος θα δείξει Ας γράψω άπο σήμερα γιατί αύριο δεν θα μπορώ λογικά λόγω χρόνου... Μιας και είμαστε αρχή και οι περισσότεροι χρήσες δεν έκαναν login ας τους πιάσουμε στον ύπνο. Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Γιώργος έγραψε: #4.451 01-05-08 22:29 Και η λίστα προχωρά, προχωρά, προχωρά... [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Bill_1992: #4.452 01-05-08 22:29 Whatever...ψήφισε ό,τι θέλεις,στο τέλος θα δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:30 Η fantasmenos: #4.453 01-05-08 22:30 Η ψήφος παραμένει στον Bill αλλά παρακολουθήστε και την Idril. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η xanp έγραψε: #4.454 01-05-08 22:31 μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:33 Ο Γιώργος έγραψε: #4.455 01-05-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από xanp: μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Click για ανάπτυξη... Μέχρι αύριο στις 20:00. Διάβασε καθαρά τα πρώτα ποστς. Α, μην ξεχάσω, αύριο (πόυ είναι η πρεμιέρα, άσχετα αν αρχίσαμε σήμερα ) ΔΕΝ θα υπάρχει δολοφονία, οπότε μέχρι τις 20:00 ψηφίζετε. Τις άλλες μέρες πάλι είναι μέχρι τις 20:00, απλά αν ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 και τελικά δολοφονηθείτε, η ψήφος σας θα παραμείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο Lorien έγραψε: #4.456 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει Click για ανάπτυξη... Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικά Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Click για ανάπτυξη... Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ; Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.457 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fosia Νεοφερμένο μέλος Η fosia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 109 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:28 Η fosia έγραψε: #4.449 01-05-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ακόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Click για ανάπτυξη... ή το λες αυτό για κάλυψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Η fantasmenos: #4.450 01-05-08 22:29 Τον Tetragrammaton τον κόβω ρουφιάνο ή δολοφόνο αλλά ο χρόνος θα δείξει Ας γράψω άπο σήμερα γιατί αύριο δεν θα μπορώ λογικά λόγω χρόνου... Μιας και είμαστε αρχή και οι περισσότεροι χρήσες δεν έκαναν login ας τους πιάσουμε στον ύπνο. Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Γιώργος έγραψε: #4.451 01-05-08 22:29 Και η λίστα προχωρά, προχωρά, προχωρά... [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Bill_1992: #4.452 01-05-08 22:29 Whatever...ψήφισε ό,τι θέλεις,στο τέλος θα δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:30 Η fantasmenos: #4.453 01-05-08 22:30 Η ψήφος παραμένει στον Bill αλλά παρακολουθήστε και την Idril. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η xanp έγραψε: #4.454 01-05-08 22:31 μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:33 Ο Γιώργος έγραψε: #4.455 01-05-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από xanp: μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Click για ανάπτυξη... Μέχρι αύριο στις 20:00. Διάβασε καθαρά τα πρώτα ποστς. Α, μην ξεχάσω, αύριο (πόυ είναι η πρεμιέρα, άσχετα αν αρχίσαμε σήμερα ) ΔΕΝ θα υπάρχει δολοφονία, οπότε μέχρι τις 20:00 ψηφίζετε. Τις άλλες μέρες πάλι είναι μέχρι τις 20:00, απλά αν ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 και τελικά δολοφονηθείτε, η ψήφος σας θα παραμείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο Lorien έγραψε: #4.456 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει Click για ανάπτυξη... Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικά Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Click για ανάπτυξη... Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ; Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.457 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bill_Slayer: Ακόμα κι έτσι,το θέλω για να πολεμήσω τους κακούς Click για ανάπτυξη... ή το λες αυτό για κάλυψη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Η fantasmenos: #4.450 01-05-08 22:29 Τον Tetragrammaton τον κόβω ρουφιάνο ή δολοφόνο αλλά ο χρόνος θα δείξει Ας γράψω άπο σήμερα γιατί αύριο δεν θα μπορώ λογικά λόγω χρόνου... Μιας και είμαστε αρχή και οι περισσότεροι χρήσες δεν έκαναν login ας τους πιάσουμε στον ύπνο. Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Γιώργος έγραψε: #4.451 01-05-08 22:29 Και η λίστα προχωρά, προχωρά, προχωρά... [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Bill_1992: #4.452 01-05-08 22:29 Whatever...ψήφισε ό,τι θέλεις,στο τέλος θα δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:30 Η fantasmenos: #4.453 01-05-08 22:30 Η ψήφος παραμένει στον Bill αλλά παρακολουθήστε και την Idril. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η xanp έγραψε: #4.454 01-05-08 22:31 μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:33 Ο Γιώργος έγραψε: #4.455 01-05-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από xanp: μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Click για ανάπτυξη... Μέχρι αύριο στις 20:00. Διάβασε καθαρά τα πρώτα ποστς. Α, μην ξεχάσω, αύριο (πόυ είναι η πρεμιέρα, άσχετα αν αρχίσαμε σήμερα ) ΔΕΝ θα υπάρχει δολοφονία, οπότε μέχρι τις 20:00 ψηφίζετε. Τις άλλες μέρες πάλι είναι μέχρι τις 20:00, απλά αν ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 και τελικά δολοφονηθείτε, η ψήφος σας θα παραμείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο Lorien έγραψε: #4.456 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει Click για ανάπτυξη... Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικά Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Click για ανάπτυξη... Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ; Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.457 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τον Tetragrammaton τον κόβω ρουφιάνο ή δολοφόνο αλλά ο χρόνος θα δείξει Ας γράψω άπο σήμερα γιατί αύριο δεν θα μπορώ λογικά λόγω χρόνου... Μιας και είμαστε αρχή και οι περισσότεροι χρήσες δεν έκαναν login ας τους πιάσουμε στον ύπνο. Υποστηρίζω ότι δολοφόνος είναι ο Bill χρησιμοποιώντας απλή λογική. Έχει όλα τα προσόντα για να είναι (moderator). Και τον ψηφίζω δαγκωτό... Αν δολοφονηθώ σύντομα κάποιοι με φοβούνται Αλλά οι γενναίοι ρισκάρουν πρώτοι. Ο πολίτης Κέην μίλησε ...ή ο Jack o αντεροβγάλτης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Γιώργος έγραψε: #4.451 01-05-08 22:29 Και η λίστα προχωρά, προχωρά, προχωρά... [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Bill_1992: #4.452 01-05-08 22:29 Whatever...ψήφισε ό,τι θέλεις,στο τέλος θα δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:30 Η fantasmenos: #4.453 01-05-08 22:30 Η ψήφος παραμένει στον Bill αλλά παρακολουθήστε και την Idril. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η xanp έγραψε: #4.454 01-05-08 22:31 μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:33 Ο Γιώργος έγραψε: #4.455 01-05-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από xanp: μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Click για ανάπτυξη... Μέχρι αύριο στις 20:00. Διάβασε καθαρά τα πρώτα ποστς. Α, μην ξεχάσω, αύριο (πόυ είναι η πρεμιέρα, άσχετα αν αρχίσαμε σήμερα ) ΔΕΝ θα υπάρχει δολοφονία, οπότε μέχρι τις 20:00 ψηφίζετε. Τις άλλες μέρες πάλι είναι μέχρι τις 20:00, απλά αν ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 και τελικά δολοφονηθείτε, η ψήφος σας θα παραμείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο Lorien έγραψε: #4.456 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει Click για ανάπτυξη... Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικά Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Click για ανάπτυξη... Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ; Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.457 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και η λίστα προχωρά, προχωρά, προχωρά... [highlight]Λίστα για Παρασκευή[/highlight] Angie_Ann: Bill: Bill_Slayer: Tetragrammaton commie: diotima: fandago: fantasmenos: Bill fielda: fosia: Bill_Slayer Ηρώ: Idril: Lorien Kakerlak: Lorien: mania: Molka: Neraida: nina21: Niyia: Phoebe: shaman: Tetragrammaton: Lorien T_Chameleon: Vkey: Youki: xanp: vendetta: (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να κάνετε ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Δεν είναι υποχρεωτικό να ψηφίσετε μέχρι τη 13:00 (υποχρεωτικό είναι μέχρι τις 20:00), αλλά εάν δολοφονηθείτε η ψήφος σας μετράει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:29 Ο Bill_1992: #4.452 01-05-08 22:29 Whatever...ψήφισε ό,τι θέλεις,στο τέλος θα δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:30 Η fantasmenos: #4.453 01-05-08 22:30 Η ψήφος παραμένει στον Bill αλλά παρακολουθήστε και την Idril. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η xanp έγραψε: #4.454 01-05-08 22:31 μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:33 Ο Γιώργος έγραψε: #4.455 01-05-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από xanp: μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Click για ανάπτυξη... Μέχρι αύριο στις 20:00. Διάβασε καθαρά τα πρώτα ποστς. Α, μην ξεχάσω, αύριο (πόυ είναι η πρεμιέρα, άσχετα αν αρχίσαμε σήμερα ) ΔΕΝ θα υπάρχει δολοφονία, οπότε μέχρι τις 20:00 ψηφίζετε. Τις άλλες μέρες πάλι είναι μέχρι τις 20:00, απλά αν ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 και τελικά δολοφονηθείτε, η ψήφος σας θα παραμείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο Lorien έγραψε: #4.456 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει Click για ανάπτυξη... Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικά Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Click για ανάπτυξη... Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ; Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.457 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Whatever...ψήφισε ό,τι θέλεις,στο τέλος θα δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι όμως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:30 Η fantasmenos: #4.453 01-05-08 22:30 Η ψήφος παραμένει στον Bill αλλά παρακολουθήστε και την Idril. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η xanp έγραψε: #4.454 01-05-08 22:31 μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:33 Ο Γιώργος έγραψε: #4.455 01-05-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από xanp: μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Click για ανάπτυξη... Μέχρι αύριο στις 20:00. Διάβασε καθαρά τα πρώτα ποστς. Α, μην ξεχάσω, αύριο (πόυ είναι η πρεμιέρα, άσχετα αν αρχίσαμε σήμερα ) ΔΕΝ θα υπάρχει δολοφονία, οπότε μέχρι τις 20:00 ψηφίζετε. Τις άλλες μέρες πάλι είναι μέχρι τις 20:00, απλά αν ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 και τελικά δολοφονηθείτε, η ψήφος σας θα παραμείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο Lorien έγραψε: #4.456 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει Click για ανάπτυξη... Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικά Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Click για ανάπτυξη... Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ; Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.457 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η ψήφος παραμένει στον Bill αλλά παρακολουθήστε και την Idril. Όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xanp Δραστήριο μέλος Η Ξανθή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 668 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:31 Η xanp έγραψε: #4.454 01-05-08 22:31 μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:33 Ο Γιώργος έγραψε: #4.455 01-05-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από xanp: μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Click για ανάπτυξη... Μέχρι αύριο στις 20:00. Διάβασε καθαρά τα πρώτα ποστς. Α, μην ξεχάσω, αύριο (πόυ είναι η πρεμιέρα, άσχετα αν αρχίσαμε σήμερα ) ΔΕΝ θα υπάρχει δολοφονία, οπότε μέχρι τις 20:00 ψηφίζετε. Τις άλλες μέρες πάλι είναι μέχρι τις 20:00, απλά αν ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 και τελικά δολοφονηθείτε, η ψήφος σας θα παραμείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο Lorien έγραψε: #4.456 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει Click για ανάπτυξη... Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικά Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Click για ανάπτυξη... Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ; Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.457 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:33 Ο Γιώργος έγραψε: #4.455 01-05-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από xanp: μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Click για ανάπτυξη... Μέχρι αύριο στις 20:00. Διάβασε καθαρά τα πρώτα ποστς. Α, μην ξεχάσω, αύριο (πόυ είναι η πρεμιέρα, άσχετα αν αρχίσαμε σήμερα ) ΔΕΝ θα υπάρχει δολοφονία, οπότε μέχρι τις 20:00 ψηφίζετε. Τις άλλες μέρες πάλι είναι μέχρι τις 20:00, απλά αν ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 και τελικά δολοφονηθείτε, η ψήφος σας θα παραμείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο Lorien έγραψε: #4.456 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει Click για ανάπτυξη... Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικά Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Click για ανάπτυξη... Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ; Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.457 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από xanp: μπορούμε να ψηφίσουμε και από σήμερα για αύριο;;; μισό μόλις μπήκα και πρέπει να παρακολουθήσω την ροή...επανέρχομαι... Click για ανάπτυξη... Μέχρι αύριο στις 20:00. Διάβασε καθαρά τα πρώτα ποστς. Α, μην ξεχάσω, αύριο (πόυ είναι η πρεμιέρα, άσχετα αν αρχίσαμε σήμερα ) ΔΕΝ θα υπάρχει δολοφονία, οπότε μέχρι τις 20:00 ψηφίζετε. Τις άλλες μέρες πάλι είναι μέχρι τις 20:00, απλά αν ψηφίσετε μέχρι τις 13:00 και τελικά δολοφονηθείτε, η ψήφος σας θα παραμείνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lorien Περιβόητο μέλος Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο Lorien έγραψε: #4.456 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει Click για ανάπτυξη... Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικά Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Click για ανάπτυξη... Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ; Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.457 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: Ορίστε λοιπον: ψηφίζω Lorien γιατί ενώ είναι εδώ δε συμμετέχει Click για ανάπτυξη... Εισαι νεος γιαυτο το λες . Παντα συμμετειχα λακωνικά και περιεκτικά Αρχική Δημοσίευση από Tetragrammaton: και επίσης έβαλε πολύ ωραίο κομμάτι στο "ας κρίνουμε το κομμάτι". Φχαριστηθήκατε; Και δεν το αλλάζω κιόλας ότι και να μου πείτε! Click για ανάπτυξη... Kαι θα βοηθησεις να σκοτωθει αθωος πολιτης ...επειδη εβαλε καλο τραγουδακι ; Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Γιατι πολυ απλά θα γινει πιο ενδιαφερον το παιχνιδι ! Αλλωστε μπορει ο ρουφιανος να μη βοηθησει πολιτες τελικα, οποτε καλυτερα να μη ξερει ολους τους δολοφονους μπας και καψει καποιον απο αυτους. Και εν τελει...με υποτιματε αν νομιζετε οτι θα καρφωνομουν τοσο ευκολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ Διακεκριμένο μέλος Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6.569 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:37 Η Ηρώ έγραψε: #4.457 01-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Idril: Μαζί σου Tetragrammaton, γιατί μου φαίνεται πολύ ύποπτο που εξέφρασε την επιθυμία να μη μάθει ο ρουφ τον έκτο δολοφόνο. Για ποιο λόγο παρακαλώ να ζητήσει ένας πολίτης ένα μέτρο που βοηθάει τους δολοφόνους, οεο??? Α, ναι, προφανώς γιατί μόνο πολίτης δεν είναι. Αρα λοιπόν μια στο Lorien κι από μένα. (ελεος ρε ΣΕ πάλι αυτόν βάλατε? δε βαρεθήκατε πια?) Click για ανάπτυξη... Με προβλημάτισες Idril, αν και συ ύποπτη μου φαίνεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:39 Η Niyia έγραψε: #4.458 01-05-08 22:39 Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tetragrammaton Διάσημο μέλος Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, είναι Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:40 Ο Tetragrammaton: #4.459 01-05-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 221 222 223 224 225 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 223 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... 98 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 22:41 Η Kakerlak έγραψε: #4.460 01-05-08 22:41 Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Niyia: Ρε...ακόμα δεν αρχίσαμε κ έχετε ήδη γράψει 80 ποστς? Click για ανάπτυξη... πού ήσουν εσύ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.